|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahojda holky,
sice je divne ze budu gratulovat k menzesu,ale Katuli huraaa do snazeni, drzim vse,jen co mi sily staci.
JInak hoky , co stimulujete,stale na Vas musim myslet, tak nejak to prozivam s Vami a vraci se mi vse,co bylo v cervnu, jake to byůlo, hrozne Vam drzim pesti,aby to u Vas vyslo a tedka po roce tady na snazilkach prislo misto nestesti MORE stesti a plnych brisek miminek.Hrozne by to tu pozvedlo predvanocni naladu, ja jen spominam, ze to bude rok zanedlouho,co jsme prisli o mimco, takze je treba to tady poradne rozjet,aby se zapomnelo na smutek z konce minuleho roku.Takze drzim vse co mam, jezis me uz tak modraji klouby na rukach, nohach a jinych koncetinach.

JInak nam onemocnel hafusak, dneskarano se zacal dusit, je nachlazeny a objevili jsme mu, ze jak byl tedka u tychne na zahrade 4 dny, tak am rozbitou hlavu, no jsem dneska dostala sok, maji tu zahradu zabordelenou, tak byla jen otazka casu, kdy se mu neco stane.
Tak uvidime nechame to do stredy a pak zajdem k doktorovi s bobkem.
Upravil(a) ledovecek (1. 11. 2010 8:04)
Není tady
Holky gratulace k MS
to je fakt psycho gratulovat k MS
zrovna tady

Ledi tak to je blbe ,snad to bude ok 
Snaziiiii to chapes ne ??? 
Holky co stimulujete moc vam preji at vam to vyjde 
me to ceka hned po novem roce
myslim na vas 
Popi co ty?????????
Jinak Gabko ,Luci,Verus ja vas neznam ,ted nemam moc casu tak chodim malo ,ale se predstavim se tak teda tesime Ahojte

Upravil(a) sima 75 (1. 11. 2010 9:48)
Není tady
Ledíku, děkujeme
. Snad to tak opravdu dopadne..... Jinak jestli se hafan dusí a jakoby kašle, může to být psincový kašel, tak radši k vetovi, většinou dají ATB a je to za chvilku dobrý... tak ať je brzo zdravej.
Luci, držím palce na utz, dej určitě vědět, jak jsi dopadla, já jdu zítra už na 2. A vlastně už koncem týdne čekám, že bude OPU..... šmarjá sem z toho fakt nervózní, aby se něco nepodělalo ještě před ET....
Katí, jo jo, Cetrotide píchám taky, do špeku na břiše, není to už pero, ale normoš injekce, ale je fakt, že ta jehlička je kraťounká, takže celkem v pohodě. Akorát to vždycky oteče a svědí a pálí.... ale mi říkali v CARu, že to je prý normální.
A jinak mě řekli, že Pregnyl se má píchat do svalu, že pod kůžu to taky jde, ale hůř se vstřebává, a dali mi ampulky, musí se to naředit, natáhnout a píchnout. Jako pod kůži bych to dala, ale do svalu fakt ne, takže jsem ukecala mamky známou, je zdravotní sestra, a píchla mi to ona, teď před OPU to tak zas hodlám udělat..... snad bude mít čas.
Není tady

FAlko,
dik za typ, dneska zajdem na veterinarni pohotovost,bobek nas tak vylekal, snad to nebude nic vazneho, holt nepujdu na smecku a bude v izolaci, je to nakazlive?Jak dlouho trva lecba?MCo diky za info.Mam o nej strach, je to prece jenom jeste male stendo.
Není tady
Ledí, samozřejmě to vůbec nic být nemusí, záleží, co mu je, při psincovém kašli většinou pejsek kašle až se jako trochu dáví, moje čubina z toho i trošku zvracela. Není to nic šíleně vážnýho, ale chce to přece jen přeléčit, pokud je to ono, většinou se dají ATB a za pár dní je pejsek fit, tak týden by se měl šetřit (no jako člověk, když má ATB). A jo, je to nakažlivý, a je toho spousta, klídďo to chytí od jinýho psa někde v parku. Tak možná pokud by to bylo ono, tak ho pár dní nepouštět mezi ostatní psy, aby se nenakazili, jakmile bude pár dní přeléčený ATB, tak je to ok. Taky záleží, jestli má třeba teplotu atd. Tu mu klidně můžeš změřit doma - pozor, u psa je normální cca 39 st. teploa, u štěněte ještě trochu víc, myslím, že kolem 40 st....
Tak držím palce, ať to nic není a je brzo fit. Dej vědět, kdybys potřebovala s něčím poradit, moje čuba první dva roky byla furt nemocná, mám to všechno nastudovaný
.
Není tady

Holky díky moc za gratulace k ms
ovace jako ke dvěma čárkám co
jsem byla šťastná jak blecha,jak už dlouho ne...taková úleva.....normálně je to divný,to přiznávám,ale vzhledem k tomu co tomu u mě předcházelo
ufffffffffff no konečně.....a u nás doma se ozvalo huráááááááááá 
.....holky k tomu Pregnylu,měla bych jít na UTZ příští pátek,tak nevím,zda mi to nevyjde na víkend,myslíte,že to třeba sestřička může natáhnout a připravit mi injekci sebou....? Vím jak to vypadá,mám to doma,ale nevím,jestli bych to doma smíchala z těch dvou ampulí,bych musela tím pádem asi na pohotovost...no uvidíme v pátek...si pamatuju,jak jsem min.rok sestřičce říkala,že to píchnu do břicha....a ona,že se to do břicha nepíchá,že musím přijít...no uvidíme co řekne teď.... 
ještě později dočtu
zatím pa....všem kontrolám na dnešek držím palec 
Není tady

FAlko diky, ono to bude asi ono, predtim to tady psi meli, tak to mozna chytl a onkubacni doba je tyden, jinak se zeptam, jestli se jako tehotna nemusim nivceho bat.
Nas bobek se jen dusi a ma jakoby rymu, neboj, poustet ho nebudu, hotl bude muset byt doma, aspon si odpocine, v poelsdni dobe toho bylo na nej moc.Cvicak budeme muset odmluvit bp amme jit v nedeli, tak si odpocine.No dneska v 18:00 mame jit na veterinu.Tak uvidime.JInak moc diky za info.
Není tady

Katuli pregnyl se picha do zadku do boku, smichat bys to zvladla a me to pichal manzel. Nech si od sestry namalovat tecku fixou na zadek,kam to ma bodnout a zvladnete to sami.
Není tady
Ahojky
tak boj začíná a hurá do toho
Kati, mě ten pregnyl píchnou v caru i v so, ne že to nemusím sama doma 

Není tady
Ledí, není zač
. Hlavně ať je pesan brzo zdravej. Jinak si myslím, že ty se bát nemusíš, že na člověka se to nepřenáší, jen mezi psama, ale radši se zeptej....ať máš klid.
Silvi, co ty? Jak se cítíš, furt stejný, nebo je to trochu lepší?
Katí, držím palce s tím clostilem, ať vám to klapne a můžem jít do letňat všici 
Holky, já už začínám být fakt nervózní, a to se ještě nic neděje, ale nedokážu si představit, jak překlepu těch 14 dní po ETu doma, já se tam asi fakt zblázním.... I když ono v práci by to asi nebylo lepší, stejně se už teď nemůžu pořádně soustředit, furt surfuju na netu...
. To budou fakt asi nejdelší 2 týdny v mým životě.... chjooo. Už aby to bylo za mnou.
Není tady

ahoj kočky tak jsme zpět z ultrazvuku..takže vše o.k. doktor říkal,že až na jeho odčekávání,že počítal tak do 10 folíku a napočítal jich plus mínu 13.,některé ještě menší,některé kolem 14mm,takže OPU bude v sobotu v 8 ráno..uffff bojím,bojím
na ultrazvuk už nemusím 
Jinak pregnyl budu píchat ve čtvrtek v 21 hodin a do břicha i minule jsem si ho měla píchat do špeku,tak nevím proč by to nešlo
a nic na to není..natáhneš roztok větší jehou,prdneš do práčku,natáhneš menší jehlou s šup do břicha 
jinak píchám pořád ten puregon a od zítra ještě k tomu orgalutran,to už je normoš jehla,ale snad to zmáknu 
Falko bylo by super kdybysme šli spolu
a hned z závěsu půjde Silvinka 
Není tady
KAti gratulace k MS, Lucko gratulace k pěkné úrodě a hodně štěstí na OPU!
Koukám že řešíte pregnyl...já jsem si ho píchala celkem třikrát, pokaždé do břicha. Dostala jsem rozpouštědlo a prášek, do stříkačky nasála rozpouštědlo, píchla do ampulky s práškem, smíchala, znovu nasála a píchla do špeku na břiše. Žádný problém - za dvě minuty hotovo - osobně bych kvůli tomu nejezdila do CAR ani na pohotovost, ale mě prostě takové věci nějak nevadí.
Není tady

Mě taky ne Ronji,dneska jsem si doma neměla nic píchat,že se uvidí až po kontrole,že mi to pak dopíchnou tam..tak když sestra vypisovala protokol,tak že mi to pak píchne..tak jsem ji řekla,klidně si to vypište já si to mezi tím píchnu
tak se smála,že už je ze mě profík 
Není tady
Luci, gratulace ke kontrole, krásná úroda 
já si dneska vyzvedla na poště tu mateří kašičku, rozhodla jsem se že to zkusím. Před chvilkou jsem snědla jednu pilulku a manžel se ptal, kdy že pojedeme na pohotovost
vtipálek fakt
se snažím na to nemyslet, že by nějaká reakce byla a on takto. .... holky a kdyby jako něco, tak to se začnu škrábat nebo nějak oteču?????

Není tady
u toho pregnylu, když jsem měla iui, tak mě rovnou v car řekli, abych došla na píchanec k nim a když bylo ivf, tak jsem to dostala domů a píchala sama. 

Není tady

Gabi,tak boj začíná hurá společně do toho
jdeme na to
neboj,já jsem měla akorát jednou alergii na nějaké cucací bonbony proti bolesti v krku....začla jsem se škrábat,pak mi začly vyskakovat na těle fleky(šíleně svědící)....skončila jsem na pohotovosti,tam mi dr.píchl kalciovku a bylo mi okamžitě hned dobře....neboj je to BIO mateří kaše,tak snad to bude dobrý,jak psaly holky o včelkách atd.....hele a manža je vtipálek 
Lucko
prostě parádička
,gratulace....holky to je frkoooot,ať to jde dál jako po másle
držím palec 
Ronjí,holky díky za info o Pregnylu.....teď už mám představu i o smíchání,kterou jsem před tím nějak neměla...
tak doufám,že mi sestřička daruje stříkačku.....s nějakou tenkou jehličkou
taky s tím problém nemám,klidně si to píchnu do špeku sama.....uvidíme co na to dr.....a když stříknu rozpouštědlo do prášku,musím to pak nějak zašplouchat nebo se to spojí samo,než to zase natáhnu zpět? A před píchnutím to pak lehce vystíknu ze stříkačky,kvůli vzduchu ne?Tak jak to dělají ve filmech? Se ptám asi jako trotlík,ale víte jak je to poprvé
pak už budu profík
vždycky mi Pregnyl píchala sestra nad zadek a vždy to děsně bolelo
ještě i druhý den 
Holky píšete do svalu ďobnout ten Pregnyl,to jako chytnu špek na břiše a zarazím tak tu jehlu celou jo?Ty jo ale nevím jestli tam nemám jen sádlo
a Vy píšete do svalu
jo a musí to být z lednice studené,že?To je asi jasné...
Snaži pokračuju s BIO mateří kašičkou
asi jako tady teď my všechny,že jo holky
je to sranda,jak je ta pilulka průhledná a je v tom ten žlutý prášek vidět
máte někdo nějakou jinou?
Není tady

Simi jo,jo tu mateří kaši od 1DC do OVU
a který DC si? Udělěj si metřík 
Gabi tak nakonec nám to vyšlo
jsem říkala,že na Tebe čekám 
Není tady
Ahoj holky!
Lucí gratuluju k úrodičce! super

Falko cítím se kupodivu lépe
sice mě bolí pořád nějak hlava, ale bříško je lepší...hodně teď piju, tak je to možná tím-ty první dny jsem to flákala. Pupendo je dosti rozpíchané, ale po pečlivém hmatání nějaké to místečko na další pichule ještě najdu...Decapeptyl už mě ani nepálí tak, jak mě pálil na začátku...jsem už přišla na to, jak na něj
Koupila jsem si grepy...prý pomáhají na růst sliznice
takže zobu mateří kašičku, cpu se grepama a ještě večer tajně přihazuji jednu tabletu estrofemu...zbylo mi pět tablet od posledně...tak je dozobu, ať sliznice roste........
Není tady
Silvi, páni, ty toho teda ďobeš a zobeš
že bych nakoupila grepy
já zase miluji a mám v zásobě pomelo 
a holky, reakce zatím žádná 

Není tady
Gabko také miluju pomelo...mnohem víc než grepfruity-dnes jsem ho měla na sváču
Loupu si ho tak pěkně a kolega na mě: "Co to děláš?!!! Proč to loupeš proboha!? a já
chceš ty šlupky? mě nechutnaj. A on: "Dyť to se jí ne?" a já Fuuuuuj-to fakt nejím, ale dám Ti je klidně....no rozhovor hadr

Není tady
Ahoj holky!
Luci, taky gratuluju k úrodičce - kéž jde vše jak po drátkách i dál
.
Apropos Pregnyl - já mám sestřenku sestřičku, takže mě ani nenapadlo, že bych si ho píchala sama (ani se tak v Podolí netvářili). Nafasovala jsem injekci, dvě jehly a krabici... Jedna jehla tenoučká, druhá tlustá jako prase. Sestřenka kecala, kecala a hádejte, kterou mi vrazila do zadku
. Ale ani tak to nebolelo, ani při, ani po.
Není tady

Holky a neva že tu mateří kašičku nemám bio?????? ale tu jak jsem házela odkaz..snad si spíš neublížím 
katul normálně to píchneš do špeku na břiše
a míchat s tím nemusíš hned se to rozpustí a jehlou zajedeš celou,ale je dost slabá takže to ani nebolí..do zadku na gyndě to teda bolelo víc
a já už má pupek taky pěkně vybrvenej 
Není tady

holky to je sranda to tady číst (omlouvám se za ten smích
) jak si radíte jak naředit ampulli, jakou jehlou, jestli protřepat....
Ale jo, píšete to dobře, vše popravdě
Jen bych byla opatrná s tím pícháním Pregnylu do břicha
Má se dávat hluboko do svalu a to na břiše teda není
Lepší je to píchnout zestrany do stehna, nebo se otočit a píchnout kam dosáhnete do horního zevního kvadrantu na zadku
http://www.zbynekmlcoch.cz/info/praktic … svalu.html Jehlu zavést kolmo a celou!
Lucko - gratulace k úrodičce 
Silvi - teda Ty toho máš
ale když to pomůže
Tak mateří kašičku "fetujete" takhle hromadně, jo? 

HOLKY MOJE, STRAŠNĚ MOC VÁM VŠEM DRŽÍM PALCE

Není tady