|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41
Téma zavřeno
Ronja napsal(a):
Marti já myslím že z té síly čárky se usuzovat nedá nic, podle mě je prostě nejtlustší, jakou to umí, a jestli je tam jedno vyvinuté mládě nebo pět mrňavých dětiček se fakt nedá říct
přesně tak, já měla čárku normální, krevní hodnoty přitom na horní hranici křivky (vypadala na dvojčata) a tak, takže hlavně ať čárka je, a především to srdíčko v ten správnej čas!
Ronja napsal(a):
Ty (ten, ta) které (který, kteří?) jsou teď u mě to dotáhly zatím nejdál, takže jsou/je pro mě nejdůležitější a soustředím se na ně (na ni?) Mě ta čeština zabije
Jj, přesně tak, tam patří veškerá energie a myšlenky 
Není tady
Ronja napsal(a):
Marti já myslím že z té síly čárky se usuzovat nedá nic, podle mě je prostě nejtlustší, jakou to umí, a jestli je tam jedno vyvinuté mládě nebo pět mrňavých dětiček se fakt nedá říct
to je vlastne asi pravda...
ale vzdy jsem si te fakt predstavoval s dvojcatkama... s klukem a holcickou 

Není tady
Ronja napsal(a):
Jé Mufi já Notting Hill miluju
Teď jsme slavili ségřiny narozky. Je ve 12. týdnu, furt je jí blbě, tak popíjí kolu, trochu jsem si taky nalila a mamka na mě hned "proč to nenecháš nastávající matce?" Jsme na sebe s ségrou mrklay a hihňaly jsme se jak puberťačky
mas vic sester nebo to je ta co s nama byla na srazu? 
Není tady
Fi stejně je to divný, mezi vztahem síly čárky a HCG fakt nemám jasno. Při posledním nepodařeném těhu loni touhle dobou se mi čárka rýsovala až silně po limitu a byla dost bledá....přitom HCG 114, takže 25 mammáč to měla chytat v pohodě
A taky si pamatuju tu kočku co tu jednou posílala obrázky tlusté čárky po revizi...a pak měla HCG snad 8 nebo kolik, přitom na testu dálnice.
Není tady
Ronja napsal(a):
Marti to je furt ta jedna
Jestli jí nebude blbě tak přijde na sraz i teď
juu ja se na vas uz tak desne moc tesim
.... hehe 
Není tady
Míšo a Sluni děkuju
Dnes je tu nádherně, byli jsme už na dvou procházkách, ale pro změnu mě teď zase bolí břicho, tak se hodím trochu do klidu.
Není tady
Ronja napsal(a):
No, ono to nebylo tak jednoduchý Gall
Já to asi rovnou bonznu celý...tyhle // jsou z našeho prvního IVF.
Měli jsme ICSI, 31. října nám zavedli dvě blastocysty (pětidenní embrya). S testem jsme čekali, ale když nedorazila mrcha, přeci jen jsme už hodně doufali, že tam ty dvě // budou...a dneska tam teda vylezly hned, na to že je večír.
Holky nezlobte se na mě že jsem to na sebe nepráskla, ale my jsme to s M. potřebovali prožít sami a v klidu..neví to ani rodina, jen moje ségra. Pořád jsme si nebyli jistí jestli vůbec je co říkat, jestli budou nějaké folikuly, v nich nějaká vajíčka, jestli se něco oplodní...pak po ET jsem se zase zkoušela soustředit na jiné věci, jak to šlo, no...a nezbláznit se z toho
Tak koukám, žes to už konečně práskla
A mooooooooooooooooooooooooc grauluju k dálnicím! Ronji, přesně jak psala Mufi, na srazu se s Mufkou a Michalem práskneme na tvoje (vaše) zdraví

To už by mohla tou dobou být i srdíčka, ne? 
Není tady
No, kdybych nebyla takovej plašan, tak bych si dočetla, že se nejspíš nebudeš chtít nikam hnát před srazem
. No ale to nevadí, my vám věříme. S takovejma čárama to prostě musí klapnout! 
Není tady
Ronji teda toto se čte krásně mám obrovskou radost a ty dálnice úplně ukázkové je to supééééééééééééééééér
Kočko moc vám přeju ať je vše tak jak má být a jste šťastní
. A ty jsi bojovnice ty to zvládneš i s tou nemocí 

Těším se další dobré zprávy 

Není tady
Verčulka napsal(a):
Veru jak to zvládáš s Crohnem, mě se daří dobře když se nepřepínám, nestresuju a dostatečně spím, ale mám nějak pocit, že tenhle životní styl není zrovna dobře slučitelný s mateřstvím, natož několikanásobným
Blbě
o tom by mohl asi nejvíc psát můj, často se hádáme, že je mi pořád zle.. Zapomínám pít, jíst, spaní jen za odměnu, občas jsem ráda za dvě hoďky denně.. ale mohlo by být hůř
Jenže, můj dr. mě naposledy viděl když jsem čekala Jířu, léky neberu, takže jsi na tom líp a budeš to zvládat skvěle!
Ronji, třeba ti přijde vhod další zkušenost- já mám od porodu od Crohna pokoj (ťuk ťuk) až na jedno extempore kdy jsem se přežrala makové buchty a pak dostala chuť na nudle s mákem
to mi bylo ouvej, ale jinak pohoda. Léky neberu, měla bych Pentasu, ale od té doby co jsem zjistila že jsem těhu jsem jí neměla v puse. takže jen nějaké vitamíny. S dietou si taky hlavu moc nelámu, to spíš sem ráda že se stihnu najíst 
Jen v šestinedělí to trochu haprovalo, přece jen je to hormonální změna jak p.r.a.s.e., ale uklidnil se. Myslím že tělo se vybičuje a hlavně psychika, ta dělá zázraky, to určitě víš 
tak se drž, myslím na vás 
Není tady
Ronja napsal(a):
Holky moje milovaný...tak vám sem něco hodím, jo?
http://img573.imageshack.us/img573/8739 … 62h.th.jpg
Tak konečně jsem se sem dostala a dočetla ten neuvěřitelnej počet gratulací, ke kterým se samo taky strašně ráda připojuju a držíme tu vše co máme 

Taková hodná teta si to prostě zaslouží!!
Mám z tebe strašnou radost, a i s naší malou kočičkou ti budeme dál fandit! 
Není tady
Ronji, ta "kočka" s porevizníma tlusticema a hcg 11 jsem byla já 
Až nedávno jsem se dozvěděla, že hcg se prostě do moči vylučuje jinak, než do krve, a tak i když v krvi je skoro
nic, v moči to ještě dlouho může vypadat na vysoký hcg...trvá to prostě tělu nějakou dobu, než hcg odbourá 

Není tady
Veruško aháááá
Promiň já si nepamatovala jméno, ale to překvapení když jsi přišla z krve
Víš co, já když měla naposledy // a pak jsem začala krvácet, tak byl test bílý jako sníh během několika dnů...ale taky asi záleží, z kolika to klesá, to je jasný. A pak jsou taky holky co se jim HCG do moči nevylučuje skoro vůbec, test negativní a těhotenství jim potvrdí odběr krve. No jo no, život je pestrý 
Já se jen snažím na klesající HCG, potraty a zamlklá těhotenství nemyslet
pomohly by nějaké příznaky prosperujícího těhu, ale kde je vzít a nekrást 
Není tady

gratulec Leontyne k tehu...... 
Není tady

jooooo, jsem neco praskla.....???
Není tady

myslim, ze KET..... 
Není tady

no Leontynko, teda totooo
a že se nenaprášíš ? 

Není tady

10 tydnu? 
Není tady
No tak to je nádhera, tady sedím a usmívám se od ucha k uchu. Nevím jestli si tohle přečteš Lei, ale mám z tebe a za tebe velikou, velikou radost
A někdy se tu ukaž...třeba se potkáme v letňátkách

Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41