29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kávu miluju Latte, protože je tam hodně mlíčka a je to takový jemňounký, čokoládu taky můžu a teď bych potřebovala sprdnout alespoň kilovku, aby se mi obalily nervíky, ale to bych zase byla moc tlustá, takže to je začarovanej kruh:)
Nevím, nevím....
Jo, tak ona neví, včera do toho šlápne a dneska neví
Asi pojedu taky do Bohnic
Já si byla koupit Brumíka :-) mňam a Latte mmmmmm mňam mňam
Suny, kdyby jen vstupila, ale já se v těch sra**ch přímo vyválela
Není tady
Tak to pak můžeš semnou a se Sandrou chodit na aquaaerobik a můžeš si dát i to kilečko
Není tady
Tak já si dám to kilečko bez aerobicu. To by nešlo ?
Pokud ti to dovolí tvoje svědomí, tak šlo .
Není tady
Co je to svědomí, viděl ho někdy někdo?
Myslím, že jsem ho viděla prolétnout, ale nemělo zájem se tady zdržet
Není tady
To máš jedno, dnes se dělají spotřebiče v různých barvách
Není tady
Holky, že by na tom komandování něco bylo ??
http://www.super.cz/sex-podle-ariany/60 … a-sex.html
/ Teda. poradila bych jí asi něco jiného ! /
Není tady
Drahá Feuri,
když to vezmeš kolem a kolem, každou druhou větu vypustíš a z toho zbytku si vezmeš půlku, tak to možná tak nějak bude. Spíš mám pocit, že kdyby tohle byl univerzální recept jak na chlapa, tak manželství můžem zrušit. Každý chlap nemá masochistické sklony a pokud s ním začneš " manipulovat " bez různých příkras a kudrlinek, tak se mu to asi líbit nebude.
Jinak docela chápu tu holčinu a rozumím jí. Taky jsem měla tento problém a to nejsem z žádné zámožné rodinky Prostě průser je, když je holka trochu k světu a nemá to v hlavě úplně vydlabaný. To by se potom našlo zájemců na nezávazné hrátky, ale na vztah z nich má málokdo, protože ukočírovat hezkou a chytrou holku je pro ně příliš velké sousto.
Takže zlatá střední cesta.
Ahoj všem,
ode dneška už nejsem ani ledničkou, ani slepicí, ani chápavou přítelkyní. Ode dneška jsem jen a pouze sama sebou. Nebudu se pokoušet chápat něco, co nechápu. Nebudu zkousávat něco, co mě dusí v krku. Nebud se snažit o něco, co už není. A hlavně už nehodlám trápit tím vším sama sebe. Dávám sbohem dosavadnímu životu a začínám žít život jiný. Nevím, zda bude lepší či horší,ale určitě už nebude takový.
Hezký den vám všem:-) S.
Není tady
To Sandra: Ten život bude lepší. Je lepší být sám sebou a nenechat se nikým dusit, i když ti dusiči se často tváří, že člověka dusí pro blaho ostatních a tudíž bychom mu měly vlastně pr... líbat....Taky jsem přestala být lednicí, sponzorkou, chápavým kamarádem....a je mi lééépe, svobodněji, volně, radostněji atd. atd. Najednou mám nápady, který dřív nepřicházely. Bláznivý třeba, ale moje. Umím se radovat z věcí, který jsem dřív neviděla, umím si dělat legraci, nebýt jen vážná, to mi taky dřív nešlo (jak jsem byla tak dušená, až jsem se málem udusila, tak jsem žádný radosti neviděla).....je to paráda.....a děti, ty to ocení taky (mám 1, 11 let). Takže vzhůru do dalších nádherných dní
Není tady
Holky já už taky nejsem ledničkaaaa.;)Potvurko podivná to je fejeton mé oblíbené Mirky Vopavové ze skvělého časáku Marianne.Mám ráda její fejetony protože naprosto přesně vystihuje. jak by to mělo být a jak to je.A Marianne mám předplacenou a díky ní jsem taky objevila Babinet.
Není tady
Tak nám všem můžeš prokázat dobrodiní a občas napsat nějaké zkušenosti, protože těch není nikdy dost
Sandro, Evo36, poblinko,
máte pravdu. Jsem stejného názoru, škoda, že na to přicházíme tak pozdě po promarněných x letech života.......
Na druhou stranu - nikdy není pozdě. Sandro, máš to čerstvé zjištění (a velmi správné....) Já jsem k tomu zjištění došla již před nějakou dobou a tak jsem došla k tomu , že dokážu a chci být chápavou přítelkyní, ale něco za něco......Za své chápání vyžaduji rameno, na kterém se můžu vybrečet v případě potřeby nebo o které se můžu opřít v případě potřeby...........
Jsou i tací muži , kteří vyteklou lednici překročí a bez mrknutí oka si opatří novou ještě větší Lednici s velkým L. Dobře jim tak !!! (těm ledničkám s velkým L)
Jsem šťastná, že jsem z toho venku. Nikdy nedopustím, abych byla lednicí, ani slepicí.....(teda aspoň tomu věřím)
Upravil(a) Verča (23. 2. 2006 14:33)
Není tady