29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc oběma gratuluju a posílám hodně sil až je mi do breku jak se ulevilo - ale palce držím pořád, jako asi celý babinet
Tomášku bojuj!! Máš skvělou mámu tak ať si jí můžeš brzo užívat
Není tady
Sadourku a Tomasku , gratuluju k vasemu "setkani", byt predcasnemu a prejeme vam do zacatku hodne hodne sily, kterou si urcite vzajemne budete dodavat
Myslim na vas a verim, ze vse bude tak jak ma a hrdy tatka si vas brzy odveze domu
Není tady
Sádi,
moc držím palce a hlavně gratuluji - vše zvládnete, neboj !!!!!
Není tady
Saďourku, držíme vám palce celá rodina..Tomášek je určitě bojovníček. Držte se!!
sádinko naše zlatá, gratuluju k chlapečkovi... a přeju hodně hodně sil do dalších dní a boje, který vás teď ještě čeká... věřím, že si přes všechny překážky, které vám život postavil do cesty, svoji slávu pod sluncem vybojujete
Není tady
Drzim vse, co mam, aby jste svuj boj vyhrali na plne care! Posilam hodne sil a gratuluji. A Tomasku, mas byt po kom statecny a vytrvaly bojovnicek!
Upravil(a) Veranna (16. 10. 2010 23:17)
Není tady
Romí tak i sem... cesta, kterou máte před sebou nebude lehká... ale pevně věřím, že i tohle zvládnete... Tomášek je přeci kusem ty... a jak už jsem psala, neznám člověka, který by byl tak silný jako ty... proto věřím
naše myšlenky jsou u vás
Není tady
Saďourku hodně sil a štěstí Jste oba velcí bojovníci
Není tady
Saďourku, držím palečky a poslám .
Není tady
Sadí moc a moc gratulujeme k malému nedočkavci a držíme pěsti, ať je vše bez komplikací a za pár měsíců si konečně začneš užívat plnohodnotné štěstí beze strachu.
Tomáškovi přeji ať se mu na tomhle světě líbí a určitě bude, když měl tak naspěch Hlavně zdravíčko, to je nejdůležitější. Myslíme na Vás.
Není tady
Moc gratulujeme a moc držíme pěsti ať Tomášek krásně roste a přibývá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Romanko moc gratuluju k narozeni Tomaska
Preju mu do toho nelehkeho zacatku HODNE sil , urcite je to nejvetsi bojovnicek
Posilam obrovske (a velmi opatrne objeti ) tomu malemu uzlicku a tobe taky
drzte se a brzy at jste doma spolu
Není tady
Sadi,držím taky všechno co můžu Malemu Tomaškovi i Tobě přeji hodně sil,trpělivosti a lasky
Určitě to zvladnete
Není tady
Sádíííííííííí moc gratuluju k Tomáškovi ať hezky přibíráte a rostete a hlavně ať už je jen dobře
držím Vám palečky ať jste brzy vpořádku spolu doma
Není tady
Sáďe moc gratuluji k vytouženému miminku a věřím že vše bude už jen dobré
Není tady
Saďourku moc blahopřeji k Tomáškovi! Držím všechny palce co mám ať se vám oběma dobře daří a všechno co nejlíp zvládnete a jste brzy doma!
Není tady
Saďourkovi hodně sil a Tomáškovi vytrvalost a spoustu zdraví do života! I když rozměry tomu nenasvědčují, je to velký a silný chlap. Tak ať jste na vánoce doma.
Není tady
Kvůli téhle babinetí bojovnici jsem po dlouhé době otevřela babinet, abych popřála Tomáškovi hodně zdraví, aby co nejrychleji dohnal své vrstevníčky, aby byl pořád štěstím vašeho života. Tobě, Saďourku, přeju brzké zotavení. Moc vám držím pěsti!
Není tady
Veliká gratulace k vytouženému miminku. Je to drobeček, ale snad vše brzo dožene. Držím palce!!!
Není tady
Saďourku, i když tě neznám, moc gratuluju k Tomáškovi! Zahlédla jsem jenom název tohoto vlákna a vlítla sem, protože to je moje srdeční záležitost Misha88 má pravdu, synek se mi narodil v 26. týdnu, taže vím o čem to je.
Saďourku, můžeš se na mě s čímkoliv kdykoliv obrátit, můžu se s tebou podělit o zkušenosti, poradit, cokoliv Držím všechny palečky a přeji, ať všechno pokračuje jak má! Spolu to zvládnete
Upravil(a) Lúthien (19. 10. 2010 8:04)
Není tady