18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přidávám se ke gratulantům a moc a moc dríme pěsti, a se Tomákovi dobře daří a hlavně a pěkně přibývá a na světě se mu líbí
Není tady
Sádí, drím pěsti malému fofrníkovi Byli jste oba moc stateční, spoustu toho jetě máte před sebou, ale věřím, e i tohle překonáte s takovou silou, s jakou jste bojovali dosud.
Nedoklubko udčitě zná a kdyby jsi cokoliv sháněla, neváhej se mi ozvat
Není tady
sádinko, gratuluju a nadále na vás oba budu moc a moc myslet.. tomáek bude bojovník po mamince, tím jsem si jistá
Nevedela som v ktorom tt saďourek je...tak som sa poteila, e sa konečne dočkala, a ma zmrazilo od radosti... teraz ma mrazí, lebo vidím e ete nie je vyhraté... kur.va, táto baba musí vetko zlo odnies...
Sadi, bojujte, drím vám strane palce, nech to vetko dobre dopadne. Toto u musí výjs!!!!
Není tady
Sadi, drím pěsti co můu!!! A Tomáek, bojovníček krásně prospívá a roste jako z vody. I nadále na vás myslím a posílám moc, moc , moc síly oběma!!!
Není tady
Sadourku, moc, moc, moc drzim palce, at je Tomasek nadale takhle statecny a posilame hodne sil!!!!!!!
Není tady
Sadourku moc drzime vsechny palce, co doma mame Tomaskovi vse nej do zivota, je to velky bojovnik
Upravil(a) akar (16. 10. 2010 19:41)
Není tady
Sadi, moc moc na tebe a Tomáka myslím je to velký bojovník, a krásně roste a posílám mnoho síly
Není tady
Jejda!!!!Sadinko a Tomáku, drím vám straně moc palce,abste byli silní, malý aby přibýval a prospíval na důlkaz jeho veliké statečnosti !!!!!!!!!!!!!!!!!! Drím palce a doufám,e bude posílat dalí zprávy
Není tady
Sáďinko přeji Vám oboum s Tomákem hodně moc těstí a síly na této cestičce,na kterou jste se vydali a pevně věřím,e Tomáek je bojovník jako jeho mamimka broučínek malinkej
Není tady
Romčo tobě posílám hodně sil,jsi statečná enská a Tomákovi posílám vekeré zdravi co poslat lze drím vám oběma pěsti a doufám,e nám za pár týdnů pole zpávu,e jste konečně doma.Kluci bývaj po mamince,take je to 100 % bojovníček.Myslím na vás
Není tady
Sadinko, moc jsem Tvůj příběh sledovala - i proto, e moje sestřenice rodila v 25+3, miminko mělo také okolo 700 g, za týden to budou dva roky a je v pořádku a zrovna tak bude i Tvůj Tomáek. Drím pěsti, a to zvládnete co nejlépe
Není tady
Sáďourku , obrovská gratulace k Tomákovi přeji vám oběma hodně zdravíčka a tomu malému drobečkovi hrozně moc a moc síly vechno zvládnete na výbornou dál drím moc a moc palečky Je to velkej bojovník
Není tady
Sadínevím jestli si na mě jetě pamatuje, ale nevadí, kadopádně DRÍM VECHNY PALCE CO DOMA MÁME. Drte se oba dva
Není tady
Sadi, strasne moc a moc drzim palce, aby se Tomaskovi na svete libilo a vam obema hodne sil a odvahy k ceste domu..Tomasek je nadherne jmeno pro spunta na ktereho mysli a drzi mu palce cely babinet!
Není tady
Saďourku gratuluju a věřím, e to zvládnete. Jak u jsem tu jednou psala,nedávno jsem se setkala s maminkou co porodila chlapečka tuím v 23 týdnu, byl prý půl kilový. Dnes je mu rok, je stejně velký jako moje princezna a byl čilý a usměvavý Drte se
Není tady
Přesně tak..myslí na vás celý babinet,Tomáek je určitě silák a vechno zvládnete..moc drím palce
Není tady
Romčo, velká gratulace k Tomíkovi. Dríme s Barunkou vechny palečky, aby vechno dobře dopadlo.
Není tady
Romísku drím vechno co můu!!! Tomáek bude určitě MALEJ VELKEJ bojovník!!!! Ze vám přeji jen to nej!!! Bojujte
Není tady
Romi, já jsem vůbec nevěděla, e jsi těhu, tak koukám o to víc. Ale mooooc drím pěsti malému bojovníkovi Tomíkovi a přeji hodně sil pro vás pro oba. Ty jsi byla bojovnice od samého počátku, tak věřím, e Tomáek je silný po tobě Posílám spoustu energie pro oba.
Není tady