29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hele já už se k ničemu přiznat nemůžu, bych byla za úchyla ale jen těžko je na světě test na který bych nemohla napsat odborný posudek.
Holky co je se smážou? Dlouho jsem jí nezahlídla.
Není tady
sářice napsal(a):
Hele já už se k ničemu přiznat nemůžu, bych byla za úchyla
ale jen těžko je na světě test na který bych nemohla napsat odborný posudek.
Holky co je se smážou? Dlouho jsem jí nezahlídla.
Kdo je Smaza ???
Není tady
sářice napsal(a):
no přeci Snazielinka
aha tak to ti reknu presne ,po tydenim bombardovani mych telefonu ,si myslim ,ze dneska ma konecne klid si vse udelat
no jo nema byt sestřička,kdyby byla hasič tak by mela klid:lol: ,ja za to vlastne nemuzu
Upravil(a) sima 75 (18. 11. 2010 21:50)
Není tady
ááá tak to ji omlouvá no hlavně že ti to pomohlo, já takhle obvykle hučím do Mufa a do Markétky tak už je zvyklá volat na výsledky hcg běžně
Není tady
sářice napsal(a):
ááá tak to ji omlouvá
no hlavně že ti to pomohlo, já takhle obvykle hučím do Mufa a do Markétky tak už je zvyklá volat na výsledky hcg běžně
Vidim ,ze to je fakt psycho to ja teda jeste Ledovecek a Silvi ,jezisi chudak holky
to nejde neprobrat
Není tady
pořád lepší než to hučet do chlapů, koneckonců stejně by to nemělo efekt
Není tady
To je fakt Sáři, já mám doma super úžasného a citlivého chlapa a stejně jsme dnes měli následující konverzaci:
on: jak ti dneska je, vypadáš unaveně?
já: ale mám starosti, bojím se jak dopadne ten ultravuk.
on: jakej ultrazvuk?
Mo co na to říct
jestli oni bez těch starostí nemaj ten život lehčí
Není tady
Ronja napsal(a):
To je fakt Sáři, já mám doma super úžasného a citlivého chlapa a stejně jsme dnes měli následující konverzaci:
Mo co na to říct![]()
to je vsude stejne
Není tady
Verusko to jsou věci jsem zvědavá,co se z Tebe nakonec vyklube
Simi jsem ráda za ten dnešek
no já jsem kočky proti Vám koukám v testování čučkař
a to už padlo několik krabek
Ronji Tvá dnešní domácí konverzace mě opravdu upřímně rozesmála
Není tady
mě bylo řečeno ať ho nenervuju jestli jsem ...nejsem, že ho to nervuje a vyčerpává to mě fakt ne, asi by to bylo vhodné ohlásit až po narození
nejhorší je že on zato asi fakt nemůže
Není tady
sářice napsal(a):
mě bylo řečeno ať ho nenervuju jestli jsem ...nejsem, že ho to nervuje a vyčerpává
to mě fakt ne, asi by to bylo vhodné ohlásit až po narození
nejhorší je že on zato asi fakt nemůže
to je sila co?
Není tady
Jo jo holky byl z toho transferu celej vyčerpanej a to ještě dával krev na genetiku, samozřejmě vleže a představte si že to přežil
Není tady
sářice napsal(a):
Jo jo holky byl z toho transferu celej vyčerpanej a to ještě dával krev na genetiku, samozřejmě vleže a představte si že to přežil
se tu bavim
Jeeee Sari pesan mi porad cura na koberce co mam delat ???? plinky s kapkama nezabiraji a to fakt mu cumak dam do toho a potrestam
Není tady
No chudáček vyčerpanej jsem si ho úplně představila jak se tam v kabince vyčerpává do zkumavky
Holky zrovna jsem dojedla tyčinky s losos.pomazánkou a zapíjím to ledovým latte macchiato hmmmm dobrotka,že já vždycky začnu žrát tak na večer a to si od rána říkám,jak to hezky zvládám
Holky kde koupím ty nutridrinky.....docela mě pořád bolí vaječníky,při každém kroku a nadechnutí,co pomůže poraďte pjosím nebo nějaké jiné tekutiny,pochutiny
?
Není tady
Šimi ja mam štěňáky od malička naučený na dětský podložky. Máčení čumáku je na prd. Já bych mu dala někam tu podložku a pokaždé ho tam odnesla, ale nejspíš prostě budeš muset počkat až povyroste koukala jsem na web, to je teda krásný prďola
Ronjí ja řikáš, škoda že jsem hetero to víš před tebou byl kultivovanej
ale já ty kecy budu rozdýchávat ještě dlouho
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
No chudáček vyčerpanej
jsem si ho úplně představila jak se tam v kabince vyčerpává do zkumavky
![]()
Holky zrovna jsem dojedla tyčinky s losos.pomazánkou a zapíjím to ledovým latte macchiato hmmmm dobrotka,že já vždycky začnu žrát tak na večera to si od rána říkám,jak to hezky zvládám
Holky kde koupím ty nutridrinky.....docela mě pořád bolí vaječníky,při každém kroku a nadechnutí,co pomůže poraďte pjosímnebo nějaké jiné tekutiny,pochutiny
?
Katul lékárna a požívat se dají jen čokoládový, maximálně karamel
Není tady
Simi promiň já se tady zasekla...
To se trochu hůř překládá, ale je to asi takhle: Víra je jako elektřina. Nevidíš ji, ale víš že tam je, protože vidíš světlo.
Není tady
Ronja napsal(a):
Mo co na to říct![]()
Není tady
Ty jo, baby, teda vy ty testy máte zmáklé
já teda párkrát zkusila test, vyhodila do koše, načež pak ještě lovila, abych se podívala, jestli náááhodou něco, když uschnul.... no nikdy nic, takže už v tom nejedu
chlapi jsou kapitola sama pro sebe.... chudinky naše, co oni všechno musí podstoupit
Není tady