|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kaliku, to je nutné číst. Jedná se o tři knihy: Cesty mimo tělo, Daleké cesty, Návrat k pramenům.
Jinak link: http://www.lott.cz/daleke_cesty.html Tam to vše najdeš.
Není tady

Kaliku, já jsem zrovna nedávno uvažovala o vlákně "Umění jako území ducha" nebo tak nějak, možná bychom takový chlíveček i uživili
Za sebe můžu říct, že v mém duchovním vývoji hrála hudba roli poměrně zásadní 
Není tady

Díky Crabe.
Adelle, já jsem pro, ať nemusíme "svinit" tohle vlákno 
Není tady
Largo napsal(a):
BB napsal(a):
Crabe, na mně je to taky moc ... složité ... to je samé osvobozování, zasvěcování, odříkání, nirvány ....
BB, to se jenom zdá.
Jsou to mocná slova řazená a užitá tak, že vyslovena působí téměř jako vysílač a tvoří i jakýsi chrám, ladný, čistý a otevřený. Člověk si v něm může připadat droboučký, to je pravda, ale jen do doby než si uvědomí, že je to dílo lidské čistoty, ladu a otevřenosti, člověka jako jsme my.
Když si pod "osvobozením" představíš sluníčko sedmitečné, které odlétá z tvého prstu, pod "zasvěcením" třeba lesní studánku, kterou sis vybrala a k jiné pro vodu nechodíš, "odříkání" by mohla symbolizovat třeba mrkev místo dortíkua "nirvánu" tvé nejmilejší místo, kde z tebe padají starosti a po nějaké chvíli jsi tichá a "celá", pořád je to tentýž chrám a tentýž vysílač... protože v něm stojí radostný člověk
.
jééjdáá - 
no jdu to pěkně pročíst znovu, nechala jsem se odradit moc brzo..
Není tady
Selima napsal(a):
Enem aby. Ja som religio-skeptická. A zdá sa mi, že autor týchto postulátov si predstavoval niečo celkom iné ako ty, Largi.
Tak to zcela určitě, Selimo.... a myslím, že je důležité, jaký "materiál" na svá slova použil. Když jsem stavěla kapličku, (děkuji, Adelle,
), taky jsem se snažila, zdálo se mi, že je BB smutná... třeba pomohla, potěšila.... kohokoliv.
Crabate, mám radost, žes měl radost
.
Omlouvám se, že jsem neposlala odpovědi na SZ. Několik týdnů jsem B neotevřela a teď už by byly mimo mísu
. Máte už jiné starosti a radosti. Děkuju za vám písmenka
.
Není tady
Largo napsal(a):
Selima napsal(a):
Enem aby. Ja som religio-skeptická. A zdá sa mi, že autor týchto postulátov si predstavoval niečo celkom iné ako ty, Largi.
Tak to zcela určitě, Selimo.... a myslím, že je důležité, jaký "materiál" na svá slova použil. Když jsem stavěla kapličku, (děkuji, Adelle,
), taky jsem se snažila, zdálo se mi, že je BB smutná... třeba pomohla, potěšila.... kohokoliv.
Crabate, mám radost, žes měl radost.
Omlouvám se, že jsem neposlala odpovědi na SZ. Několik týdnů jsem B neotevřela a teď už by byly mimo mísu. Máte už jiné starosti a radosti. Děkuju za vám písmenka
.
Largo, jsi zlatíčko ... nejsem ale smutná, spíš se na sebe občas zlobím, že jsem netrpělivá. Že bych chtěla něco, co prostě nedám.... Kdysi mi jedna astroložka řekla, že jsem v minulém životě žila duchovním životem a v tomto mám rozvíjet svoje praktické schopnosti. Tohleto si občas uvědomím, když se sama na sebe zlobím .... třeba že u Petra nedokážu vidět v duchu duhu, meditační zahradu nebo nemoci někoho mně neznámého, že netuším, jsem-li v hladině alfa a..... no tak všelijak podobně ..... asi jsem to tak chtěla, třeba jsem chtěla prožít normální život se vším všudy ... kdo ví, třeba se to jednou dozvím 
Není tady
BB napsal(a):
... nejsem ale smutná, spíš se na sebe občas zlobím, že jsem netrpělivá. Že bych chtěla něco, co prostě nedám.... Kdysi mi jedna astroložka řekla, že jsem v minulém životě žila duchovním životem a v tomto mám rozvíjet svoje praktické schopnosti. Tohleto si občas uvědomím, když se sama na sebe zlobím .... třeba že u Petra nedokážu vidět v duchu duhu, meditační zahradu nebo nemoci někoho mně neznámého, že netuším, jsem-li v hladině alfa a..... no tak všelijak podobně ..... asi jsem to tak chtěla, třeba jsem chtěla prožít normální život se vším všudy ... kdo ví, třeba se to jednou dozvím
Ale praktický život a naplnění tvých přání se určitě nevylučují....
Nemůže být překážka zrovna v tom, že se na sebe zlobíš? Píšeš, že jen někdy, ale takovýhle hněv může být jako poklice smogu nad městem. A než se to pak srovná... někde jsem četla toto: Klidná mysl slyší andělské hlasy snáze
. Myslím, že tím může být myšlen i vnitřní hlas, rádce. Když ho pro své sny uslyšíš, bude po netrpělivosti. 
Není tady
Dík Largo, že jsi mi to připomněla - moje mysl mi připadá někdy jak splašený kůň, občas se pokouším sklidnit myšlenky, které mi běží hlavou a NEMYSLET na nic ... to je ovšem veeliký problém. Paradoxně se mi to daří nejvíc na spinningu, kdy moje tělíčko šlape jak divé a hudba řve na plné pecky ..... v těchhle momentech se mi daří to soustředění se a naslouchání si. Také mě napadají řešení, která jsem před tím neviděla ... Jakobych se skládala z několika osobností a teprve, když zaměstnám tělo a hlavu .... tak se konečně slyším... 
Není tady