29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky diky, mimina jsou kjasna, jsem byla na mekko.Proste uzasna a hodna mrnata.
Jinak falko, luci mate skvele vyhlidky, nebojte ono jich tam bude vice, nebot na UZ nejsou videt vsechny, takze cekejte spise vice nez kolik Vam rekli, nektere jsou schovane vzadu, kam normis UZ nedohledne, takze jich tam bude opravdu vice, i u nas to tak bylo.Jen tak dale, at mate z ceho vybirat.Hlavne na sebe davejte pozor. Tedka jak porostou tak zadne vibrace, trepani, at je ze sebe nevytrepete, rozmazlujte se a pripravujte na OPU a ET a pak..........//
Katulko, no meli bychom, zatim jmena byli vybrany uz minule,ale kocarek jeste ne a ani zadne jine veci pro mimino neplanujem, zacnem to okukovat tak koncem roku,nejaka predastava je,ale az po tomto velkem UZ a echu o tom zacne premyslet, co a jak, zatim jsme v klidu, hlavne musi vse dobre dopadnout bez komplikaci a paks e zacnem starat.Jsme mnohem opatrnejsi nez minule, jeste ke casu dost.Proznam se, ze co sjem vcera drzela od segry malou v naruci, tak bych sio hrozne prala,aby to sve dobre dopadlo,abych taky mela miminko v naruci a aby s emi zivot zmenil.Myslela jsem, ze s tim maly trimesicnim mrnetem nebudu umet a ze ho ani nebduu umet vzit spravne do naruce,ale prislo to samo, proste uzasny pocit a mala je jeste k tomu uplne hodne miminko, nekrici, neboji se cizich, takze i kdyz nevidela maminu, tak byla v pohode,spokojene koukala kolem sebe a byla OK.No proste super.
Jinak na synovecka se dneska pujde podivat i neterka jeho segra, tak jsem zvedava, jak se s tim popasuje, ze uz neni jedina.
Není tady
Falko to je super gratulace!
sliznice krááásná!!
U mě nic nového krom toho, že už mám po třech dnech bříško rozpíchané a pomalu žádné místečko kam dál píchat Chodím dnes každých deset až patnáct minut čůrat a břicho mám jak baloon už od včera...to je fofr téda tentokrát
Není tady
Holky chci se zeptat,dr mi napsala Clostík 5-9DC,myslíte,že si to můžu sama posunout a zkusit 3-7DC? Nevím dle čeho to určují? Kdo jak jste užívali a který jste pak šli DC na UTZ a jak jste měli velký folík? DÍKY už jsem psala na dlouhodobky,tak i sem
Není tady
Kaťul - taky jsem ho měla 5. - 9.DC. Myslím, že je to klasika, neb v lékárně v Podolí to tam měli připravené předtištěné na krabičce. A pak jsem šla 9.DC (jsem si to teď musela dopočítat), ale kolik byly už nevím... KOlem 16mm tuším, pak jsem byla 12.DC a to už byly kolem 20 mm a snážo 12., 13. a 14. DC. Uf, ještě, že to není tak dávno .
Není tady
Ledí - gratulace k tetkovství
Falko - dala jsem Ti Tvé informace na nástěnku, ať máš přehled Mmch na 6DC krása i sliznice je skvělá
Silvi - jéééé já mám tušení ....... ....... kdo bejvá jak balon, tak tomu to ..............
.............. radši psssssssssst ať to nezakřiknu
Katí - ohledně Clostíku jsem Ti odepsala do SZ.
Není tady
Děkuju moc . A Snaži díky moc za nástěnku, krásný
. Mě se teda furt zdá, že je tam málo těch větších a pak trochu víc, ale malých - těch 8mm to není moc, když to srovnávám s jinýma holkama, ale tak asi se uvidí pak po OPU, jestli jich tam bude i trochu víc, snad ještě dorostou... Na tom furt něco hledám, no
.
Luci, držím palce na kontrolu. Jinak ke Gonalu budu ode dneška píchat ještě Cetrotide (já teda vlastně nevím, na co to je, ale tipuju, že by to mělo zabránit předčasnému prasknutí folíků...), a není to v peru, je to normoš injekce. I když ta jehla není nějak šíleně dlouhá, ale stejně.... no trošku sem z toho nervózní, i když - i v tom peru sem se poprvé bála a byla to pohoda, tak doufám, že tohle taky bude. OPU ještě nevím, prý to mi asi řeknou na další kontrole v úterý. Já to tipuju na konec př. týdne - pátek nebo sobotu. Doktor říkal, že to je celkem dobrý, že si myslí, že kolem 10 jich bude (ale folíků, se neví, jestli v nich budou vajucha a jak zralý atd...).
Ledí, super, že sis to vyzkoušela s takhle malým miminkem . A s těma věcma máš asi pravdu, že není až tak kam spěchat, třeba si to pak ke konci i víc užiješ, když už budeš klidnější, že je vše ok...
Silvi, to mě mrzí, že ti není dobře, už takhle na začátku, ale ta odměna , co tě určo čeká
. Tak snad se to nebude moc zhoršovat, kdy máš vůbec kontrolu?
Není tady
Snaží škoda jen, že jsem nafouklá vždy
teď jen víc a dřív.....se bojím, že bude zlobit ta sliznice při takovém frmolu
Falko 3. 11. v 17:45 UTZ
Není tady
Silvi, určitě to bude ok
Kati, já mám clostil 3.-7.dc , 12dc utz. , ms se rozjíždí, tak jsem zvědavá, co z toho bude další měsíc
Není tady
Silvi, tak držím palce na utz, určitě bude vše v poho, MUSÍ .
Simi, pesan roztomilej, tak to teď máte celkem o zábavu postaráno, co?
Není tady
Simi to je bobek krásnej chlupatej
co to je teda nakonec za rasu? Jsem to zapoměla
Gabi tak co ms je tu? Pořád tak nějak doufám,že Tě stihnu zatím to bohužel nevypadá
Není tady
Simi, tak jsem koukla na pesana a je uzasnej, uplne stejne velkej, 7tydenni stenatko bylo na nasi psilouce, jezis jsem byla uplne vedle,jak byl malinkatešj na odvaznej, nasemu maxovi se taaak libil.Bude to asi mazlicek, tak at hlavne roste a dela panicce radost.Je uzasnej, takove mrne.
Není tady
Simi, taky jsem ti okoukla pejska, je krásňoučkej
Kati, pořád mám jen větší špinění, nějak se to nechce rozjet Večer se jdu odreagovat na zumbu, pak si dám vínečko a snad se to rozjede.
Kati a jakou jsi měla dneska teplotu, jestli ještě měříš?
Není tady
Medul díky ty jooooooooooo,už si za půlkou
to to letí holky co
Snaži díky máš sz....
Falko a to budeš píchat Cetrotide taky do břicha ju? A neboj vajuch bude hafo a dorostou
Gabi teď dva dny zase nízká 36,4 36,6 .... užij si vínečko,dám si taky
Holky co jste píchaly samy doma Pregnyl,to Vám sestra nachystá do injekce? A jak pícháte zase do špeku,zmáčknete a píchnete až do konce?
Není tady
Simíku ježiš ten je nádhernej a já vidim našeho Oskárka, když jsme si ho přivezli - jen Badýsek je tmavší, Oski byl světlejší, ale jinak úplně stejná chlupatá kulička - má tak jemňoučký chloupky, co?
Škoda že bydlíš tak daleko, přijela bych si ho poňuchat
Není tady
Holky diky Snazi je co ,ja ho jenom mackam apusinky si davame nonstop, akorat se nevyspim je proste v posteli to se neda mu rici ne
a uz mam oblecky ,jezisi ruzovy pelisek jsem podedila a ted i ruzovy oblecek ,ale jeden je cerny
Snazi co ti budu rikat laska nejvetsi
Katuli prosimte tu materi kasicku od prvniho dne MS do ovu? jinak jsem ti chtela rici ,ze jsem objednana k nejakemu bylinkari tak si opet nechavam napsat byliny ,pry je trida ,ale .... to rika kazdy
Ted jsem trochu docetla holky co vy to tady mate s MS ??
Není tady
hurááááááááááá,sláááááááááááva je to tu
Není tady
Simi Ty jsi pošuk, dyť je to kluk, ne, a Ty ho dáváš do růžovýho? Ale s tím pusinkováním Tě chápu
jo a když na mě usnul, seděla jsem bez hnutí než se zase probudil
Na bylinky věřím
Katí hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá (bych se nenadála že se budu radovat z MS
holt snažilky jsou divná odrůda
). Každopádně mám radost za Tebe a moc držím palce s Clostíkem. Co Sarapis, jdeš do něho znova nebo se bojíš
Není tady
Ahoj
Katul tak super
a huráááá do clostíku
jo a ten pregnyl jsem normálně dostala stříkačku,jehly a ten prášek a roztok..takže se to musí naředit a píchal mě to tatka do kožní řasy
tzn. špeku
ale píchnou ti to i na pohotovost,když by sis na to netroufla
Simi pesan je krásnej
Holky zítra jedu na ultrazvuk tak na mě myslete
Není tady
Kati
mě se ms taky rozjela, ale jelikož to začlo až takto večer, tak to budu počítat od zítra, takže budeme skoro stejně
Luci, držím palečky na zítra
Není tady
Gábi já bych to teda počítala ode dneška..jeden den k dobru je dobrý né ... stejně už si špinila,tak co..kdyby to bylo v noc tak jo...ale ted navečer bch už počítala 1DC
Není tady