Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 10. 2010 7:03

Persea
♥♥♥----

Partner a seznamky

Ahoj, tak jsem si řekla že se tu alespoň vykecám když už nic jinýho ale jasně že očekávám psychickou oporu a něco v tom smyslu "holka, udělala jsi dobře a vydrž".

Můj partner (teď již týden nepartner, ale bydlí tu ještě) ,vždy měl exesy že jsem našla v počítači že leze po seznamkách ,má profily, píše si s ženskýma z inzerátu po emailu . Dřív mi to dělalo špatně a brečela jsem, pak mi to začalo být i tak nějak jedno, někdy jsem se i smála když jsem mu to říkala že to zase vím. Je vidět že si snad něco dokazuje nebo si prostě nemůže pomoct. Ted ale před týdnem s ním mluvím že jestli chce být semnou at už nechodí na seznamky ,prostě takovej ten rozhovor (navazovalo to na to že on chodí i po půlnoci spát a je na počítači, já chodim tak ve 22h) , a on že nikam už neleze že si to můžu zkontrolovat v historii (jakobych nevěděla že by to vymazal, že) a takový ty keci že tam nejsou ani hezký holky ( řekla jsem mu že jako to mám být klidná protože jsou škaredý ??!) a podobný nesmysly . Mimochodem většinou se k tomu nepřiznal ani když jsem mu na PC ukázala že tam byl,snažil se tvrdit že překlep a pak to obrátit proti mě že jsem stíhačka. Srab no.

No ale ted po tom rozhovoru kdy mě ubezpečil že jsem jediná a atd atd  tak druhej den jsem si půjčila jeho telefon (večer jsem ležela v posteli, nemocná tak jsem si s telefonem chtěla pohrát ,funkce ,melodie a tak - on je to můj telefon co mám ještě z dřívějška ale nepoužívala sem ho tak si ho vzal , je to blackbarry tak pro to mě zajímaly funkce), no proč to píšu , protože tak jedu ve funkcích,narazím na stáhnutou Operu a hle ,když to rozkliknu samá seznamka a zápisy že psal emaily takže jsem si dala vše dohromady a tak mě to urazilo že jsem mu vrátila telefon se slovy že je definitivní konec.
Dělal prvně blbýho ale když jsem mu řekla že mu to dojde tak mu to určitě docvaklo. Takže týden jen prohodíme to nejnutnější ale co jsem překvapená je to že jeho rekace byla ta že ten večer si přišel pro peřiny a od té doby spí v obýváku  a spíš mě připadne že jsem jako něco provedla já. Trochu se mě i dotýká že by se měl spíš snažit se nějak omluvit nebo něco takového, ale on nic.
Já jen bojuju sama se sebou za ním nepřijít a neurovnat to..vím že by to zapár dní dělal znova a už mu prostě nevěřím ,musela bych pořád myslet na to že je i po telefonu na seznamkách.

ted jen potřebuji slyšet že to mám prostě vydržet. To víte ,mám okamžikly kdy bych mu vlítla do náruče.

Omlouvám se za tak dlouhý text a jistě za překlepy.

Upravil(a) Persea (14. 10. 2010 7:07)

Není tady

#2 14. 10. 2010 7:58

tanitaa
♥♥-----

Re: Partner a seznamky

NO holka udělala jsi dobře a vydrž...
Mohu vědět jak jsi zjistila ,že si píše s ženskýma po mailu?Pokud mu nevěříš a šmejdíš,už jen proto ,že sis byť za jiným důvodem,vzala jeho mobil na hraní,značí to že je něco v nepořádku.
Chlapi s ženskýma píší,ale ne vždy je to za účelem nevěry.Pokud jsou maily tvého přítele tohoto charakteru,tak je rozchod na místě.¨
Pokud jsou jen v mezích přátelství, neřešila bych to.
Záleží na situaci.

Upravil(a) tanitaa (14. 10. 2010 7:59)

Není tady

#3 14. 10. 2010 8:21

Persea
♥♥♥----

tanitaa  No já v telefonu nešmejdila ,byla to náhoda ,on věděl že telefon mám ,sám mi ho půjčil  ,nedošlo mu že se podívám i na internet v mobilu, byla to náhoda ,nedělala jsem to za tímto účelem.
Dřív jsem šmejdila v PC ale to jen proto že jsem opět debilní náhodou našla v historii (hledala jsem z předešlého dne něco na co jsem se koukala) a ono to tam bylo, tak pak už jsem se občas koukla záměrně ,ikdyž on je v tomto chytrej a vymazává to , ale znáš to , chybička se vloudí a zapomene...
Jinak emaily nepoznáš z historie co tam je naspáno ale poznáš ze tam je v těch kodech nebo jak to nazvat v historii napsáno třeba odpověd ze seznamky ,v tom linku emailu.

No a dokonce jednou zapoměl zavřít email (má jich tedy víc, už to ve mě nebudí důvěru) já to nevěděla ,bylo to na liště a šla k počítači. No, koukla jsem se a psal tam ženským ty oblbovačky.

Je mi z toho ted jak to píšu a dochází mi to zle ,před týdnem jak jsem to zjistila že to má i v telefonu tak byl milej, chápal že jsem odtažitá že ne vždy se choval dobře a nakonec zjistím že prostě on si nedá pokoj.

Škoda 2 let života ,ale je mi dnes nějak úzko.

Není tady

#4 14. 10. 2010 8:42

tanitaa
♥♥-----

Milá Perseo
pokud tedy odpovídá slečnám ze seznamky za účelem seznámení se,popřípadě navázání jiného vztahu,asi bych opravdu tento vztah ukončila nadobro.
Nemá to smysl, ty mu nevěříš (což pochopitelné) a pokud cítíš, že váš vztah už má " padla",netrap se a ukonči to.Ať se odstěhuje,pokud bydlíte u tebe,a žije si svůj život se seznamkou.Já bych tohle nebyla ochotná tolerovat.Dva roky života nejsou krátká doba,ale nestojí to za dalších deset let trápení.

Není tady

#5 14. 10. 2010 10:27

Persea
♥♥♥----

tanitaa  on to vlastně dělá snad celou dobu co jsem s ním, brala jsem to pak že si něco dokazuje ale ted mě to nějak fakt už urazilo když pár hodin před tím mě ubezpečoval že to na počítači nědělá a nechodí tam. jasně , když to dělá po telefonu.

Ale bolí to a mrzí .

Není tady

#6 14. 10. 2010 10:46

Blossom
Host

Podobný problém měla se svým expartnerem má dcera. Zjistila, že přesně tohle do je tu popisováno, dělal její kluk. Tou dobou už spolu asi půl roku bydleli a vážně plánovali (oba)  společnou budoucnost. On zrovna dostavoval dům, a aby se mohli nastěhovat, má dcera mu i na dokončovací práce půjčila nějaké peníze. Myslela to s ním opravdu vážně.
K tíži dcery musím říct, že ona se mu tehdy někde do mailu nebo do mobilu podívala a tak jeho psaní na seznamky objevila. Když mi to říkala, tak jsem jí řekla, že do mailů ani do mobilu se partnerovi už z principu dívat nikdo nemá.

Ona si to s partnerem pak vyříkala, že se jí to zásadním způsobem nelíbí, a ať on se tedy rozhodne, co vlastně chce: žít s ní a nebo flirtovat se ženskými. Obojí současně že nelze.
On si sypal popel na hlavu, že to byla hloupost, a že to už dělat nebude, že o ni strašně stojí a blablabla..

Jenže důvěra dcery už byla nalomená. Věděla, že on dovede dobře zametat stopy (pracoval jako ajťák). Tak aspoň občas mrkla kontrolně na seznamku. No, a za pouhých pár dní tam našla inzerát kluka, co shání holky na sex, z našeho kraje. To, co tam psal dotyčný, v některých věcech sedělo na jejího kluka. Nebyla si jistá. Tak si založila nový mail, a na tento inzerát pod vymyšleným jménem odpověděla. No, a začli s psát. Paradox byl, že často prý vlastně seděli každý v jiné místnosti, pár metrů od sebe, a psali si navzájem, ovšem on netušil, že mu ze sousední místnosti píše jeho holka, nikoli zájemkyně z inzerátu. On se v psaní letmo zmínil, že není sám. Dcera se ho tedy inkognito ptala, proč že on si hledá jiné, když má holku. jestli je nespokojený? Proč proč tedy s tou holkou vůbec je? A on odpověděl - hlavně proto, že jí dlužím prachy.
dumbomusch
dumbom

Na to mu mádcera, z toho sousedního pokoje, poslala jejich společnou fotku. No, hoch si zažl pěkný šok. Sice znovu a znovu sliboval, že už nikdy, opravdu nikdy, ale byl konec. Dcera se s ním rozešla.

A já, ač z principu jsem zastáncem toho, aby si partneři nelezli do mobilu a do mailů, tak musím říct, že jsem ráda, že to má dcera tehdy udělala. A ač to i pro ni bylo velmi bolestné, tak že to zjistila včas (a ne třeba za pár let, už s dětmi). Jsem ráda, že měla dost síly a rozumu se s ním rozejít.
Podle mých dalších živostních zkušeností (okoukaných z okolí a vyposlechnutých od kamarádek), takovéto týpky se němění, budou to dělat pořád.
Takže ať klidně dělají. Ale pak nemůžou čekat, že současně budou mít taky krásný a trvalý vztah.
dumbom

Upravil(a) Blossom (14. 10. 2010 10:51)

#7 14. 10. 2010 10:49

tanitaa
♥♥-----

Pokud si jen něco dokazuje dobrá...
ale otázka je za jak dlouho bude k tomu dokazování  více než email...
Chápu že tě to bolí a mrzí,ale čím více mu budeš něco zakazovat,tím více to bude dělat.
Já ale stejně nechápu co vlastně chceš? Předělat ho? Donutit aby přestal, protože ty to chceš?
Pokud nechce sám, ani kvůli tobě bude někde chyba.Evidentně mu na tobě nezáleží. Chceš s ním zůstat i za tuto cenu?
Tak nějak tápu...

Upravil(a) tanitaa (14. 10. 2010 10:50)

Není tady

#8 14. 10. 2010 10:55

Persea
♥♥♥----

Tanitaa

nee, nechciaby se měnil,ted už ne protože vím že příležitostí měl dost a dost. Nezmění se , prostě to potřebuje k životu nebo co. Jen ano, bolí mě to,mrzí mě to,nechtěla jsem aby to tak dopadlo, je raněná má pýcha protože si říkám proč hledá když mi sám řekl že jsem nejhezčí co kdy měl a sama vím ikdyž se za krásku nepovažuji že se chlapům líbím. Do toho jsem si myslím dobrá partnerka, zůstala jsem s ním i přes všechny finanční problémy a podobně...takže mě to prostě mrzí že si asi ničeho neváží.

Není tady

#9 14. 10. 2010 10:59

Persea
♥♥♥----

Blossom

Trochu potěší že v tom nejsem sama :-) ale zárověn chápu jak tvé dceři muselo být, je to prostě zrada. Víš, kdyby se aspon ke mě choval jako že jsem mu po*ná a nechce mě ,ale zrovna ten den kdy jsem to zjistila kolem mě poletoval jak čestvě zamilovanej.
nechápu ,chtěl vztah ,říká že je pro rodinu , proč tedy pořád vymýšlí jak jít na seznamku aniž bych se to nemohla dovedět?

kdybych ted věděla že má někde inzerát udělala bych to co tvá dcera ale on podle mě spíš na inzeráty opdovídá.
Já sama jsem se sním seznámila po netu a když jsem četla v emailu co jim psal tak mi z toho bylo smutno.

Není tady

#10 14. 10. 2010 11:06

Blossom
Host

Perseo, někteří chlapi takoví jsou. A budou pořád. To je aspoň má zkušenost. I zkušenost osobní, nejen dcery: Před lety, když jsem sama (a on byl taky tou dobou sám) jsem měla něco trochu s jedním jinak docela sympatickým chlapem. Bylo to krátkodobé, už tehdy jsem si všimla, že je hodně na ženské a že jsou tam i jiné věci, prostě že na žádný vztah životní, trvalý to není.
Pak jsme si oba našli stálé partnery (on dřív). Kvůli němu se rozvedla jedna strašně fajn ženská, po 20 letech manželství, zamilovala se do něj, a přesto že její děti byly proti ní, její rodiče byli proti ní (o manželovi pochopitelně ani nemluvě), odešla od rodiny za tímto mužem. Odstěhovala se k němu. Vlastně z lásky k němu všechno opustila a spálila mosty. Žijou spolu už asi 4 roky.
No, já s tímto chlapem jsme poté, co jsme si oba našli partnery, zůstala kamarádka (máme společné známé, takže se občas někde vídáme). Ale kdykoli se vidíme, on pokaždé se pokouší tu kamarádskou hranici prolomit. Pokaždé mě někam zve, a že bychom měli "zavzpomínat zna staré dobré časy " atd., atd. Odpovídám mu: "A to bys fakt Daně udělal? Já tomu svému ne. "
No a na to on odpovídá - vždyť víš, chlap je lovec, a co oči nevidí, to srdce nebolí, a blablabla...
Už jsem se mu začla vyhýbat, už mě to otravuje, nebaví mu pořád opakovat že ne, ne a opravdu ne.
Tyhle typy to fakt budou dělat pořád.
Dobřes udělala, žes ho opustila. Děkuj bohu, žes na to přišla včas (stejně jako má dcera).
Neboj, všichni chlapi nejsou takoví. A časem najdeš někoho, kdo si tě zaslouží. S kým budeš šťastná. pussa

#11 14. 10. 2010 11:11

Persea
♥♥♥----

Blossom

Vím že máš pravdu, jen jsem ted v takové debilní fázi že se mi prostě nikdo nelíbi,nedokážu si představit že se mě bude dotýkat, že se zamiluji a že mu budu věřit. nejsem typ co se lehce zamiluje a mám prostě strach. Do toho jak to uvnitř mě bolí tak jsem taková jakobych chtěla každou chvíli brečet. Jasně, přejde to (asi) ale ted to tak prostě je.
Asi taky proto že to (jeho) nechápu, mohl mít rodinu, vztah ,hezkou ženu , proč tohle dělá? I ta nová bude odmalovaná nic moc a doma bude v teplákách , život najede do "normálních" kolejí a bude to vlastně nastejno. Trápím se ale vím že už nechci.

Není tady

#12 14. 10. 2010 11:12

Blossom
Host

Perseo, i ten kluk dcery se zdál dloho jako naprosto ideální partner. A i on (v době, kdy už si prokazatelně psal se ženskými na netu) kolem dcery zamilovaně poletoval, prostě se zdál být báječný a o dceru hodně stál a hodně byl pro ni schopen udělat.
Tyhle týpky možná svým způsobem i partnerku milují, ale přesto si budou stále hledat dobrodružství i jiná, bokem.
Já se tehdy dcery ptala, zda neměli nějaký problém v intimním životě. Zda on nehledá, co mu doma (možná) schází. A ona říkala - právě že vůbec ne, i on jí prý  říkal, že takto si s nikým ještě nerozuměl - a to i v oblasti sexu.
No, život je pestrý.
Tak si ho nenech kazit nějakým dobrodruhem, kterému bys nemohla věřit nikdy a o kterého by ses  musela celý život s jinými dělit. usch

#13 14. 10. 2010 11:25

Persea
♥♥♥----

Blossom

Přesně, on tedy není a nebyl vždy ideální partner ale dokázal být milej, dokázala jsem se s ním smát a bylo mi s ním dobře. Ale jak píšeš, nemohla bych mu veřit a stále bych měla (idkyby to snad již nedělal) pocit že stejně někde něco má a oblbuje ještě jinde.
Jen asi nedokážu jak některé jiné to hodit za hlavu a dát se do stavu aby mi to bylo jedno a nebolelo to.

Není tady

#14 14. 10. 2010 11:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mohl mít rodinu, vztah ,hezkou ženu , proč tohle dělá?
Třeba proto, že nechce "rodinu, vztah ,hezkou ženu", nehledá takovou, která bude "odmalovaná nic moc a doma bude v teplákách", ale (zatím) ho vzrušuje lov...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#15 14. 10. 2010 11:40

Persea
♥♥♥----

heleno

jasně ale proč mě tedy tolik chtěl (a to opravdu hodně) ,proč mi tedy toto říkal že je pro rodinu , že se mu líbím, že jsem nejhezší ,je hrdej když chlapi z práce na mě můžou oči nechat, v sexu že ho prý neskutečně vzrušuju,že si uvědomuje že lepší by nenašel a bla bla bla? prostě proč? je tu jen proto že  ted nemá nejlepší období a čeká až se mu zadaří a odejde? Uráží mě to a zároven je mi to líto.

Není tady

#16 14. 10. 2010 12:21

Blossom
Host

Persea napsal(a):

heleno

jasně ale proč mě tedy tolik chtěl (a to opravdu hodně) ,proč mi tedy toto říkal že je pro rodinu , že se mu líbím, že jsem nejhezší ,je hrdej když chlapi z práce na mě můžou oči nechat, v sexu že ho prý neskutečně vzrušuju,že si uvědomuje že lepší by nenašel a bla bla bla? prostě proč? je tu jen proto že  ted nemá nejlepší období a čeká až se mu zadaří a odejde? Uráží mě to a zároven je mi to líto.

Perseo, přijde mi to až neuvěřitelné, jak podle kopíráku: Přesně taková slova říkala a někdy ještě říká má dcera.

Jo, a mimochodem, s nějakou krásou tohle ulítávání chlapů moc nesouvisí:
Má dcera je typ modelky, chlapi se kolem ní rojí jak vosy kolem bonbónu.
A ta Dana, partnerka toho mého záletného kamaráda, to je nádherná ženská.

A Perseo - nepodceňuj se: Když s tebou 2 roky chodil, muselas ho hodně přitahovat a líbit se mu. Když se chlapům ženská nelíbí, dýl jak týden s ní nejsou.

#17 14. 10. 2010 12:53

Persea
♥♥♥----

Blossom

Děkuji,snažím se  se nepodcenovat, než jsem se sním seznaámila tak bych řekla že jsem měla i nosánek nahoru, ale tímto vším se mi jaksi sebevědomí pošlapalo (taky mám díte a těhotenství stopy zanechalo ale to se prostě stává) ,ale i tak si myslím že jsem pro muže (alespon některé) přitažlivá.
Mě prostě tohle hlava nebere, jak mi může dát třeba pusu na dobrou noc a jít na seznamky. Vím že tu fnukám furt dokola,no jo, mám dnes prostě depku. Taky jsem chvíli koketovala s tím že budu dělat že o ničem nebím ale to bych si zase sebe nevážila.

A pak prej to maj hezký ženský v životě jednodušší..ha ha.
Fakt vím jak dceři bylo,jen ji závidím že je z toho (snad) už venku.

Není tady

#18 14. 10. 2010 13:55

Blossom
Host

Ještě jeden zajímavý postřeh:

Z mé životní zkušenosti vyplvá, že povaha chlapa (a vlastně i ženské) ohledně věrnosti se dá docela odhadnout podle jiných věcí, hodně třeba podle stylu řízení auta apod.

Třeba když chlap hodně riskuje při jízdě autem, výrazně nedodržuje rychlost a předpisy, když nejsou nablízku zrovna policajti, nebo okrádá třeba zaměstnavatele, když to jde, krade  si věci z práce, když na to těžko můžou přijít....

Prostě když obecně překračuje  běžné normy a předpisy ve chvílích, kdy si myslí, že je malá šance na provalení a dodržuje je jen, když by  zrovna mohl být kontrolován (např. když ví, že v tomto úseku silnice často stávají policajti).
Jasně - třeba rychlost jízdy trochu možná překročíme občas každý. Ale třeba u toho mého záletného kamaráda jsem zjistila, že občas jezdí autem i když předtím něco oslavoval... No a nyní je zrovna nezaměstnaný a chlubí se tím, jak přišel na způsob, jak od státu vycucat co se dá. Že v tom zkrátka umí chodit... usch
(I tím se mi zprotivil, už se mu raděj vyhýbám.)

Chciříct - styl řízení auta hodně napoví o povaze, a ostatní podobné věci též...

Když probírám své známé v duchu z tohoto úhlu pohledu, tyto souvislosti u nich z 95% sedí.

#19 14. 10. 2010 14:06

Persea
♥♥♥----

Blossom

Zajímavá teorie :-))  no on jezdí ale řekla bych podle předpisů a klidnější jízdou určitě víc než já :-)) tak tohle mi tam nehraje, já jsem za volantem strašnej chlap (jen při parkování jsem blonýna) .

A třeba bývalej ten mě nepodváděl (nebo o tom alespon nevím ) a byl velice dobrej řidič ale z toho vyplývá že si i někdy dovolil "zariskovat" na silnici.

Tohle mi moc nesedí ale děkuji za podporu :-) 
Já tak nějak vím že jinej nebude,určitě ne ted nebo zítra a nebo možnuá ano,ale jen na pár dní. O tohle nestojím. Já se jen potřebuji ujistit (dětinsky) že to přebolí a že jistě sama nezůstanu.

Není tady

#20 14. 10. 2010 14:18

Blossom
Host

Persea napsal(a):

Blossom

Zajímavá teorie :-))  no on jezdí ale řekla bych podle předpisů a klidnější jízdou určitě víc než já :-)) tak tohle mi tam nehraje, já jsem za volantem strašnej chlap (jen při parkování jsem blonýna) .

A třeba bývalej ten mě nepodváděl (nebo o tom alespon nevím ) a byl velice dobrej řidič ale z toho vyplývá že si i někdy dovolil "zariskovat" na silnici.

Tohle mi moc nesedí ale děkuji za podporu :-) 
Já tak nějak vím že jinej nebude,určitě ne ted nebo zítra a nebo možnuá ano,ale jen na pár dní. O tohle nestojím. Já se jen potřebuji ujistit (dětinsky) že to přebolí a že jistě sama nezůstanu.

Tak o to se s tebou klidně vsadím. Třeba o bednu šampaňskýho.
Tak si poznamenej do kalendáře 14.října roku 2011, jo? A tedy za rok mi napiš. smile

Těším se pak na pořádnou oslavu. Jsem přesvědčená, že to vyhraju.  stolt
storstark

Upravil(a) Blossom (14. 10. 2010 14:19)

#21 14. 10. 2010 15:18

Persea
♥♥♥----

Blossom

sakra, to bude trvat rok? :-D To néééé, jak to dělají hergot ty VIP osobnosti že jeden den čtu o jejich rozchodech a za týden jsou po uši zamilovaní.

Mám traky strach co můj syn -je na něj zvyklej, co mu řeknu. :-(

Není tady

#22 14. 10. 2010 16:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Persea napsal(a):

Blossom

Trochu potěší že v tom nejsem sama :-) ale zárověn chápu jak tvé dceři muselo být, je to prostě zrada. Víš, kdyby se aspon ke mě choval jako že jsem mu po*ná a nechce mě ,ale zrovna ten den kdy jsem to zjistila kolem mě poletoval jak čestvě zamilovanej.
nechápu ,chtěl vztah ,říká že je pro rodinu , proč tedy pořád vymýšlí jak jít na seznamku aniž bych se to nemohla dovedět?

kdybych ted věděla že má někde inzerát udělala bych to co tvá dcera ale on podle mě spíš na inzeráty opdovídá.
Já sama jsem se sním seznámila po netu a když jsem četla v emailu co jim psal tak mi z toho bylo smutno.

Chce mať aj domácu istotu, aj napätie "vonkajšieho vzťahu". Riešenie veľmi nevidím: buď sa s jeho koníčkom zmieriš, alebo si nájdeš nejakého vernejšieho. On sa asi nezmení. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#23 14. 10. 2010 20:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Persea: Škoda 2 let života ,ale je mi dnes nějak úzko.

Perseo, úzkost přejde. A není to škoda života, protože Tě ta situace o něčem poučila a to je hodně významné pro Tvoji budoucnost.
Příště už si vybereš někoho, kdo Ti bude víc vyhovovat. Přeji Ti hodně štěstí.

Není tady

#24 14. 10. 2010 21:29

Blossom
Host

Persea napsal(a):

Blossom

sakra, to bude trvat rok? :-D To néééé, jak to dělají hergot ty VIP osobnosti že jeden den čtu o jejich rozchodech a za týden jsou po uši zamilovaní.

Mám traky strach co můj syn -je na něj zvyklej, co mu řeknu. :-(

Netvrdím, že to bude trvat rok, pravděpodobně to bude o dost o dost míň.

Ale to víš, bedna šampaňskýho je bedna šampaňskýho, takže v sázce raděj jedu na jistotu. wink  smile
A rok - to už je opravdu tutovka! big_smile  stolt

#25 15. 10. 2010 6:56

Persea
♥♥♥----

Selimo ,ano , taky to tak vidím ale vím že se s tím nesmířím. Nemám na to povahu a taky vím že když zatnu zuby tak to přebolí (nebo si to alespoň namlouvám) a já můžu být mnohem štastnější , protože tohle není jediný problém ve vztahu ikdyž ano, bývá mi s ním i dobře.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí