29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak ta reklama je přímo otravná. neřeknu, pokud bych ji měla na monitoru jen jednou, nebo, dobrá, přečtu si ji a zavřu, jenže aby mi při každém kliknutí naběhla s prominutím deb*ilně znovu, tak to odradí i takového flegmouše, jako jsem já.
Dotaz pro vedení babinetu - je to reklama snad účelová, že se chcete zbavit nějakých diskutujících? Tohle by otrávilo i naprostého ignoranta.
...počítala jsem s tím, že vedení se k tomu nějak vyjádří - ale bohužel, ticho po pěšině, přestože nejsem jediná, kdo vznesl námitku...
budete s tím něco dělat, nebo to jsou virtuální cyankáli ?
Není tady
Taky me to dosti stve, ze po par minutach na Babinetu mam na liste deset oken se stejnou reklamou...
Není tady
Je to teda hodně protivný a vlezlý. Taková skoro antireklama. Ale na druhou stranu, já se bála, že mám něco blbě nastaveného, tak se mi i trošku ulevilo.
Není tady
Sice jsem to psala už vedle, ale přidávám to i sem, třeba to tu bude víc viditelný.
Myslela jsem, že tenhle typ reklamy je vlastní akorát po.nobussinesu a stránkám "právějsi vyhrál milion dolarů". No, evidentně i PRE.
Jako bonus se tu projevuje to, že Babinet se neuploaduje sám, ale musí si ho člověk pěkně ručně "oživovat", takže co dvě minuty, to hup, reklamní okno (případně nahoře vyjede lišta, pokud jste si reklamu zakázali).
Co víc říct? Jen to, že dneska teda na babi nebudu
Není tady
mě se nic takového neděje..
možná to mám zakázané,a ani to nevím..objevuje se mi lišta "aplikace Iceweasel zabránila stránce otevřít okno" a to je vše.
Není tady
Je to jenom dočasné řešení, podobné reklamy už brát nebudeme, ale nyní musíme svoje závazky dodržet. Za komplikace se omlouvám.
Není tady
Můžu mít vlezlý dotaz - jak douho budete muset ty závazky plnit? Abych sem zbytečně nelezla.
Vyjíždí to i když chci jen číst a nejsem přihlášená (chtěla jsem to oblafnout)... Občas juknu, jestli už dobrý, ale hned jak to přiletí, prchám... Tak že bych věděla do kdy to bude lítat. Už rozhodně vím, od koho mám elektřinu a kdybych neměla od nich, tak rozhodně by mě touto cestou neoslovili. Jsem ten typ, co když mu prodavačka něco cpe - už to pak nechce.
Zas na druhou stranu, objevila jsem i jiné diskuze - nic jim tam nelítá...
Není tady
Odhaduji týden (omezení není časové, ale v množství zobrazení).
Není tady
Jirko, díky. Ještě před nedávnem vyjela jen jedna za celou dobu, co jsem byla na stránce babinetu. Když jsem odkoukla a pak se vrátila, tak snad ani znova nevyjela... ale toto.
Misho - tak já už alespoň stovku odklikala... Za dva dny dobrý, ne...
Nejsem žádná flákačka...
Není tady
Jo, doma je to pokoukáníčko. Prohlížeč mi to automaticky zavírá.
Není tady
No vyskakovacích reklam jsem viděla několik. Nebyl to problém, protože se zobrazily jen u seznamu s diskuzemi. U jednotlivých témat nikoli. Nebylo to tedy tak otravné. Byznys je byznys, chápu, ale mít na paměti vlezlost bude taky dobrá zkušenost....
Není tady
Definitiv napsal(a):
Tak poho, budem klikat
No některým nám nic jiného bohužel nezbývá, než zavírat a zavírat...Pražská energetika a Pražská energetika a Pražská energetika až do úplného zblbnutí
Není tady
Vando - vzhledem k tomu, že Jirka oznámil že je to na počet zobrazení, tak jsem si okna povolila, abych pomohla. Předpokládám totiž, že to spočítá reálná zobrazení, ne snahu se zobrazit. Takže solidárně zavírám též Takových 27 otevřených panelů, než obnovím pár diskuzí, to je prča
Není tady
Já jsem si málem rozhrabala počítač, protože jsem myslela, že je to u mne! Mělo by být někde upozornění!
Není tady
Děkuji všem za trpělivost a za pomoc se zobrazováním. Kampaň už skončila a slibuju, že podobné formáty už brát nebudeme. Ještě jednou díky.
Není tady
Dnes je tu opet nejaka reklama, mam ji pres 3/4 obrazovky a nemizi.
Diskusni vlakna vubec nelze cist, mam z nich jen jeden uzounky sloupek.
Dotaz na adminy: jak dlouho tato reklama tady bude? Ze bych se vratila, az bude pryc...
Není tady
misha88 napsal(a):
Taky mi to zužuje okna..krása...
Jo, je to naprosto úžasný. Jen tak dál!
Není tady