6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
přijde mi podivný, jak se najednu stranu nechceš hádat, prý tě to stresuje. ale nadruhou do něj pěkně šiješ - jdi si k nějáké, se kterou sis psal na netu - to se pak nemůžeš divit, že jste věčně v sobě, ať už máš pravdu, nebo ne.
je ti ho líto, že nikoho nezná, bude mít narozeniny, ale pošleš mu sms, obsah sis sice nechala pro sebe, ale soudě dle jeho reakce to nic slušnýho a k věci nebylo.
přijde mi, že ho chceš spíš nějákým způsobem vydusit, jak opravdu vystěhovat.
Není tady
PPavla
nemusím zde sdělovat vše? Bylo tam něco soukromého ale nikdo ho chudáčka nedusí,to opravdu ne,jen reaguji adekvátně na něj když něco plácne a když mě nazval že jsem totálně blbá tak pak jsem reagovala.
A to že mu vždy chrstnu do obliáčeje ty jeho na netu,ano ale je to v případě když se mi chce vlichotit,všímá si mě nebo mi ironicky řekne jeslti mu také udělám svačinu ...jinak já hádky opravdu nevyvolávám,já se jen adekvátně bráním,on je ten kdo uráží ..třeba ted ..poslal mi email ,milej hezkej,prej ho vůbec nemám ráda. Jindy bych se rozplynula blahem , dnes už ne ,dnes první co mě napadne je to že celou dobu kašlala na to aby si mě všímal a vzhleldem k tomu že email byl poslán z telefonu tak co mi prolítne hlavou je to že které kromě mě bude taky ještě psát.
Také jsem mu to napsala ,no..nelíbilo se mu to..místo aby se zamyslel nad mým postojem se stavěl zase do opozice.
Děkuji nechci ,mě toto fakt nebaví..jen chci být čestná v tom aby odešel a měl kam jít a nestál na ulici,tot vše.
Není tady
Helena
Tak to se omlouvám že to bylo špatně pochopeno.
To co jsi napsala - ano,myslím na to jakej byl (ale to je asi přirozené) a ze začátku jsem dokonce toužila po tom aby se změnil, já ted vím že se vážně nezmení,vím to a je mi to jasné že tu bolest (bolet to bude at chci nebo ne) musím vydržet k vůli mému štěstí. S ním ho mít nebudu.
Před chvíli jsem mu ještě napsala do te předešlé sms že tady jsou na mé jméno samé dluhy, rakce byla at jdu amkat. Hmm ,takže vidíš , rychlej obrat na to že před 5ti minutama mi poslal hezkej email. Jenže bohužel čekal že má reakce bude jiná, ale to už prostě nejde.
"Bojuji " tedy sama se sebou a danou situací jak se dá ,dle mého zatím úspěšně..taková jsem opravdu za celou dobu ještě nebyla - vytrvalá,říkám mu vše jak je ,co mě štve a podobně. Udělala jsem pokrok ,jsem na sebe hrdá a chci to dokončit.
Není tady
Perseo, my jsme Ti tady až doteďka radily jednoduché postupy, jak toho pána co u Tebe bydlí rychle a jednoduše vystěhovat. Výsledek je ten, že víkend uplynul a ten chlap je u Tebe stále nasáčkovanej, odmítá se hnout a už vůbec nepochybuju o tom, že si žádné náhradní bydlení nehledá a čeká, až se to zase "uplacíruje do ztracena".
Jestli si nevíš rady, jak se toho výtečníka zbavit, než bys řekla švec - požádej o tuto laskavost svého bývalého-biologického otce Tvého dítěte. Sděl mu, že si Tvůj přítel půjčuje klukův notebook k surfování po seznamkách a koukání na prasečinky, sděl mu, že před tím chlapem musíš schovávat sladkosti pro kluka, aby mu je nesežral, že celou dobu nedělal, navezl Tě do půjček a do práce chodí až poslední dva měsíce. A věřím tomu, že Tvůj přítel bude odstěhovanej z bytu během půl hodiny, protože ho otec chlapečka vlastnoručně vynese v zubech
MMCH Ty se nebojíš toho, že chlapeček - až bude na návštřěvě svého biologického otce - cokoliv z toho, co jsem napsala výše utrousí před tátou a jeho táta Ti za tohle udělá plným právem nepředstavitelné rodeo?!? Co - rodeo, jeho táta by mohl chtít chlapečka do vlastní péče a nikdo by se mu za tenhle postoj ani nemohl divit - a až by se u soudu prokázalo, čemu všemu byl chlapeček u Tebe doma vystaven (cizí chlap si půjčoval jeho PC na čuňárny, šizení na jídle, snížená životní úroveň kvůli strejdovi-nedělákovi) toho kluka by okamžitě dostal
Perseo, pozor na to!!! Tady nejde už JENOM o Tebe, ale situace v rodině se dotýká i Tvého dítěte a to v mnoha směrech. Jestli budeš pořád váhat, pořád vystěhování odkládat na neurčito a ten chlap s Tebou a Tvým dítětem bude pořád bydlet, můžeš se dočkat velmi nepříjemných problémů - pokud nevyhodíš chlapa, přijdeš o dítě !!!
Není tady
Kiaro ale malej nemůže nic takového říct protože já vždy zavčas nějakému průseru zabráním. Kokina pro malého mám schované a když dojdou tady ty "veřejné" tak sáhnu do skrýše a o těch čunačinkách malej neví, tak jako se snažím a dle mého se to daří (ale taky díky tomu že je to ještě malý trdlo) aby nepoznal sníženou životní úroven. Tím nehájím přítele tím jen chci říct že se opravdu nebojím že mi malého vezme jeho otec do jeho péče, ani by to neudělal,ví že jsem dobrá máma ikdyž to tady po těch písmenkách možná nevypadá.
Snažím se jak se dá vše řešit ve prospěch všech ,asi to tady vyznívá že ne, nebo mi to tak alespon přijde , ale vážně dělám co můžu a tak abych se v první řadě nesesypala já sama.
Není tady
Persea napsal(a):
Před chvíli jsem mu ještě napsala do te předešlé sms že tady jsou na mé jméno samé dluhy, rakce byla at jdu makat. .
Perseo, to je nepředstavitelná drzost, co si ten chlap k Tobě dovoluje !!!
Vyhoď to!!! Včera už bylo pozdě!!!
Není tady
Persea napsal(a):
Kiaro ale malej nemůže nic takového říct protože já vždy zavčas nějakému průseru zabráním. Kokina pro malého mám schované a když dojdou tady ty "veřejné" tak sáhnu do skrýše .
Perseo, žádná ženská přece nepotřebuje soužití, ve kterém musí ímrvére zabraňovat nějakým průserům, proboha!!!
A za druhé - kluk si přece musí uvědomit, že sladkosti pro něho, uložené na obvyklém místě tam nejsou a maminka pro ně musí sáhnout do skrýše, zas to dítě nepodceňuj, protože takhle velkej kluk už taky není hloupej a leccos mu dojde. Ty už v tomhletom humusu žiješ dost dlouho, takže ti takovéhle uspořádání připadá normální a chlácholíš se tím, jak to máš dobře zařízený tak, že kluk nic nepozná ale to jsi na omylu - stačí jedna jediná indicie, která člověka jak se říká "praští do očí" a z jedné jediné vyřčené věty pozná, jak to u vás chodí. A když se u vás musejí sladkosti schovávat do skrýší (před kým asi?!?), tak tohleto samo o sobě už leccos signalizuje a klučíka se potom už jenom stačí šikovně vyptávat ... a dotyčný má během půl hodiny jasno
Ty woe, Perseo, každá máma by pro svoje děti dejchala a Ty tomu svému necháváš užírat sladkosti a čokolády od cizího chlapa místo, abys vyčlenila ve špajzu poličku a řekla jsi: tohleto je malýho a na to nikdo ani nešáhne, kupuješ toho dvakrát tolik. Poprvý, aby se nažral chlap a podruhý, abys dopřála potajmu dítěti to, co mu zblajznul strejda. Vem si tužku a papír a spočti si jenom všechny ty sladkosti, pak se nemůžeš divit, že jsi měsíčně o tolik v mínusu, když se spočítá úplně všechno, co Tě ten chlap stojí A furt nechceš vidět to, co Ti tady všechny od začátku říkáme - vyžeň přítele a budeš finančně za vodou, jenom pořád meleš cosi o tom, kolik Ti ten chlap nasekal dluhů. Nasekal, to je pravda a navíc Tě ještě vyžírá každý měsíc do mrtě, místo aby přinesl domů nějakou korunu a když se ozveš, posílá Tě makat Makat opravdu jdi, ale nejdřív vezmi klacek a vyžeň ho z baráku třeba pod most, nic jiného si ten zmetek nezaslouží
Není tady
Persea napsal(a):
Před chvíli jsem mu ještě napsala do te předešlé sms že tady jsou na mé jméno samé dluhy, rakce byla at jdu makat. .
to si děláš pr...?????
Do hodiny by měl mít igelitky se svýma hadrama za dvěřma a ve dvěřích od bytu novej zámek.
Jak tohle s ním pořád budeš řešit "jak" "kdy" "proč to nejde" a podobně, tak se neodstěhuje nikdy, jen Tě bude do nekonečna dusit - má Tě v hrsti a Ty mu zobeš a zobeš
Není tady
Persea napsal(a):
Kiaro ale malej nemůže nic takového říct protože já vždy zavčas nějakému průseru zabráním. Kokina pro malého mám schované a když dojdou tady ty "veřejné" tak sáhnu do skrýše a o těch čunačinkách malej neví, tak jako se snažím a dle mého se to daří (ale taky díky tomu že je to ještě malý trdlo) aby nepoznal sníženou životní úroven. Tím nehájím přítele tím jen chci říct že se opravdu nebojím že mi malého vezme jeho otec do jeho péče, ani by to neudělal,ví že jsem dobrá máma ikdyž to tady po těch písmenkách možná nevypadá.
Snažím se jak se dá vše řešit ve prospěch všech ,asi to tady vyznívá že ne, nebo mi to tak alespon přijde , ale vážně dělám co můžu a tak abych se v první řadě nesesypala já sama.
svoje dítě dost podceňuješ - malej vidí i víc než Ty sama
Není tady
Kiara + Petr
no ale on ted na ty sladkosti dává peníze když pracuje ,jídlo taky platí a taky nám nevyčítá že ho jíme. nechci ho bránit,jen chci být spravedlivá.
Druhá věc je ta že jamile se ozvu nebo připomenu platby tak odpověd je at jdu makat. Asi zapoměl jak dlouho hledal práci on,já se snažím ale holt se musím dívat na to že mám tady ještě kluka,to on bohužel nevidí. Ale taky jsem mu opět dnes připoměla i to že když jsem měla peníze tak se bralo,bralo a on sliboval že mi je dá protože on přece už přinese ty peníze na které čeká.
No reakce byla ta že se změnila situace v životě nebo tak něco. A že se odstěhuje. Nejednám sním v rukavičkách,ani si to nezaslouží,jen jsem asi pitomě spravedlivá a bráním ho s těma sladkostma a jídlem -tedy ted ,protože nosí peníze,dřív to bylo nesrovnatelně horší,to je fakt ,když nedělal.
Chápu vás co mi radíte,radíte dobře , ale já to opravdu řeším,jen jsem asi srab v tom udělat melu a vyhodit ho. Chci to v klidu,jinak se sesypu a co tím docílím? :-(
Není tady
Perseo, když se slušnej - podotýkám slušnej chlap nastěhuje do bytu k mámě samoživitelce s malým dítětem, je snad SAMOZŘEJMÝ!!!!! že se od prvopočátku soužití podílí alespoň z poloviny na všech nákladech, t.j. na jídle, na nájmu, na režii domácnosti atd.
Já skutečně nerozumím tomu, proč takovouhle samozřejmost bereš, jako by Ti ten chlap vlastně prokazoval nějakou milost, když Ti zaplatí akorát zlomek toho, co u Tebe probydlí a prožere
Chápu vás co mi radíte,radíte dobře , ale já to opravdu řeším,jen jsem asi srab v tom udělat melu a vyhodit ho. Chci to v klidu,jinak se sesypu a co tím docílím? :-(
Milá zlatá, nikdo Ti neříká, abys "udělala melu", ale radíme Ti, abys ho slušně a rychle vypakovala z bytu, nebo se v tom budeš plácat ještě příští léto a nakonec se stejně sesypeš tak jako tak. A strašně nerada Ti to říkám, ale až doteďka jsi to řešila "v klidu" a čeho jsi tím docílila?!? Ničeho, přítel je ještě ukřivděnej, dovoluje si vůči Tobě neskutečné drzosti, z bytu se nehejbe a je tam pořád.
Jestli se tolik bojíš o své duševní zdraví, až ho budeš vyhazovat, pozvi si svého bývalého, ať tu "špinavou práci" udělá za Tebe a Tvůj dáreček - až se do toho vloží razantní chlap - bude z bytu pryč během hodiny i se svými pěti švestkami
Není tady
Kiara napsal(a):
Persea napsal(a):
Kiaro ale malej nemůže nic takového říct protože já vždy zavčas nějakému průseru zabráním. Kokina pro malého mám schované a když dojdou tady ty "veřejné" tak sáhnu do skrýše .
Perseo, žádná ženská přece nepotřebuje soužití, ve kterém musí ímrvére zabraňovat nějakým průserům, proboha!!!
A za druhé - kluk si přece musí uvědomit, že sladkosti pro něho, uložené na obvyklém místě tam nejsou a maminka pro ně musí sáhnout do skrýše, zas to dítě nepodceňuj, protože takhle velkej kluk už taky není hloupej a leccos mu dojde. Ty už v tomhletom humusu žiješ dost dlouho, takže ti takovéhle uspořádání připadá normální a chlácholíš se tím, jak to máš dobře zařízený tak, že kluk nic nepozná ale to jsi na omylu - stačí jedna jediná indicie, která člověka jak se říká "praští do očí" a z jedné jediné vyřčené věty pozná, jak to u vás chodí. A když se u vás musejí sladkosti schovávat do skrýší (před kým asi?!?), tak tohleto samo o sobě už leccos signalizuje a klučíka se potom už jenom stačí šikovně vyptávat ... a dotyčný má během půl hodiny jasno
Ty woe, Perseo, každá máma by pro svoje děti dejchala a Ty tomu svému necháváš užírat sladkosti a čokolády od cizího chlapa místo, abys vyčlenila ve špajzu poličku a řekla jsi: tohleto je malýho a na to nikdo ani nešáhne, kupuješ toho dvakrát tolik. Poprvý, aby se nažral chlap a podruhý, abys dopřála potajmu dítěti to, co mu zblajznul strejda. Vem si tužku a papír a spočti si jenom všechny ty sladkosti, pak se nemůžeš divit, že jsi měsíčně o tolik v mínusu, když se spočítá úplně všechno, co Tě ten chlap stojí A furt nechceš vidět to, co Ti tady všechny od začátku říkáme - vyžeň přítele a budeš finančně za vodou, jenom pořád meleš cosi o tom, kolik Ti ten chlap nasekal dluhů. Nasekal, to je pravda a navíc Tě ještě vyžírá každý měsíc do mrtě, místo aby přinesl domů nějakou korunu a když se ozveš, posílá Tě makat Makat opravdu jdi, ale nejdřív vezmi klacek a vyžeň ho z baráku třeba pod most, nic jiného si ten zmetek nezaslouží
S vysťahovaním priateľa- nepriateľa súhlasím, so zvyškom sotva... To by si máloktorý otec mohol vziať deti k sebe na víkend alebo tak... a ani každá matka nežije vždy a stále v ideálnom prostredí, finančne zabezpečená a sama... To by polovica detí vyrastala v opatere štátu, keby si nasadila takéto tvrdé kritériá . Na druhej strane, vždy môže byť aj lepšie, že? Takže Persea: šup-šup, vyhodiť priateľa povedzme do mesiaca a potom si zariadiť pekný život so synom, kamoškami, novou prácou (a čaosm trebárs aj lepším partnerom).
Není tady
Ad Kiara: Mne sa nepáči, aby sa zaštiťovala exom, hádam je dospelá a svojprávna a dokáže (ešte)priateľa vypakovať aj sama. Po posile by som siahla, až keby sa s ním nedalo rozumne dohodnúť a začal by naozaj spätkovať...
Není tady
Selima napsal(a):
Ad Kiara: Mne sa nepáči, aby sa zaštiťovala exom, hádam je dospelá a svojprávna a dokáže (ešte)priateľa vypakovať aj sama. Po posile by som siahla, až keby sa s ním nedalo rozumne dohodnúť a začal by naozaj spätkovať...
Selimko, to byla pouze jedna z možností, kterou jsem Persei nabídla chápu, že na vystěhování svého partnera každý nemusí být dostatečně otrlý a i když je Persea dospělá a svéprávná, nějak se jí pořád nedaří vlastními silami nezdárného partnera vypakovat
Není tady
Persea: jamile se ozvu nebo připomenu platby tak odpověd je at jdu makat.
Taková odezva od něj by mi stačila, i kdyby doma nesnědl vůbec nic.
Perseo, polož si otázky: máš ho ráda? Uznáváš ho? Obdivuješ ho? Je na něj spolehnutí? Působí z výchovného hlediska na Tvého syna dobře?
Nemusíš dělat melu. Stačí, když budeš jednat slušně, klidně, ale rozhodně. Do ničeho se nenuť, ale popřemýšlej o tom, co Ti ten vztah dává a co bere.
Není tady
že tady jsou na mé jméno samé dluhy, rakce byla at jdu makat...
Hele - a jaká byla TVOJE reakce???
já vždy zavčas nějakému průseru zabráním..
A fakt si myslíš, že je to ten nejlepší způsob soužití? Nakonec se nemůžeš divit ani výše uvedené reakci, když si pán na takovýhle jednání zvyknul. Co by se snažil, když má jistotu, že ho z tý závěje vždycky přijdeš vyhrabat a ještě mu dáš loknout rumíčku...
on ted na ty sladkosti dává peníze když pracuje ,jídlo taky platí a taky nám nevyčítá že ho jíme...
Co by měl vyčítat, proboha? Vždyť u tebe zadarmo bydlí, koupe se, svítí, využívá energie a vsadím boty, že mu taky pereš, žehlíš... Myslíš, že se synkem prožerete za měsíc aspoň tolik, co tě stojí on?
Není tady
Persea napsal(a):
Perseo, ty s ním chceš jednat slušně a on s tebou slušně jedná? Já jsem zastáncem že na hrubý pytel hrubá záplata. V momentě, kdy by to vyslovil by se mi asi zatmělo před očima a okamžitě by šel z bytu.
Se slovy "měl ses vystěhovat víkend co byl a nic. Chtěla jsem ti ještě dát čas ať tě nevyhazuju na ulici, ale po tom co sis teď dovolil říct máš čas jen do večera. pak tvoje věci poletí. " a nazdar šáteček
Není tady
Opět jdu s troškou do mlýna - tím, že jsem prošla něčím podobným, tak to vidím trochu jinak, než že je Persea slabá a naivní... Na jednu stranu jí vyčítáte, že je hloupá a nechá se využívat a když to teď dělá ona a nechá ho, aby jí ještě na něco přispěl, když teď pracuje a Persea je každý měsíc v mínusu 6000,-, tak je divná.
Jen ať ti finančně pomůže, lempl a až se bude cukat nebo ti vyjde ta práce, tak sbohem a šáteček... Můžeš ho klidně vyrazit i dřív, podle situace...
Taky jsem chlapa nevyrazila hned. Proč mít na kontě nulu, když nemusím. A ještě vymaloval celej byt... Hnusný, ale nutný... Taková satisfakce za to, že jsem to dlouho táhla já. Proč proboha sušit hubu a když se to obrací říct - zlato, končíme, ty prachy, co teď vyděláváš já nechci...
Jo, šedá teorie, zelený strom života...
Není tady
Kiara napsal(a):
Perseo, když se slušnej - podotýkám slušnej chlap nastěhuje do bytu k mámě samoživitelce s malým dítětem, je snad SAMOZŘEJMÝ!!!!! že se od prvopočátku soužití podílí alespoň z poloviny na všech nákladech, t.j. na jídle, na nájmu, na režii domácnosti atd.
D
Kiaro, asi tě zklamu, ale pro "chlapy" to samozřejmý není...vlastní zkušenost Pak už je jen na oné ženské, jestli toho chlapa bude živit a ubírat sobě a dítěti nebo ho pošle tam kam patří.
Není tady
Proč mít na kontě nulu, když nemusím. A ještě vymaloval celej byt...
Možná jsem blbě četla, ale pán, i když vydělává, tak platí snad akorát to jídlo... dluhy ho jaksi nezajímají a o nějaký domácí práci taky nebyla řeč... nebo se Persea jenom zapomněla zmínit?
Není tady
Fakt nevím, jak přesně to má Persea, jestli drahouš dělá měsíc, tak teprve bude brát výplatu...
Píšu z vlastní zkušenosti a pokud by z něj mělo po výplatě něco vypadnout, tak proč mu to nechat... nevypadne, může jít hned. Co si píšou po SMSkách je jedna věc. Jeden i druhej jsou nakvašený na toho druhýho, nikde není psáno, že jí na ty složenky nic nedá... Tím spíš, když chce zůstat v teple... a ví, že Persea už ho má po krk...
Je to na ní, co udělá, já jen píšu, že jí chápu. Měla jsem to podobně.
Když to člověk nechá dojít do tohodle stadia... a ono se to přehoupne, ani nevíš jak - nezaplatili mu za zakázku, nebo zaplatili později, tak co... přispěje, až zaplatěj... pak se to se.re a už v tom jedeš a když ti to dojde - panáček vydělává. No řekni, proč dávat sbohem, když se to otáčí. Jak to začalo najíždět do stadia nezaplatili... už jsem měla vymalováno a jemu dala termín, kdy už u nás bydlet nebude. Bylo to o to těžší, že to byl otec mých dětí... ale ani to není důvod dotovat práceschopnýho chlapa.
Čili, neříkám, že Persea neudělala chybu, že ho nevyrazila už dávno. Půjčku bych si nikdy nevzala, to dostal chleba a v neděli s máslem, když to odlehčím , ale v momentální situaci ji chápu. Teď už jí nestojí nic, jak já pochopila (někde snad psala, že teď přispívá) a možná z něj kápne něco navíc.
Není tady
Teď už jí nestojí nic, jak já pochopila (někde snad psala, že teď přispívá) a možná z něj kápne něco navíc.
javeno, tak přesně na tohle bych se - být Perseou - nespoléhala. Ten vztah je sám o sobě rozstřílenej na mraky, ze strany partnera je to o neúctě a bezohlednosti vůči partnerce ve všech směrech a spoléhání se na to, že z panáčka možná vypadne nějaká koruna navíc, teď, když se mu zadařilo a našel si práci je podle mě velmi naivní.
Já Ti nevím, ale mě by duševně strašně ubíjelo soužití s chlapem, který u mě akorát bydlí a jinak si dělá, co chce, přehlíží mě jako družstevní lány a po večerech lozí po internetových seznamkách. Takovouhla agónii bych vůbec neprodlužovala a už vůbec ne kvůli pranepatrné naději, že z něj NĚKDY MOŽNÁ NĚCO vypadne, panč vzhledem k jeho zářné povaze bych se na to NĚCO mohla taky načekat až do soudného dne A škoda mladejch let. které taková ženská promrhá čekáním na nějaký zázrak, který stejně nikdy nepřijde
Není tady
Kiara napsal(a):
Perseo, my jsme Ti tady až doteďka radily jednoduché postupy, jak toho pána co u Tebe bydlí rychle a jednoduše vystěhovat. Výsledek je ten, že víkend uplynul a ten chlap je u Tebe stále nasáčkovanej, odmítá se hnout a už vůbec nepochybuju o tom, že si žádné náhradní bydlení nehledá a čeká, až se to zase "uplacíruje do ztracena".
Jestli si nevíš rady, jak se toho výtečníka zbavit, než bys řekla švec - požádej o tuto laskavost svého bývalého-biologického otce Tvého dítěte. Sděl mu, že si Tvůj přítel půjčuje klukův notebook k surfování po seznamkách a koukání na prasečinky, sděl mu, že před tím chlapem musíš schovávat sladkosti pro kluka, aby mu je nesežral, že celou dobu nedělal, navezl Tě do půjček a do práce chodí až poslední dva měsíce. A věřím tomu, že Tvůj přítel bude odstěhovanej z bytu během půl hodiny, protože ho otec chlapečka vlastnoručně vynese v zubech
MMCH Ty se nebojíš toho, že chlapeček - až bude na návštřěvě svého biologického otce - cokoliv z toho, co jsem napsala výše utrousí před tátou a jeho táta Ti za tohle udělá plným právem nepředstavitelné rodeo?!? Co - rodeo, jeho táta by mohl chtít chlapečka do vlastní péče a nikdo by se mu za tenhle postoj ani nemohl divit - a až by se u soudu prokázalo, čemu všemu byl chlapeček u Tebe doma vystaven (cizí chlap si půjčoval jeho PC na čuňárny, šizení na jídle, snížená životní úroveň kvůli strejdovi-nedělákovi) toho kluka by okamžitě dostal
Perseo, pozor na to!!! Tady nejde už JENOM o Tebe, ale situace v rodině se dotýká i Tvého dítěte a to v mnoha směrech. Jestli budeš pořád váhat, pořád vystěhování odkládat na neurčito a ten chlap s Tebou a Tvým dítětem bude pořád bydlet, můžeš se dočkat velmi nepříjemných problémů - pokud nevyhodíš chlapa, přijdeš o dítě !!!
nerozumím, proč by tohle měl řešit její bývalý manžel. do toho všeho včetně dluhů se navezla sama a on má řešit, že nemá na to ho vykoupnout ? to se mi nelíbí. brala bych, kdyby zakročil, protože se chová jako hovado k jejímu synovi, ale tyhle problémy by si měla vyřešit sama, je dospělá.
Upravil(a) PPavlaa (16. 11. 2010 11:47)
Není tady