6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám velikanáááánskou radost. Přeju Sáděti i Tomákovi hodně těstí a zdraví. Dríme pěstičky.
Není tady
Saďourku, nevím,zda si mě jetě pamatuje, ale i já posílám gratulaci a budu dret pěsti,abyste to vechno zvládli a z Tomíka vyrostl pořádný chlap!!! Drte se!!!
Není tady
Sadí, teda to je novina! Přeju malému velkému bojovníkovi aby byl silný a statečný po mamince a aby ho na světě, kam tam pospíchal, provázely jen samé pokroky, úspěchy, zdraví, těstí, radost, láska a pohoda!
Budu nakukovat pro novinky a budu se moc těit a půjdete domů
Není tady
Saďourku teda čím vím musíte projít je mi to líto, e si Tomík vybral cestu k mamince tak brzy, na druhou stranu máte oba pochvalu, e jste to společně dotáhli a sem. A věřím, e tu dlouhou dobu v nemocnici zvládnete, jste silná rodinka a celý BBNet drí prďolkovi palce a posíláme mu hodně síly a Tobě a tatínkovi taky. Myslím, e to můu napsat hromadně za vechny holky tady.... drte se a bojujte, myslíme na Vás a jsme tam s Vámi!!!!
Není tady
Gratuluji k Tomákovi, určitě je srdnatý a statečný po tobě, take jsem si jistá, e to vechno dobře zvládnete
Není tady
Saďourku,gratuluji k narození Tomáka,drím pěsti,vechno určitě zvládnete na 1* a konečně budete astná rodinka.Chodím sem málo,ale vdy se na tebe kouknu,jak pokračuje v boji a po přečtení zprávičky o narození Tomáka,mám fakt radost.Je to sice mrňousek,ale vechno zvládnete,je bojovník po rodičích .
Není tady