18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přila mi zpráva od Saďourka - kdo ji znáte, víte, jak bojovali o kadý den. Nedonoeňátko je na světě, tka drme palce, a to teď dobře zvládnou.
"ahoj tetky babinetky, Tomáek si nael cestu na svět ve čt.14.10 v 21:35Je stralivě maličký 740g,33cm, zatím statečně bojuje, dýchá sám, tak drte palce".
Není tady
Sadourku ... sice je to hodně dopředu ale ze srdíčka ti moc gratuluju k Tomákovi... je to fofrníček, ale věřím, e to bude stejnej bojovníček jako jeho maminka....
straně moc Vám drím pěsti a Tomákovi do ivota přeju jen to nej nej.....
Není tady
Tak se drte bojovníci, a Tomáek ve zmákne!!!
Jinak v 26tt ukončeném se narodil myslím Mía od Lúthien....a ve zmákl!!
Upravil(a) misha88 (16. 10. 2010 15:45)
Není tady
Sádinko, ze srdce přeji, abyste to oba dva co nejlépe zvládli - ty i Tomáek. Oba dva jste bojovníci, moc a moc budu dret ve co mám, aby ve bylo v co nejlepím pořádku a Tomákovi se dobře dařilo.
Není tady
Sadí, straně moc dríme palce . Tomáek je malinký prcíček, ale určitě bude mít bojovného ducha po mamince a ve vybojuje To, e dýchá sám, je myslím malý zázrak, take určitě je to silný chlapík
Není tady
Sadi drzime palce a posielame
Není tady
Saďourku,
drím ti pěsti u přesně 3 roky a budu dret určitě i nadále, ale kdy věřím, e Tomáek to zvládne dobře a za pár měsíců ádné pěsti nebudou potřeba.
Tak přeju u teď jen samá příjemná překvapení!
Není tady
Saďourku, gratuluju a drím palce,aby to Tomáek zvládal i dál...je to velkej bojovník, vy oba, myslím na vás
Není tady
Saďourku, moa moc vám drím pěsti. Tomáek a krásně roste a je ve tak, jak má. Drte se. Je to nedočkavec ale určitě bojovník. Moc na vás myslím.
Není tady
Gratuluji k Tomákovi a moc na vás myslím :hjarta:hjarta:: Tomáek je bojovník po mamince, tak to vechno zvládne
Není tady
Saďourku, tak drím palečky dál, a se Tomákovi na světě moc a moc líbí a přeji vám jen to nejlepí a nejkrásnějí do společného ivota, ale hlavně pevné zdraví!!!
Není tady
Romi, gratuluji moc k Tomákovi Je to určitě velký bojovník po mamince
Není tady
Saďourku, velká gratulace a taky drím dál pěstičky, aby to Tomáek zvládal dál tak krásně jako doteď. Je to velký bojovník - po mamince
Upravil(a) Sita (16. 10. 2010 17:33)
Není tady
Gratulujeme k Tomákovi a moc dríme palečky a ten malý bojovníček prospívá!
Není tady
Saďourku moc moc dríme pěsti Gratulaci si z dovolením nechám a půjdete domů. Věřím, e tu dlouhou cestu co máte před sebou zvládněte dobře
Není tady
Saďourku, sice se neznáme, ale celou dobu jsem vám drela pěstičky a budu dret i dál ...
Bude to boj, ale věřím, e při vaí lásce, péči a trpělivosti ani nebude poznat, e se narodil o tolik dřív
Není tady
Saďourku, i já se přidávám s drení pěstí. a posílám
Není tady