|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Kotrmelí ty jsi šikula rychlá
, hned pošlu SZ
Jinak o Danušce taky nic nevím, snad se brzy ozve, že je vše o.k.!!!
Není tady
Jé Kotrmeli ty jsi úžasná - už jsem ti poslala SZ s informacemi, ale koukám, že na některé jsem zapoměla a jiné budou třeba zbytečně podrobné. Takže 29 let a TP ASI 19. 7. (dozvím se snad přesněji zítra).
Není tady
Blíženko taky večer zvracívám - přitom mám pocit, že už mi není tak špatně, ale večer to ze mě najednou jde tak nějak samo, až jsem překvapená

Holky pouští mě domů, abych mohla zítra na ten NT screening. Prý mám ale počítat s tím, že tu za pár dní budu zase. No jo, no...aspoň se nestihnu doma nudit 
Není tady
Ronja napsal(a):
holky nevíte někdo, co je s Danuškou? (Danuskaxy). Už se moc dlouho neozvala, zkoušela jsem dohledat nějaké informace, ale nic jsem nenašla. Trochu se o ni bojím...
Taky jsem hledala o ni nejake info... ale je mozne ze jsou s F na chate 
Není tady
Ahoj v novém roce 
všehny zvracilky - ať je vám brzy dobře a nezvracíte! Já to naštěstí neznám, vždy to šlo rozdýchat.
Ronji, držte se s prckama a ať NT dopadne na jedničku
určitě potom dej vědět
Kotrmelí díky za nástěnku, super, posílám SZ s údaji...
Janabas - doufám, že už jste zase zdraví a spokojení
Já mám za sebou odběry na tripltesty a příští středu jdeme na genetickou konzultaci s výsledky, snad to bude OK, jinak hned odběr plodové vody
Odvážila jsem se koupit ve slevách pár pidivěciček. Mudra říkala, že to vypadá na chlapečka, tak máme dupačky s obrázky různého nářadí 
Není tady
Ahojky, holčiny mrkněte na tu nástěnku, cokoliv tam budete chtít upravit, upřesnit, dodat atd. tak pište, jestli třeba už máte vybraná jména jako janabas nebo tak...
Doplnila jsem taky Leontýku, která mi npasala Sz a doufám že bude mezi nás chodit častěji
a taky doufám Leonty že už ti není tak špatně 
Není tady

Jo, slibuju, že sem určitě budu chodit. Děkuju, je mi už lépe, i když dnes se mi podařilo 3x zvracet. Taky už mi roste bříško, ale holky, mě se strašně zvětšil žaludek, jako, nejsem žádná šťouplina ale tohle je fakt síla. 27. ledna mě čeká UTZ ve 20tt. Byla jsem už ve 13tt ale ještě jdu jednou. Snad to bude v pořádku. 
Není tady
Ledontýnko vítej 
Dej si metřík, ať víme jak jsi daleko. Myslím, že budeme skoro stejně 
Holky začaly mi hodně krvácet dásně...máte s tím některá zkušenost?
Není tady
Toja napsal(a):
Ledontýnko vítej
Dej si metřík, ať víme jak jsi daleko. Myslím, že budeme skoro stejně
Holky začaly mi hodně krvácet dásně...máte s tím některá zkušenost?
teď jsem dokoukla nástěnku a máme Leo úplně stejný termín 
Není tady
Tak dneska za sebou máme kontrolu, jsme o.k., jen mě vždycky mrzí, když nemám ultrazvuk. 
Mohla bych tam ležet furt, ideálně si ho do porodu odstěhovat domů 
Toji - dásně mi krvácí od pozitivního testu
, hnus... teď už je to teda lepší, ale zkraje jsem se i ráno budila s tou pachutí krve v puse...
Upravil(a) DanielaP (3. 1. 2011 17:19)
Není tady
Holky díky moc!
Lei vždycky tě moc ráda vidím
Snad se budeme potkávat častěji!
Kotr díky moc za nástěnku - holky jestli chcete tak ji přenesu do prvního příspěvku, ať ji nemusíme hledat...
Jo a Danuško jsme už vystopovali, jsou v pořádku 
Není tady
Kotrmeli, jsi sikovna
Jeste jsem ti zapomnela napsat vek. Tak to prosim dopln, 32 let.
Holky, ja mam taky problem s dasnema a pomahaji mi homeopatika na posilneni, vit. C +rutin + bioflavonidy. A cistim pastou s Q10 prave na problematicke dasne. A je to fakt lepsi.
Leonty, vitej do Letnatek 
Není tady
Holky u prvního těhu mi taky trochu krvácely dásně, prý je to normální, myslím že jsem na to ani nic nebrala a pak to nějak přešlo. Tentokrát mi dásně nekrvácejí, ale zas je mi špatně oproti prvnímu těhu. No každý těhu je holt jiný 
Leonty tobě UŽ roste bříško
? To pak já až budu tak daleko jako ty budu vypadat už na porod nebo co
Já už to teď normálně neschovám, nebo si musím vzít něco dost volnýho na sebe...
Není tady

Ahojte holky! 
Všechny vás po delší době zase zdravím!
Nějakou dobu jsem nebyla, protože jsem si prostě užívala Vánoce a dovolenou s F.
.
Chtěla bych tady přivítat nové tváře! 
A hlavně bych moc a moc chtěla popřát vám všem do nového roku jen to nej a nej
.
My dnes byli na NT a byl to snad nejkrásnější zážitek v mém životě
. Napíšu víc asi zítra, to už budu doma sama, dnes se mnou F. ještě byl, když jsme byli na tom NT
a hlavně vás pořádně dočtu, abych věděla co se tu děje
.
Ronji zahlédla jsem, že vy jste už asi doma, je to dobře
, manžel se o vás určitě bude krásně starat
. Hlavně buď pořád moc opatrná a dávej na sebe i drobečky pozor
.
Ty jdeš na NT zítra? Jestli ano, držím moc palce!
Bylo to fakt nádherný
.
Není tady

Danuš gratuluju, hezky si to těhu užívej a jen tak dál. ;) Mám radost. :pussa:
Není tady
fajn Danuš , že jste ok a e jste si NT užili, Ronji na zítra paluchy ať je vše ok
já mám Uz pokaždé, pro mě to zas taková vzácnost není, ale jsem klidnější, když ho mám- aspoň do doby než bude prcek kopat, Tobi začal 17+2, teď by to teoreticky mělo být dřív tak uvidíme
Není tady
Dani, super, že jste OK a gratuluji k NT 
Janabas jsem zvědavá kdy začne kopat ten náš prcek, už se nemůžu dočkat !!! Jen doufám, že to na začátku poznám..
Jinak já mám utz taky vždy, tedy každý týden a jsem za to moc ráda..
Není tady
Kotrmeli, jsi sikovna s nastenkou! ja uz min..snazila jsem se to vlozit do toho prvniho prispevku a nejak to neklaplo..
, tak pokud to Ronji umis, dej to tam prosim.
Jinak ja dnes zapomnela zavolat na vysledky genetiky! Jsem si jista, ze by se mi to pri prvnim tehotenstvi nestalo, to jsem na vsechno cekala, resila.. ted s Evou proste neni na nic nejak cas.. Tak volam zitra, snad bude vse OK...
Jo vidite, mate uz nektera pohyby? Vim, ze Suny jo, jeste nekdo? Ja myslela uz pred par tydny, ze jo, ale nakonec to asi byly nejaky naznaky tvrdnuti, protoze to bylo v dobe, kdy me bolelo to bricho a spinila jsem a celkove to nebylo moc dobry.. A kdyz jsem si lehla, tak mi prave jakoby tuhlo bricho, ze se mi zdalo, ze by to mohly byt pohyby. Ale bylo to nekdy ve 14. tydnu a navic ted uz to vubec neni, tak to jeste nebylo ono. ted uz ale cekam, ze by mohly, i kdyz poprve jsem je citila az nekdy po dvacatym tydnu.
Není tady
no já nic ještě a to touhle dobou s Tobíkem jsem ještě kopance necítila, ale už se boulil, břicho se mi sem tam úplně zašpičatilo a teď nic tak snad je vše ok, kontrola až 12 .
Upravil(a) janabas (4. 1. 2011 8:14)
Není tady
Blíž paráda 
U nás s pohybama taky ještě nevím... párkrát už jsem měla takový "nestandartní"
pocit, jestli to bylo mimčo si jistá nejsem, ale každopádně se těším
(taky se těším, jak budu za deset a víc týdnů mluvit jinak, až se zase nevyspím
)
Mějte pěknej den 
Není tady
Téma zavřeno