29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kuřecí v tatarce. ještě jsem to nedelala, tak jsem zvedava jake to je. na jednom webu je to hrozne vychvalovane.
Není tady
vdolecky se slehackou
Není tady
pečené kuře, br.kaše, okurek
Není tady
Kara napsal(a):
Vepřo knedlo zelo, a ještě zbyde k večeři
Kara,to je u vás normální,že na večeři je to samé co na oběd?Stejné jídlo tan samý den?Kdyby na druhý den,tak neřeknu nic.
Upravil(a) Jitule8635 (26. 11. 2010 9:59)
Není tady
pizza
Není tady
Dneska pečené masko s bramborem,včera smažený květák,předtím sekaná roláda s br.kaší a na víkend vařím velký hrnec fazolového guláše a peču k tomu chléb páč budu v práci.
Není tady
Kamchinka napsal(a):
kuřecí v tatarce. ještě jsem to nedelala, tak jsem zvedava jake to je. na jednom webu je to hrozne vychvalovane.
No jak to dopadlo a jestli dobře napiš recept -na tatarce slyším poprvé.
Není tady
U nás je kuřecí v tatarce hodně oblíbené, taky ho mám ráda
Není tady
kyselé zelí, plněné br. knedlíky. a ke kávičce ještě nevím, rozhodnu se až po obědě, možná borůvková bublanina nebo citronová babetka .
Není tady
Chlapi měli vepřové výpečky a já s dcerou grilovanou zeleninu - lilek, žampiony a pár brambůrků, papriky a velká rajčata plněná obyčejnou + bylinkovou mozzarelou, česnek - grilovaná celá palička a domácí minivečky potřené máslem a posypané bazalkou a taky grilované. V pekárně mám naloženo na vánočku.
tak ještě vánočka, dala jsem moc ořechů které jsem už potřebovala zpracovat a místy se mi protrhla
Upravil(a) Bety (27. 11. 2010 20:05)
Není tady
Spenat,,veprove maso,knedlik
majolkove housticky
Není tady
česnekačka s pečeným chlebem ,ražniči vařený brambor, zeleninová obloha
Není tady
Nechala jsem se inspirovat Kamchinkou a udělala jsem kuřecí v tatarce. Moc dobré.
Není tady
dnešní housky
Není tady
tak Kuře na tatarce: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=3169
upřímně uplně nadšení jsme z toho nebyli:( je to opravdu nakysle, a ne ani tak tučné,ale proste se smetanou nam to chutna vic.
Jinak ja včera rajská s koulema z mletyho, kolinka, dneska Kuřecí roládky s bramb. kaší.
na zítra asi buřtgulas, fakt mi dochazi napady:(
Není tady
Uzené s bramborem.
Na kuře na tatarce mrknu-dík.
Bety, kdybych měla napsat co mi udělalo radost- Tak dneska určitě zhlédnutí tvých uměleckých houstiček- to jsem se opravdu pokochala a zvedlo mi to náladu, do té doby se dnes nestalo vůbec nic pozitivního co by stálo za řeč.
Není tady
penne s kuřecím masem, brokolicí a sýrovou omáčkou
Není tady
ty housky s párkama jsou krásný, u nás karboše a kaše
Není tady
sýrový koláč a zeleninový salát k tomu...
Není tady
Včera kuřecí řízky, na večeří pečené brambory s česnekem.Dnes bratislavké plecko s knedlou ,na večeři si dalo panstvo krupici /což mi vyhovovalo/ a taky jsem udělala dnes první těsto na perníčky.
Není tady
Topinky,smetanova polevka
Není tady
Dneska ražniči, brambory, zeleninový salát, zítra čočková polévka a palačinky. V neděli chci spáchat krtkův dort, mladej říkal, že k Mikulášovi by mu největší radost udělalo právě tohle, tak ho chci příjemně překvapit.
Není tady
frankfurtská polévka, pangas na másle, vařený brambor
Není tady
Lívance s jahodovou merendou.
Zítra budou kyjevské kuřecí řízky (plněné bylinkovým máslem) s vařeným bramborem a v neděli segedín.
Není tady
Kure s nadivkou a bramborem.
Citronova babovka
Není tady