29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky.prosím o radu.Před cca 3týdny jsme byla na gynekologii na prevenci a na stěry z čípku.Dělala mi i UTZ.Vše bylo v pořádku krom toho že jsem měla zánet který jsem lečila antibiotiky(vaginálními tabletama)při závadění tablety jsem si nahmatala bulku asi 5cm od poševního v chodu spíše kulatého tvaru prosím co to muže být?Uplně jsem se zalekla,samozdrejme se obednam k lékaři ale nemužu stoho spát bojím se.Na stery chodím pravidelně ..
Není tady
Pokud mas deti tak to muze byt od siti.Mam to taky tak.Navic na gynekologii by se toho urcite vsimli.
Není tady
Léčila sis zánět..nemůže to být nějaká cysta? Bolí? Tak na gyndu....stěry nejsou nic moc, pokud nejsou na něco zacílené...jinak tam nic nenajdou.
Upravil(a) Aneri (23. 10. 2010 18:07)
Není tady
Miselinko ja s tim,ze jsem si nahmatala bulku v pochve sla ke gynekolozce je to,uz hodne let zpet.Gynekolozka,ale nic nenasla spise se me vysmala pak me prave rekla,ze to muze byt uzlik jak jsem byla sita po porodu.
Není tady
no právě na uzlík po šití to nevypadá je to hluboku tak na prst taky si říkám že by si to přeci mela na gyndě všimnout ale ona nic a já v té době o tom nevěděla až při tom zavádení té tablety jsem to našla
Tady na netu jsem našla něco o té Bartholiniho žláze.. tak že by to.. nevím no
Není tady
Asi blbý dotaz, ale nenahmatala sis děložní čípek?? Když tvrdíš, že je to tak na prst hluboko...
Není tady