|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 33 34 35 36 37 … 41
Téma zavřeno
Ronji, náááhodou, já Ti přeju jen dvojčátka - to jsou tu jiní, co prorokují trojitý vrh
Tý jo, ale to vám na Vánoce vyjde fakt hezky
a pořád má takové návaly práce, nebos kolem IVF trochu zvolnila?
Není tady
Holky prosímvás trojčata ne, já bych se strašně bála potratu, předčasného porodu a vůbec 
Leni ke konci stimulace a po opu jsem jela na půl úvazku, po ET jsem měla dva dny úplné volno, pak pomalu zpět do práce a po týdnu jsem makala docela hodně, abych neměla čas myslet na blbosti...což jsem teda stejně myslela, Muf ti to potvrdí 
Není tady
Ronji, se ani nedivím
a bojím se, že stejně nebude líp - i když potvrdí srdíčko, pořád budou obavy, pak přijdou jiné strachy atd... a u trojčátek bych asi taky měla velké obavy ze všech komplikací atd... myslím, že u Tebe budou/byly by docela rizikové i dvojčata, ne? a Crohn Tě teď nezlobí?
Není tady
Crohn od ET trochu zlobí, musím hlídat dietu. Já jsem trochu čekala, že mi ET dvojčat nedoporučí kvůli Crohnovi a těm předchozím neúspěšným těhu, ale on je pan doktor takovej rozlítanej, že si to asi neuvědomil a odsouhlasil nám zavedení dvou
Teda teď jsem psala Silvi, že mi napsal ještě prednison na preventivní úpravu imunity a říkal, že kdyby to bylo zase potrat nebo ZT tak uděláme pořádné vyšetření..tím se mi jaksi předem ulevilo, že někdo otevřeně řekl, že dvě neúspěšná těhu nemusí být úplně ok a že pokud se to bude opakovat, tak se tím bude zabývat....
Není tady
Ronji, já hlavně moc doufám, že nebude důvod se ničím takovým zabývat
a kdyby Crohn začal zlobit (stává se to v těhu?), můžeš nějaké léky apod.?
Není tady
Ahoj ahoj ahoj...
holky já normálně prchla na sever... jsem nějak potřebovala vypnout... takže v krbovkách plápolá oheň, vínko nalité, děti spí (jak dlouho ještě budou toť otázka) a nejspíš si půjdu pustit nějakej ouplně stupidní film
Ronjí už se těším k vám...
jinak k těm tvým bolestem... i já měla bolesti jako na mrchu... občas mě dokonce tak píchlo v břiše, že jsem měla pocit, jak kdyby tam někdo vrazil nůž a sťoural s tím.. bleee... ale ustalo to a pak to bylo znovu až od cca 36 tt...
Není tady
jé, Mufi, já se skočím přidat, ju? jen teda místo vínka si asi naleju jen vodu
a jak je na severu? u nás dneska bylo nádherně, dopoledne jsem vyhnala na 3 hodiny Pavla i s Dorčou ven
a uklidila pořádně kuchyň a koupelnu
Mali, u nás už se spí
já jsem totiž před pár dny napsala na podzimňata ódu na to, jak Dorina hezky spinká přes den i 3 hodiny a pak chodí večer spávat až mezi 8-9 no a ona teď už asi 3.den po sobě odpolední spánek absolutně bojkotuje (dneska jsem si fakt myslela, že usne, když byli dopoledne venku a zase nic) a pak usíná večer už po 7.hodině
sice se teda budí už někdy mezi 5-6, ale to se dá snést, aspoň se toho za celý den víc stihne
ale teda upřímně doufám, že je to jen nějaké blbé období a zas začne po obědě aspoň na hodinu spávat, nebo mě za chvilku klepne 
Není tady
Leni kdyby začal Crohn zlobit v těhu, mohla bych Prednison ve vyšších dávkách. Pevně ale doufám, že na to nedojde a zvládnu to dietou, přeci jen přibírat po prednisonu a ještě kvůli těhotenství, taky mám jen jedny záda, že 
Mufi ahoj
To je dobře, že jste prchli. Pěkně relaxuj. Já mám práce až nad hlavu, ale beru to v klidu. Teď jsem tady blbla s neteří, ale snažila jsem se ji moc netahat, přeci jen 16 kg... Mě nevadí tolik ty bolesti jako takové, spíš ten strach, co za nimi je...přeci jen je tak strašně brzo, ještě se může stát úplně cokoli..no ale tak nebudu myslet na nejhorší, naopak to chce myslet pozitivně, že 
Mali ahoj, co dělá tvoje bříško? 
Není tady
Ronji, raděj se s ní moc netahej - mně Dr řekla, že bych měla správně nosit jen max. 10kg (malá váží něco málo přes 11, tak říkala, že se mám snažit to fakt nepřehánět) a je pravda, že když jsme párkrát (hned ze začátku těhu) šly z obchodu a neměla jsem s sebou kočárek a ona chtěla na ruce, tak jsem docela brzo začla cítit břicho a to jsem "vycvičená" a nosila jsem ji předtím denně...
tak třeba to hoď na záda, že Ti ruplo a nemůžeš ji tahat, to nebude podezřelé 
Není tady
Díky Leni
Já naštěstí jak jsme skoro pořád polozdechlá, tak se ode mě doma moc neočekává. Kdybych byla za normálních okolností zdravý jedinec, tak budu teď silně podezřelá. Takhle nikoho nepřekvapí, že si udělám vlastní oběd (bezlepkový), po obědě jdu spát, zmrzlinu odmítnu, k vínu si jen čuchnu a v 8 zahlásím, že jsem utahaná a jdu ležet 
Najednou jsem fakt opatrná jak nikdy před tím..na jídlo, na prášky, na všechno. Asi mi strašně záleží na tom, abych měla čisté svědomí, že jsem udělala úplně všechno co se dalo...
Není tady

RONJI nemáš zač a já pak zase přijdu gratulovat k srdíčku nebo srdíčkům
A pak k pohybům (jestli je zaznamenám, vlastně na Babinet teď chodím jen koukat na Sadí s Tomáškem a teď i na tebe) a tak a nakonec k narození 
Upravil(a) Petruša (13. 11. 2010 20:59)
Není tady
Lení jasné, přidej se... právě mám puštěný Notting Hill... asi tak jediné na co mám kapacitu
Mališku jak ti je???
Ronjísku práci nehroť, ona neuteče, mrcha...
aspoň měnikdy nezdrhla... a pozitivní myšlení... noooo jako jo, ale víme jak to je... jo jasné, snaž se to užívat si... vychutnávat si každý okamžik... moc moc držíme palce, aby už nic jiného než slasti těhotenství nebylo...
ale nikdo se na tebe nebude zlobit, když někdy budeš mít depku a chmury.. pak jsme tu zas pro tebe, abychom ti dodaly síly
Není tady
Tý vogo Ronjísku, co to čtu? Já Ti naopak přeju nejmíň paterčata
. Ne, dělám si srandu. Ať jich je kolik chce, držím pěsti. 
Není tady
Jé Mufi já Notting Hill miluju 
Teď jsme slavili ségřiny narozky. Je ve 12. týdnu, furt je jí blbě, tak popíjí kolu, trochu jsem si taky nalila a mamka na mě hned "proč to nenecháš nastávající matce?" Jsme na sebe s ségrou mrklay a hihňaly jsme se jak puberťačky 
Není tady
Ronja napsal(a):
No, ono to nebylo tak jednoduchý Gall
Já to asi rovnou bonznu celý...tyhle // jsou z našeho prvního IVF.
OMG!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=MfBh8rthdL0 To je teda překvapení

Moc moc moc gratuluju a přeju, aby se to celé povedlo, za dva týdny bilo aspoň jedno
, a za cca 8 měsíců jsme tu zapíjely malé(ho) loupežníka(y)
Jsem naměkko a strašně moc ti to přeju. Je super že jste se rozhodli a že to vyšlo tak krásně i s těma emerickýma spermiema v konjunkci s helloweenskýma vejcema, to prostě muselo klapnout! 
A povídej něco kolem IVF, jak jsi to snášela, všechno OK? Jaký byly tvoje pocity v průběhu, psala sis to někam? Co muž, jak to snášel? Kolik vajíček bylo z OPU? A máte teda ještě 4 embrya? To je super výsledek, tak akorát 
Není tady
Ronja napsal(a):
Teď jsme slavili ségřiny narozky. Je ve 12. týdnu, furt je jí blbě, tak popíjí kolu, trochu jsem si taky nalila a mamka na mě hned "proč to nenecháš nastávající matce?" Jsme na sebe s ségrou mrklay a hihňaly jsme se jak puberťačky
Jaj, jak se ti šlo do IVF s čerstvou novinkou, že je podruhé těhotná? 
Není tady
Ronja napsal(a):
Ronji, fiha, tak to bude mamka koukat, vid? :-)

Není tady

Saďourek napsal(a):
Ježibaby!!!! My vážíme KILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty brďo, Sadí, no to je úplně úžasné!!!!! Moc gratuluji
A kdyby si chtěla malinké oblečení, něco málo tady mám, ráda pošlu, ale prosím SZ nebo písni mail 

Není tady

Ronjí, obrovská gratulace k // a držím vše co mám, aby to bylo ok a ta dvojčátka tam byla
A hlavně tě nezlobil ten Crohn, to je fakt humáč
Tak tfuj tfuj tfuj a opatruj se 

Není tady
Jééé ahoj Fi...
Já to ještě nějak shrnu, abys to nemusela hledat, ale holkám už to bude lézt na nervy 
Rozhodnutí padlo už dávno, jen jsme čekali až nebudu v Americe a zároveň ani ne moc nemocná. Nakonec se to konečně rozjelo, to už byla ségra těhotná, ale to jsem v pohodě (určitě líp než minule). Docela vtipné bylo, že jsem začala stimulovat v pátek a o víkendu jsme se viděli s našimi kamarády, kteří mají velkou pěstounskou rodinu a rozhodli jsme se, že ať už to dopadne jakkoli, chtěli bychom do pěstounství taky jít. Možná i kvůli tomu jsme to snášeli psychicky moc dobře, byla jsem v podstatě klidná jak želva až do transferu, který se mnou zamával pěkně...
Měla jsem 11 folíků, v nich 9 vajíček, měli jsme ICSI. Oplodnilo se jich 7, vyvíjely se všechny krásně, takže nám nechali PK. ET byl doják, to jsem obrečela...a pak už jen doufala, že se chytne aspoň jedna (dvě jsme nechali zavést a 4 nám nakonec zamrazili). Fyzicky to bylo dobré, jen po OPU jsem měla dost bolesti a byla jsem ráda, že můžu ležet. Pár dní po ET už všechny příznaky ze stimulace přešly a od té doby je mi dobře, až na menstruační křeče, které se občas ozývají...tož tak...no jsme šťastní 
Není tady
Ronjí ty taky???
já na něm ujíždím.. buď u toho žehlím nebo prostě jen tak JSEM... to už jsem hoooodně dlouho nedělala... a tělo si řeklo...
jeeee já si vás se ségrou ouplně představuju a tlemím se tu taky
docela ráda bych viděla maminu až jí to oznámíte... no a jestli fakt budou dvojky tak to teprvá....
dodnes vidím mou mámu a jak byla hotová z utz u Břešťáka 
Není tady
Verčo děkuju, snažím se dávat pozor na dietu a doufám, že nějak zvládnu okoučovat těhotenské chutě, nevolnosti a dietu na Crohna zároveň
Karal tohle je něco na co se těším strašně, strašně moc...i kvůli rodině mě ta neplodnost fakt bolí. Z M. strany žádné praděti nejsou a ani šance na žádné se nerýsuje, dědeček (88) už plakal, že jim rod vymře...nevím jestli to nezní divně, ale strašně moc bych mu to chtěla dát, že rodina pokračuje, i mojí mamce, která opravdu nutně potřebuje víc než jedno vnouče, nebo se z ní už asi zblázníme 
Není tady

Ronjí, to víš že zvládneš, já za celé těhu přibrala 3 kg a chutě jsem tedy žádné neměla, ale i kdyby jsi měla, hlavně ať jste v pořádku 

Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 33 34 35 36 37 … 41