Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 10. 2010 19:23

nightmare
♥♥-----

co si myslíte???

Našla jsem inzerát: Zavedená obchodní firma hledá pracovníky k okamžitému nástupu na různé pozice administrativy a do skladu....plat kolem 18 000...
Je dobré  ucházet se o zatím neznámo prosperující firmu?... chci vědět váš názor díky.

Není tady

#2 13. 10. 2010 19:46

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: co si myslíte???

Jak víš, že je firma neznámá? va

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#3 13. 10. 2010 19:50

nightmare
♥♥-----

Definitiv napsal(a):

Jak víš, že je firma neznámá? va

Má v inzerátu NOVĚ ZAVEDENÁ

Není tady

#4 13. 10. 2010 20:11

javena
♥♥♥♥♥♥-

Proč ne. Jestli potřebuješ práci... skončit můžeš vždycky, kydž se ti to nebude zdát, ne... wink

Není tady

#5 13. 10. 2010 20:35

nightmare
♥♥-----

javena napsal(a):

Proč ne. Jestli potřebuješ práci... skončit můžeš vždycky, kydž se ti to nebude zdát, ne... wink

prý je lepší, když si nejdříve zjistíme o firmě informace, jak dlouho je , jestli prosperuje atd...... tak nevim no...

Není tady

#6 13. 10. 2010 21:09

javena
♥♥♥♥♥♥-

No, tohle je těžký. BM si zjišťoval kdysi - tři měsíce! - info o firmě - zavedené- , kam chtěl nastoupit... a všechno růžový... i lidi, co tam dělali byly naprosto spokojený - měl to přes známýho. Když nastoupil, dostala se firma během tří měsíců do platební neschopnosti. Majitel byl gauner, a když vydělal míň, tak nedal lidem výplaty a jel se rekreovat s rodinkou. Mmch. - prachy jsme už neviděli... vissla

Není tady

#7 13. 10. 2010 21:53

nightmare
♥♥-----

javena napsal(a):

No, tohle je těžký. BM si zjišťoval kdysi - tři měsíce! - info o firmě - zavedené- , kam chtěl nastoupit... a všechno růžový... i lidi, co tam dělali byly naprosto spokojený - měl to přes známýho. Když nastoupil, dostala se firma během tří měsíců do platební neschopnosti. Majitel byl gauner, a když vydělal míň, tak nedal lidem výplaty a jel se rekreovat s rodinkou. Mmch. - prachy jsme už neviděli... vissla

V dnešní době si nevybereme hmm Je to horší a horší sehnat normální zaměstnání slušný pro babu butter Moje kámoška jde zitra do té firmy na pohovor... Tak uvidím, co jí řeknou... Lidé jsou nepochopitelní v některých věcech!

Upravil(a) nightmare (13. 10. 2010 21:53)

Není tady

#8 14. 10. 2010 13:16

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jábych to neřešila. Tříměsíční zkušebka je všude a odejít se během ní dá naprostio bez problémů a bez udání důvodu. Je to práce, která se nabízí a to, že je firma nová, neznamená, že nebude prosperovat. Co se týče zjišťování informací o místě, kam nastoupím, je to jenom dobře, ale spíš než na dobu firmy na trhu bych se zajímala, jestli je to obor, který je perspektivní, nebo na úbytě, jestli má firma dobrý platební schopnosti, atd.
A že pořád plkám z tý druhý strany, ano, opravdue je těžký sehnat dobrý zaměstnání (ať už pro babu, nebo pro kohokoliv jinýho), ale úplně stejně těžký je sehnat kvalitního zaměstnance sad

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA

Není tady

#9 14. 10. 2010 16:03

amely
♥♥♥♥♥--

a je to vůbec nějaký trvalý pracovní poměr? Nebo prodej všeho možného na vlastní pěst? Já bych řekla, že spíš to druhé.

Není tady

#10 14. 10. 2010 17:23

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ve skladu se bude dobře prodávat všechno možné lol lol
Nejlepší tam přeci je jít na pohovor, ne?

MATYLDA
ALŽBĚTA

Není tady

#11 15. 10. 2010 14:51

nightmare
♥♥-----

Tak kámoška byla na pohovoru, nabídl jí manažer 21 000,- Práce v terénu zapisování nějakých plynů nebo el. kabelů... Směna 9:00-19:00 po-pá.

Není tady

#12 15. 10. 2010 17:19

zwiki
♥♥♥----
Místo: Havířov

nightmare napsal(a):

Tak kámoška byla na pohovoru, nabídl jí manažer 21 000,- Práce v terénu zapisování nějakých plynů nebo el. kabelů... Směna 9:00-19:00 po-pá.

V kterém jsi kraji a okrese,že by byl ode mě zájem...fuckyou

Není tady

#13 23. 10. 2010 11:48

nightmare
♥♥-----

zwiki napsal(a):

nightmare napsal(a):

V kterém jsi kraji a okrese,že by byl ode mě zájem...fuckyou

V Olomouci - a uz teda vím, co kámoška dělal: Zvinila na lidi a přemlouvala je na elektřinu hmm nwm nwm... prý tak 6 lidi za den nabulikovat...ji nak asi ty prachy by neměla xD nic moc...

Upravil(a) nightmare (23. 10. 2010 11:49)

Není tady

#14 24. 10. 2010 12:39

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Končí pomalu a jistě odměňování za hodinovou práci (pokud nejde o práci v úkole), a nastupuje trend, že se odměňuje za práci, co se vykoná.
A to je jen dobře.
Tohle, jak ty jsi nazvala "bulíkování" lidí pro změnu dodavatele elektřiny, či plynu, je práce jako každá jiná. A odměna je za odvedenou práci. Prostě je to nová firma na trhu a hledá své zákazníky. Vzhledem k tomu, že ty jsi o této práci již učinila závěr, že se jedná o bulíkování - nehlaš se tam. Není to práce pro tebe, zejména pokud nevíš, v čem to "bulíkování" spočívá. Nejsi typ pro samostatnou práci, potřebuješ vedení, nejlépe s nalinkovanou pracovní náplní od - do.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#15 26. 10. 2010 14:36

nightmare
♥♥-----

Zklamaná napsal(a):

Končí pomalu a jistě odměňování za hodinovou práci (pokud nejde o práci v úkole), a nastupuje trend, že se odměňuje za práci, co se vykoná.
A to je jen dobře.
Tohle, jak ty jsi nazvala "bulíkování" lidí pro změnu dodavatele elektřiny, či plynu, je práce jako každá jiná. A odměna je za odvedenou práci. Prostě je to nová firma na trhu a hledá své zákazníky. Vzhledem k tomu, že ty jsi o této práci již učinila závěr, že se jedná o bulíkování - nehlaš se tam. Není to práce pro tebe, zejména pokud nevíš, v čem to "bulíkování" spočívá. Nejsi typ pro samostatnou práci, potřebuješ vedení, nejlépe s nalinkovanou pracovní náplní od - do.

Uvedla jsem "bulíkování", protože mi přijde vlezlé zvonit na lidi a nabizet jim elektřinu, zákazníky si firma může získat i jinak, pro mě je to zvláštní a tenhle typ komunikace nemusim! Vem si, že za den budeš mít pouze 2 zákazníky a podobně celý měsíc - nevyděláš si ani 8 000,-. Znám dnešní občany, nedají se přemluvit hned ti prásknou dveřmi před ocima!...
Pro někoho by to byla výhodná práce - pro mě však ne. Raději bych dělala někde ve fabrice manuálwink
Stále hledám...

Není tady

#16 26. 10. 2010 15:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

nightmare napsal(a):

javena napsal(a):

prý je lepší, když si nejdříve zjistíme o firmě informace, jak dlouho je , jestli prosperuje atd...... tak nevim no...

Choď sa mrknúť aspoň do Obchodného registra, nájdeš ho cez internet... Aj keď - veľa sa dozvedieť nemusíš.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#17 26. 10. 2010 18:31

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

ačkoli nemůžu se zklamanou ve všem poradit, sama cítíš, že bulíkování ti nesedí. Na manipulace s lidmi a přesvědčování, mnohdy s použitím nátlaku prostě musíš "mít žaludek". To nění ani o samostatnosti ani o práci od do.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#18 27. 10. 2010 15:53

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Mám jednu zkušenost s prodejem mobilního operátora, lépe řečeno firmy, která se na ,,nabalila" na známého operátora a prodávala jeho produkty. Ve výsledku by lidi na tom prodělali. Velký inzerát, peníze kolem 18.OOO Kč, práce v terénu od rána do večera bez sociálního zajištění (prý si mohu dojít na WC do hospody). Dámy náborářky seděly v pronajaté kanceláři, dekolty,nahlas italská hudba- prostě jedničky. Koukla jsem jen tak mimochodem do dveří spojené kanceláře a tam jejich kabáty se válely po zemi. Vybavením byly jen dvě židle ,na kterých seděly a jeden stůl. Na stole PC,které nebylo připojeno (bylo vůbec funkční??). S popisem práce dělaly drahoty a každý, kdo se dozvěděl o co jde, utekl. Někdo vydržel týden, ale stejně nedostal za svoji práci ani korunu. Pár nových smluv sehnaly a potom se v tichosti vypařily, v dalším větším městě n ová kancelář, nová zavádějící firma....další zájemci.
Pokud čteš o distribuci energie - ušetříte, zajišťujeme slevy...apod, je to zase nový produkt, jak vydělat na lidech.Máš na to žaludek? Sbírat drobty pro někoho jiného?

Upravil(a) Vladena (27. 10. 2010 15:54)

Není tady

#19 25. 11. 2010 14:38

marketaingusova
♥------

Nepovolená reklama

Upravil(a) Ronja (25. 11. 2010 18:28)

Není tady

#20 25. 11. 2010 15:04

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

A to je jen dobře.

tummenupptummenupp

Jak už tady bylo psáno něco o normální práci pro babu - tak to podle většiny než by někoho bulíkovali,a za krásný prachy,spočívá v tom,že si radši nechají bulíkovat něco ony a to za takový ubohý prachy,kvůlivá kterým já bych ani nevstala z postele.tonguedumbom

Není tady

#21 25. 11. 2010 15:10

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

nightmare napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

A to je jen dobře.

Uvedla jsem "bulíkování", protože mi přijde vlezlé zvonit na lidi a nabizet jim elektřinu, zákazníky si firma může získat i jinak, pro mě je to zvláštní a tenhle typ komunikace nemusim! Vem si, že za den budeš mít pouze 2 zákazníky a podobně celý měsíc - nevyděláš si ani 8 000,-. Znám dnešní občany, nedají se přemluvit hned ti prásknou dveřmi před ocima!...
Pro někoho by to byla výhodná práce - pro mě však ne. Raději bych dělala někde ve fabrice manuálwink
Stále hledám...

Nevím odkud jsi,ale tady v Moravskoslezském kraji tedy hledají na manuál do fabriky hned v mnoha továrnách.Říká se teď tomu operátorka výroby či nějak podobně.

Není tady

#22 21. 1. 2011 9:46

Profesorka.OL
♥♥♥----
Místo: Olomouc

Dost odpovědí nabízí internet...

Co musí obsahovat pracovní smlouva?
http://www.profit.cz/clanek/co-musi-obs … louva.aspx

Přivýdělek k podpoře:
http://www.profit.cz/clanek/privydelek- … mente.aspx

Změny pro OSVČ v roce 2011:
http://www.profit.cz/clanek/zmeny-osvc- … -2011.aspx

Formulář pro daňové přiznání 2010:
http://finance.idnes.cz/danove-priznani … p_dane_ven

Co hrozí když neplatíte sociální pojištění:
http://www.profit.cz/clanek/co-vam-hroz … steni.aspx

A kdy můžete ještě změnit obor:
http://podnikani.idnes.cz/chcete-li-zme … stnani_hru

Ivana Šmídová (50), Olomouc

Není tady

#23 7. 4. 2011 12:08

Dedra-prodej.cz
♥------
Web

Zrovna nedávno jsem slušně poděkoval a hned zavřel dvěma slečnám, co tvrdili, že mi ušetří 10% za elektřinu...  stačí projít diskuze na netu a zjistíte, že to tak není, možná jen za určitých podmínek.

Jako přivýdělek můžu doporučit spolupráci s českou firmou Dedra. Jsem student a sám jsem hledal vhodný typ přivýdělku, ne žádné pochybné činnosti. Žádný vstupní poplatek ani další skryté záludnosti! Vše jsem popsal na webu www.dedra-prodej.cz Pokud máte nějaké dotazy, nebojte se napsat na mail spoluprace@dedra-prodej.cz

Hezký den :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí