6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky prubezne nakukuju a nikde nikdo...
Není tady
No si říkám, e kdy tu nikdo není, tak si tu nebudu psát sama se sebou, protoe to pak bude vypadat, e se doma nudím, protoe mám nejhodnějí dítě pod sluncem A zrovna dneska byla nějaká umrčená, asi zase erupce na slunci
Není tady
Uz jsem tady taky . Jsem byl dnes na zumbe - sla jsem do sebe a v so posilovna , v ne tanecky s tosou a dnes zumba a ted popijime burcak a objednali si pizzu . Tosi drzim pesticky at se vyspite! A holky dekuju za gratulace k mini narozkam a uz zas nevim na co jsem chtela reagovat
Není tady
teda my jsme ale trapnýýýýýýý vsechny nakukujem a zadna nenapise jeste ze me mate ja jsem dnes vecer osirela, tak tridim fotky :Ppridala jsem neco malo na web... ty koupaci jsou dnesni... abyste videli, jak vypada nemocne miminko ale stejne radsi zitra pujdeme k Dr... jistota je jistota...
Není tady
ahoj holky, co je nového? já pořád nějak nestíhám, u je celkem pohoda, ale pořád pendlujeme, mana pořád v práci a tak....jak se máte vy?
Není tady
Čauky holky
Toi, tak co Verunka, jaká byla noc??
Mery ahoj... , srazík byl super, fotky má hlavně Mefinka a Sita, tak mrkni...přítě doufám, pojede s náma
a co nového u vás? U se malinká přetáčí?
Jájo, no jak píe Toa, klidně přijeď, můe přespat s malou u nás a půjdeme na nějakou společnou akcičku
Není tady
Ahoj holky
tak jsem dneska tu nai příerku od 5 od rána obracela z bříka na záda. U nevím kolikrát, ale určitě tak 10x A ona se sama otočit umí, ale asi si říká, e od mámy je to lepí
Mahari, jetě chvilku mě provokuj a fakt dojedu
Není tady
Ahoj holky
Toi,co malá,dobrý?
Jájo,to by bylo super,kdyby jsi dojela určitě by jsme se viděly a ráda bych tě poznala osobně
S tím otáčením zpátky na bříko je to stejný u nás,ikdy mu to jde krásně,tak raděj bude vydávat velijaké zvuky a čekat,a ho přetočím zpátky
Dneska tady budu mít na noc dcerku,tak se hrozně těím přítel má kolení v Praze.
Není tady
To jste mě uklidnily, e je to s tím přetáčením podobné, no ale Viki bohuel nezačne vydávat zvuky, ona začne ječet
Any, tak to bude mít dnes pěkný večer, kdy bude u tebe dcerka ... já taky občas jdu spát k mamce, kdy není J. doma, tak si vdy rozděláme vínko a pokecáme...máme s mamkou fakt skvělej vztah, doufám, e to tak zůstane
Není tady
Jája80 napsal(a):
No tak chystám se tam na skok koncem listopadu a pak natrvalo to vypadá tak od ledna nebo února
Jo? take z tebe bude zase opět Moravačka ?
Není tady
Ahoj holky, s tim pretacenim je to stejne i u nas. Jen s tim rozdilem, ze Adamek se jeste z briska na zadicka nepretaci, takze mamka nastoupit proste musi .
Jinak my meli v noci chvili vasne. A to bohuzel nemyslim tak, jak to zni. O pul treti jdu krmit a slysim, jak nekde neco tece a ejhle v koupelne potopa a z bojleru chcije. Zavolala jsem manzu, tak povypinal vsechno, co slo (tykajici se bojleru) a zacal odklizet vodu. Pod bojlerem pracka a zateklo i do ni. Kdyz ji Jirka naklonil, vyteklo z ni spoustu vody :-(.
Pred letem tu byl technik na vycisteni bojleru. Pak to zacalo piskat a pry, ze se to ustali. Hmmm, ustalilo se to tak, ze tece. Tak az maleho dokojim, musim najit cislo na tu firmu, co tu byla a nahnat je sem, aby to opravili.
Kazdopadne jsme ted bez teple vody a bez pracky :-(.
Jinak pekne rano
Není tady
Mefi, no to rozhodně nepotěí. Tak budu dret pěsti, a se to vyřeí, co nejrychleji
U nás bude zase o víkendu bytná předělávat vstupní dveře na bezpečnostní a to včetně zárubní. Take zbíječka a podobně... Budu se muset s malou někam uklidit na celý den. A to teda nevím kam...
Upravil(a) Jája80 (19. 10. 2010 9:27)
Není tady