|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41
Téma zavřeno

téééda týý jooo
to teda vydržela dlouho tutlat 
každopádně gratulaceee
a snad to dotáhne do zdárného konce 

Není tady
Ronji
- jsou holky, co nezažijou žádnou revizi, mají 2-3 těhu, z toho 2-3 děti a je to tak fajn.
Jenže je moře těch, co si prožijou revizi a pak už nejásají nad dvěma // tou upřímnou radostí,ale okamžitě jim
v hlavě sepne, co se stalo předtím a občas je to na dr.Chocholouška.
Síla čárek sice neznamená automaticky, že se nic nemůže stát, ale na druhou stranu, takový tlustoprdky 30DC
asi hned tak nějaká těhule nemá, no ne? Takže se přikláním k 2 blikajícím
a prosperujícímu těhotenství.
Rozklepaná před prvním, druhým a minimálně třetím ultrazvukem budeš tak jako tak, s tím nic nenaděláš.
Aleeeeee!!!!!!!!!!!! Jsi těhuleeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je to tááááááááááááááááááááám !!!!!!!!!!!
Víš, jak to myslím, viď 

Není tady
Ty Brďo, jsem tu pár dní nebyla a takové novinky!!!
Ronji, já Ti taky strašně moc přeju, aby tyhle ukázkové nádherné čárky byly tím krásným začátkem pro - přes srdíčko až po porod pokračujícím těhotenství!!!

Taky jsem to tu musela všechno pročíst!!
a fakt, mysli teď co nejvíc jen na hezké věci!! Jenže vím, to se dobře řekne. Ale i já to měla s Tomáškem a mám i teď - ty obavy jaksi jsou pořád, začínám 15 tt, ale tak to je normální, myslím, že toho strachu o naše děti se už nezbavíme do konce života 
Jsem ráda, že dlouhodobky zaplnily nejen jaro, ale už i léto ... 
A pokud je pravda i fajn zpráva o Leontýnce - tak taky moooc blahopřeju!!! 
A Saďourkovic Tomáškovi gratuluju k dosažení krásné váhy!
Jen tak dál!!!
Není tady
Jasně Veru, a děkuju moc. Snažím se a myslím, že se mi celkem daří být pozitivní,ale přeci jen...po ZT jsem se podruhé bála, že nebude srdíčko...a po potratu už vím, že se ani ultrazvuku na srdíčko nemusím dočkat 
No ale každopádně...snad už je všechno zlé za námi a už nás čekají jen normální těhotenské radosti a starosti
Když jsme si tyhle // tak vybojovaly, tak jim prostě budeme věřit...manžel když viděl pozitivní test, tak se mě ptal, jestli to má tolik čárek, kolik miminek je v bříšku
Je chudák vyděšenej, vidí ty praktické věci okolo dvojek....
Není tady
Veruska72 napsal(a):
... Rozklepaná před prvním, druhým a minimálně třetím ultrazvukem budeš tak jako tak, s tím nic nenaděláš....
Veru, moc se omluvuju, že vám do toho lezu ... ale ... já byla rozklepana před každým UTZ a hlavne pred každou kontrolou 

Není tady
Berko děkuju 
Mě fakt připadá neskutečný že někdo se prostě rozhodne že chce dítě, za měsíc za dva má // a za dalších 8 měsíců v náručí zdravé miminko. To je prostě jako sci-fi, jak z jiné planety...nebo že má někdo 4 děti, z každých // doma prcka 
Není tady
Ronja napsal(a):
Jasně Veru, a děkuju moc. Snažím se a myslím, že se mi celkem daří být pozitivní,ale přeci jen...po ZT jsem se podruhé bála, že nebude srdíčko...a po potratu už vím, že se ani ultrazvuku na srdíčko nemusím dočkat
No ale každopádně...snad už je všechno zlé za námi a už nás čekají jen normální těhotenské radosti a starostiKdyž jsme si tyhle // tak vybojovaly, tak jim prostě budeme věřit...manžel když viděl pozitivní test, tak se mě ptal, jestli to má tolik čárek, kolik miminek je v bříšku
Je chudák vyděšenej, vidí ty praktické věci okolo dvojek....
Ronji, dobře jsi to napsala 
všechno zlé je za vámi a já věřím v to, že vás čekají normální těhotenské radosti a starosti
BTW a jak je to s tim testem a jeho počtem čárek
kolik je to miminek ??? 

Není tady
Ronji, ale my všechny tady s Tebou tušíme, že toho srdíčka se za pár týdnů dočkáš!!
a aby tam pak fakt třeba nebyly hned ty dvě.. 
Není tady
Já vás chápu holky, ale zase vám řeknu celkem na rovinu, že po těch letech to taky člověk bere jinak...mě někdy připadá že ty největší emoce a zoufání a stresy jsem si už vyplýtvala a teď už jsem přece jen trochu otrlá...no samozřejmě doufám, že tu otrlost nebudu potřebovat. Zato je mi jasné, že až pan doktor potvrdí srdíčko, tak se rozbrečím 
Není tady
Holky moje moc děkuju
Kéž by
Už se moc těším, až se o tu dobrou zprávu s váma budu moct podělit....a koukám, kolik přejícných duší to máme na ty dvojčátka

Není tady
Ronji, tohle připadá neskutečný i mně!! Ale není důležitý, na kolikátej pokus to vyjde, ale hlavně, ŽE to vyjde!!!
i tohle moje těhu je už šestý... a přitom je zatím Tomík jedináček... ale asi to tak mělo být.
Není tady
Já vím Berko jak jsi to měla těžké a pořád se raduju z toho, že vám to nakonec dopadlo dobře. Úžasný s tím druhým těhu, jsi už daleko a teď už to snad bude všechno dobré!!! 
Není tady
Ronji, díky. Pro mě to jsou to taky pořád zázraky!!! Ale jinak to mám podobné jako Ty. Nejhůř jsem nesla první nezdar, pak jsem už tušila, co se může stát a tolik mě to nešokovalo..., i když to bolelo stejně. Přesto, když se narodil malej, tak to byl nejkrásnější pocit na světě! Jsem za něj hrozně vďěčná 
Není tady

hoj babuchy, co ta naše Simča? Neozvala se?
Leonty, no kráááása, koukám, že přišla další plodná vlna 

Není tady

Ta baba to taky nemůže mít jednoduché, zítra jí písnu SMSku.
A já? Stále strašně unavená. Svaly jsou jak guma. A máme pro vás s Tomíkem překvapení, ale to vám řeknu až zítra 

Není tady

já dostříkám a taky zase pofičím. Dobrou!!!!

Není tady
ták a už je zítra a já chci překvápko od Sáděte 
Ronji, ty obavy a určitý "odstup" znám taky... i u Dorči i teď jsem hodně dlouho cítila takovou nejistotu a raděj si to těhu ani moc nepřipouštěla k tělu.... třeba když jsem v 11tt říkala, kamarádce, že nemůžu jet s nim na nějaký výlet, protože jsem těhotná, neopomněla jsem dodat, ať to ještě nikomu neříká, protože to prostě pořád nemusí dopadnout dobře... u mně v obou případech taková větší "jistota" a důvěra v to, že to dopadne dobře, přišla vždycky s pohyby - jak toho prcka cítím aspoň občas, tak je to pro mně důkaz, že to nejkřehčí období už máme za sebou 
no a jinak naplánování těhu, // a porod během jednoho roku považuju taky za sci-fi a vždycky kroutím hlavou nad těmi, co si to fakt tak naplánují a klapne to (třeba u více dětí)...
se cítím pak jak z jinéh světa 
Beru, z Tebe mám hroznou radost, že druhé dítko se tentokrát podařilo bez všech nezdarů předtím... ale je mi jasné, že jsi ze začátku snad ani nevěřila, že by to mohlo vyjít - první otěhu po porodu a hned aby to bylo ono
a jeslti jsou zprávy od Leontýnky pravdivé, tak mám radost 
Není tady

Dobré ráno,
Ronji - to jsou krásné zprávy, moc držím palce. 
Leonty - jestli je to pravda, tak gratuluju a doufám, že se ukážeš. 
Leni - úplně jsem si připomněla svoje těhu ze začátku. Jejda, to letí... Před rokem jsem ještě byla dva v jednom.
Sádi - taky čekám na novinky. 
Není tady
Dobré ráno holky!!
Sádí čekám na to překvapenííííí 

doufám, že nebude až v jedenáct večer...to už chrundím 
Není tady
No teda já se z Vás fakt poseru 

Člověk se víkend trápí u tchýně a tady zatím takové novinky 
Ronjísku 
mám z tebe obrovskou radost a jsi fakt dobrá,že jsi to neřekla
Moc držím pěstičky 
Leonty 

Sadí,další kilo budete mít nahoře coby dup,je super,že se Tomíkovi tak daří
a na překvápko se taky teším 

Silvoušku,jak je zlato,moc na Vás myslím 
Není tady
Bééééé, holky tak jsem volala do Reprofitu a musím zítra naklusat na krev, protože teprve podle krve mě objednají na UTZ. Tak tomu jsem se přesně chtěla vyhnout, ale co už. Snad tak bude nějaká normální hladinka ať si nemusím dělat starost 
Není tady

baby zvědavé
až se vrátím z nemocnice, takže kolem poledne 

Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41