29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silví, nekoukala jsi náááhodou tuším včera na Vyzkoušejte si ? na čt 1 ?
byla ta zumba... a na konci ten Mexičan, co byl i u nás
Není tady
Popí nekoukala...nám nejde doma telka jen u našich a já si radši pustím nějaký filmíček
a jaký byl?
Není tady
no slabota asi nechtěl slečnu ztrapnit
... v reálu to teda rozpálil mnooohem více
já moc na tývku taky nekoukám, ale tenhle pořad mě zaujal ... už jenom proto, že co jsem to zatím pustila, tak tam bylo něco, k čemu jsem čuchla, minule geocaching, teď zumba nic dalšího už ale nezkouším...
"Vyzkoušejte si těhotnět" tam snad nebude
Není tady
a já mizím dělat těstovinový salát s kuřecím masem.... to zas bude mladý držkovat
... on takovéhle jídla fakt nerad
Není tady
Popi Tak hezký den!
manža také na tohle není....včera jsem si dělala těstoviny se sýrovou omáčkou a brokolicí..to je keců okolo...přitom mu to nedávám
Není tady
teda holky, vy s těma testama
mě pořád bolí břicho jako na ms
Není tady
mala.popelka napsal(a):
a já mizím dělat těstovinový salát s kuřecím masem....
mňám, to bych si dala
Není tady
Ahoj holky, MS se chová jako pravá dáma a nechá na sebe čekat, ale už poslala předvoj v podobě ukázkově pokleslé BT - takže mamáč dělat nebudu, škoda rozbalovat dalších 7 růžových krabiček
.
No a úplně nečekaně se mi dneska poštěstilo a potkala jsem svoji skorošvagrovou, jak jsem psala,že se jí děti narodily jedno 1.11. a druhý dítě letos 2.11. - takže dvoutýdenní miminko jsem si chovala na rukou, je to krásná holčička, hodňoučká, takový koťátko - nechtěla jsem malinkou pustit z ruky, nádhera.
Proti ní byla moje Lucinka jako obřík, a to má 9 kg
Moc vám všem čekatelkám na // přeju, aby to tentokrát vyšlo a zažily jste to ňuchňání malinkatýho uzlíčku, jako já dneska .
Držte se, bojujte a dokud mrcha nepřijde, nevzdávejte to!!!
Upravil(a) Veruska72 (19. 11. 2010 13:05)
Není tady
Veru to je mě líto s tou BT, ale jak říkáš, dokud není červená je naděje mimochodem mě napadlo že jsem dnes vlastně 9dí po OVU... a šla jsem kolem lékárny, no samozřejmě bílo a slibuji že už to nechám být až do úterka.. jsem asi fakt testovací úchyl
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Símo
a nemůže se třeba stát, že Tě nedočistili pořádně???
to je divný!
Spise si myslim ta ms by prisla i tak ja nevim byl to samovolny potrat takze to chtelo ven ??? ja nevim ,ale Snazi volat nemuzu by ji trefilo uz ze me
Není tady
Simi a bolesti bys také mít neměla, prosím tě zavolej aspoň tý Smáže co si o tom myslí
Není tady
musíš být za každou cenu vyjímečná, co? tak hlavně že tak
Není tady
ještě že tu Smážu máme to jsem nevěděla že je sestra, píšu si ji do poznámek, kolonka- koho mohu otravovat
Není tady
sářice napsal(a):
ještě že tu Smážu máme
to jsem nevěděla že je sestra, píšu si ji do poznámek, kolonka- koho mohu otravovat
ale dlouho tu nebyla
Sanžííííííí!!!kdepak Tě máme? To tě Síma tak odrovnala
Není tady
Silvi musíme prokecat chlívek, to se pak ukáže říkáš nakupuje dnes manža?
Není tady