29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky jmenuje se Badysek ponevadz vcera v psim kalendari bylo toto jmeno ,ted jsme prisli z veteriny a pry mame histerika jak blazen co ten tam predvedl a samozrejme pritel se hned chytnul a kamos jak prase s dr ,ze to je po panincce
vecer nafotim a hodim to tady ted cekam tatku s manzelkou a babicku to vite udalost
je tak klaaaaaaaaaasny porad ho mackam a šišlam tu jak dement
Není tady
Simi těším se na fotky Badýska a to je jako BADY a zdrobnělina Badýsek nebo prostě Badýsek? MMCH BADY je kouzelný jméno krásný jste vybrali
Není tady
Sorry fota hodim az dneska nestiham ,musi mi pritel s tim pomoci to neumim ,Jmeno Katuli je Badys ,ale ja mu rikam miminko moje
jinak Bady Badynku badysku atd.....jinak dneska spal kraaaaasne az do sedmi
jezisi vcera mi malem chnapnul ahmeda (krecka) ,sem chytla nervy pritel s malym mu ho davali na zada at si zvyknou
sem udelala takovy cirkus ,tak vsichni chodili po spickach ,tak pochopite to ???
Není tady
Simi, tak to s křečkem je dobrý, to napadne jen chlapa, co?
Jinak holky já jsem dnes 1.DC, nafasovala jsem léky a od zítřka píchám - bojím bojím..... ale zas tím perem by to asi měla být pohoda a věřím, že jde fakt jen o to první, no... tak su zvědavá, co to se mnou provede.
Jinak celý víkend jsem byla na agility tréninku, tak jsem dneska namožená jak blázen, ale aspoň sem se trochu odreagovala a řešila zas jen psinu chvíli . A teď s ní musím ještě na stříhání, vypadá jako čistokrevnej vořech, jak je zarostlá už....
Lucko, co ty, už ms došla a začala jsi? Nějak jsem ztratila přehled. A Silvi, co ty?
Není tady
čau holky...tak já se ještě nepřidám MS nikde test negativní mě už to táááááááááák štve
ale vám držím moc,moc palce
Není tady
Falko držím palec a co pícháš? Puregon?
Luci ať už ta rudoška dorazí a který DC si?
Simi ještě že to zvěř přežila,bobci
Silvi
Není tady
Katí ms jsem měla dostat minulou středu max. čtvrtek..má cyklus tak 28 29 dní
Není tady
Luci chjoooo,zrovna když má přijít,tak dělá drahoty co achjooooo,to je fakt naschvál,třeba se z těch duchů něco vyklube
kdy si testila naposled?
Není tady
Holky doprcic ja nemuzu najit kabel od fotaku fotky mam a zitra prohledam dukladneji ,pri tom stehovani sem to musela nekde dat
Falko tak drzim at jde vse jak ma
Siiviiiiiiiiiiii ty taky ja ted ani nedocitam nestiham ,jezisi tak vis co proste drzim co jen jde
Holky obema vam to preji z celeho
Luci
Není tady
Holky moc děkuju . Snad bude vše ok, píchat budu gonal plus pak se přidá ještě certrotide... ale já se v tom stejně nevyznám, je to 1. IVF...
Není tady
Jo a Luci, třeba se tomu IVFku nakonec fakt ještě vyhneš, držím palce, buď ať se to brzo rozsekne, nebo ať aspoň dorazí tetka .
Není tady
Pro Falku a Silvinku pro štěstí, držím vám holky strašně moc palce, jak jen nejvíc to jde
ať vám tohle přinese štěstí
je tam podle mě hodně symboliky pro vznik života a tím pádem i IVF
http://www.annegeddes.com/modules/anne/ … alleryid=1
Upravil(a) Snažilenka (26. 10. 2010 16:44)
Není tady
Holkyyyyyyyyyyyyyy tak i sem jupí dostala jsem to,takže od zítřka píchám to je radost z ms....na snažilkách divný co
takže Silvi,Falko jedeme v tom spolu
Není tady
Luci taky mooooc držím palce
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Pro Falku a Silvinku pro štěstí, držím vám holky strašně moc palce, jak jen nejvíc to jde
![]()
![]()
Snaží děkujeme!!!!
Není tady
Snažilenka napsal(a):
![]()
![]()
Snaží díky moc, super tady všechny podporuješ . Já ode dneška píchám gonal, dneska se mi trochu klepala ruka, ale musím uznat, že to pero je v pohodě, jehlička je malinká... jen mám pořád blbej pocit, jestli sem jako udělala všechno dobře, aby se něco nepoto kvůli tomu, že sem něco zkonila, já se znám
. Ale tak snad sem na tom neměla co zkazit, dávka je nastavená dobře a to je asi tak všechno...
.
Není tady
Luci tak paráda přidala ses včas do spolku k Silvi a Falce a držím pěsti a palce a prostě všechno i Tobě
Stejně je to náhoda že vám to vyšlo všem třem takhle nastejně Tak hurá do boje, pozitivní myšlení a mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc štěstí
Simi a co Ty? Co ty fotky?
Katí - co Tvoje BT, byl to fakt anovulák? Testík jsi ani nezkoušela?
Není tady
Snaží díky moc za nás všechny
tak ráno jsem dobanec zvládla levou zadní a dokonce se mi to líbilo se těším na zítra
ale teda pekelně mě bolí břicho...ale to je od MS,já ji mám bolestivou
a vy ostatní kočky?
Není tady
Falko,Luci,Silvi ,drzim vse,co mam
Upravil(a) ledovecek (27. 10. 2010 13:10)
Není tady
Luci, takže první včelička už proběhla já se na to taky vždycky těšila
Kati, ta tvoje ms furt nic jo
Není tady
Holky píchačky naše Silvi,Luci,Falko moc na Vás myslím a držím palec....
Holky jdu pro radu chci se zeptat,kdo máte nějaké zkušenosti s anovulákem do kdy Vám dorazila ms....jak dlouho mám čekat????
Snaži,Gabi tak Clostík mám doma a čekám na tu potvoru kuuurňa když člověk chce aby přišla,tak nic
a naopak žeeee
předchozí 3 dny bolesti břicha jako na ms,docela dost,tak jsem čekala,kontrolovala a nic,dnes bez bolesti .... BT měřím poctivě dál a nechápu 2 dny teď po sobě zvýšená jako po OVU
nechápu jako co to zas je.... celých 32DC nízká a pak zvýšená.....to ten pokakanej Sarapis navodil mi umělou menopauzu nebo co....co myslíte,že to je?????Tak jak jsem měla po revizi ukázkové cykly,tak se to všechno pokakánkovalo....
Jooooo a Snaži TT jsem zkoušela dnes ráno,ale jen proto,že mě zmátlo jak mi ta teplota vylítla,jinak jsem si jistá že OVU nebyla dle BT.....tak jen pro sichr.....a co myslíš no negativní,čistě bílý a to podotýkám že mamáč 10,ten mi dělá většinou duchánky....takže jsou i čistě bílý
....hoooolky já už chci taky mssssss :kapitulatiola n: se to táhne jak smrad....ale asi čekám na Gabi že budem Clostíkovat společně....
Není tady
Kati, jojo, když člověk tu ms chce, tak zase nechce ona a díky že na mě počkáš
já měla anovulák předminulý měsíc a ms mi došla po 23dnech, tak ted čekám, kdy dojde 14,15dc špíňo, bolest břicha, ovu to nebyla, teď už zase po špinění ani památky, jen mě bolí prsa a břicho, takže každým dnem čekám a čekám
Kati, tak třeba nám to vyjde stejně
můj graf je tady: http://www.fertilityfriend.com/home/309492
Není tady
Gabi
čekám
jinak já píšu BT do mobilu
ale mám zhruba stejné teploty jako ty až tedy na ty poslední dva dny teď vylítly na 36,9
Není tady
Holky a ještě mám předepsaný Clostil 5.-9.DC 2xdenně,Gabi vím,že Ty máš 3.-7.DC jeden denně.... má to nějaký vliv na ovulaci jestli se užívá 2xdenně nebo 1xdenně? Jako kdybych si vzala jen jeden,jestli to neva a ovu by byla,četla jsem v příbaláku,že když po dávce 1xdenně ovu nenastane,tak se až pak zvyšuje na 2xdenně.....tak nevím,proč mi nadávkovali hned dva a dr.tam nebyla tak jsem se neměla koho zeptat.... tedy když pomitu to že teď ovu nebyla vůbec ale před tím pokaždé
Není tady