29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přišla mi zpráva od Saďourka - kdo ji znáte, víte, jak bojovali o každý den. Nedonošeňátko je na světě, tka držme palce, ať to teď dobře zvládnou.
"ahoj tetky babinetky, Tomášek si našel cestu na svět ve čt.14.10 v 21:35Je strašlivě maličký 740g,33cm, zatím statečně bojuje, dýchá sám, tak držte palce".
Není tady
Sadourku ... sice je to hodně dopředu ale ze srdíčka ti moc gratuluju k Tomáškovi... je to fofrníček, ale věřím, že to bude stejnej bojovníček jako jeho maminka....
strašně moc Vám držím pěsti a Tomáškovi do života přeju jen to nej nej.....
Není tady
Tak se držte bojovníci, ať Tomášek vše zmákne!!!
Jinak v 26tt ukončeném se narodil myslím Míša od Lúthien....a vše zmákl!!
Upravil(a) misha88 (16. 10. 2010 15:45)
Není tady
Sádinko, ze srdce přeji, abyste to oba dva co nejlépe zvládli - ty i Tomášek. Oba dva jste bojovníci, moc a moc budu držet vše co mám, aby vše bylo v co nejlepším pořádku a Tomáškovi se dobře dařilo.
Není tady
Sadí, strašně moc držíme palce . Tomášek je malinký prcíček, ale určitě bude mít bojovného ducha po mamince a vše vybojuje
To, že dýchá sám, je myslím malý zázrak, takže určitě je to silný chlapík
Není tady
Sadi drzime palce a posielame
Není tady
Saďourku,
držím ti pěsti už přesně 3 roky a budu držet určitě i nadále, ale když věřím, že Tomášek to zvládne dobře a za pár měsíců žádné pěsti nebudou potřeba.
Tak přeju už teď jen samá příjemná překvapení!
Není tady
Saďourku, gratuluju a držím palce,aby to Tomášek zvládal i dál...je to velkej bojovník, vy oba, myslím na vás
Není tady
Saďourku, moa moc vám držím pěsti. Tomášek ať krásně roste a je vše tak, jak má. Držte se. Je to nedočkavec ale určitě bojovník. Moc na vás myslím.
Není tady
Gratuluji k Tomáškovi a moc na vás myslím :hjarta:hjarta:: Tomášek je bojovník po mamince, tak to všechno zvládne
Není tady
Saďourku, tak držím palečky dál, ať se Tomáškovi na světě moc a moc líbí a přeji vám jen to nejlepší a nejkrásnější do společného života, ale hlavně pevné zdraví!!!
Není tady
Romi, gratuluji moc k Tomáškovi
Je to určitě velký bojovník po mamince
Není tady
Saďourku, velká gratulace a taky držím dál pěstičky, aby to Tomášek zvládal dál tak krásně jako doteď. Je to velký bojovník - po mamince
Upravil(a) Sita (16. 10. 2010 17:33)
Není tady
Gratulujeme k Tomáškovi a moc držíme palečky ať ten malý bojovníček prospívá!
Není tady
Saďourku moc moc držíme pěsti Gratulaci si z dovolením nechám až půjdete domů. Věřím, že tu dlouhou cestu co máte před sebou zvládněte dobře
Není tady
Saďourku, sice se neznáme, ale celou dobu jsem vám držela pěstičky a budu držet i dál ...
Bude to boj, ale věřím, že při vaší lásce, péči a trpělivosti ani nebude poznat, že se narodil o tolik dřív
Není tady
Saďourku, i já se přidávám s držení pěstí. a posílám
Není tady