|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 41
Téma zavřeno
Ronjí vím, že to máš takhle... a sama nevím co ti víc přát.... jestli dvojky, kdy vím, že to pro tvé zdraví nebude moc jednoduché, ale taky vím, že byste je zvládli levou zadní a dítka by patřila mezi ty nejmilovanější na světě nebo "alespoň" to jedno, kdy to pro tebe nebude takový záhul atd... no staň se co se má stát... my prostě držíme palčáky a nevím, tak nějak s v sobě ani nepřipouštím možnost, že by něco nebylo dobře... ale pššššt už mlčím 
Verčulko
jak se máte? jak zvládáš??? 
Není tady

Mufí, jde to, však to znáš 
Ronjí, domu jsem šla s -13 kg, ale prostě to bylo celé takové "jiné" 

Není tady
jooo a jestli já si někdy myslela že až budou dvojky větší bude líp tak jsem byla pěěěěkně blbá...
momentálně máme fakt asi období, kdy je to mazec... jakási puberta či co s nima tluče.. Beruna normálně na férovku odsekává nebo na mě začne tou svou hatlapatilkou mlet pantem, když jí sprdnu... rozálka se začala vztekat jak blázen a k tomu přdá svůj jekot a nechciiiiiiiii
no ale paní v lékárně mě uklidnila (má 8mi leté dvojky), že si mám být jistá - BUDE HŮŘ..
tak už se těším...
ale neee nebudu tady ty mé cácroky jen hanit... ony i tak 5 min. denně jsou stráááááášně sladké... když se pusinkují, objímají a když se ráno přijdo mazlit
to je pak únava pryč....
Není tady

Hele, mufe, nestraš, jo?!
Ale jestli budou jako Jířa
tak se jdu věšet už teď..

Není tady
TAk Veru, já k tomu neměla malého sviště... jen 8mi letou cácorku...
to už je o něčem jiném...
ale teda fakt si to užij, bude hůř..... chi chi chi... to miluje moje sousedka, když jí to řeknu... má dvojky kluky 5 měs. staré a občas si postěžuje... joooo do roka, roka a půl to byla fakt paráda...

Není tady
Ronjí, já mám takovou radost. včera jsem nemohla moc psát, měl ajsem řvouna u sbe. (ona totiž Sofi totál bojkotuje spaní a zvlášť spaní večer, když usne druhá potvůrka
) ale moc ti držím palčáky. No, taky bych ti (škodolibě ; ) ) přála dvojky... ale i dkyž bude "jen" jedno, tak budu s tebou radostně sledovat těhu.
Mufí, tak si užívej severu... a chvilku klidu. ty tvoje cácorky vypadají sladce alespoň ana fotkách
(koukal ajsem na foto ze srazu). a oni pořád nejsou? ? 

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Mufi mě je to jasné, že je to záběr a upřímně nevím, jestli bych na to fyzicky měla. Je pravda, že máme barák, mamku po ruce a manžela, který bude určitě pomáhat ze všech sil, takže celkem ideální konstelace. Ale prostě to beru tak, že jedno i dvě srdíčka budou dobrá zpráva, každé z jiného důvodu...tak se nechám překvapit 
Veru jak to zvládáš s Crohnem, mě se daří dobře když se nepřepínám, nestresuju a dostatečně spím, ale mám nějak pocit, že tenhle životní styl není zrovna dobře slučitelný s mateřstvím, natož několikanásobným 
Není tady

Nééé, moje děti budou sluníčka, nikdy nezazlobí, vždy poslechnou maminku na slovo a nebudou s nima žádné problémy 
Jo jo, momentálně je fakt největší "problém" Jiřík a to jeho telecí období, ale zase mě pořád uklidňuje to, že jednou z nich bude super parta 

Není tady
Verčulko naštěstí funguje fakt pravidlo, že většinou je jedno z dvojek klidnější.... a zatím to je celkem pravda... střídá se to, holky si tu štafetu předávají, ale fakt díky za to... mít ty období u obou úplně nastejno, tak už jsem v bohnicích...
ale jako pravda je, že když je třeba pak pozoruju, aniž by to věděly, je to dokonalé... třeba ve školce, před odchodem, po pohádce, čarují a vyčarují si nějaké dobroty... a tudle místo spaní svorně seděly na postely a čarovaly... jedna jela čááááááry druhá mlela mááááááry... no fakt super...
Není tady
Ronja napsal(a):
Mufi mě je to jasné, že je to záběr a upřímně nevím, jestli bych na to fyzicky měla. Je pravda, že máme barák, mamku po ruce a manžela, který bude určitě pomáhat ze všech sil, takže celkem ideální konstelace. Ale prostě to beru tak, že jedno i dvě srdíčka budou dobrá zpráva, každé z jiného důvodu...tak se nechám překvapit
Veru jak to zvládáš s Crohnem, mě se daří dobře když se nepřepínám, nestresuju a dostatečně spím, ale mám nějak pocit, že tenhle životní styl není zrovna dobře slučitelný s mateřstvím, natož několikanásobným
Ronji, ty tohle zvladnes, mas k tomu tu spravnou motivaci i podporu okoli..at bude
kolik chce, ja osobne bych ti prala alespon jednu holcicku 

Není tady
Romí no divné, viď, dyť mají být po mamince, ne?? tak by měly být hodné pořád...
nooo jenomže ony asi fakt po mamince jsou a tam je zakopanej pes....
Ronjo já vím...
zkrátka držíme palce a ono to bude dobré..
Verčul bude, o tom nepochybuj!!
Není tady

Blbě
o tom by mohl asi nejvíc psát můj, často se hádáme, že je mi pořád zle.. Zapomínám pít, jíst, spaní jen za odměnu, občas jsem ráda za dvě hoďky denně.. ale mohlo by být hůř
Jenže, můj dr. mě naposledy viděl když jsem čekala Jířu, léky neberu, takže jsi na tom líp a budeš to zvládat skvěle!

Není tady
mufina1 napsal(a):
Romí no divné, viď, dyť mají být po mamince, ne?? tak by měly být hodné pořád...
![]()
![]()
nooo jenomže ony asi fakt po mamince jsou a tam je zakopanej pes....
![]()
![]()
Ronjo já vím...zkrátka držíme palce a ono to bude dobré..
![]()
![]()
Verčul bude, o tom nepochybuj!!

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady

Jééé, to je sladké
No na fotkách jsou k sežrání co jsem viděla (než jste si to začaly zamykat). No je boží, když mě vidí a můžou si pusu roztrhout jak se řehní a ukecaný jsou taky až hrůza
Domča mi tedy přijde takový pohodovější, ale u vojtovky je zase takový zatvrzelý a pere se se mnou, to je pohodová Evička, i když bez slziček se to neobejde snad nikdy..

Není tady

mufina1 napsal(a):
Veru zkus se dát do kupy teď... ono později to fakt nebude prča a potřebovala bys nabrat alespoň trochu sil
Však já to vím, ale... Pořád je něco co se musí nebo není hlídání.. Juj, ty výmluvy 

Není tady

Loučím se s váma, vypadá to, že se všude spí, tak toho jdu využít! Tátu máme v práci, tak se budu v noci točit sama. Přeji dobrou noc a dál vás budu sledovat a myslet na vás, pa pa 

Není tady
Veru prosímtě fakt neblbni...já samo chápu že je to složitý, i s hlídáním atd., ale to postižení střev se jen hromadí, zatím jsi mladá a strašně silná baba, ale tohle si raději hlídej...přeci bych nechtěla skončit v nemocnici, ony blokády střev, resekce, umělé vývody, tohle k té nemoci taky bohužel patří a to už by se s dětmi kombinovalo ještě daleko hůř 
Není tady
Ronja napsal(a):
No, ono to nebylo tak jednoduchý Gall
Já to asi rovnou bonznu celý...tyhle // jsou z našeho prvního IVF.
Měli jsme ICSI, 31. října nám zavedli dvě blastocysty (pětidenní embrya). S testem jsme čekali, ale když nedorazila mrcha, přeci jen jsme už hodně doufali, že tam ty dvě // budou...a dneska tam teda vylezly hned, na to že je večír.
Holky nezlobte se na mě že jsem to na sebe nepráskla, ale my jsme to s M. potřebovali prožít sami a v klidu..neví to ani rodina, jen moje ségra. Pořád jsme si nebyli jistí jestli vůbec je co říkat, jestli budou nějaké folikuly, v nich nějaká vajíčka, jestli se něco oplodní...pak po ET jsem se zase zkoušela soustředit na jiné věci, jak to šlo, no...a nezbláznit se z toho
Jůůůva Ronjo no to je paráda!!
Moc držím palečky ať je vše v pořádku a téda jsem zvědavá jestli budou dvě srdíčka 
Není tady
A taky tě obdivuju že jsi to dokázala nevybrebentit, to já jsem slepičí pr... a nevydržela bych
Tak ať to přinese štěstí 
Není tady
Ronja napsal(a):
Jééé ahoj Fi...
Já to ještě nějak shrnu, abys to nemusela hledat, ale holkám už to bude lézt na nervy
Rozhodnutí padlo už dávno, jen jsme čekali až nebudu v Americe a zároveň ani ne moc nemocná. Nakonec se to konečně rozjelo, to už byla ségra těhotná, ale to jsem v pohodě (určitě líp než minule). Docela vtipné bylo, že jsem začala stimulovat v pátek a o víkendu jsme se viděli s našimi kamarády, kteří mají velkou pěstounskou rodinu a rozhodli jsme se, že ať už to dopadne jakkoli, chtěli bychom do pěstounství taky jít. Možná i kvůli tomu jsme to snášeli psychicky moc dobře, byla jsem v podstatě klidná jak želva až do transferu, který se mnou zamával pěkně...
Měla jsem 11 folíků, v nich 9 vajíček, měli jsme ICSI. Oplodnilo se jich 7, vyvíjely se všechny krásně, takže nám nechali PK. ET byl doják, to jsem obrečela...a pak už jen doufala, že se chytne aspoň jedna (dvě jsme nechali zavést a 4 nám nakonec zamrazili). Fyzicky to bylo dobré, jen po OPU jsem měla dost bolesti a byla jsem ráda, že můžu ležet. Pár dní po ET už všechny příznaky ze stimulace přešly a od té doby je mi dobře, až na menstruační křeče, které se občas ozývají...tož tak...no jsme šťastní
Ronjo, to je fantazie
Já pamatuju, žes mi psala něco o podzimu a pak jsem tady nedávno četla něco o adopci (pěstounství), ale ještě radši teď čtu, že jste se do toho IVF pustili a hlavně že klaplo! A určitě B-h dá že klapne i celý těhu 
MS křeče jsou vážně moc otravný, zkus je ignorovat co nejvíc, ale sama vím, že jsem si mohla 100x opakovat že to je prostě všechno moc citlivý a prokrvený a hormonálně "naboostrovaný", ale přesto jsem se taky kolikrát bála, že zjistím že přišla MS a bude to konec. Naposledy jsem panikařila v 28tt 
Mám fakt radost a těším se na další zprávy, a na tvůj metřík, utz fotečky a tvoji slohovku za 8 měsíců 
A je moc dobře, že jste zvolili ICSI!
P.S.: četla jsem tvoji odpověď Verynce ohledně toho náb. aspektu; myšlenkami na zmrazená embrya a jejich další osud se v tenhle okamžik nezabývej, ani já to nedělám. Dřív jsem taky měla trochu odvážné plány ohledně dárcovství, po porodu se to radikálně změnilo, teď tuplem, neříkám že ty to budeš mít stejně, ale jen to, že já jsem na to před dvěma lety intenzivně myslela úplně zbytečně. Pohlaď bříško a užívej si to na max!!! 
Není tady
Ronji aj si te zive predstavuju s krasnyma 
... ja osobne si myslim, ze 3 asi ne, ejstlis e tak da usuzovat dle sily carky na testu, ponevac ten mamac je 10 myslim a holky doted asi testili jen 25.... ale samooo,ze ti preju tolik deticek kolik si sama prejes 

Není tady
Marti já myslím že z té síly čárky se usuzovat nedá nic, podle mě je prostě nejtlustší, jakou to umí, a jestli je tam jedno vyvinuté mládě nebo pět mrňavých dětiček se fakt nedá říct 
Fi naprosto souhlasím, je mi jasné, že se ty pocity a postoje budou hodně měnit. Jen jsem potřebovala mít nějaké rozhodnutí teď, když jsme do toho šli, nějaký plán, co bude, když...a nepřekvapilo by mě, kdyby se ještě hodně změnil a posunul, určitě mě čeká hodně nových věcí a budu muset přehodnocovat.
Myšlenky na naše 4 mrazáčky sahají asi tak daleko, že teď jsem ráda že tam jsou, pro někdy. Ty (ten, ta) které (který, kteří?) jsou teď u mě to dotáhly zatím nejdál, takže jsou/je pro mě nejdůležitější a soustředím se na ně (na ni?) Mě ta čeština zabije 
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 41