|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Gábi a ty si měla zavedený embrya taky po PK?
Není tady

Gabka napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
Gabi ..... a co střeva?Já mám ridší kakání
já ani nevím
![]()
![]()

Luci jak píšou holky
zkus později....určo je brzy

Silvi jen pro slipovky

Není tady
Holky, na testu bílo, jako úplně. Myslím, že opravdu není pravděpodobný, že by tam teď nebyl ani pidi duch a přesto bych těhu byla. Takže nic. Testnu v sobotu jen tak pro formu, zavolám do CARu, vysadím léky a budu se vzpamatovávat......
My se snažíme 2 roky, a já nikdy ty // neviděla, ani mini ducha, prostě nikdy nic. Mám pocit, že je asi nikdy neuvidím, já už bych i brala, kdybych otěhu, a nedopadlo to, takhle mám dojem, že to fakt nepůjde asi nikdy.
Kočiny držím palce ostatním.....
Není tady

Falko ach jo..kolik si dneska od ET 12 den? a dělala sis jak citlivej test? utěšovat tě nebudu,sama ted špekuluju,že to neklaplo...ale uvidíš,třeba ms nedojde..moc bych ti to přála kočko

Není tady
Jj, jsem 12. den a test byl myslím 10ka.... no, říkám, udělám si v sobotu ráno ten, co mi dali přímo v Gennetu, nicméně jen tak pro pořádek, naději si už nedělám....
Děkuju za podporu.
Není tady
Luci, jj, PK jsem měla, 11.11. se oplodňovaly a 14.11. jsem je měla zpátky, jedno osmibuněčné/jedničkové kvality a druhé šestibuněčné/dvojkové kvality.
Falko, to je mi líto, že ani dušík není vidět ...

Není tady

Falko,mrzí mě že je bílo....

Není tady

Gábo jenže mě se oplodnovaly 6.11. a vloženo bylo až 11.11. a buněk už měla hafo...chjo chjo pořád nad tím dumám jak blbec 
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Ahoj kočky
tak jsem test zkusila a nicprosím uklidněte mě,že je ještě fakt brzy..jsme dens 7 den od ET 5 denní blastulky...včera jsem si i pobulela,že to určitě neklaplo
ikdyž nechápu proč by to nemělo výjít,já jsem o.k. jedno dítko máme...chjo chjo,jak jsem tomu ze začátku věřila,tak mě naděje nějak opadly
a kdybych měla dostat ms,když na OPU jsem byla 6.11. ?
Jinak klasika,břicho občas zabolí,občas zapíchne,prsa bolí tak jako normoš a v noci nemůlžu spát..jinak nic
Lucko to mě mrzí, že na testu bílo, ale chci tě taky uklidnit: Mufinka měla s dvojkama na testu bálo tuším devátý den po ET třídenních embryí, takže 12 DPO - což přesně odpovídá tvému 7dnu po ET pětidenních. Takže určitě to není ztracené, drž se a zkus znovu třeba o víkendu z ranní moči, budu strašně držet palce!!! 
Není tady

Ronja napsal(a):
Lucka 1 napsal(a):
Ahoj kočky
tak jsem test zkusila a nicprosím uklidněte mě,že je ještě fakt brzy..jsme dens 7 den od ET 5 denní blastulky...včera jsem si i pobulela,že to určitě neklaplo
ikdyž nechápu proč by to nemělo výjít,já jsem o.k. jedno dítko máme...chjo chjo,jak jsem tomu ze začátku věřila,tak mě naděje nějak opadly
a kdybych měla dostat ms,když na OPU jsem byla 6.11. ?
Jinak klasika,břicho občas zabolí,občas zapíchne,prsa bolí tak jako normoš a v noci nemůlžu spát..jinak nicLucko to mě mrzí, že na testu bílo, ale chci tě taky uklidnit: Mufinka měla s dvojkama na testu bálo tuším devátý den po ET třídenních embryí, takže 12 DPO - což přesně odpovídá tvému 7dnu po ET pětidenních. Takže určitě to není ztracené, drž se a zkus znovu třeba o víkendu z ranní moči, budu strašně držet palce!!!
Ronji díky moc
já si zase říkám,proč by to nemělo vyjít,když jsem úplně v pořádku,zavedli tam toho nejlepšího bojovníka co mohli
dneska to taky bylo z ranní moči..no nic zkusím v sobotu další test 
Není tady
Falko, já tě úplně chápu. Nám taky trvalo dva roky, než jsme viděli první pozitivní test, a pěkně se mi pak klepaly ruce, nemohla jsem tomu vůbec věřit. O to větší to potom byla bolest, když jsme o miminko přišli. Já vím že to čekání je na houby, ale zkus ještě chvíli vydržet a já budu moc doufat, že až uvidíš ty své //, tak už to budou ty pravé, úžasné, a po devíti měsících z nich bude to nejůžasnější 
Není tady
Falko to mě mrzí holka, že alespoň dušík už Tě nepřekvapil
Ale Tobě embryjka dávali dost brzo....třeba ještě je naděje
Moc bych Ti to přála, abys ses dočkala
U mě to bude v lednu 4 roky, co jsem vysadila HA a o duchách na testech se mi ještě ani nezdálo.... proto vím, jak to bolí....a jak píše Ronja, vidět // a pak o to přijít musí být ještě horší!!! Tak se drž a pokud tam ty // mají být-tak budou. Stále držím palce!!!!
Já zrovna přijela z města...v drogérce jsem se zásobila slipovkama (economy pack
) a pro jistotu hodila i vložky
jsem tam měla pocit, že se mrcha rozjela v plné síle!!! tak si trajdám dvě hodiny po městě, potkám pak tchána, který mi vypráví o tom, jak staví dětské hřiště na zahrádce a jestli jsem už viděla toho kouhouta (kombinace stoličky, houpačky a sedačky pro mimi)
a že to bude pro všechny vnoučky/vnučky v létě všechno nachystané
jsem polykala andělíčky fákt
On je hodný, ale prostě chlap noo

Doma pak letím na záchod a ono bílo
prostě magor!
Není tady
Ronji, děkuju
. Ty to umíš tak krásně napsat..... nejsi spisovatelka? 
Jako teď to bolí hodně, vím, že to časem bude lepší, ale už aby to bylo. Taky už mi přijde úplně neuvěřitelný, že bych ty // mohla vůbec někdy vidět. Ani mrazáčky nemáme, takže min. čtvrt roku pauza a pak celý znova... Já mám hroznej problém, jak se na to fixuju, tak se prostě nedokážu jinde zabavit, do práce se musím šíleně nutit, prostě mě to nebaví, nejsem pro to zapálená a nedokážu tomu dát to, co bych asi měla. Samozřejmě jsem pořád šíleně utahaná, ono to je prostě náročný, takhle se do toho pořád nutit..... navíc ta práce je náročná i sama od sebe. Mám stres z toho, jak se tam budou dívat na případný další neschopenky, absence atd..... odejít nemůžu, potřebujeme peníze. Dřív jsem měla koníčky, který pro mě byly strašně důležitý, nedokázala jsem si představit, že bych je třeba jednou nemohla provozovat, teď mě to prostě přijde všechno tak strašně zbytečný..... (a to teď nemyslím jen teď po tom negativním testu, i když to samozřejmě taky, a dost se to tím posílí, ale tak obecně, poslední dobou.....prostě táhne mi na 31, strašně chci dítě a momentálně si nedokážu představit, že na něj budu muset čekat ještě třeba několik let, a nebo se taky dočkat nemusím, a už vůbec si nedokážu představit, že celou tu dobu budu žít, jakoby nic a budou mě bavit jiný věci....). Ale co jinýho mi zbývá...
. Ono se to asi časem trochu obrousí a nějak to půjde. Musí.
Každopádně vám moc děkuju, že tu jste, bez vás by to bylo ještě mnohem tětší....
. Moc vám všem fandím
.
Není tady
Silvi, a tobě spešl držím palce. Já se fakt úplně modlím, aby ti to vyšlo, tak strašně moc bych ti to přála..... když teď vidím sebe, a to toho nemám za sebou ani půlku co ty, tak si říkám, že fakt musíš být strašně silná a prostě ti to MUSÍ vyjít.... Myslím na tebe
. A tvoje mimi si bude moc pak hrát na tom tchánovým hřišti, uvidíš
.
Není tady
Ronja napsal(a):
Bílo? No supéééér! My máme bílou rádi
![]()
![]()
A s tchánem - no jsi skvělá žes to vůbec přežila ve zdraví....tyhle situace jsou fakt na palici
ŤUk ťuk...nemusí to nic znamenat, že je chvilku klid

Není tady
Falko, popsala jsi svoje pocity tak výstižně, že je mi z toho smutno
.
Na stranu druhou můžeš najít na babinetu a na MK tolik příkladů "zázračných početí", kdy IVF nevyšlo
třeba po sedmý atd. a pak dá ten "někdo" pokyn shora a ty dvě // se objeví na testu, když to nikdo nečeká...
Jen jediné proto musíš udělat: neztratit víru v to, že to jednou přijde 

Mám vyzkoušený, že když člověk vysílá do "éteru" negativní myšlenky, dává jim moc energie a ony
se pak stávají skutečností. Až se oklepeš z bílýho testu, zkus o tom přemýšlet
.

Není tady
Sáři, děkuju za zkušenost 
Už jsem tohle zažila v srpnu - viz fotky na webu, graf je tady: http://www.fertilityfriend.com/home/1f0ad3
ten spodní a fotky testů na webu...

Není tady

Čau kočky, tak už se k vám řadím taky, dnes sem byla podruhé v CAR a Dr, mi napsal Clostilbegyt
, mám brát 3.-7DC... A tento cyklus anovulační, sliznice menší než 6mm a jajco 0ks. Prostě folik nenašel a jsem dnes 13DC.. Minulý cyklus zas byla 11DC sliznice 6mm a 18mm folik...takže někdy ta ovu je, jen nevíme kdy...
A mám i hodnoty spg, vyznáte se v tom tu když vám je sem hodím?Ronji:vissla:?
Upravil(a) misha88 (18. 11. 2010 17:56)
Není tady

Jo... A aby předešel dlouhému cyklu o ničem, tak mi napsal i utroš, ten mám zas brát 14.-23.DC.
Není tady
Falko, Lucko to zklamání je pokaždý strašný a žádný utěšování stejně nepomůže, ale věřte že jednou se ty // objeví, ať už za pár dní nebo měsíců. Jen to všechno ustát a vydržet je někdy fakt těžký 

Verynko, že by? 
Není tady