|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Co jsem vycetla na internetu:
pomaha vitam E-vitamin plodnosti - nejvice ho je v priroze forme v psenicnych kliccich, orechy- pomaha rustu delozni vystelky.
listova zelenina - spenat atd - kvuli kys. listove + 400mcg denne v prasku
lusteniny- fazole, hrasek - vlaknina
bily jogurt- pokud mozno bio
na piti: zeleny a zensenovy caj - taky na podporu delohy
omezit anebo vyloucit piti kavy- muze stahovat cevy ktere vyzivuji mimi a tim ho udusit.
omezit alkohol - achjo..( sklenka vina o vikendu urcite nezaskodi:))
vyloucit umela sladidla, radsi med 
trochu toho pohybu a melo by to vyjit.
jo to se lehce rekne, ja jsem zatim na 1 kafe denne a zkousim organicke, trochu zacinam cvicit, papam jogurt s klickama tak jsem zvedava jestli to zabere. Polevka dne: fazolova
Vite co by se dalo este zkusit?
Není tady
Já bych zkusila sex......:-D.Přeji hodně štěstí při snažení a brzy miminko v bříšku,pa pa.

Není tady

Ivule napsal(a):
Já bych zkusila sex......:-D.Přeji hodně štěstí při snažení a brzy miminko v bříšku,pa pa.
všem držím palce 
Není tady
porad koukam na ten internet a kdo ma problemy s kratkou lutealni fazi-- mate brat vitamin B6 kazdy den 50mg muze to prodlouzit az o dva dny- dost na to aby se vajicko zavrtalo a drzelo. - + kontryhel + sarapis-
Tak to jdu taky zkusit.
Upravil(a) zacka (3. 11. 2010 14:10)
Není tady