29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky my už chodíme do pronatalu přes dva roky a manžovi dělali spermio jen na začátku jak to???
Není tady
Žačko to měl
ale kdo ví, co jsem s ním za dva roky udělala
Vím, že měl morfolog. dobrých přes 30%procent a mě to přišlo málo Pohyblivých měl 70% a množství 70milionů....ale jiné hodnoty si nepamatuji...hlavní, že alespoň on byl ok a mohl se pyšnit...chlapy
Není tady
Ronja napsal(a):
Silvi SPG se dělá po každé OPU, než oplodní vajíčka, takže vy to máte prostě v pohodě
aha alespoň něěěěco nooo! Jen škoda, že klucí holky nemají vybití
Není tady
zacka napsal(a):
Lucko ty cisla jsou festovni, a ta progresivita je co?
To ty spermijky nejdou rovne?
To je to,že tam není žádná rychlá a průbojná spermie,která by nabodla vajíčko
Není tady
jj nám taky dělali první spermo před IUI adruhý před OPU to se musí vždycky,že
Není tady
Šimi ten strach znám moc dobře, ani nevíš jakou mám radost
Není tady
...úplně ti rozumím, říkala jsem si pane Bože cokoliv jen ať to není mimoděložní
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Ronja napsal(a):
Veruska72 napsal(a):
Sáři, děkuju za zkušenost
Už jsem tohle zažila v srpnu - viz fotky na webu, graf je tady: http://www.fertilityfriend.com/home/1f0ad3
ten spodní a fotky testů na webu...Veruško mrzí mě že ti to v srpnu nevyšlo
Ale přiznám se že ta hromada počůraných testů mě rozesmála
Jsme fakt střelelený, co? Já zase testovala jen jednou, protože mám strach, že by ta druhá čárka mohla někam zmizet
Ronji, mě zase rozesměje, když někdo radí použít těhutest a že to je výhodný, páč za 40 Kč jsou tam dva a test se tudíž může po pár dnech zopakovat
No a směju se proto, že jsem schopná použít klidně 4 testy denně, dokud nejsou //
a to mi teda už výhodný nepřijde![]()
Tak ja to teda s dovolenim delam jinak jsem to rikala Snazilence ja si koupim pet ruznych od jinych firem vycuram se a vsech pet dam naraz a sleduji ,kterej je nejrychlejsi
hotovy magor
ted jsem jich mela 15 za tri dny a minule to byla jeste vetsi sada
Není tady
...jsem myslela že to mám vychytaný, ale Simco smekám, vidím že se ještě mám co učit
Není tady
sářice napsal(a):
...jsem myslela že to mám vychytaný, ale Simco smekám, vidím že se ještě mám co učit
No nevim si pripadam na psychouše ,toto bych normalne nerekla NIKOMU jen tady
Není tady
Silvi, jo chlapi jsou chlapi, me muj doktor rikal at to s tou pohyblivosti tome menu nerikam, at z toho nema nervy taky. Chlapi jsou strasne citlivky a blbe to snaseji. U nas to neni zas az tak spatne. Budu ho nenapadne prikrmovat zeleninou, dynova seminka tam je hodne zinku.
Není tady
Simi
Vítej v klubu
Můj přítel už se jen potutelně usmívá, když vidí, jak jdu s testama pod světlo v kuchyňské lince a mžourám do toho
papírku s jedním proužkem - pak to skenuju, fotím, upravuju v prográmku a tak a hledám druhou barevnou čárku - no čekám na další trumfy
Co, Sáří??? Simi????
Není tady