29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přidávám se ke gratulantům a moc a moc držíme pěsti, ať se Tomáškovi dobře daří a hlavně ať pěkně přibývá a na světě se mu líbí
Není tady
Sádí, držím pěsti malému fofrníkovi Byli jste oba moc stateční, spoustu toho ještě máte před sebou, ale věřím, že i tohle překonáte s takovou silou, s jakou jste bojovali dosud.
Nedoklubko udčitě znáš a kdyby jsi cokoliv sháněla, neváhej se mi ozvat
Není tady
sádinko, gratuluju a nadále na vás oba budu moc a moc myslet.. tomášek bude bojovník po mamince, tím jsem si jistá
Nevedela som v ktorom tt saďourek je...tak som sa potešila, že sa konečne dočkala, až ma zmrazilo od radosti... teraz ma mrazí, lebo vidím že ešte nie je vyhraté... kur.va, táto baba musí všetko zlo odniesť...
Sadi, bojujte, držím vám strašne palce, nech to všetko dobre dopadne. Toto už musí výjsť!!!!
Není tady
Sadi, držím pěsti co můžu!!! Ať Tomášek, bojovníček krásně prospívá a roste jako z vody.
I nadále na vás myslím a posílám moc, moc , moc síly oběma!!!
Není tady
Sadourku, moc, moc, moc drzim palce, at je Tomasek nadale takhle statecny a posilame hodne sil!!!!!!!
Není tady
Sadourku moc drzime vsechny palce, co doma mame
Tomaskovi vse nej do zivota, je to velky bojovnik
Upravil(a) akar (16. 10. 2010 19:41)
Není tady
Sadi, moc moc na tebe a Tomáška myslím je to velký bojovník, ať krásně roste a posílám mnoho síly
Není tady
Jejda!!!!Sadinko a Tomášku, držím vám strašně moc palce,abste byli silní, malý aby přibýval a prospíval na důlkaz jeho veliké statečnosti !!!!!!!!!!!!!!!!!! Držím palce a doufám,že budeš posílat další zprávy
Není tady
Sáďinko
přeji Vám oboum s Tomáškem hodně moc štěstí a síly na této cestičce,na kterou jste se vydali a pevně věřím,že Tomášek je bojovník jako jeho mamimka
broučínek malinkej
Není tady
Romčo tobě posílám hodně sil,jsi statečná ženská a Tomáškovi posílám veškeré zdravi co poslat lze držím vám oběma pěsti a doufám,že nám za pár týdnů pošleš zpávu,že jste konečně doma.Kluci bývaj po mamince,takže je to 100 % bojovníček.Myslím na vás
Není tady
Sadinko, moc jsem Tvůj příběh sledovala - i proto, že moje sestřenice rodila v 25+3, miminko mělo také okolo 700 g, za týden to budou dva roky a je v pořádku a zrovna tak bude i Tvůj Tomášek. Držím pěsti, ať to zvládnete co nejlépe
Není tady
Sáďourku , obrovská gratulace k Tomáškovi
přeji vám oběma hodně zdravíčka a tomu malému drobečkovi hrozně moc a moc síly
všechno zvládnete na výbornou
dál držím moc a moc palečky
Je to velkej bojovník
Není tady
Sadínevím jestli si na mě ještě pamatuješ, ale nevadí, každopádně DRŽÍM VŠECHNY PALCE CO DOMA MÁME. Držte se oba dva
Není tady
Sadi, strasne moc a moc drzim palce, aby se Tomaskovi na svete libilo a vam obema hodne sil a odvahy k ceste domu..Tomasek je nadherne jmeno pro spunta na ktereho mysli a drzi mu palce cely babinet!
Není tady
Saďourku gratuluju a věřím, že to zvládnete. Jak už jsem tu jednou psala,nedávno jsem se setkala s maminkou co porodila chlapečka tuším v 23 týdnu, byl prý půl kilový. Dnes je mu rok, je stejně velký jako moje princezna a byl čilý a usměvavý Držte se
Není tady
Přesně tak..myslí na vás celý babinet,Tomášek je určitě silák a všechno zvládnete..moc držím palce
Není tady
Romčo, velká gratulace k Tomíkovi. Držíme s Barunkou všechny palečky, aby všechno dobře dopadlo.
Není tady
Romísku
držím všechno co můžu!!! Tomášek bude určitě MALEJ VELKEJ bojovník!!!!
Ze
vám přeji jen to nej!!! Bojujte
Není tady
Romi, já jsem vůbec nevěděla, že jsi těhu, tak koukám o to víc. Ale mooooc držím pěsti malému bojovníkovi Tomíkovi a přeji hodně sil pro vás pro oba. Ty jsi byla bojovnice od samého počátku, tak věřím, že Tomášek je silný po tobě Posílám spoustu energie pro oba.
Není tady