18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
NAE MAMINKY A JEJICH MIMINKA
Adanka
klučíci Matýsek 1250g a Honzík 1390g se narodili předčasně 1.1. 2010 v tt 29+6
Sita
chlapeček Tobiáek 48cm,2650g se narodil akutním císařským řezem 12.3.2010 v 13:18 v tt 40+3
Katka83
chlapeček Adámek 52 cm, 3660g se narodil císařským řezem 13.3.2010 v 10:40 v tt 40+6
A-N-Y 1
chlapeček Matyáek 52cm, 3750g se narodil 9.4.2010 ve 14:00 v tt 40+0
Slunicka
chlapeček Vladimírek 52cm, 3700g se narodil 17.4.2010 v 5:21 v tt 39+6
Mraketa
chlapeček Kubík 54cm, 5170g se narodil císařským řezem 24.4.2010 v tt 41+0
Nika9
chlapeček Honzíček 49cm, 3300g se narodil 22.5.2010 v 7:10 v tt 38+2
Mefinka
chlapeček Adámek 2920g, se narodil císařským řezem 26.5.2010 v 11:18 v tt 39+1
Verca01
holčička Natálka 50cm, 3560g se narodila 5.3.2010 ve 4:08 v tt 40+6
Heliorik
holčička Barunka 49cm, 3150 g se narodila císařským řezem 11.3.2010 v tt 37+0
Maharishi
holčička Vikinka 47cm, 2900 g se narodila 18.3. 2010 v 19:30 v tt 37+4
Toa
holčička Verunka 49cm, 3250g se narodila 26.3.2010 v 8:39 v tt 40+1
Petulacka
holčička Madlenka 50cm, 3330g se narodila 26.3.2010 v 10:30 v tt 39+0
Sigi
holčička Maruka 46cm, 3680g se narodila císařským řezem 26.3.2010 v 11:17 v tt 41+0
Blue
holčička Kačenka 50cm, 3500g se narodila 1.4.2010. v tt 39+1
Akar
holčička Sofinka 52cm, 3920g se narodila 2.5.2010 ve 2:59 v tt 40+5
Andulka
holčička Kačenka 49cm, 2900g se narodila 11.5.2010 v 21:30 v tt 37+3
Gabrielle
holčička Anastázie 50cm, 3150g se narodila 12.5.2010 ve 4:40 v tt 39+3
Gabu
holčička Berenička 54cm, 3990g se narodila 13.5.2010 v 9:19 v tt 39+6
Meryblue
holčička Valentýnka 49cm, 2900g se narodila 25.5.2010 v 21:10 v tt 40+0
Zoubeček
holčička Gitulka 53cm, 3830g se narodila 4.6.2010 císařským řezem
Upravil(a) jarňátka 2010 (11. 11. 2010 0:15)
Není tady
Ha, ha, tak holky up sem
Není tady
U sem tady
Do nového domečku přeji vem naim malým jarňátkům hodně pokroků, málo zlobení maminek a ponocování a ádné nemoci a reakce po očkování
Upravil(a) Maharishi (16. 10. 2010 9:59)
Není tady
Pekne dopoledne holky,
do noveho chlivecku preji zdrava miminka i maminky, ocka bez reakci a same hodne space.
Holky a co se uz taky presunout na novy BBN? Nerikalo se, ze jen jeden chlivecek a pak tam?? A ani tam nikdo nechodi, ze byste si pomalu zvykaly. Jsem tam nedavno neco napsala a nikdo ani nereagoval . Co mit paralelni diskuzi? Chvili tady a chvili tam? Aspon si to poradne osahame a az bude nutne se tam presunout, tak uz to bude v pohode...
Jo, jinak dnesni Adovo vstavani . Ve 2, 6 a vylezli jsme pred devatou
Upravil(a) mefinka (16. 10. 2010 10:59)
Není tady
Ahoj holky,
Mefi já jsem proti Mě to tam prostě nebaví . Dokecala bych to tu do Vánoc a a bude u, tak se HOLT přestěhuju . Ale jako podřídím se - jen vyjadřuju svůj názor
Co marůdkové? Jak jim je?
Adámek spal dnes taky hezky, třikrát kojo - luxus, asi proto, e jsme včera do osmi lítali a on normálně chodí spát kolem esté. Sháněli jsme skříň a po.... bych se z toho, protoe, kdy u jsme si konečně vybrali, neměli ji skladem a objednání za tři týdny. Tak nás dnes čeká dalí kolečko
A včera jsem si objednala kočárek Jako dalo to práci, snad bude v reálu takovej, jakej si ho představuju, ale zkoumat kočárky byla dřina na celý týden, ale vyplatilo se . A tady je http://www.slunickov.cz/hrackyprodeti/e … -2010-Moon
Mahari, tak to má poklidný víkend, ne ?
Není tady
Nazdárek
tak do nového domečku jen hodná a neplačící mimča. A na konci chlívku u vechna mimča polezou
Kači, kočárek vypadá super Teda ale odradila by mě cena. Ná kombinovanej stál 5500 Kč Ale golfky pořizovat budu. Jako tahat se pak do města se sporákem se mi asi nebude chtít
Mefi, taky jsem pro dokecat to do prosince tady Jako nový BBN mi nevadí, ale nelíbí se mi tam smajlíci a ani moc to prostředí
Jinak holky, já dneska poprvé dávala doma vařené jídlo. Byla cuketa s bramborem a kuřecím masem a nestíhala jsem podávat Zblazla asi 250 g a vypadala, e by si dala jetě Normálně dá tu velkou skleničku, co je 195 g a je na ní vidět, e jí moc nejede. Mám si o sobě začít myslet, e jsem skvělá kuchařka?
Není tady
Jajo, no jasne . Od maminky vzdycky chutna nejlepe
Holky, me to jen tak napadlo. Me osobne je to jedno . Me novy BBN nevadi a i kdyz si budu muset zvykat na smajliky, tak se mi tam jinak moc libi... Ja to myslela hlavne kvuli vam, kdyz bysme tam obcas chvilku pokecaly, ze by ten prechod pro vas nebyl tak tezky...
My za chvilku pojedeme nakoupit... Asi na Sestku do Hyperalberta.
Jo a predstavte si, vcera jsme sli u nas volit a navrhla jsem manzovi, aby si vzal Adu do manducy tentokrat on. A hadejte - vzal nebo nevzal?
To vite, ze vzal. A jak jim to sluselo . A Adamek za chvilku usnul a probudil se az za hodinu. Volby se konaly v nove rekonstruovane skole, tak nam ji pak pan reditel celou ukazal a musim rict, ze ta skola je opravdu moooc pekna. A pochvaloval si p. reditel i jejich kucharku, tak doufam, ze tam vydrzi i za Adamka a ze neni zvykla varit ty blafy jak za me...
Není tady
Teda Mahari, Vy si uíváte My s manou momentálně nemáme kam odloit dítě, take ádné romantické večry u nás nehrozí... Ach jo a tak bych si s ním vyrazila večer někam sednout.... No třeba se nám to někdy potěstí
Včera po dlóóóóóóóuhééééééé době jsem byla chvilku bez malé. Hlídal taka a já si skočila ke kadeřnici trochu to prostříhat. No ale pak jsem večre koukala na net a objevila něco, co mi teď vrtá hlavou a to mikádo do podkovy. Moc se mi líbí, ale nevím jestli jo nebo ne
Není tady
Začala jsem dělat generální úklid, a protoe se mi hrozně moc chce, proto sedím tady No nic, jdu se k tomu přemluvit Manel vyspává po noční a to mi prý dneska pomůe.... Asi se mu o tom zdá
Není tady
Ahojte babuchy
zdravím a omlouvám se za absenci ale zas tu mám taku na dva týdny a tak větinou jen dočítám a málo reaguju...
V novém domečku přeju vem miminkům aby píchanečky při očkování nebolela, aby zoubky vyrostly bez pláče a křiku a aby pohybové dovednosti neprovázely ádné pády a maminkám přeji klidné noci a hoooodně spánku
Já jetě trochu pochrchlávám a smrkám, ale u je to o nebe lepí ne bylo , doufám e vichni marůdci u jsou zdraví
Jinak gratuluju ke vem otočkám , ke kolínkům i k plazení
My u taky lezeme plazíme se dozadu a občas po kolínkách lezeme dopředu a hlavně a dva dny sedíme je to takový ná malý ikula
Jinak se taky musím pochlubit skvělým úlovkem na ebayi povedlo se mi koupit kočárek ... Silver cross S4 , u nás se prodává jako casualplay S4 a cenou vás radi ani nebudu provokovat
Kačí, kočík je
Jáji, to je super e Ti malá tak batí a tím kuchařsakým uměním si buď jistá Já Tobínkovi vařím u dva týdny a batí s chutí vechno, i penát, který ze skleničky nechtěl a natahovalo mu to po něm V tom vařeném jídle je ta láska maminky, tak jim to víc chutná Včera jsem poprvé večer do kae přimíchala trochu jablíčkový přesnídávky a jak batil
Mahari, bobkování je normální, taky jsem to tu mezi holkama zjiovala
Jinak fotky máte super, Jája Konopitě , Slunička rodinku , Mefi Adámka a jetě jsem myslím na někoho koukala a u nevím na koho ...
Není tady
Tobínek je ikulka Jo, Situko - co bude dělat s tím původním kočárkem - střídat?
Jájo, to znám - přemluvit se k velkému úklidu - mně spolehlivě zabírá, kdy si prolistuju Můj dům a vidím tam ty krásný domy , vdycky mě to nastartuje
My u máme doma skříň, jene taka se zas vykecává na ulici, take je stále sloená a asi jetě dlouho bude.....
Není tady
Čauky holky
Mefi, to ví, e se časem přestěhujeme na novej bbn , já u jsem se několikrát odhodlávala to tam vyzkouet, tak snad to brzo klapne
Situko ahoj! Teda to se pochlub, za kolik jsi ho na ebayi koupila...jsem zvědavá
Kači, Jájo, taky teda s tím velkým úklidem otálím, já pořád jen uklízím provozní bordel na povrchu a do hloubky nemám čas se dostat
Jájo, určitě dobrá kuchařka jsi, kdy to malé tak chutná . Viki dnes taky měla ode mě - brambory s brokolicí a celkem jí to taky jelo
Kači a kočár je fakt super, a ty nemá u ádnej po Honzíkovi, e jsi kupovala novej?
JInak já mám dnes celkem pohodu, jsem byla dokonce s mamkou v posilovně zatímco děda vozil po ulici kočárek s Viki
Jo holky, mám dotaz...Viki se přes noc osypala (na zadečku a zádičkách) jsou to takové jakési pupínky jako uhříky...myslíte, e to můe být z jídla??? Plínky jsem ádny novy nedávala a předevčírem měla skleničku králika se zeleninou od 4 měsíců a teď jsem se podívala a vidím, e tam v té zelenince byl i celer...můe to být alergen??? Nic novýho jsem jinak nezkouela
A jetě jedna věc: Musím teda říct, e nám ta jedna noc odloučení s Viki neuvěřitelně prospěla...Od toho dne, co jsem si pro ni přijela je jak vyměněná - je straně hodná (teda aspoň v rámci moností ) , asi si uvědomila, e kdy bude zlobit, tak o mě můe přijít .... no a já se taky cítím o moc líp, protoe ty dny a noci před tím, ne spala u mamky byly děs a hrůza, jsem z toho byla straně podráděná a asi to i vycítili holky...
Není tady
Ahoj holky, tak my uz tepltku nemame, i kdyz se mi porad zda takova teplejsi... umrcena je taky, ale uz to neni tak hrozny... jo a spustila se ji ryma nic hrozneho, ale aspon uz vim, proc ta teplotka
jinak jsem ji vcera koupila CD prehravac od fisher price http://www.easytoys.cz/fisher-price-cd- … -5517.html a uz si ho umi i sama poustet sikulka je to ale otocit se z briska na zada, to proste ne a ne
Mahari jsem rada, ze to ted mate s Viki lepsi asi jste to potrebovali obe
Jajo urcite je to tim, ze jsi skvela kucharka jak uz bylo receno, od maminky opravdu vzdy chutna nejlip jen kdyby to pak ti chlapi doma nemleli porad dokola
Kaci kocarek
Není tady
Toa napsal(a):
Jajo urcite je to tim, ze jsi skvela kucharka jak uz bylo receno, od maminky opravdu vzdy chutna nejlip jen kdyby to pak ti chlapi doma nemleli porad dokola
Toi, ten můj to doma nemele pořád dokola Tchýně toti moc vařit neumí. Vechno, co uvaří, chutná stejně a maso je vdycky vysuený
Není tady
Jája80 napsal(a):
Toa napsal(a):
Toi, ten můj to doma nemele pořád dokola Tchýně toti moc vařit neumí. Vechno, co uvaří, chutná stejně a maso je vdycky vysuený
Není tady
Ahoj holky
Do nového domečku samé dobré zprávičky-ádné nemoci,teplotky ani boleníčka
Já jsem taky raděj tady,ne na novým
Kači,kočárek super,moc se mi líbí a cena je taky bezva je krásnej.Určitě bude ve skutečnosti jetě hezčí-neboj
Toi,to je super-dobrej typ na vánoce
Mahari,tak to má klídek,snad ti malá bude i hezky spinkat,aby sis to pěkně uila
Jájo,chutná jim od maminky nejvíc-já nevařím,ale Matýskovi jídlo dělám ráda ,jinak vaření a podobné aktivity nesnáím
U nás je kakání i po vařeném jídle stejné jako,kdy byl jen na mlíku-ádná změna
A jinak u nevím kdo co psal
Dneska jsme slavili narozky a super-bylo to hrozně fajn
Holky,mám úplně husinu-jak mluvil ten tatínek té Aničky v TN na Nově a nabízel případným únoscům 3,5 milionu korun.Neumím si tu hrůzu ani představit,já bych asi umřela bolestí,to bych teda nezvládla!!!
Není tady
Tak jsem si teď přečetla,e Saďourek u má Tomáka na světě,nějak mě to vzalo........sice ji neznám,ani jsem si s ní nikdy nepsala,ale vím co má za sebou a tak pevně věřím,e to zvládnou a maličkej bude v pořádku,drobeček malinkej Ach jo.................
Není tady
Tak my uz zase mame 38,7 (bez odectu), takze fakt super ted uz zase spinka... chut k jidlu nastesti ma a zadne jine priznaky krom slabe rymy nevidim, tak snad nejsem slepa nebo uplne blba ale nervozni teda jsem
Není tady
Ahoj holky v novém domečku tak hlavně zdravé dětičky bez nemocí a reakcí a pohodvé,vyspané maminky
a přidávám se k vám taky bych tady setrvala do konce roku,tam nám nic neuteče
My jsme to nakonec zvládli,jen lehká teplotka jetě druhý den dopoledne,reakce na stehýnkách....Any... nevím kam bylo co píchaný,ale přítě se zeptám sestřičky myslím,e v tom bude systém pravidelnosti u nich v píchání..ty jo..to je věta co fleky má teda doposud,ale u né tak zapálené,pravý stále o hodně větí,ale určitě ji to ani nebolí,pořád by se jen ponovala na nokách
Dnes jsme měli příjemnou nátěvičku i nám nakonec vylo počásko,e jsme mohli u nás do Zoo a pak na mňamku ven, Beruka měla prémiéru ve sporáku a jak sem se toho tolik obávala tak nakonec super.
hezký večer vem
Není tady
Toi,to vypadá na zoubečky .Snad ji to brzo přejde,uvidí zítra a pokud bude mít zase teplotu tak bych s ní asi pro jistotu zala k doktorovi.U zubů můou být i 39horečky
Gabu,já si myslím,e to bylo po Hexe,ta je víc agresivní ne Prevenar,no kadopádně super,e jste to zvládli.
Já u Matýska vozím jen ve sporáku i se mu tam víc líbí,e vidí ven
Upravil(a) A-N-Y 1 (16. 10. 2010 20:36)
Není tady
Hezké poledne,včera poslední dneska první za chvíli tady budu sama
Matýsek mi chrupe a já čekám návtěvu,tak doufám,e nebude pret a můeme jít chviličku ven
Včera jsem tady měla mladý,tak jsem jim objednala dárek na vánoce http://www.kasa.cz/male-domaci-spotrebi … 6-cervene/
a tohle oni mě http://www.kasa.cz/male-domaci-spotrebi … ile-hnede/ jim se do kuchyně hodí víc červená a mě bil-hnědá
U začínám chytat vánoční mánii a to jsem si myslela,e to nechám a tak na konec listopadu.
Toi,co Verunka-u je bez teplot?
Upravil(a) A-N-Y 1 (17. 10. 2010 12:23)
Není tady
Pekne odpoledne holky,
my vcera byli na Sestce nakupovat. Byli jsme v Pompu a s prazdnou neodchazeli . Koupili jsme Adovi k Vanocum toto: http://www.pompo.cz/tomy/chobotnicky.htm
Adamek Pompo prospal, ale hyperalbert ne. Celou dobu cucel okolo a kdyz uz jsme sli do auta, tak hlavicku schoval a usnul. Chudatko, kdyz jsme ho pak pokladali do autsedacky, tak se probudil..
Any, nejsi sama, koho chyta manie . Ja uz se tesim, az budou Vanoce v obchodech .
Adamek uz ma tolik veci, co dostane . A to jen od nas... Jeste od babicky (moji mamky) dostane toho taky spoustu...
A i kdyz Ada z letosnich Vanoc mit nic nebude, tak ja se na ne tesim hlavne kvuli Adovi. Jeho prvni Vanoce
U nas dnes sviti slunicko. Snad to vyjde a pujdeme se na chvilku projit.
Není tady
Ahojky holky
Mefi, pěkná hračka , mě u to vánoční nakupování taky chytá...u jsem malé koupila tu zebru ryan (se mi zalíbila), nejradi bych ji to dala u teď
U nás je teda karedě, zataeno ani se mi nechce ven...tak si celý den uívám domácí pohody...měla jsem tady akorát vagrovou na kafíčku - její starí syn a Niki jsou společně s mým manou na chalupě, tak se budou odpoledne vracet, tak jsme měli pohodičku jen s miminkama
A na oběd jsem dnes poprvé riskla knedlo vepřo zelo , tchýně vařila
Jinak vyráku má Viki pořád
Není tady
Ahoj,
Mahari, nemůe to být ta pátá nebo está nemoc? S tou zebrou jsme na tom stejně, taky bych mu ji dala nejraději teď
Any, kávovary super, my máme ten starí model, ale kafíčko .
Já ty Vánoce mám od doby, co zemřela maelova babička o tědrovečerní večeři , úplně jiné (měla jsem ji ráda, jako by to byla moje babi). Dřív jsem je milovala a teď vlastně zdobím stromeček jen kvůli dětem - bohuel pro mě přestaly být Vánoce Vánocema...A cítím to tak, e a děti vyrostou a budou-li chtít být o Vánocích sami, Vánoce přejdu jedním velkým obloukem. Dárky pro ně ale nakupuju ráda.
U nás je teda slunečno, ale práce hafo, tak se ven nedostaneme.
Mahari, jakej je víkend bez a Nikči? Odpočinula sis?
Mefi, tak hezkou procházku
Není tady