Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 9. 11. 2010 17:28

solkla
♥♥♥----

Re: Partner a seznamky

Perseo, a jak to vypadá s tím, že doplatí ty nedoplatky? viz Tvůj příspěvek 85. Tehdy jsi ho nemohla vyhodit, protože jsi čekala, že něco poplatí, teď zase má ukradený auto. Jak to vidíš reálně s tím jeho stěhováním?

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#127 9. 11. 2010 21:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Perseo, a dala jsi mu nějaký konkrétní termín, DO KDY se má odstěhovat ?!? Teď nemluvím o tom, že už měl být dávno pryč, ale zajímalo by mě, jestli to náhodou neděláš stylem, že občas utrousíš nějakou temnou výhrůžku, pán Ti sdělí, že vše bere na vědomí a jinak plyne všechno dál ve starejch kolejích: podnájemník bydlí, podnájemník používá veškeré zařízení bytu, podnájemník se na ničem podstatném nepodílí a bytná se dál škvíří.
MMCH s tím notebookem Tvého dítěte, který si půjčuje cizí chlap a surfuje na něm po nocích na stránkách se sexuálním obsahem ... to mě fakt dostalo dumbom Když si necháváš kálet na hlavu Ty, je to koneckonců Tvoje věc - ale dovolit, aby cizí chlap lezl do věcí mému vlastnímu dítěti a používal je na vyhledávání prasárniček, to je opravdu silná káva i na mě usch Mě by zajímalo, co by na tohle řekl biologický otec chlapečka, kdyby to zjistil hmm a nejsem daleko od pravdy, když si troufnu tvrdit, že normální táta by takového parazita z bytu, kde žije s jeho dítětem vynesl v zubech a Tobě dal takovej kotel, že by sis to dlouho pamatovala stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#128 10. 11. 2010 7:06

Persea
♥♥♥----

Kiaro
+ Solkla

Jo jo ,máš pravdu,taky jsem mu to o tom notebooku řekla a že když už si nemůže pomoct a leze tam že mě je to jedno ale bude to vymávat,zvedá se mi žaludek jen jak ho vidím večer jak je přilepen na notebooku a je na něm do noci. On je asi nemocnej nebo co. Otec malého kdybych mu řekla jak vše je by prvně řekl že jsem blbá kráva což jsem a pak by ho vyhodil takovým stylem že by měl pan úžesnej 5 minut na zbalení.
Jinak včera se tu opět něco odehrálo,našla jsem při brouzdání na netu 2 vzkazy které psal jedné slečně do diskuze a ikdyž jsem věděla že píše ženským tak se mi zvedl žaludek,po druhé se mi zvedl žaludek z toho že to zapíral,pak přiznal ale světe div se,blbá jsem já protože to není tak jak to vypadá. Tak jsem mu řekla že mu musím dát za pravdu že blbá jsem když sem ho tady do ted nechala ale že se mi nelíbí co pod mou střechou dělá a že na to musí být fakt silnej žaludek. Teda spíš psala do sms ,byl v práci,já mu jen do práce zavolala jestli zváldne balit sám nebo mu pomůže ta slečna aby pochopil že zase poněkolikáté se na něj něco provailo . Ovšem chudáček je v tom zase nevinně a já jsem divná v tom že furt něco vidím a že není nic divnýho na tom že se sem tam na něco na netu koukne a že to vztah nenarušuje. Tak to jsem mu popřála hodně štěstí v novém vztahu s tím že ta další ho vyhodí než se naděje.
Je mi špatně,včera jsem slupla lexaurin,je to nepříjemné když tady je a ani nic neřeší ,pokud je náznak řešení tak v tom smyslu že já přeháním. Dnes ráno jsem mu opět připoměla to co jsem mu řekla večer,že má pátek a sobotu na odjezd a že mu klidně na odvezení věcí půjčím auto (aby se nemohl vymlouvat že to nemá jak odvízt-kam,to už je jeho věc) . Už mám všeho dost,připadám si jako vězen ve vlastním domě.

Omluva za překlepy ,jsem v ráži.

Uff

Soklo s těma penězma to je v takové fázi že ani nevím kdy donese výplatu a kolik mi dá, Vždy vykřikoval že mi bude nějaké peníze posílat ale tomu moc nevěřím,jsemv pasti s penězma ale mám pocit že pokud neodejde a já se nevybrečím s nadějí že za pár dnů bude líp tak se utrápím.  Nevím co bude,díky němu mi nic nezbylo ani co bych prodala ale něco snad pak vymyslím.
Momementálně si stále opakuju "vyhod ho,uleví se ,časem zapomeneš ,nebude ti chybět,jeho chování tě ponižuje a on se nezmění" .

Skoro všechny to zatím časem přebolelo tak snad i mě. je fakt že mi nervy ted hrají víc i díky situaci do jaké mě dostal (finanční).

Upravil(a) Persea (10. 11. 2010 7:12)

Není tady

#129 10. 11. 2010 8:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že mu klidně na odvezení věcí půjčím auto
Nerada bych ho podezírala víc, než si zaslouží... ale abys ke všem problémům navíc ještě nemusela z pána dolovat auto, klíčky, papíry.
ani nevím kdy donese výplatu a kolik mi dá
Další důvod pro rychlé opuštění tvého bytu - zkus si spočítat, kolik jenom na tom ušetříš, když tam nebude.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#130 10. 11. 2010 9:07

Persea
♥♥♥----

Heleno

toho se ani tak nebojím,on je vlastně jeden velkej srab a neudělal by nic takovýho,poslala bych na něj policajty a toho on se bojí. Jinak s těma penězma,chodí ted do práce takže zase nemůžu říct že to není lepší po finanční stránce,já sama ty dluhy tady nepoplatím..no tedy budu muset to nějak vymyslet protože se nemůžu spoléhat na to že mi nějaké peníze bude posílat.

Mometálně mám ale bohužel takovej ten stav co většina těch co se rozejdou (asi jak se to blíží ten odchod a ten konec a to jak kolem sebe doma chodíme). je mi mizerně a asi bych potřebovala přečíst že to přejde,že to nebude tak hrozný ,že za pár dní ta bolest odezní.

nevím,něco takovýho,třepou se mi i ruce a je blbě od žaludku,chápu že to k tomu asi patří ale chtěla bych se těch pocitů co nejdřív zbavit. :-(

Není tady

#131 10. 11. 2010 9:24

solkla
♥♥♥----

Perseo, holka zlatá, neplýtvej čas a peníze za sms na řešení s ním kde byl na netu a kde ne. Neber lexaurin a jestli se chceš těch blbejch pocitů a klepání rukou zbavit tak ho vypakuj ještě dnes... Slibuju, že až budeš sama se synem tak takhle blbě Ti fakt nebude.
Proč nechceš chápat, že si Tě neváží, nemiluje Tě a pravděpodobně má nějaké povahové problémy? Rychle se ho zbav, psala jsi, že jsi hezká holka, klidně věřim, tak proč tohle? MÁŠ NA VÍC.

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#132 10. 11. 2010 9:39

Persea
♥♥♥----

solkla napsal(a):

Perseo, holka zlatá, neplýtvej čas a peníze za sms na řešení s ním kde byl na netu a kde ne. Neber lexaurin a jestli se chceš těch blbejch pocitů a klepání rukou zbavit tak ho vypakuj ještě dnes... Slibuju, že až budeš sama se synem tak takhle blbě Ti fakt nebude.
Proč nechceš chápat, že si Tě neváží, nemiluje Tě a pravděpodobně má nějaké povahové problémy? Rychle se ho zbav, psala jsi, že jsi hezká holka, klidně věřim, tak proč tohle? MÁŠ NA VÍC.

Děkuji, asi víš že se ted necítím nejlíp. Já teda vím že si s těma ženskáma píše a leze všude možně ale to že jsem si to přečetla mě jaksi dostalo do kolen. No a proč mu říkám aby odešel o víkendu je to že malej by neměl být doma ,tak proto,nebude to lehký ani pro mě tak ho toho chci ušetřit. On je cíťa.  :-(

Pocítím pak až se vybrečím úlevu? Vím že mám hloupý otázky ale v hlavě mi jde jen jedno "ty můžes být ta výjimka co ji to nepřejde a budeš to takhle mít hodně dlouho". Přitom mi nic tak ohromně dobrýho v našem vztahu neudělal tak nevím proč tak na něm lpím.

Není tady

#133 10. 11. 2010 9:52

solkla
♥♥♥----

Líp Ti bude určitě, na 100 %. A dokonce nebudeš ani chápat, jak jsi mohla takhle lpět na takovým, divným... Jsi dospělá ženská, máš syna, byt je Tvůj, peníze budou a my nebudem....
Já bych radši byla sama s osmerčatama než si nechat tohle líbit!

Není tady

#134 10. 11. 2010 9:58

Persea
♥♥♥----

Solkla

No to je také důvod proč chci aby už odešel,že se snažím věřit že bude líp ,přestane to bolet a já budu štastná . Že to tak ted nevidím je jasný ale už se mi opravdu zvedá žaludek z těch představ komu pořád na netu píše. Joo kdyby to aspon byl pán co je za vodou a já si to kompenzovala jinak,když už teda ,ale obracíme každou korunu.  roky seděl na zadku..ano,já také nemám práci ,ale jsem na pracáku a sháním zkrácený úvazek,nemám hlídání + nějaké zdrav. problémy...nemohu ted jít od rána do večera,ale nějakou korunu měsíčně mám. On chlap,co se nemusí dívat na to co dítě,zdravej ,síly taky dost 2 roky čuměl do počítače a ted když chodí teprve 2hý  měsícem do práce nademnou ohrnuje nos a at jdu prej dělat ,jako bych byla méněcená. Asi zapoměl z koho penez žil  . No nemám si ho moc za co vážit. Ale i tak je mi špatně ,nechápu ale proč.

Není tady

#135 10. 11. 2010 11:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Perseo, základem všeho je: zbavit se toho svého parazita co možná nejdřív!!! Vidíš, v jakém jsi stavu, když on je doma: nerváky, nepohoda, stres. Až ho vyhodíš, teprve uvidíš jak se ti uleví!!! Čím déle to budeš prodlužovat, tím déle ti bude blbě a nikdy se z toho nevyhrabeš.

Co se týče financí, až bude pryč, teprve poznáš, kolik peněz máš najednou k dispozici. A poznáš to hned první měsíc potom, co ho vyhodíš. Ono se to nezdá, ale když chlap nic nepřinese a ještě užírá tobě a tvým dětem z koláče, tak se nediv, že nemůžeš vyjít s penězma. To je jídlo, prací prášky, elektřina prosurfovaná za prasárny na internetu, benzín do auta atd. atd. Sakra, Perseo, to sis až do dneška nemohla spočítat, že o tyhlety peníze vyházené oknem okrádáš vlastní děti?!?
A uvědom si, že oproti jinejm ženskejm jsi na tom ještě dobře - máš vlastní byt a vlastní auto a na režii bytu a auta ještě pořád máš, výživné na děti taky dostáváš, takže být tebou, neviděla bych tvoji finanční situaci zas až tak černě. Až toho chlapa vyhodíš, zvládneš to levou zadní, jen se nebát a říznout do toho.

A být tebou, tak bych se vůbec nenabízela, že dárečkovi ještě půjčím svoje auto na odstěhování. Na co?!? Rozcházíš se s ním kvůli tomu, že se k tobě choval celou dobu jako prase a nikoliv jako slušnej člověk. Takováhle laskavost už hraničí s blbostí a v daném případě vůbec není na místě. Jak nebude pryč přes víkend, zabal mu věci do plastikovejch pytlů, od Vietnamců si sežeň banánovky na zbytek, vyházej mu to před barák a vyměň zámky ve dveřích. Než začal žít s tebou, někde bydlet musel, tak ať se vrátí tam, odkud přišel a jeho další osud tě vůbec nemusí zajímat. Auto, které máš máš především kvůli sobě a kvůli svým dětem, a ne aby si v něm vozil zadek nějakej neřád. Nejsi stěhovací firma a pokud bude potřebovat odvézt svejch pět švestek, ať si sjedná a zaplatí buď dodávkové taxi, nebo si sežene někoho známého stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#136 10. 11. 2010 17:13

Persea
♥♥♥----

Kiaro uf,svatá pravda, ale je fakt že ted jak chodí do práce tak peníze dává jen tím že člověk tu má hromadu složenek z nich nic nemá protože platí a platí (kdybych neměla alespon tu půjčku do které mě navrkal). je fakt že jistě s malým sníme mín než když tu je chlap,taky má rád hodně sladký takže to vlastně kupuju jak pro syna tak pro něj ale co můžu říct,ted nosí penize ikdyž teprve druhým měsícem ..ale jí takový kvanta že na malýho kdybych neschovávala pomalu ani nezbyde.Je schopnej klidně celý den nejíst ale cpát se sladkostma bude. Ale nikdy jsem nikomu jídlo nevyčítala jen prostě ta spotřeba je znát.
S tím autem-nemá tady opravdu nikoho kdo by mu pomohl takže já mu  nechci půjčit auto ale k vůli němu ale jak jsem psala už dřív tak k vůli sobě..potřebuji se zachovat čestně v rámci možností abych na to pak nemusela myslet..Ale bojím se toho víkendu ,bojím.

S penězma bych vyšla kdybych neměla tu půjčku a ty nedoplatky tady co neřešil a prý se to pak zaplatí. Takže jsem asi 6 tisíc v mínusu s měsičním rozpočtem.Super.

Není tady

#137 10. 11. 2010 18:40

Marthyna
♥♥-----

Já teda nevím,nemám do toho co kecat,sama si nevím rady,ale pokud je jediný problém to,že vysedává na seznamkách,tak bych to tak nehrotila.je to zřejmě jeho závislost a potřebuje si dokazovat,že je žádaný.
je to tvůj byt,tak bych odpojila internet....a pochybuji,že se s někým sešel,nebo by chtěl sejít.
on je akorát hloupý,že nemaže stopy,ostatní to dělají tajně a mažou důkladně tongue .

Není tady

#138 10. 11. 2010 18:43

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

S penězma bych vyšla kdybych neměla tu půjčku a ty nedoplatky tady co neřešil a prý se to pak zaplatí. Takže jsem asi 6 tisíc v mínusu s měsičním rozpočtem.Super.

To je hodně špatný.sad
A hlavně - ONO SE TO samo nezaplatí. Bez milosti bych nastolila režim: dokud si nesplatíš, co máš, žádný sladkosti atd. NIC bych mu nekupovala. Jestli na něj nebudeš tvrdší, bude Ti jednou hodně úzko.
Moc Ti držím palce.

Upravil(a) Tercila (10. 11. 2010 18:44)

Není tady

#139 11. 11. 2010 9:18

javena
♥♥♥♥♥♥-

Persea napsal(a):

Tanitaa

nee, nechciaby se měnil,ted už ne protože vím že příležitostí měl dost a dost. Nezmění se , prostě to potřebuje k životu nebo co. Jen ano, bolí mě to,mrzí mě to,nechtěla jsem aby to tak dopadlo, je raněná má pýcha protože si říkám proč hledá když mi sám řekl že jsem nejhezčí co kdy měl a sama vím ikdyž se za krásku nepovažuji že se chlapům líbím. Do toho jsem si myslím dobrá partnerka, zůstala jsem s ním i přes všechny finanční problémy a podobně...takže mě to prostě mrzí že si asi ničeho neváží.

Hledá proto, aby si dokázal, že na to má. To, že jsi při něm stála v časech dobrých a zlých je mu fuk - bere to jako samozřejmost a když máš výhrady (ta televize puštěná celou noc, když máte peněz pomálu mi něco připomněla... ), tak jsi protivná a má tě plný zuby, což je pro něj signálem zvednout si sebevědomí. Vím, o čem píšu - já chápala a on se neomezoval, protože proč by měl, že jo. My si k tý televizi topili na plný koule a to se nám to spalo... dumbom Se mi točili měřáky jak větrníky a on co prej mám. Spíš nemám... na zbytečný placení, že jo... a pán si chrapínkuje pěkně v teple za asistence televize... vzbudila jsem ho ve tři ráno a řvala na něj, že ještě rádio nehraje a jakou by si přál stanici... big_smile Dneska se směju, ale v tý chvili jsem si říkala, která kámoška by mi ho mohla pomoct kdyžtak zakopat a kolik mi to tak hodí... big_smile
Vystěhuj ho, Perseo. To, že teď dělá není záruka toho, že za rok to tak bude. S těmihle typy lidí to je jak na blbým kolotoči. Já už na ten kolotoč koukám občas a zvenku a čekám, kdy se náhradnici začne točit hlava... Ne z plezíru, to ne... jen mě zajímá, jestli se poučil a narazil si někoho, kdo toho víc vydrží... protože já byla tahoun a zajímá mě, jestli je na světě ještě někdo tak pitomej, jako já a pokud i pitomnější, tak to škodolibě potěší. Na druhou stanu - on klame tělem a slovem... na to by utáhl slona. wink

Není tady

#140 11. 11. 2010 10:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

má rád hodně sladký... na malýho kdybych neschovávala pomalu ani nezbyde
Aúúú - to ti fakt nevadí, že pamlsky pro malý dítě musíš schvávat, aby mu je dospělej chlap nesežral? On opravdu nemá nejmenší zábrany... jen si bere to, co chce, bez jakýchkoliv ohledů. No fuj...

S penězma bych vyšla kdybych neměla tu půjčku a ty nedoplatky tady co neřešil a prý se to pak zaplatí.
Anooo? A kdo je ten bohatej "SE"? Já ti nevím - ale asi bych si spočítala, kolik mě lempl stojí a kolik bych ušetřila bez něj. Možná dojdeš k překvapivejm závěrům.

proč hledá když mi sám řekl že jsem nejhezčí co kdy měl... zůstala jsem s ním i přes všechny finanční problémy a podobně...
Hezký kecy ho nic nestojí, nicméně odměna za ně je víc, než dostačující. Kdyby mě někdo u sebe nechal bydlet za půl darma s plným servisem, taky bych mu vyprávěla o jeho úžasnosti, nebo cokoli, co by chtěl slyšet http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#141 11. 11. 2010 13:33

Persea
♥♥♥----

Marthyna napsal(a):

Já teda nevím,nemám do toho co kecat,sama si nevím rady,ale pokud je jediný problém to,že vysedává na seznamkách,tak bych to tak nehrotila.je to zřejmě jeho závislost a potřebuje si dokazovat,že je žádaný.
je to tvůj byt,tak bych odpojila internet....a pochybuji,že se s někým sešel,nebo by chtěl sejít.
on je akorát hloupý,že nemaže stopy,ostatní to dělají tajně a mažou důkladně tongue .

Hmm tobě by nevadil ten pocit že zatím co ty spíš on píše ženským? Na po*no stránky at si chodí ,ale přímo na seznamky? Mě tenhle pocit teda vadí,hlavně když ti řekne "neboj,já tam nechodím,co bych tam dělal,mám tebe,lepší bych nenašel".
Jinak to není jediný problém.

Není tady

#142 11. 11. 2010 13:37

Persea
♥♥♥----

Javeno

Já mám  smad doma toho tvýho..kolikrát ho načapám jak chrápe u televize a má zaplou i lampu k tmou a nebo nespí ale jede jak televize (velká plazma) lampa a on je na notebooku a to josu třeba 2 ráno.Podotýkám že na notebooku nepracuje,to by byla věc jiná.
Podle mě se tyto typy ale nezmění,jen zezačátku tiše trpí jak v sobě svou povahu potlačují a dělají se úžasnými úžasňáky. Takovej na začátku byl a já nemohla uvěřit jaké štěstí mě to potkalo . Byla jsem tak blbá.

Není tady

#143 11. 11. 2010 13:45

Persea
♥♥♥----

tercilo

Heleno

jsem na něj už celkem tvrdá, bez milosti mu říkám co mi vadí ,jsem odměřená,nevyhledávám ho..on vidí že se něco děje ale i tak mi dává najevo že jemu to vlastně je jedno nebo mu to prostě vyhovuje. On se dobrovolně z ložnice odstěhoval do obýváku  Takže to beru jakože jsem mu po*ná a nemůže vedle mě ani ležet. nevadí mi to už,vím že si jednou vedle mě někdo rád snad lehne. Nejsem blbá,kdyby mě miloval tolik že mu budu chybět už by přece si to chtěl vysvětlit ale i jeho matka mi do telefonu řekla že on má takovou povahu ,že se s ním dá mluvit jen někdy když on chce a má náladu. Děkuji ,to nechci ,celý 2 roky jsem vždy čekala až on bude mít náladu a kdo se dívá na mé pocity? kdkyž nechce nedělá,doma taky ne,jen když má dobrou náladu. A to je jen jedna věc..pak problémy s penězma,ženský na netu,pak taky ty jeho blbý a zlý řeci kolikrát měl...Už je toho dost. Uff,cítím vztek.

Hlavně jsem ho nikdy vlastně moc nepochopila proč mě třeba ponižuje ,uráží ve věcech co ani nejsou pravda. Jako malé dítě ..že jsem třeba nikdy neměla to a to a to..přitom mluvil o věcech které když se semnou seznámil jsem měla a on to ví, žila jsem nadstandartně a měla drahé věci. jak může někdo kdo to ví vám do očí tvrdit že to není pravda? A bylo toho víc..jedině mě napadá že on má tak malý ego že si ho potřeboval něčím zvednout.

Opět píšu zmateně ale jsem v ráži když si na ty věci vzpomenu.

Není tady

#144 11. 11. 2010 14:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Persea napsal(a):

Marthyna napsal(a):

Hmm tobě by nevadil ten pocit že zatím co ty spíš on píše ženským? Na po*no stránky at si chodí ,ale přímo na seznamky? Mě tenhle pocit teda vadí,hlavně když ti řekne "neboj,já tam nechodím,co bych tam dělal,mám tebe,lepší bych nenašel".

Mne by ani tak nevadilo, čo robí - aj zoznamky môžu byť nevinné - ale že sa viac nesnaží to skrývať, to je podľa mňa prejav neúcty a nedostatku ľudského rešpektu. Ani proti onanovaniu nič nemám - je to plnohodnotná náhrada alebo doplnok partnerského sex. života - ale onanovanie NA VEREJNOSTI bez ohľadu na ostatných je podľa mňa usch . To je práve ten podstatný rozdiel - nezáleží mu na tebe, tvojom synovi, okolí... len na sebe samom. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#145 11. 11. 2010 14:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Persea napsal(a):

Javeno

Já mám  smad doma toho tvýho..kolikrát ho načapám jak chrápe u televize a má zaplou i lampu k tmou a nebo nespí ale jede jak televize (velká plazma) lampa a on je na notebooku a to josu třeba 2 ráno.Podotýkám že na notebooku nepracuje,to by byla věc jiná.
Podle mě se tyto typy ale nezmění,jen zezačátku tiše trpí jak v sobě svou povahu potlačují a dělají se úžasnými úžasňáky. Takovej na začátku byl a já nemohla uvěřit jaké štěstí mě to potkalo . Byla jsem tak blbá.

Ono, notebook nežerie tak veľa energie... ale ide o princíp. Hlavne ak máte nedostatok prachov.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#146 11. 11. 2010 16:06

Persea
♥♥♥----

Selimo

Souhlas,onanování,po*no..ale já nevím ,já ty seznamky nemůžu zkousnout a to psal i do diskuze jedné z Hledá se máma a táta ,že je prej jeho dávná láska a že jí to jen neřekl a to jí to psal před 14dni dny. Víš,já si jsem jistá že když by byl v lepší finanční situaci aby ženskou někam pozval a měl auto (on se potřebuje ukázat takže s 50ti korunou v kapse nikam nepůjde) tak by šel. To jsem si i jistá.

Není tady

#147 11. 11. 2010 16:08

Persea
♥♥♥----

Holky mám dotaz, před chvíli jsem se tak zamyslela (souvisí to s tím že jsem si prohlížela chlapy na netu) a došla k závěru že mě nikdo nepřitahuje. Opravdu nikdo. Trochu jsem se lekla jak to. Může to být jen tím že jsem ještě tak nějak citově připoutaná k  němu?? va začne se mi někdo časem líbit?

Není tady

#148 11. 11. 2010 16:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Si hlavne v šoku a smutná. Keď šok a smútok odoznie, libido sa spamätá... wink

Brita

Není tady

#149 11. 11. 2010 17:09

Persea
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Si hlavne v šoku a smutná. Keď šok a smútok odoznie, libido sa spamätá... wink

Myslíš že to bude tím? Chci věřit že ano. V šoku jsem ,to cítím uvnitř sebe a smutná podle očí taky. taky je fakt že ikdyž se tomu bráním svou zdravou půlkou mozku tak druhá po něm touží a chci aby se mě dotýkal on. Zatím si nedovedu představit že se mě bude dotýkat jinej,a hlavně že mě bude přitahovat jinej. A přitom vím že kdyby mi takovej někdo vstoupil do cesty tak by se mi líp "uzdravovalo". Chlapi jsou ale nic mi něříkají usch

Není tady

#150 11. 11. 2010 17:55

Marthyna
♥♥-----

Persea napsal(a):

Marthyna napsal(a):

Ale ano,vadilo,jen jsem si říkala,že tohle není až tak důvod k rozchodu.Jsou horší věci,vím o čem mluvím,ale ještě ke všemu je to nefachčenko usch .
Jinak,teď jsem se rozešla s přítelem po 8 letech a ty pocity s tou intimitou mám ty samý.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí