Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 15. 10. 2010 7:02

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Tercilo

No pokud to budu brát jako školu života tak ano,jinak opravdu když nad tím zauvažuji nebylo o co stát, vyplakala jsem moře slz než jsem se dostala do stádia že se hned nerozbrečím,když jsem pochopila že mě ani nikdo při slzách neobejme . Ale i tak mě tady ta situace doma ničí a jasně že bych chvílema chtěla aby se tohle nestalo a my se třeba koukali na telku nebo mě pohladil.
Ale zatím odolávám, už jen tím že včera jsem naložila maso do marinády , usmažila krokety a hranolky a¨by nebyla pořád rýže a brambory a víte co on?

Uvařil si rýži, řekl že takový maso nechce tak ho z marinády umyl, nakrájel na nudličky a uvařil si čínu. Do toho měl proslov když jsem mu řekla že ničí mou práci že jsem s tím žádnou práci neměla že to není jako řízek,že jsem to do té marinády jen dala (ono se to tam asi všechno naházelo samo,maso naklapelo samo,samo uklidilo atd.) a nebo že jsem nemusela vařit (on si asi myslí že snad vařím jen k vůli němu a my s malým jako zdechneme hladem???) .
Takže to mě zase slušne nasralo a ponížilo co si to dovoluje takhle pohrdávat mým jídlem .

Uffff

Není tady

 

#27 15. 10. 2010 7:04

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Blossom věř mi že já bych se ozvala, i klidně dřív pokud se zamiluju. Já mám právě takový ty blbý představy že mi nebude už nikdo vonět jako on, nepohladí mě nikdo jako on ,prostě hovadiny .

Ale chci být štastná a nepodváděná.

Není tady

 

#28 15. 10. 2010 7:05

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Teď se koukám že mám cenzuru na slovo po*ná ,proč??? A nevím kde vzít smajlíky,fňuk :-(

Není tady

 

#29 15. 10. 2010 8:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Partner a seznamky

Do toho měl proslov když jsem mu řekla že ničí mou práci že jsem s tím žádnou práci neměla že to není jako řízek... a nebo že jsem nemusela vařit...
Proboha a proč se na to nevykašleš? Uvařila jsi pro sebe a pro kluka - takže sis tu práci s přípravou dala pro vás dva. S pánovou večeří jsi žádnou práci navíc neměla, když si ji uvařil sám. Promiň, ale kdyby sis ušetřila zbytečný řeči, nedočkala by ses proslovu.
co si to dovoluje takhle pohrdávat mým jídlem
Jednak je dospělej a fakt nemusí jíst to, co nechce, jednak je jednoduchý řešení - "Uvařila jsem to a to - budeš jíst nebo ne?" - a bez dalšího akceptovat jeho rozhodnutí. Va se titž nehádáte o jídlo, to je jen zástupnej problém.


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#30 15. 10. 2010 8:39

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Heleno já vím ale ani neochutnal tak jak mohl vědět že to není dobrý?
Prostě mě to jen ale přišlo jako zbytečný naschál, jinak já se s ním nehádala jen jsem mu řekla proč to dělá ,zakroutila hlavou a šla si po svým.

Není tady

 

#31 15. 10. 2010 8:46

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Partner a seznamky

Perseo, řešíš zbytečně jeho. Řeš sebe. Tak krátká a jednoduchá věta a tak moc mi dala zabrat než jsem ji dokázala včlenit do svého života. Ale pravda je, že mi to hodně změnilo život. Jinak k té sázce s Blossom bych se klidně přidala. Já se s přítelem rozcházela na několikrát. Jedním z důvodů proč jsem to nedokázala jednoduše ukončit a hotovo bylo to, že jsem stejně jako ty měla strach, že už navždycky zůstanu sama, že mě už nic nečeká. A pak jsem se bát přestala, řekla jsem si, že než to co prožívám ve vztahu, tak to raděj budu sama, ukončila jsem to vloni v červenci a v prosinci už jsem byla zaláskovaná a jsem čím dál tím víc. Neboj se, bude líp.

Není tady

 

#32 15. 10. 2010 8:55

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Peuli   vážně? Jde to? Vím že se ptám jak malá když já to nemám tak že se zamiluji na první pohled, já si musím na toho dotyčného zvykat  a mám strach tím že mi nepůjde (možná) ae odpoutat od tohodle že dalšímu vnitřně nedám šanci.
Chci se odpoutat ,chci se zamilovat ale nevím kde tu lásku vzít, potkat, přijde mi že každej jen kouká ale neosloví, taky nechci brát jen někoho z nouze a tak

Snažím se ho neřešit, nevšímat si ho (každopádně on by si měl všímat mě a snažit se udobřovat kdyby na věc přišlo, protože toho už mám vážně dost je ale zvyklej že vždy se to nějak urovnalo a ted si ho nevšímám a nelezu za ním), ale nedělá to. Což je asi dobře , pro mě,já se vidím jako dobrá partnerka takže je on kterej o něco přijde a pokud to nevídí tak a si jde.
Všichni píšete že bude líp, je blbost tedy  aby nebylo.

Není tady

 

#33 15. 10. 2010 9:14

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Partner a seznamky

Všechno záleží jen na tvém vlastním rozhodnutí. U mě všechno šlo až tehdy, kdy jsem se přestala bát ... a že jsem se bála všeho ... jestli ještě dokážu vůbec s někým být, jestli se dokážu odpoutat, jak vůbec ještě můžu někoho potkat, protože mám malý okruh známých, jsem spíš introvert. A až jsem opravdu všechno hodila za hlavu, rozešla se s bývalým a nechala věci volně plynout, tak se objevila nová láska. Důležité bylo to, že jsem v té době už věděla jakého muže hledám. A přesně takový se objevil. Proto myslím, že bys měla přemýšlet víc o sobě. Co tě poutá k tomuto muži? Chceš muže, se kterým se trápíš? A jakého vlastně chceš? Co se stane, když budeš teď sama? Mě pomohlo, když jsem si na tohle odpověděla, když jsem zjistila, že jsem schopná žít i sama (a setsakra dobře), že se nutně nemusím přilepit na prvnícho chlapa co jde kolem, ale že si můžu počkat až se objeví takový muž, který za to bude stát.

Není tady

 

#34 15. 10. 2010 9:23

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Peuli to co píšeš tak nějak vím, i jakého bych chtěla ,co bych chtěla ,jen mám asi strach že ten nikde není :-)
Co mě poutá k tomuto? Zvyk? Určitě i ten nějaký cit protože mi je někdy s ní i dobře,pak strach co na to můj syn, nechci každou chvíli měnit nového strejdu. Prostě se bojím ja jsi psala . Ale přitom citím že bych si to moc řála tu změnu. Jasně ,přála bych si i snad aby on se změnil ale vím že nezmění a že je na to již pozdě, nejspíš bych mu už nevěřila a pořád ho podezřívala.
No plácám se v tom ale bojuju.

Není tady

 

#35 15. 10. 2010 9:30

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Partner a seznamky

Tak se neboj. Mᚠpravdu - on se nezmění. Jestli tě trápí takový vztah jaký máte, tak ho nechej být. I já si říkala, že takový chlap jakého bych chtěla nikde není (tedy já si především myslela, že takový chlap určitě existuje, ale že těžko bude sám). Důvěra je ve vztahu pro mě hodně důležitá a i proto jsem to tehdy nakonec definitivně utnutla, protože já už mu nevěřila, nevážila jsem si ho za všechny ty sliby, které porušil. Dnes už vím, že jsem se v tom zbytečně plácala tak dlouho a věř mi, že jsem řešila všechno to co ty včetně syna.

Není tady

 

#36 15. 10. 2010 9:35

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Peuli

Jo tak já si říkám přesně to stejný, že takovej už je zadanej, pak taky proč by měl takovej chlap chtít zrovna mě a podobně.

Můžu se zeptat, když jsi to s ním utnula tak jsi již byla ve fázi že nic necítíš? Já sice vím že tohle nechci,že mu už ani věřit nebudu ale nemůžu říct že k němu nic necítím a že je mi vyložene po*n ,to ne.
Jen jako ty toužím po důvěře a tu u něj nemám.
Taky mám jistě strach z té změny ,kdo bude ten novej,jakej bude ten život s ním a tak.

Není tady

 

#37 15. 10. 2010 9:46

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Partner a seznamky

Já měla vždycky s rozchody tu potíž, že jsem se rozcházela já, v podstatě mě nikdo neopustil, to já končila vztahy (teda zatím, kdo ví co mě ještě čeká). Ale i přesto, že jsem měla vždycky vážné důvody, proč vztah ukončit, tak to pro mě nebylo lehké. S bývalým přítelem jsem se rozcházela v podstatě dva roky, pak se vloni v březnu odstěhoval, ale stejně se mu podařilo někdy v květnu mě přesvědčit jak teď už všechno ví co dělal špatně, jak teď to bude jiné ..... no a pak na začátku července jsem znovu zjistila, že je všechno ve starých kolejích a ukončila jsem to definitivně. A ano i tak jsem k němu dál něco cítila, ale už jsem věděla, že s ním žit nedokážu a časem to pomalu odeznívalo. Nejdůležitější pro mě bylo to uvědomění, že i přesto, že ho svým způsobem mám pořád ráda, tak vím, že ve vztahu s ním nejsem ani šastná ani spokojená, že mě to trápí a že už se trápit nehodlám. Konečně jsem se totiž naučila mít se ráda.

Není tady

 

#38 15. 10. 2010 10:03

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Peuli  fajn se to čte. Víš, i já se vždy rozcházela ale ted mě to prostě nějak bolí, myslím že to je i díky tomu že mám pocit křivdy. A prostě nechápu jak se na mě může třeba usmívat a za zády balit jinou. Nesnáším když něco nechápu, ráda mám jasno a tohle mě ničí, ale díky tomu mu ani nemůžu důvěřovat. Jiná by se na něj po tom všem (není to jen tohle) vykašlala dávno .
Pořád si opakuju abych si to uvědomila že nejsem šastná a že jse ještě mladá (33) a mám dost času si najít toho "pravého"..no ale pak jsem taky vlezla kamsi na diskuzi a tam ženský psali že nemůžou už dlouho nikoho najít a to mě na optimismu nepřidalo :-)

Není tady

 

#39 15. 10. 2010 10:15

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Partner a seznamky

Může, může se na tebe usmívat a za zády balit jinou. Prostě to tak je. Na tobě je ale to, jestli chceš v  takovém vztahu, s takovým mužem žít. Jestli ano, tak se nic neděje a všichni jste šastní. Jestli ne, tak buď se budeš trápit a nic nezměníš, nebo se trápit nebudeš a z takového vztahu odejdeš. Skutečně mi pomohlo to, že jsem přestala řešit pohnutky ostatních lidí (takové to proč to dělá, jak vůbec může apod.). Snažím se řešit jen sebe, proč já se chovám tak jak se chovám, co mi vadí, proč mi to vadí, jestli je to pro mě skutečně důležité. Víš já letos oslavila čtyřicítku (přítel mi nedávno se smíchem říkal, že je štěstí, že jsme se našli už loni, protože on měl vždy partnerky, které mělo dvojku na začátku, jeho poslední přítelkyně se s ním rozešla těsně před jejími třicátinami, takže by vlastně ani nevěděl jaké to je být s třicítkou) a taky jsem si říkala, co když už zůstanu sama? Jenže u mě zvítězilo to, že než být ve vztahu, který mi tak moc nevyhovuje, který mě tolik trápí, tak je lepší být sama. Věřím na přání vyslaná do vesmíru. Mě se plní v práci i ve vztazích, jen se synem co je v puberně to trošku pokulhává. :dumbom:Ale zase mi nemůže vycházet všechno a z puberty se jednou vyroste, to mě uklidňuje.smile

Upravil(a) Peuli (15. 10. 2010 10:19)

Není tady

 

#40 15. 10. 2010 10:21

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Peuli

Pomáhá mi to co píšeš, taková určitá nadějě i pro mě že bude líp :-)
No on se rozhodně nezmení v nejbližší době a kdyby ano,jak to poznám ,nemíním ho kontrolovat a podezřívat ho budu stejně pořád.
Jen mám pořád ted takovej stáhnute žaludek,cítim jak se mi třepe,někdy i ruce..asi z té situace že nastává změna a z toho že jsem takhle nechtěla aby to dopadlo.

Není tady

 

#41 15. 10. 2010 10:28

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Partner a seznamky

Perseo, myslím, že to tak má většina lidí, já třeba vůbec nemám změny ráda, ale někdy je změna i s tím, že člověk vůbec netuší co bude dál, to nejlepší řešení. Taky jsem to tak nechtěla, ale vztah je vždycky minimálně o dvou lidech a nestačí když chce jen jeden, aby to fungovalo. Jsi mladá ženská, věřím tomu, že se nějaký fajn chlap, co bude rád, že spolu můžete být, určitě najde a jak jsem už řekla, klidně si s Blossom přisadím, že do roka už budeš mluvit úplně jinak.

Není tady

 

#42 15. 10. 2010 10:32

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Peuli no právě,já tááááááááák nesnáším změny , tedy tady ty zásadní ,vlastně já i na dovolené první dny a hlavně noci (nespím) trpím protože si musím prvně zvyknout na jiné místo. Proto se taky toho asi tak bojím,a jasně bojím se i že nikoho nebudu moc potkat ,roky budou utíkat ,nebo že si mě nikdo nebude chtít vzít :-D a já bych ráda byla jednou v životě nevěsta-no nesmysly,ale je to tak. Ale přitom vidím že pokrok jsem udělala,je to již týden a já nepolevila,to on není zvyklej.

Není tady

 

#43 15. 10. 2010 10:40

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Partner a seznamky

Tak vydrž, snaž se, aby jste co nejdřív bydleli každý sám, pak to pro tebe bude snazší. A uvidíš, že bude líp. Říká se, že všechno zlé je pro něco dobré. Jestli to tak skutečně je, tak u mě ty dva roky rozchodů a návratů byly dobré proto, abych si uvědomila, že nefunkční vztah prostě nejde napravit bez zásadních změn a že když já (která tak změny nesnáším) se rozhodnu vztah ukončit, tak je to tak vážné, že žádné návraty nemám absolvovat, protože si tím jen prodlužuju trápení. Držím palce a to ustojíš.

Není tady

 

#44 15. 10. 2010 10:54

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Peuli a jak si zvládla odstěhování se? Já mám mometálně strach se ho jen na to zeptat kdky tedy odejde a pak se bojím toho jak začne balit. Nejspíš bych pak vzala malého a někam šla , malému hned o rozchodu neřeknu ,řeknu že prostě jen někam musel odjet .

Jinak děkuji za podporu,budu informovat jak se to vyvíjí.

Není tady

 

#45 15. 10. 2010 11:55

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Partner a seznamky

Jemu se do stěhování vůbec nechtělo, takže nakonec to trvalo necelé dva měíce než se odstěhoval a bylo to pro mě strašné, protože jsem se ho neustále vyptávala jak to vypadá, kdy už teda se bude stěhovat apod. Nakonec po těch těch dvou měsících jsem byla i při jeho balení a nemůžu říct, že by to se mnou něco dělalo, ale to byl asi důsledek toho, že to trvalo tak dlouho. Po těch zkušenostech můžu říct, že bych dnes byla asi nekompromisnější, řekla bych mu, aby si našel třeba i přechodné ubytování, aby se odstěhoval co nejdříve, maximálně bych mu dala lhůtu měsíc s tím, že jestli do té doby nebude odstěhovaný, tak potom vyměním zámek. A samozřejmě to dodržet. Myslím, že tomu tvému se taky moc nebude chtít, tak buď pevná a nedej se.

Není tady

 

#46 15. 10. 2010 12:03

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Peuli víš ,on už se dřív tady i balil když byl nějaký problém ale mě to složilo a urovnala jsem to a ted nechci abych to udělala, pokud bude odcházet tak radši s malý vypadnu ,nechgci aby to viděl ,pak mu to nějak vysvětlím,nemůže rozumět problémům dospělích,on jen vidí člověka na kterého si zvyknul a který si ho občas všimnul. Já jsem ta co ty problémy vidí .

Zeptám se ho a doluvím s ním termín kdy protože takhle mě to ničí,jsme jen vedle sebe ,úlohu partnera neplní když jsme se rozešli a jemu to nevadí tak na co bych ho měla na očích,to mi znemožnuje se od něj odprostit a začít znova žít. Jen se prostě bojím toho jak řekne termín ale vímže to na sobě nedá znát..a pak holt musím zatnout zuby odejít ven a vrátit se jak nebude.

Není tady

 

#47 15. 10. 2010 12:06

Peuli
♥♥♥♥---
Registrovaný: 29. 3. 2007
Příspěvky: 363

Re: Partner a seznamky

Udělej to tak, aby to pro tebe i pro syna bylo co nejsnazší. Jednoznačně na něm ale chtěj termín a vyžaduj, aby ho dodržel, jinak se to může táhnout hodně dlouho, obzvl᚝ když ví, že že on si zabalí, pak se to urovná a zase znovu od začátku dokolečka dokola. Jestli jsi jednoznačně rozhodnutá trvat na rozchodu, tak neměň své rozhodnutí a stůj si za tím. Neboj až se odstěhuje bude líp, pro mě bylo jednoznačně nejhorší období od rozchodu do odstěhování.

Není tady

 

#48 15. 10. 2010 12:07

Blossom
Host

Re: Partner a seznamky

Perseo, malému o vašem rozchodu řekni, a doporučuju co nejdřív. Děti vědí většinou víc, než si myslíme. Vím o tom své, mě se rodiče taky rozvedli, a ačkoli se úzkostlivě snažili dlouho, abychom my děti nepoznaly, že mají nějaké problémy, tak my to samozřejmě vycítily. Oni se sice nehádali, vlastně to navenek "jako" opravdu vypadalo normálně, ale to dusno se nedalo přežít, já i ségra jsme to cítily.

Na tvém místě bych počkala, až budeš s malým doma sama, a předem bych si to připravila, takovou krátkou řeč - vysvětlení. něco v tom duchu, že si poslední dobou už moc s partnerem nerozumíte, a že to se někdy mezi mužem a ženou stává (aby si to malý nevysvětlil tak, že se někdy třeba rozejdeš ty s ním, svým synkem, kdyby třeba zlobil), a že pak je lepší, aby se takový muž a žena od sebe odstěhovali a žili dál raděj každý zvl᚝. Že jako zůstanete kamarádi, ale ne už partneři, kteří spolu i bydlí. A že na tom, že ty mᚠjeho (synka) ráda, se nic nemění.

Určitě to bude lepší i na to stěhování synka předem připravit. Tím spíš, že hrozí, že třeba vybublá nějaká situace která by mohla vyústit v hádku, scénu a pokud by dítě nevědělo, která bije, mohlo by si to vztahovat i na sebe - např. že je to jeho vina. Děti takto někdy uvažují.

Nevím, kolik tvému synkovi je, podle toho uzpůsob to vysvětlení. Ale rozhodně tam nesmí chybět ujištění, že na vztahu tvém a syna se nic nemění, a že i on - tvůj partner, ho má rád, ale prostě že budete bydlet zvl᚝.

Tu variantu - postavit synka před hotovou věc - že tvůj partner najednou po vašem návratu domů se záhadně vypařil, a zmizely i jeho věci, a vysvětlení "že jen někam odjel" mi nepřijde pro dětskou duši vhodné. To by se synek mohl po této zkušenosti třeba děsit, když ty pojedeš třeba na služební cestu, že už se nikdy nevrátíš (tak jako po "odjetí" se nevrátí tvůj partner.

Promysli to a udělej po svém, ale zkus popřemýšlet i takhle, jak ti píšu....

Jo - a pokud to cheš opravdu udělat, tak udělej a neodkládej to, čím dřív to bude vyřešené, tím líp.

 

#49 15. 10. 2010 12:14

Persea
♥♥♥----
Registrovaný: 7. 10. 2010
Příspěvky: 121

Re: Partner a seznamky

Blossom

nemysli že jsem nad tím co mu říct hodně neuvažovala ale vzhledem k jeho povaze mi přišlo rozumné tohle . Je mu 8 let ,je cía . Je sice fakt že se tady někdy pohádáme (paradox je že td jak sme se rozešli tak vlastně ani ne) ale tak nějak normálně ,jako všude..podle mě malej netuší že se děje něco vážného. A sázím na to že partner i odjížděl mimo bydliště i na noc taže bych malému řekla že zase musel k vůli práci a pak by se to protahovalo a pak bych mu to nějak vysvětlila že je to napořád . Chci synovi ublížit co nejmíň ,možná jsem vybrala špatnou variantu ale zatím se mi jeví tím že ho znám jako nejlepší.
Hlavně to budu muset ustát já.  Je tady tedy ještě otázka finanční ale tak snad se zachová fér a nějakou korunu mi posílat bude.

Není tady

 

#50 15. 10. 2010 12:48

Blossom
Host

Re: Partner a seznamky

Tomu nerozumím....možná jsem nepozorně  četla, ale já myslela, že synka mᚠs někým předchozím,  a že tento patrner s tebou byl 2 roky...?

Pokud malý není jeho syn, tak bych žádné finanční přilepšování od partnera, se kterým bych se rozešla,vůbec neočekávala.
Ale možná mi něco důležitého uniklo, a možná některé informace tu ani nebyly řečeny.....

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů