29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám velikanáááánskou radost. Přeju Sáděti i Tomáškovi hodně štěstí a zdraví. Držíme pěstičky.
Není tady
Saďourku, nevím,zda si mě ještě pamatuješ, ale i já posílám gratulaci a budu držet pěsti,abyste to všechno zvládli a z Tomíka vyrostl pořádný chlap!!! Držte se!!!
Není tady
Sadí, teda to je novina! Přeju malému velkému bojovníkovi aby byl silný a statečný po mamince a aby ho na světě, kam tam pospíchal, provázely jen samé pokroky, úspěchy, zdraví, štěstí, radost, láska a pohoda!
Budu nakukovat pro novinky a budu se moc těšit až půjdete domů
Není tady
Saďourku teda čím vším musíte projít
je mi to líto, že si Tomík vybral cestu k mamince tak brzy, na druhou stranu máte oba pochvalu, že jste to společně dotáhli až sem. A věřím, že tu dlouhou dobu v nemocnici zvládnete, jste silná rodinka a celý BBNet drží prďolkovi palce a posíláme mu hodně síly a Tobě a tatínkovi taky. Myslím, že to můžu napsat hromadně za všechny holky tady.... držte se a bojujte, myslíme na Vás a jsme tam s Vámi!!!!
Není tady
Gratuluji k Tomáškovi, určitě je srdnatý a statečný po tobě, takže jsem si jistá, že to všechno dobře zvládnete
Není tady
Saďourku,gratuluji k narození Tomáška,držím pěsti,všechno určitě zvládnete na 1* a konečně budete šťastná rodinka.Chodím sem málo,ale vždy se na tebe kouknu,jak pokračuješ v boji a po přečtení zprávičky o narození Tomáška,mám fakt radost.Je to sice mrňousek,ale všechno zvládnete,je bojovník po rodičích .
Není tady