6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aha ..no neva,tak třeba příště já si dělám takový malý zásobičky skleniček baví mě to vybírat a skladovat jinak nic víc není potřeba a tedy kašičky.
holky diskutovala jsem s kámoškou na téma těch floridových tbl. tak vám sem hodím její názor jo
jíst a neotálet.. první zoubky a jejich kvalitu ovlivnuješ do doby než se prořežou..pak už nic neovlivní kvalitu..do tý doby by jsi měla jíst vápník horem dolem, všecko si bere na přípravu mléčnejch..no a prášky jsou léty prověřené,fungující na druhé zuby..od roka by jemělo jít dítě , co mají rodiče sklony ke kazivosti..aapk ty děti, co jejichž rodiče chtějí ,aby druhé zuby měly s menší kazivostí a větší silou.. ale vláda povinné dávky zrušila a je to prý výrazně na škodu zubů dětí.. pokud Ti nepředepíše dr. tak mají volně prodejnou alternativu ZYMAFLOR a je stejně kvalitní jako předepisovaná
a podle let se berou prášky..jeden rok -jede prášek, dva - dva atd..dokud se nevyklubou druhý .. jedině tak to dává smysl a plní význam
a prý statisticky obvodní moc něchtěj předepisovat a zubaři naopak..
což teda musím doplnit,že není doměnka kámošky,ale je to tvrzení zubaře
tak se taky budu na tabletky určitě ptát
Upravil(a) Gabu (13. 11. 2010 22:00)
Není tady
Dobre ranko holky,
jakou jste mely noc? My dobrou. Kdybych nesla spat az o pulnoci, vyspala bych se . Adamek v osm usnul a na kojo se vzbudil o pul ctvrte a v sedm jsme vstavali ... Tak se mnou ted snida a za chvilku si pujdeme hrat
Peknou nedeli
Není tady
Hezké ránko,
Gabu,díky za info určitě se taky poptám
Gabu,já to mám s těma zásobama stejně,kdyby mi někdo cizí otevřel ledničku a linku,kde mám zásoby skleniček,kašiček a UM,tak si bude myslet,že mám minimálně čtyřčata A to stejný mám i s plínkama a s práškem na praní-pořád musím mít doma aspoň dva až tři balíky plínek do zásoby a minimálně pět litrů Persilu sensitiv nebo Dreftu A to mám v mražáku pro Matýska-jednoho králíka,půlku lososa a tři kila kuřecích řízků -všechno samozdřejmě naporcovaný,protože kupuju všechno chlazený a pak zamrazím. A to ani nesní,protože budu mít další čerstvé zásoby,takže to sníme my a jemu dám zase čerstvé. A těch čajů co mám a kojenecké vody masakr
Není tady
Tady sviti slunicko. Taky bych se uz sla aspon na chvili projit... Jenze... Uvidim, jak bude odpo a kdyz tak bych mu v kocarku nadzvedla zadicka... Treba to pomuze, aby aspon chvilku byl v klidu...
Ja doma jeste vubec nic nemam... Vlastne jo. K mimi karte v Globusu jsme jako darek dostali mlecnou kasi od Nestle a z dob, kdy jsem nemohla asi 14 dni nic kousat, mam dve ovocne presnidavky. Takze nic, co bych mu mohla v brzke dobe dat
Není tady
Jarňátka, už je nový domeček s č. 6. Tak šup tam
Není tady
hezke rano maso se pece, zeli dusi, miminko spinka, tata na kole a ja mam chvilku cas na net
ANY teda tomu rikam zasoba... ja teda nijak nesyslim ale urcite je lepsi tu zsobicku doma mit... ted mam nakoupene sklenicky akorat na dnes a zitra a pak hura zase neco koupit nebo uvarit a s vodou taky tak... jedine ceho mam dost je UM a kase jo a plinky samozrejme... tech mam ve sknini dohromady min. 500ks jo a hader ma Veru tolik, ze to dnad nemuzeme unosit
s tim domeckem... to je opravdu nejak brzo
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Hezké ránko,
Gabu,díky za info určitě se taky poptám
Gabu,já to mám s těma zásobama stejně,kdyby mi někdo cizí otevřel ledničku a linku,kde mám zásoby skleniček,kašiček a UM,tak si bude myslet,že mám minimálně čtyřčata A to stejný mám i s plínkama a s práškem na praní-pořád musím mít doma aspoň dva až tři balíky plínek do zásoby a minimálně pět litrů Persilu sensitiv nebo Dreftu A to mám v mražáku pro Matýska-jednoho králíka,půlku lososa a tři kila kuřecích řízků -všechno samozdřejmě naporcovaný,protože kupuju všechno chlazený a pak zamrazím. A to ani nesní,protože budu mít další čerstvé zásoby,takže to sníme my a jemu dám zase čerstvé. A těch čajů co mám a kojenecké vody masakr
Any ty jsi přehnaná ale dobrýýýý
Není tady
Jinka dobré ráno
já ho dobré mám víkendy miluji,taťka vstává s holčičkou a já spím a donese mi jí až na kojení a další její spátek kolem 10h
Toši tady u nás je nádherně,uplně závidím tomu tvýmu to kolo
Domeček jo trochu předčasně Jarňátko (tak která to byla ? ) to bude zmatků,jedině tenhle nechat nějým z moderátorů předčasně zavřít a nebo uvidíme,třeba ten nový zapdne dolů a pak ho vytáhnem
Upravil(a) Gabu (14. 11. 2010 10:54)
Není tady
Tý jo tak já si vykecávám v novým domku a vy jste všechny tady
A kdo vlastně zakládá ty jarňátka?
Teď jsem Gabu ukazovala manžovi tvou poznámku, že ti chlap vstává s malou a nese ti ji až v 10
Ten pěkně brblal, když jsem mu říkala, že bysme to mohli taky zavést... , takže vstáváme všichni v 7
Každej den...
Není tady