18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc oběma gratuluju a posílám hodně sil a je mi do breku jak se ulevilo - ale palce drím pořád, jako asi celý babinet
Tomáku bojuj!! Má skvělou mámu tak a si jí můe brzo uívat
Není tady
Sadourku a Tomasku , gratuluju k vasemu "setkani", byt predcasnemu a prejeme vam do zacatku hodne hodne sily, kterou si urcite vzajemne budete dodavat Myslim na vas a verim, ze vse bude tak jak ma a hrdy tatka si vas brzy odveze domu
Není tady
Sádi,
moc drím palce a hlavně gratuluji - ve zvládnete, neboj !!!!!
Není tady
Saďourku, dríme vám palce celá rodina..Tomáek je určitě bojovníček. Drte se!!
sádinko nae zlatá, gratuluju k chlapečkovi... a přeju hodně hodně sil do dalích dní a boje, který vás teď jetě čeká... věřím, e si přes vechny překáky, které vám ivot postavil do cesty, svoji slávu pod sluncem vybojujete
Není tady
Drzim vse, co mam, aby jste svuj boj vyhrali na plne care! Posilam hodne sil a gratuluji. A Tomasku, mas byt po kom statecny a vytrvaly bojovnicek!
Upravil(a) Veranna (16. 10. 2010 23:17)
Není tady
Romí tak i sem... cesta, kterou máte před sebou nebude lehká... ale pevně věřím, e i tohle zvládnete... Tomáek je přeci kusem ty... a jak u jsem psala, neznám člověka, který by byl tak silný jako ty... proto věřím nae mylenky jsou u vás
Není tady
Saďourku hodně sil a těstí Jste oba velcí bojovníci
Není tady
Saďourku, drím palečky a poslám .
Není tady
Sadí moc a moc gratulujeme k malému nedočkavci a dríme pěsti, a je ve bez komplikací a za pár měsíců si konečně začne uívat plnohodnotné těstí beze strachu.
Tomákovi přeji a se mu na tomhle světě líbí a určitě bude, kdy měl tak naspěch Hlavně zdravíčko, to je nejdůleitějí. Myslíme na Vás.
Není tady
Moc gratulujeme a moc dríme pěsti a Tomáek krásně roste a přibývá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Romanko moc gratuluju k narozeni Tomaska Preju mu do toho nelehkeho zacatku HODNE sil , urcite je to nejvetsi bojovnicek Posilam obrovske (a velmi opatrne objeti ) tomu malemu uzlicku a tobe taky drzte se a brzy at jste doma spolu
Není tady
Sadi,drím taky vechno co můu Malemu Tomakovi i Tobě přeji hodně sil,trpělivosti a lasky Určitě to zvladnete
Není tady
Sádíííííííííí moc gratuluju k Tomákovi a hezky přibíráte a rostete a hlavně a u je jen dobře drím Vám palečky a jste brzy vpořádku spolu doma
Není tady
Sáďe moc gratuluji k vytouenému miminku a věřím e ve bude u jen dobré
Není tady
Saďourku moc blahopřeji k Tomákovi! Drím vechny palce co mám a se vám oběma dobře daří a vechno co nejlíp zvládnete a jste brzy doma!
Není tady
Saďourkovi hodně sil a Tomákovi vytrvalost a spoustu zdraví do ivota! I kdy rozměry tomu nenasvědčují, je to velký a silný chlap. Tak a jste na vánoce doma.
Není tady
Kvůli téhle babinetí bojovnici jsem po dlouhé době otevřela babinet, abych popřála Tomákovi hodně zdraví, aby co nejrychleji dohnal své vrstevníčky, aby byl pořád těstím vaeho ivota. Tobě, Saďourku, přeju brzké zotavení. Moc vám drím pěsti!
Není tady
Veliká gratulace k vytouenému miminku. Je to drobeček, ale snad ve brzo doene. Drím palce!!!
Není tady
Saďourku, i kdy tě neznám, moc gratuluju k Tomákovi! Zahlédla jsem jenom název tohoto vlákna a vlítla sem, protoe to je moje srdeční záleitost Misha88 má pravdu, synek se mi narodil v 26. týdnu, tae vím o čem to je.
Saďourku, můe se na mě s čímkoliv kdykoliv obrátit, můu se s tebou podělit o zkuenosti, poradit, cokoliv Drím vechny palečky a přeji, a vechno pokračuje jak má! Spolu to zvládnete
Upravil(a) Lúthien (19. 10. 2010 8:04)
Není tady