29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky prubezne nakukuju a nikde nikdo...
Není tady
No si říkám, že když tu nikdo není, tak si tu nebudu psát sama se sebou, protože to pak bude vypadat, že se doma nudím, protože mám nejhodnější dítě pod sluncem A zrovna dneska byla nějaká umrčená, asi zase erupce na slunci
Není tady
Uz jsem tady taky . Jsem byl dnes na zumbe - sla jsem do sebe a v so posilovna , v ne tanecky s tosou a dnes zumba
a ted popijime burcak a objednali si pizzu . Tosi drzim pesticky at se vyspite! A holky dekuju za gratulace k mini narozkam
a uz zas nevim na co jsem chtela reagovat
Není tady
teda my jsme ale trapnýýýýýýý vsechny nakukujem a zadna nenapise
jeste ze me mate
ja jsem dnes vecer osirela, tak tridim fotky :Ppridala jsem neco malo na web... ty koupaci jsou dnesni... abyste videli, jak vypada nemocne miminko
ale stejne radsi zitra pujdeme k Dr... jistota je jistota...
Není tady
ahoj holky, co je nového? já pořád nějak nestíhám, už je celkem pohoda, ale pořád pendlujeme, manža pořád v práci a tak....jak se máte vy?
Není tady
Čauky holky
Toši, tak co Verunka, jaká byla noc??
Mery ahoj... , srazík byl super, fotky má hlavně Mefinka a Sita, tak mrkni...příště doufám, pojedeš s náma
a co nového u vás? Už se malinká přetáčí?
Jájo, no jak píše Toša, klidně přijeď, můžeš přespat s malou u nás a půjdeme na nějakou společnou akcičku
Není tady
Ahoj holky
tak jsem dneska tu naši příšerku od 5 od rána obracela z bříška na záda. Už nevím kolikrát, ale určitě tak 10x A ona se sama otočit umí, ale asi si říká, že od mámy je to lepší
Mahari, ještě chvilku mě provokuj a fakt dojedu
Není tady
Ahoj holky
Toši,co malá,dobrý?
Jájo,to by bylo super,kdyby jsi dojela určitě by jsme se viděly a ráda bych tě poznala osobně
S tím otáčením zpátky na bříško je to stejný u nás,ikdyž mu to jde krásně,tak raděj bude vydávat všelijaké zvuky a čekat,až ho přetočím zpátky
Dneska tady budu mít na noc dcerku,tak se hrozně těším přítel má školení v Praze.
Není tady
To jste mě uklidnily, že je to s tím přetáčením podobné, no ale Viki bohužel nezačne vydávat zvuky, ona začne ječet
Any, tak to budeš mít dnes pěkný večer, když bude u tebe dcerka ... já taky občas jdu spát k mamce, když není J. doma, tak si vždy rozděláme vínko a pokecáme...máme s mamkou fakt skvělej vztah, doufám, že to tak zůstane
Není tady
Jája80 napsal(a):
No tak chystám se tam na skok koncem listopadu a pak natrvalo to vypadá tak od ledna nebo února
Jo? takže z tebe bude zase opět Moravačka ?
Není tady
Ahoj holky, s tim pretacenim je to stejne i u nas. Jen s tim rozdilem, ze Adamek se jeste z briska na zadicka nepretaci, takze mamka nastoupit proste musi .
Jinak my meli v noci chvili vasne. A to bohuzel nemyslim tak, jak to zni. O pul treti jdu krmit a slysim, jak nekde neco tece a ejhle v koupelne potopa a z bojleru chcije. Zavolala jsem manzu, tak povypinal vsechno, co slo (tykajici se bojleru) a zacal odklizet vodu. Pod bojlerem pracka a zateklo i do ni. Kdyz ji Jirka naklonil, vyteklo z ni spoustu vody :-(.
Pred letem tu byl technik na vycisteni bojleru. Pak to zacalo piskat a pry, ze se to ustali. Hmmm, ustalilo se to tak, ze tece. Tak az maleho dokojim, musim najit cislo na tu firmu, co tu byla a nahnat je sem, aby to opravili.
Kazdopadne jsme ted bez teple vody a bez pracky :-(.
Jinak pekne rano
Není tady
Mefi, no to rozhodně nepotěší. Tak budu držet pěsti, ať se to vyřeší, co nejrychleji
U nás bude zase o víkendu bytná předělávat vstupní dveře na bezpečnostní a to včetně zárubní. Takže zbíječka a podobně... Budu se muset s malou někam uklidit na celý den. A to teda nevím kam...
Upravil(a) Jája80 (19. 10. 2010 9:27)
Není tady