29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Daníííí moc krásná zpráva
gratuluju
ať jde vše dál jen a jen dobře,užívej si to
Není tady
Ronjí rozumím, ani nevíš jak . Já bych si taky ještě včera netroufla ani v nejmenším
.
Ale dneska mi fakt spadl mega kámen ze srdce a věřím, že teď už to bude jen a jen dobré . A tebe tady budu za týden čekat
, strašně moc držím palce
.
Kaťulko a Gabi děkuji vám .
Kéž by se přidávala další a další letňátka .
Není tady
Dani,noooooo tak já jsem taky na měkko,mooooc krásný metřík dostala si mě
Není tady
Ahoj holky,
moc gratuluji všem k bublinkám v bříšku i "čekatelkám" na objevení bublinek
Já doufala, že se k vám přidám dnes, chtěla jsem mít jistotu až po NT v 1. trimestru, mám za sebou pár nepříjemných zkušeností, tak proto...
Dnes v 11+3 jsem tedy byla na NT a výsledek je: Riziko Downova syndromu 1:40..., šíjové projasnění OK, nosní kůstka nebyla vidět
Jsem z toho hrozně špatná, je to vymodlené těhotenství z 2. IVF. Miminko se krásně hýbe, mává ručičkama, nožičkama a teď tohle. Nejhorší pro mě je, že jestli to bude nebo nebude OK se dozvíme až z odběru plodovky v 16tt.
Není tady
Tojo zaprvé vítej v letňátkách...a za druhé je mi moc líto, že máš takový stres. Naprosto chápu, že u vytouženého těhotenství po 2. IVF je to opravdu na palici. Chci ti jen říct, aby ses pokusila být silná a věřit, že je prcek v pořádku. Pravděpodobnost 1:40, vždyť si představ 40 bílých kuliček a jedno červenou, nasypané v pytlíku...náhodně šáhneš, tak přece nevytáhneš zrovna tu červenou...ne ne ne, pěkně vytáhneš jednu z těch bílých kuliček a budeš mít krázné zdravé miminko! Tyhle špatné výsledky to mělo hodně holek (s různými čísly) a dnes mají zdravé děti, tak ti budu moc přát, aby to tak bylo i u vás. Moc mě mrzí, že si to musíš prožívat, je mi jasné, že bych z toho byla taky naprosto hotová Drž se a piš
Není tady
Ronji díky
Krásně jsi to napsala s těma kuličkama! Je to na palici, pročítala jsem hodně diskuzí a většinou, i když jsou špatně krevní testy, nakonec vše dopadne dobře, tak budu doufat a věřit, že i u nás.
Tobě moc držím palce, ať Ti to do utz rychle uteče a vidíš na něm přesně to co si přeješ
Není tady
holky, omlouvám se, že vám sem lezu - Tojo, jen Tě chci podpořit, kamarádce vyšly testy taky blbě (měla poměr sice "lepší" než Ty - něco kolem 1:50) a ona teda AMC apod. odmítla, ale podle dalších UTZ jí řekli, že to na DS vůbec nevypadá, že se prostě někdy stane, že není všechno podle tabulek, ale miminko je zdravé.. tak moc držím pěsti, ať to dobře dopadne i u vás! Ještě mě napadlo - nabídli Ti odběr choriových klků? dělá se mnohem dřív než AMC, takže bys měla dřív i výsledky... ale neznám přesně podrobnosti a podmínky..
Není tady
Lenko díky, tohle přesně potřebuju slyšet! Příběhy se šťastným koncem
Ty klky mi nabídli, ale mudra v Gennetu co mi dělala NT říkala, že vzhledem k tomu, že jsem po IVF je to velmi rizikové z důvodu potratu a že se spíš přiklání k odběru plodovky..
Ještěže mám rozumkou praktikou gyndr., uklidnila mě, udělala mi hned dnes další utz, říkala, že šíjové projasnění se jí zdá OK, jen ta nosní kůstka ještě není pořádně vidět, za týden k ní jdu znovu a dokonce zítra sama zavolá do Gennetu a poradí se s genetičkou - mám ji odpoledne zavolat. Údajně totiž může výsledek zkreslit i moje váha - počítali to z váhy 56 kg a já v té době měla už 59 kg
Není tady
Tojo moc mě mrzí jakým strachem si teď musíte procházet
. Bohužel neporadím, ani nenapíšu zkušenosti, ještě nikde v okolí jsem se s tím nesetkala. Ale podle toho co ti píší holky tady i vedle ve tvém témátku věřím že bude vše dobré
. Budu na vás myslet a držet poc palce!
Určitě nám dávej vědět co a jak
.
Není tady
Tojo...držím palec at je nakonec vše ok a Dani - co na to říct...že je srdíčko je prostě paráda !!!tak se tu letnata pekne rozrustejte!
Není tady
Toji, taky Te vitam v Letnatkach! Lip nez Ronja to nenapisu.. Taky jsem slysela nekolik pribehu na podobny tema a kazdej s dobrym koncem, tak moc drzim pesti, at i ten Tvuj konci stastne a at se tady vsichni spokojene tesime na mimca! Ja jdu na screaning v 1. trimestru 6.12., na krvi uz jsem byla, tak mi drzte pesti na vysledky..
Není tady
Tak už tu jsou letňátka .... jupí !!!! Holky všem gratuluju a ať mimískové krásně rostou
Danus, no já zírám ... moc gratuluju kočko, tak to je super. Opatruj se a pokud Tě nedostihlo blindění, tak ať Tě ani nedostihne .... po takovém čekání si člověk zaslouší bezproblémové těhu, že ????
Ronji, všechny doufáme, že nám příští týden naservíruješ nejlepší zprávy .... jakože se zavedená embryjka ještě rozdělila, takže čekáte 4 čata
Tojo, držím pěstičky, aby všechno bylo v pořáku
Není tady
Blíženko, děkuji za uvítání
Uvidíš, NT bude v pořádku, budu držet palce! Mě čeká 6.12 kontrolní utz v Genetu - akce: "hledání nosní kůstky" a genetická konzultace.
Holky co nevolnosti? Já musím říct, že mě úplně minuly, občas je mi těžko, ale to je spíš tím, že plácám jedno přes druhé už mám 3kg nahoře
Není tady
Toji návody na metříky jsou napsaný tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8330 . Ale kdyby si stejně nevěděla tak se klidně ptej a já řeknu co budu vědět!
A koukám, že 6.12. Mikuláš tady bude velký den, budu vám držet oběma moooc palce!
Já plánuji jít teprve v úterý poprvé k mému gyndaři (do teď jsme chodili do CAR), tak jsem zvědavá co bude
.
Toji já nemám nevolnosti vůbec. Nebo tedy vůbec nezvracím. Žaludek se ale občas zhoupne, když třeba dýl nejím tak se ozývá dost . Nebo když se naopak přejím
.
No já zrovna dnes po hoooodně dlouhé době stoupla na váhu a to bylo drama . Číslo rozhodně nebudu radši zveřejňovat, moc se stydím
a docela i tedy teď dost bojím a vyčítám si že jsem před otěhotněním pořádně nehubla, když sem moc dobře věděla že to potřebuju jako sůl
.
Není tady
Ahoj,
omlouvám se, že sem lezu, ale musím poblahopřát DanušceXY Dani, já úplně ten tvůj 2. UTZ 23.11. prošvihla, jsem moc ráda, že už bylo i srdíčko!
Teď už to určitě bude dobrý!
To budou nádherný Vánoce, viď
A samozřejmě všem ostatním přeji co nejvíce klidu a pohody s bříškem
Není tady
Danusko, ted uz se tim netrap! Pak to vykojis
Ja pribrala za prvni 2 tydny 2 kila, jedla jsem a jedla a nebylo mi zle.. Ale pak to zacalo.. Rekord jsem pokorila v sobotu - 5 zvraceni za den. A mam dole ty dve pribrany kila a dalsi dve k tomu.. Jeste ze mam zasoby
Ale teda uz se fakt tesim, az to prejde, zrovna dnes jsem myslela, ze nedockam, az mala usne (usina az kolem desate), protoze s ni moc zvracet nejde, kdyz se zavru v koupelne, hned se tam snazi dostat a breci, a i kdyz je to bliti neprijemny, je to jediny, cim se mi ulevi..
Není tady
Ahoj čekatelky letňátek:),tak snad se příští týden zařadim na 100%,s manželem se pokoušíme od léta o druhé mimísko, Kačka dcera 5letá pořád básní o sourozenci, tak snad ji k Ježíšku budem moct říct tu radostnou zprávu:-)Poslední menstruaci jsem měla 1.11.Dnes mi to nedalo, protože jsem v očekávání menzes o víkendu a udělala z ranní moči test Clearblue, ukázalo se slabé,ale viditelné plusko,na podruhé jsem do moči dala ještě test Best 2 a ukázala se též viditelná druhá čárka.Volala jsem ihned doktorovi, jestli by byl tak hodný a udělal mi krevní test, tak mi zarazil odpovědí, že může test ukázat pozitivní výsledek před menstruací, ale těch testů už od léta bylo:dumbom:,a žádný takový výsledek jsem ještě neměla, kéž by to vyšlo:-)),co myslíte??ten víkend bude dlouhý:-(
Není tady
Kači zaprvé moc gratuluju k pozitivnímu testu!
Nevím, jak to doktor myslel- test se neukazuje pozitivní, když nejsi těhotná. Spíš je to tak, že když testuješ před termínem MS, je to ještě strašně brzo a docela hodně těhotenství se pořádně "nechytí": vajíčko se sice oplodní, test začne ukazovat slabounkou druhou čárku, ale nakonec to nedopadne a MS stejně přijde...kdybys netestovala, ani nevíš, že jsi byla těhotná. Takže pro doktora je to ještě brzo něco řešit, asi chtěl, abys ještě počkala.
Tím tě ale nechci děsit, protože moc a moc holek, co jsou teď těhotné nebo už mají , taky testovaly brzo, měly pozitivní test, který krásně sílil a těhotenství bylo zdravé takže ti budu moc držet palce, aby to byl i tvůj případ
Obzvlášť když už jedno děťátko máte, a zřejmě nemáte problém s otěhotněním, věřím, že se těhotenství krásně zakousne a čárka ti bude sílit. Tak zkus počkat, nic jiného se prostě dělat nedá
Není tady
Ahojky holky,
tak už i my máme potvrzené těhu od Dr. Ve středu jsem byla poprvé u Dr. a ten den mělo miminko 0,89 cm, odpovídalo týdnu těhotenství, mělo už i bijící srdíčko. :-) Jsem moc ráda že je vše ok. Termín máme teda stále toho 13. července. Na další kontrolu jdu 20. prosince. :-)
Není tady