18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hovězí na zelenině s rýí, polévka čočková s červenou čočkou.
Kynutá buchta, která chutí simuluje babiččiny koláče, ale je mnohem méně pracná - kynuté těsto na plech, na ně tvaroh, povidla a drobenka.
Není tady
vepřová pečeně, červené zelí, penát a bramborové knedlíky
bude to i zítra
Není tady
penát + brknedle + volská oka (manel grilovaná křidélka).
Není tady
Guláová polévka,některým vepřové řízky jiní býčí kulky s bramborem,moučník liánek/těsto s pekárny/ s jablky.
Není tady
Polévka kyselice (kysané zelí, houby, brambory, kysaná smetana) a pak se uvidí.
Není tady
včera kuřecí roláda, ouchané brambory
v úterý brambor. kae a filé, pekla jsem kokosky ad nes dělám bebe suenky s pudink.krémem (slepují se na stojato, zabalí do alobalu a po vychladnutí krájím ikmo na plátky)
Není tady
Hrachová kae se unkovou klobásou a čerstvým chlebíkem, k večeři boloňské pagety. A e máme jablek, e nevíme co s nima tak jetě jablečný koláč.
Není tady
česnečku s opékaným chlebem, výpečky, penát a br. knedlík
Není tady
včera jsem dělala kuřecí steaky se vestkovou omáčkou a zapečené smetanové brambory
teď k obědu budou kubánky a večer kynuté knedlíky s borůvkovým ahourem
Není tady
KURE S BRAMBOREM A OKURKOVY SALAT
Není tady
Včera zeleninová polévka,játra na cibuli,4 nohavice mák.závinu a chleba.Dnes vývar s rýí a hrákem,kuřecí zapečené s brokolicí br.kae,jablkový koláč a jetě se na zítřek peče sekaná.
Není tady
Milý dělá k pozdní večeři pochoutku svého dětství, bramborové placky (těsto z vařených brambor) pečené na suché litinové pánvi, dáme si je s povidly, jsem zvědavá, hodně mě navnadil
Zítra budou jatýrka na pánvi s vařeným bramborem a v neděli kuře na paprice s knedlíkem.
Není tady
gratinované brambory, kuře zapečené se smetanou, vývar a domácí nudle, jablečná buchta s čokopolevou
Není tady
Svickova na smetane,knedlik a buchty s tvarohem
Není tady
smaený květák, brambor, okurkový salát, záviny s mákem a linecký mříkový koláč s tvarohem a povidly
Není tady
koukám, e tady vaření nějak vázne
dneska - raniči, vařený brambor, červená řepa
zítra a pozítří - zelí, karbanátky, brambor
Není tady
hovězí roláda , ouchané brambory , houbová polévka.
Není tady
ryby po mlynářsku, včera řízek s bramborem. Taky na mě přila mlsná tak jsem v pondělí udělala loutkové věnečky - dělat to u nebudu, protoe pak nevydrím to nejíst
Není tady
VCERA NUDLOVA POLEVKA,DNESKA BRAMBOROVA KASE KARBANATEK
Není tady
Dnes vepřový brabec, penát, bramborový knedlík a muffiny - část s meruňkovou marmeládou, část s nasekanou hořkou čokoládou. Zítra budou noky se zelím a klobáskem.
Není tady
včera rajská, hovězí maso, knedlík
Není tady
xxxx napsal(a):
ryby po mlynářsku, včera řízek s bramborem. Taky na mě přila mlsná tak jsem v pondělí udělala loutkové věnečky - dělat to u nebudu, protoe pak nevydrím to nejíst
kdybys dala vědět včas, přijely bychom ti s nimi pomoct, e jo holky...
a jestli byly s fondánovou polevou, mňam..
Není tady
pečená krkovice, br. kae, vánočka
Není tady
sekačka a br. kae
Není tady
Mleté maso zapečené s kaí a mandlový koláč.
Zítra vepřová roláda s rýí.
Není tady