6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak máme návštěvu za sebou byli jsme i venku,ale zima teda hnusná a dnes jsem poprve dala Matýskovi rukavičky,holky to byl řev,že nás muselo být slyšet i na druhé straně ulice-on je tak nechtěl a jak se vztekal,jsem hleděla co dokáže
Mefi,dáreček super-já už pro Matýska taky mám pár věciček Já to dělala tak dřív,když jsem něco koupila hodně dopředu,tak jsem to dcerce dala a pak musela všechno dokupovat
Kači,to se ti nedivím,že od té doby nemáš ráda vánoce to je smutný,zvlášt,když se tohle stane na vánoce.Je to asi tak šest let co kamarádce tak umřel manžel-všechno u nich bylo v pohodě,navečeřeli se,pak dárečky a pak si děcka šly hrát a oni se dívali na telku a on seděl v křesle a usnul a když ho chtěla probudit,tak zjistila,že už nežije........To bylo strašný
Není tady
Ahoj holky
tak dneska jsem se měla super, manžel byl dneska vrchní ošetřovatel, krmitel a tak všelijak a já jsem si odpoledne na skoro 3 hoďky dala šlofíka Ale bodlo to, to Vám holky povím
Koukám, že jste nastolily depresívní téma. Any To muselo být hrozný. Kači, u Tebe taky
Brrr, já mám vždycky z vánoc depku. Všechno to hrozně zkonzumnělo, všichni jsou naštvaný a uštvaný
Já to zas tolik neřeším. A stejně máme stromeček, kapra, salát i cukroví a všechno pěkně v klídku
Není tady
hezky vecer...
Kaci a ANY, to je fakt hrozne!!! to si nedokazu ani predstavit... ale ja se na letosni Vanoce taky vubec netesim... poprve bez taťky budeme na stedry vecer u mamky a at se budeme sebevic snazit, bude to spis vecer plny smutku a deprese jeste ze mame tu Verunku ktera uz je bez teploty a poklidne chrupka ANY ja loni kupovali mamce k Vanocum tenhle http://www.alza.cz/krups-kp210512-dolce … 142291.htm a kaficko je mnam mnam
Jajo, tak to sis krasne uzivala to je proste obcas potreba
my dnes byli s Honzou v tanecnich ze? Mahari... a byla to celkem prca...
Upravil(a) Toša (18. 10. 2010 7:42)
Není tady
Ahojky holky, teda co to čtu? Takové špatné vzpomínky na Vánoce? , teda Any, to muselo být pro tvou kamarádků hrozné... a Kači pro tebe ani nemluvím ....a Toši vaše první Vánoce bez tatínka .... jak píšeš, ještě že máte tu Verunku, sluníčko malinky
Jájo, teda tři hoďky spánku přes den? To jsi dobrá , to bych tak lehce neusnula...a co prosímtě ty dospáváš, když máš přes noc takové hodné miminko
Kači, šestá nemoc to určo není, tu už měla v těch 4.měsícíh...ale vyrážka se už ztratila, tak myslím, že to bylo z nějakého toho jídla (mám podezření na ten celer a nebo taky já jsem jedla den předtím maso na kari, tak že by z toho?). Jinak jsem si užila víkend suprově, celý dva dny jsme tuhly doma a relaxovaly
Any, teda vztekajícího se Matýska bych chtěla vidět , dit on je vždycky takový zlatíčko , ale věřím, že rukavičky ho dokážou pěkně rozzuřit, přece jen je to chlap - můj chlap nesnáší rukavice dodnes
JO a jak Toša psala, tak jsme byli s něma včera v tanečních , no to byla pr......já mám totiž pořád tendence toho svýho Jiříka vést, mě by tak vyhovovalo, kdybych na ty tanečky byla chlap ... no a my jsme stejně hrozný motáci, ale jak říkám, je to sranda
Není tady
A když už jsme u těch kávovarů, tak my jsme si min. vánoce pořídili (sami sobě ) tento: http://www.alza.cz/nespresso-delonghi-l … n=zbozi.cz
Není tady
Toša napsal(a):
Mahari ten vas bych taky brala
jinak ja Honzu taky vcera vedla a byl z toho celej vecer spatnej
Ale strašně moc vám to slušelo...vy jste páreček jak z časopisu
Není tady
Toša napsal(a):
Tak to fakt nevim, kde jsi na tom byla a ty mas co rikat... stihla blondynka s vysokym, tmavym eleganem
Prej štíhlá!! , to se ti fakt povedlo... , tam to bylo jak na přehlídce vyzáblinek, jsem si tam připadala jak vorvaň. A Jiřik přijel v 16.15 z chaty, dal si jen sprchu a už se ani nestihl oholit, tak byl jak tarzan
A co Verunka, už spinká? My dneska měly celkem dobrou noc.
Upravil(a) Maharishi (18. 10. 2010 9:37)
Není tady
Verunku jsem ted ulozila a jeste si tam mumla tak snad i usne pred chvili jsem ji na hrudnicku nasla takovou jemnou cervenou krupicku, nic hroznyho, ale co to jako zase je?????
a nevim, rpoc by sis zrovna ty mela pripadat jak vorvan
Není tady
No a nemůže to být teda ta šestá nemoc? U Viki se to projevovalo tak, že měla asi 3 dny teplotu kolem 38 a pak za dva dny se jí objevila vyrážka po celým těle a vypadala přesně takto :
http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Sestamalattia.JPG
Není tady
Ahoj holky,
Toso snad z toho nic nebude. Treba to je jen takova ta miminkovska krupicka, co hned zmizi
Mahar, ze to zmizelo. A priste pozor na jidlo
Holky, to musi byt strasne takhle o nekoho prijit na Vanoce.
Ja Vanoce miluju. Pro tu atmosferu a tak. Sice ma Jaja pravda, ze jsou vsichni uhoneni a tak, ale myslim, ze kdyz si to clovek udela podle sebe a nehoni se, tak si je muze uzit a taky uzije. Od te doby, co s Jirkou bydlime spolu, tak si to delam podle toho, jak chci ja a na nikoho nehledim. Takze uz temer na zacatku prosince si vyzdobim byt a na konci listopadu mam uz i seznam cukrovi, co budu pect a taky seznam nakupu a samozrejmosti jsou datumy, kdy to vsechno upecu . Jsem zvedava, kolik toho letos s Adamkem zvladnu. Nechci to prehanet, jenze to moje "neprehaneni" vetsinou skonci min. u 8 druhu a jak si porad kupuju casopisy a hledam inspiraci, tak bych nejradsi pekla dal a dal . A muj rekord byly hned prvni Vanoce, kdy jsme byli s manzou sami, a to bylo 15 druhu :-)).
Jenze jsem byla jeste nezkusena a vsechno jsem delala z cele davky, takze pak v lednu jsem byla rada, ze si to manza odnasi do prace a nekdo to tam sni . Takze klidne udelam hodne druhu, ale jen z polovicnich davek . A jen ty nase oblibene delam treba i z dvojite.
Nj, jak o tom pisu, tak uz se na ty Vanoce fakt tesim .
Nevim, jak se to u nas udalo , ale tech darku pro Adu mame opravdu hafo. A to premyslim, ze jeden darek mu dam k sestimesicninam. Pak jeste bude mit svatek, tak to dostane plysoveho krtecka http://www.plysak.cz/eshop/krteks-modry … hem-4.html
A jeste dokoupim tu deku do postylky a asi to uz bude vsechno. Protoze toho uz ma fakt hodne
Toso, ja bych takhle dopol (i odpol) usnula s malym jedine, kdyz bych se v noci moc nevyspala. A musim Adamka pochvalit , ale ted mi tri dny dal celkem oraz. Vstaval max. 3x to je
Není tady
Ahoj holky
Toši,snad to bude dobrý
Mahari,jsi štíhlá-vypadáš perfektně
Jájo,díky za přání a pochopitelně ještě jednou i tady všem děkuji
Tak jsem dopoledne byla v PV,šla jsem na sociálku vyřídit tu délku rodičáku,pro jistotu ať to mám hotový.Byla jsem tam před osmou a byla jsem desátá-talže super,jelo pět okýnek,takže jsem byla skoro hned na řadě
No a vzala jsem to přes obchody a pokoupila pár věcí na vánoce-převážně kosmetiku a Matýskovi sadu chrastítek-ale tu už jsem mu hned ,jak jsem přijela dala ,protože byl rád,že jsem doma
Není tady
Jája80 napsal(a):
Ahoj holky
Mahari, že co dospávám? Malá "vstává" ve 2 v noci a pak ve 4, v 5, v 6 Sice stačí dát dudlíka, ale i tak
Jojo, to je zahul. I kdyz muzes hned jit zase spat, tak ten spanek uz je preruseny... A nekdy se i stane, ze nemuzes rychle usnout, ze? To bych pak zesilela, kdyz pak po jednom koju cucim do zdi i hodinu a nemuzu zabrat...
A ted se nam v noci zacal Ada pretacet na brisko a kdyz ho to prestane bavit, tak zacne knourat a musime ho bud jit pretocit nebo uz rovnou nakojit. Z tohodle duvodu se tesim, az se nauci pretacet zase zpatky -z briska na zadicka. Aby se mohl v te postylce tocit, jak chce a bez nasi asistence . Ale treba dneska se mi stalo, ze jsem ho slysela, jak tam "nadava". Chvilku jsem ho jeste nechala a asi jsem na chvilicku usnula, protoze jsem pak automaticky vstala, ze pro nej pujdu a jeste, ze jsem se nejdriv podivala do postylky, protoze on na brisku a spokojene chrupkal . Tak jsem si sla lehnout... A hadejte co? Za deset minut spustil a ze ma hlad
Není tady
Jé, krteček Toho máme taky a Ellí ho miluje. Když ho nemá večer v postýlce, tak neusne. Takže ho musíme brát i na dovolenou a všude, kde jedeme přes noc Taky máme s čepicí, ale musela jsem ji sundat, protože ji cupovala a těch chloupků z toho měla plnou pusu a nos...
Mefi, máš pravdu, jak je to spaní přerušený, je to naprd. A já jsem hroznej medvěd, spala bych pořád...
Není tady
Toša napsal(a):
jeste malickost: gratulace Vikince k sedmimesicninam
gratulace
Není tady