Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 10. 2010 22:25

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: CR
Web

Bulka v pochvě

ahojky.prosím o radu.Před cca 3týdny jsme byla na gynekologii na prevenci a na stěry z čípku.Dělala mi i UTZ.Vše bylo v pořádku krom toho že jsem měla zánet který jsem lečila antibiotiky(vaginálními tabletama)při závadění tablety jsem si nahmatala bulku asi 5cm od poševního v chodu spíše kulatého tvaru sad prosím co to muže být?Uplně jsem se zalekla,samozdrejme se obednam k lékaři ale  nemužu stoho spát bojím se.Na stery chodím pravidelně ..

Není tady

#2 22. 10. 2010 16:31

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Bulka v pochvě

Pokud mas deti tak to muze byt od siti.Mam to taky tak.Navic na gynekologii by se toho urcite vsimli.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#3 23. 10. 2010 18:06

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Léčila sis zánět..nemůže to být nějaká cysta? Bolí?  Tak na gyndu....stěry nejsou nic moc, pokud nejsou na něco zacílené...jinak tam nic nenajdou.

Upravil(a) Aneri (23. 10. 2010 18:07)

Není tady

#4 23. 10. 2010 18:52

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Miselinko ja s tim,ze jsem si nahmatala bulku v pochve sla ke gynekolozce je to,uz hodne let zpet.Gynekolozka,ale nic nenasla spise se me vysmala pak me prave rekla,ze to muze byt uzlik jak jsem byla sita po porodu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#5 24. 10. 2010 18:15

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: CR
Web

no právě na uzlík po šití to nevypadá je to hluboku tak na prst sad taky si říkám že by si to přeci mela na gyndě všimnout ale ona nic a já v té době o tom nevěděla až při tom zavádení té tablety jsem to našla sad Tady na netu jsem našla něco o té Bartholiniho  žláze.. tak že by to.. nevím no

Není tady

#6 24. 10. 2010 20:25

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Asi blbý dotaz, ale nenahmatala sis děložní čípek?? Když tvrdíš, že je to tak na prst hluboko...

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí