|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Romí
Malému Sáďátkovi přeji teď především moře síly
Teď už to určitě zvládnou, super, že dýchá sám 
Není tady
Ahoj,
Tak ono uz je Sadatko na svete
moc moc drzim palce, aby svuj boj vyhral, verim, ze ano!

Není tady
Tak jsme se vrátili z víkendu a hned běžím kouknout, jak Sádě...a on už je malý na světě. Sádi tak se držte, je šikulka že takhle malinký dýchá sám, moc na vás všichni myslíme ať se malý drží a roste, abyste si ho mohli co nejdřív odvézt domů a radovat se z něj 
Není tady
Marky, toho tvého chlapa bych, jako že ho neznám, klepla paličkou. Takovou super babu má doma a takhle si toho neváží
Drž se holka, je mi jasný, že to nemáš jednoduchý. Asi to neznamená moc, ale fakt na tebe myslím, abyste se měli líp.
Romi i tobě držím moc palce ať se povede manželství trochu doladit, aby neskřípalo. Jestli chceš, písni SZ, je mi jasné, že na foru to probírat nechceš 
Není tady
hezký večer, jdu vás pozdravit po víkendu... žádné další info od Sadí nemám, tak dufám, že zatím se oba drží. jesltije to jen zčásti bojovník po mamince, jako že je! tak to zvládne.
(Ronjí, dík
)

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
No tak já opravdu nevím,jestli je "zrod dítětě" a následné jeho roky jen pouhou zkouškou manželství,nebo je to začátek rozpadu manželství. Nebo jsem byla tak mimo ty roky předtím a neviděla věci který vidím teď?????????? Každopádně je to boj a to dost velkej. Ani nevíte holky,jak vás chápu. Maky super fotky na FB!!!! Tak se držte!!!!!!!
Není tady
Ach jo Mali, u vás taky?
Někteří chlapi jsou snad fakt jak z jiné planety, nebo já nevím...
Holky ale nejsou všichni stejní, fakt...ach jo. Já bych vám fakt přála, aby se ti vaši vzpamatovali a uvědomili si, co mají doma!
Není tady
Tak noc šílená,šla jsem spát po 1hod a ve 3 mě probudily strašné bolesti v podbříšku,hodinu jsem to rozcházela,další hodinu sesnažila usnout,dítě se tam mele a mele,no být prvorodička tak asi balím tašku a metu do porodnice. Pěkně mě to vyděsilo,dítě po 2,5hod. neustálého pohybu
stále vytrvale buší a kope nebo já nevím fakt co tam dělá
. Na jedné straně -huŕá cítím pohyby,na straně druhé toto je fakt síla. 
Není tady
http://www.emimino.cz/encyklopedie/predcasny-porod/
Tak toto se mi honí hlavou celou noc. Vzhledem k faktu že jsem naspala něco přes hodinu,jsem strachem celá probuzená.
Není tady
Mali, pokud se Ti to (oproti tomu, cos cítila třeba u Elinky) zdá divné, silné a prostě jakkoliv podezřelé, neváhej a jeď k Dr nebo na pohotovost... nemusí to být nic, ale taky se miminku nemusí dařit - několikrát jsem na netu četla upozornění, že se nemá jezdit jen v případě zmizení pohybů,a le taky v případě jakékoliv výrazné nepravidelnosti nebo změny... většinou se o nic nejedná, ale ten klid za to stojí...
a teď už je to v klidu? kdybys jela, určitě dej vědět třeba přes SMS, jak to vypadá 
Není tady
Ahojky, Nakukuji, jestli nejsou nové zprávy od Sadi
moc na ně myslím
holky, je mi líto, jak to máte doma s těma chlapama
mali
jak je?

Není tady
Holky v Sama doma dneska MUDr. Lošan, plzeňský genetik.
Není tady
Juj, Bětko, dík za tip - jdu mrknout, mám chvilku... Je to výborný odborník a velmi lidský. Ráda jsem k ěnmu chodila.
Není tady
Mališku, snad to jen byly nějaký střevní potíže. Pamatuji se, že jsem měla občas křeče a nakonec z toho byly jen zaražený větry. Moc držím palce, ať jste v pohodě!
Není tady
Ahojky holky,díky za optání, je to v klidu,ale je fakt ,že se moc nehýbu. Dnes bych chtěla zůstat v klidném stavu.
Dokonce volal i manža jak mi je,tak doufám,že mu dojde,že toto fakt není hra,že mi musí taky doma trochu pomoct. Když jsem včera po něm chtěla pomoct v kuchyni,kterou on zašpinil,tak mi řekl,že on ten barák postavil,tak co bych ještě chtěla.............Chjo,někdy je to fakt boj.
Není tady
Ach bože, je mi fakt líto, že máte takový trable s chlapama. Mali, snad se ten tvůj teď chytne za nos, protože podle tvýho popisu to vypadalo fakt dost děsivě
Nepomohlo by vzít ho sebou na prohlídku k doktorovi, aby slyšel, že se fakt musíš šetřit, že by z toho fakt mohl bejt velkej prů.s.e.r.?
Není tady
Very já nevím, celou sobotu jsem uklízela přízemí,drhla kuchyň na kolenách drhla země hodinu,rpotože mopem mi přijde že to břicho zatěžuju ještě víc a na kolenách si hezky protáhnu záda abřicho je takový uvolněnější,takže přijel večer domů,bylo navařeno a všude čisťoučko. Těšila jsem se že neděli bude s malou venku a já "jen" upeče buchtu,protože jsme byli pozvaní k tchánovi na oběd. Vymyslel si že udělá zelňačku a ještě večer řízky. Takže kuchyń zase jako po boji. Tak jsem se ho zeptala,jestli si myslí,že je to fér,že to teď takto necháme,já ráno přijdu dolů a zase sama to budu uklízet. No šel,ale s tkaovýma řečma,že je mi to fakt až líto .Chápu že maká rukama tvrdě a teď fakt má hodně práce, tak si nemá ještě vymýšlet vaření. Ach jo.
U Elinky jsem taky měla mít klid.režim.
Dokonce mě v noci napadlo,že bych jako třeba týden neuklidila nic,ani hrnek,ani ponožku................ 
Není tady
bré poledne, obě heliky spí... akmám chvílku a objedvám u PC.
Sadí se mi zatím neozvlaa, tak doufám, že je malý vpořádku. Zkusím ji napsat - pozdravovat a poptat se.
Mali, to je nepřijemný zážitek.... brr. snad se fakt jen pořádně mrskala a už bude vše vpořádku. ale šetři se!
K chlapům
je mi líto, že je toho tolik
já fkat nevím, čím t je... zda jsme to předtím neviděy nebo co se změnilo - já to tedy přčítám zčásti tomu, že dokud jsme mohly - neměli děti, připadně jen to jedno, tak jsme spoustu věcí zvládaly a taky (možná) byly víc soběstačné. Kdežto teď už fakt spoustu věcí nezvládám, ani kdybych chtěla a navíc jsem na manželovi závislá i finančně, protože se dvěma dětma nezvládám pracovat (jsem vůbec ráda, že zvládám "žít" a "přežít" - a hluboce se skláním před těmi, kdo třeba nemají hlídání a zvládají ke 2 malým dětem ještě pracovat).

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Holky to jseu tedy věci, s těma vašima sobečkama. Nejhorší je, že v případě opravdového průseru, to stejně nejvíc odnesete zase vy. Poděkujte jejich maminkám, za to, jak je rozmazlily.
Mali, Romí, Marky, Mufi a všechny ostatní držte se!
Není tady
Bětuš to nebyla jeho máma, jeho máma mu umřela když měl 11 let. A ta byla na pořádek,ta právě byla na to hezký a útulný. Jen je mi líto,že když to neměl celou dobu,neváží si toho ode mě. A to se fakt snažím ......Ještě pořád se snažím toto všechno zachránit a dát našemu vztahu nový hezký nádech. Jenže já samotná to nezvládnu. On toho má v práci hodně a mě bere jakože jsem nervozní a přecitlivělá.
Není tady
Téma zavřeno