29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Kaci, ja to mela taky tak, byla jse netrpelivka, delala jsem si test uz 5 dnu pred MS!! V ten den jsem druhou carku videla snad jen ja, jak byla slaba , ale kazdym dnem silila a dr. me vzala snad az kdyz jsem byla 6+0, i to bylo jeste dost brzy, na UTZ bylo videt pidi neco, ale bouchalo tomu uz i srdicko, takze dobry..
Ted uz je to nekolikacentimetrovy "obrik"
Johny, tydnu? To je divny, ne? Ja mam termin 21.6. a uz jsem v jedenactym! Kazdpadne ale gratuluju je tam, a to je hlavni!!!
Není tady
Blizi - já myslím že to Johny myslela tak že mimčo odpovídalo tomu Tydnu co mělo!!!
A krása jak se rozrůstáte..
Není tady
Ahóój
Vítám nová letňátka (Kačí, Johny ). Přeju nám všem, ať dál vše běží jak má a hlavně bez zbytečných stresů
Mě dneska od oběda nějak bolí břucho, asi se prcek rozhodl nějak razantně povyrůst. Miláček mi odkráčel do hospody, tak mě čeká večer u televize, jen pořád nedokážu přijít na to, co dobrého bych si dala k jídlu..ale něco bych si dala
Není tady
Kačí také gratuluju k pozitivnímu testu! Ronja už ti pěkně odpověděla
. Tak já jen držím pěsti ať čárečka dál krásně sílí
. A vítám tě tedy v letňátkách
.
Johny mooooc gratuluju k super kontrole! Páni, ale 20. prosince
. To na mě by byla asi šíleně dlouhá doba
. I když kdo ví co bude u mého gyndaře...
Toji super že prcek roste!
U nás před chvílí taky sáhodlouze probíhala debata co bude k jídlu
. Já totiž taky prostě vůbec nevím nikdy na co mám chuť
. A když už na něco jo, tak většinou na to co doma rozhodně není a není ani možnost to v tu chvíli sehnat
. Přítel se mě ptá třeba cestou z práce jestli nechci něco koupit a já že ne, nebo že nevím co. A když dorazí tak bych pro něj měla sáhodlouhej seznam
.
Páni Blíženko vy už máte několik centimetrů? To je krásný!
My měli na kontrole 10,6mm takže jen něco málo přes jeden centimetr
. Ale taky určitě rosteme
.
Není tady
Tak další letňátka!! Danus, moooc gratuluju k úspěšné kontrole, přeji, aby sis mohla těhotenství jen a jen užívat..
Ronji, i na tebe myslím často a doufám, že doneseš zprávu plnou srdíček. Dodnes mě hondě mrzí, že jsme to tenkrát nedoklepaly spolu, ale o to víc si budu užívat tvoji cestu za uzlíkem a těším se, že třeba budu užitečná nějakou radou..:-) Drž se, a před utz NEZAPOMEN DYCHAT :-)))
Není tady
Jéje letňátka vy se tu krásně rozrůstáte .... tak přeji všem zdravé mimísky a bezproblémové těhotenství
Dani, po kolika letech jste se teda nakonec dočkali, je to nádhera .... Ještě si živě pamatuju jak jsme diskutovali o těch homeopatikách .... Tak se opatruj, hlavně tu "lásku" co máš v bříšku
Není tady
Ronji, držím palce na zítřejší ultrazvuk.
Já vás zatím jen čtu, ale třeba se taky brzo odvážím k vám přidat
Není tady
Se slzičkou v oku píši, že jsem dnes dostala menstruaci, nedokážu si vysvětlit dva testy,jiné značky, s pozitivním výsledkem,který jsem si dělala dva dny před očekávanou menstruací, mám pravidelný cyklus(ještě dnes jsme s manželem na ně jukli,schovala jsem si je do alba:-(.Ale doktor asi věděl v pátek o čem mluví,že některé testy můžou ukázat zvýšenou hladinu HCG před menstruací, že je zvýšená.Nevim,nerozumim tomu, tak už se na příští předtestování pěkně z vysoka vy..a budu čekat ach auvej,na menzes...tak se vracím do snažilkování
Není tady
Kačís, to mě mrzí. Příště zkus testovat až po vynechané menzes, třeba budete mít příští měsíc opožděný vánoční dáreček
Není tady
Pag moc se těším, že se přidáš Já se zatím taky bojím, tak čekám...
Kačis to je mi líto, je to bohužel tak jak jsem ti psala - spousta těhotenství "odejde" v rané fázi, prostě něco není v pořádku a příroda si poradí takto. Dobrá zpráva ale je, že právě po těchto "nezdařených" těhotenstvích se často hned další měsíc podaří znovu, budu ti držet palce, aby to tak bylo...příště zkus s testem počkat po vynechání MS A já se budu těšit, že ještě třeba letňátka stihneš
Není tady
Kačis to je mi líto, ale hlavu vzhůru budu držet palce na další měsíc, jak píše Ronja, letňátka ještě můžeš v pohodě stihnout
Ronji, koukala jsem že utz bude až ve středu...tak to půjdeme ve stejný den, mě bude mudr. hledat u miminka nosní kůstku. Budu na Tebe myslet!
Pag, taky se moc bojím...jsem dnes 12tt+2 kolik jsi ty?
Jinak mě se dneska vůbec nic nechce, už tu dvě hodiny sedím v pyžamu a koukám na úplně hrozný televizní pořady Takhle by to nešlo! I když je fakt, že jsem celkem ráda, že jsem doma. Každý den v práci najezdím v autě kolem 100 km a v tom sněhu by to byla hrůza. Navíc vyrážím každé ráno před 7 hodinou, a to vstávání v těhu taky nic moc. Jdu si alespoň vyčistit zuby...
Není tady
Ahojky holky,
Blizenka: Ano, myslela jsem tím, že odpovídalo týdnu těhotenstvý, tzn. podle PM jsem měla být 7+0 ale dle měření UZ bylo miminko veliké na 6+6. :-)
Dneska se mi holky zdál hrozný sen. :-( Zdálo se mi, že jsem začala hodně krvácet a potratila. :-( Jsem se zhrozila jak jsem se probudila jestli to není pravda. Asi je to strachem z toho, že by se mi to mohlo stát. Proto se mi asi tohle zdálo. Včera jsme oznámili těhotenství od přítele kamarádce a kamarádovi. A postupně asi oznámíme všem. Nakonec si necháme Mojmírovy rodiče.
Není tady
Johny, mě taky trápí noční můry a navíc se budím tak 3x za noc a koukám do stropu, ráno, i když jsem teď doma, vstávám po 7 hod....pakárna
My to oznámili mojí mamce teprve minulý týden - měla narozeniny - koupili jsme přání s miminkem a dovnitř napsali jen vše nej...a pod to datum 14.6. 2011 (TP). Mamka koukla na přání a řekla, že pěkný a mrskla to na poličku . Já jí asi po půl hodině říkám, že jako v tom přání je schovaná taková hádanka...tak na to koukla znovu a už bylo slzavé údolí a objímání
To bylo 3 dny před těmi výsledky NT . Přítelovým rodičům ani kamarádímům jsme to zatím neříkali..počkáme asi až na plodovku...i když nevím, jestli to vydržíme.
Není tady
ahoj, ráda bych se přidala mezi letňátka, ale stále nemám ještě od dr. potvrzeno neboť dnes na utz nebylo vůbec nic vidět - jen mi bylo řečeno, že to možná je mimoděložní :-( což mě trochu rozhodilo, neboť i když není mimi plánované tak od pátku kdy jsem si dělala test a byly tam // tak se těším. Doufám, že vše dobře dopadne a budu se moci mezi Vás připojit.
Pěkný večer
Není tady
Kikuško vítej
V kolikátém týdnu jsi? Pokud jsi úplně na začátku - cca 4tt, tak skutečně mudr. na utz nic vidět nemusí. Kdy jdeš znovu?
Není tady
poslední ms jsem měla 1.11. takže 4tt + nějaký drobný :-) já tam ani tak rychle nechtěla jít, ale na recepci mě hned objednali i když mi bylo jasný, že nepůjde nic vidět. Zítra a v pátek jdu na krev a příští úterý opáčko na utz. Ona paní doktorka co mě nyní vyšetřovala je taková, že většinou pacientky vyděsí než uklidní :-(
Jinak ti držím pěstičky ať je prcek ok ;-)
Není tady
Kikuško neboj, jestli sis dělala test v pátek a dnes už jsi byla u doktora, tak prostě bylo ještě strašně brzo Zkušené čekatelky by ti poradily počkat 2-3 týdny od vynechání menstruace, protože pak už je miminko pěkně vidět a buší mu srdíčko. Když ještě v děloze není nic vidět, doktoři rádi straší mimoděložním - na kdy tě objednal znovu?
Budu ti moc držet palce a doufat (pro nás pro obě) že se tu budeme potkávat
Není tady
Ronji a Toji držím na zítra moc moc palce!!!
A Kikuško tebe tady vítám! Pokud jsi brzy po vynechání ms, tak bylo jen brzy!
Myslím, že některé UTZ dokáží těhu rozpoznat až dýl, od určité míry hcg
.
Holky mrzí mě že máte tak hrozné sny . Snad se brzy bude spát zase líp
.
Mě se zdají tak akorát erotický, asi už mi ta abstinence leze na mozek
.
Jinak já jsem dnes byla poprvé u mého gynekologa. Byl to docela fofr, až jsem hodně koukala . Přišla jsem, hned šla na řadu, nejdřív si seestřička přečetla papír z CAR pak si ho přečetl doktor a tedy řekl, že se chce kouknout a mám se svléct. Tak se svlíknu sotva nalezu na kozu, ještě se ani nedopoložím a už mi říká "hotovo, v pořádku, oblečte se"
, pak mě akorát zvážili, ptali se na výchozí váhu, na výšku, změřili tlak, nabrali krev a dostala jsem těhotenskou průkazku a zeptali se jestli mám dost Utroše, řekli že příště mám přijít za 3 týdny a čau...
Není tady
Ronjo, dr. mě objednala na příští úterý a to mi sdělila, že pokud tam nic nebude tak tam tak budu chodit každý týden, tak z toho mám šílenou radost :-(
Jestli jsem pochopila tak ty jdeš zítra na utz? Držím pěstičky - pamatuji si tě ještě když jsem na babinet chodila asi před dvěma lety jen na čumendos, takže opravdu přeji hodně štěstíčka ;-)
Není tady
Téma zavřeno