29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Hezký večer,
Malí, tak se vám ten chlapeček opět nepovedl, jo? ale kdyby chtěl taťka nějak protestovat, tak mu vysvětli, že za to si může on
a fotbal může učit i holky, ne?
hlavně gratuluju, že je všechno v pořádku
Marky, to asi ani nemá smysl komentovat... vy jste ji začli opravovat ve stejné době, kdy my na bytě, že? my už pomalu plánujem opravu další koupelny... kdybys z něj aspoň mohla vytřískat nějaké peníze, tak Ti řeknu, ať si na to zavoláš normálně firmu, jenže to bys pak byla asi bez peněz a to s tím autem mě dorazilo
místo aby Tě trochu šetřil na konci těhu, tak dělá takové... nechceš povyměňovat zámky, až se jednou bude vracet z práce?
ať si jde za tou svou, co ji vlastně nemá... ta by ho asi brzo vypakovala, když by zjistila, jaký je...
Romi, ten Tvůj taky perlí to já slyšet něco o tom, že si školu dělám kvůli seběvědomí, tak mu asi ukážu, jak moc mi narostlo
ale naštěstí můj chlap je v tomto rozumný a ví, že to nedělám jen tak z rozmaru...
Bětko, četla jsem Tvůj dotaz ohledně AMC... Tobě vyšly NT i TT vpořádku, že? já osobně bych asi na AMC jen kvůli věku nešla, třeba si jen zkus domluvit pořádný UTZ (klidně i za příplatek) a na základě toho a konzultace s Dr se rozhodni, jeslti je to potřeba, nebo ani ne... jinak jak už Ti psala antaliss v tématu, výsledky bývají do 3 týdnů, ale některé výsledky se dají zjistit už dřív (někde to dělají za příplatek, někde automaticky)
Není tady
Dobré ráni,
Mali gratuluju k holčičce
Markét nezačali jste dělat tu koupelnu už když jsi byla poprvé těhu? Nejsem sice úplně v obraze, ale když si dám jedna a jedna dohromady, tak je mi jasné, že to doma nemáš a nebudeš mít jednoduchý
Není tady
Markét a Romi, nevím moc co na to říct, jen si myslím, že ti Vaši chlapi si Vás ani trochu nezaslouží
tak posílám moc sil, ať to zvládnete
Není tady
Malisku gratuluju k dalsi princezne (ja bych za ni byla rada ,proste dve sestricky tak brzy po sobe ,by byly fajn ,ale kdyz to bude kluk ,taky budeme radi
)
Marky je mi lito ,ze to mas doma takove divoke to si moc klidu na konci tehu neuzivas
Ten tvuj chlap by asi potreboval poradnou ranu do hlavy
Není tady
Kuk holčiny, moc díky za gratulace. Tuli no já ještě včera byla přesvědčena že ty 3 lesknoucí se věci jsou opravdu chlapečkovi
Hele dr. ze mě nebude to je jasný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Romi,Maky,je to na palici s těma chlapama,ale horší je že pokud jsi na mateřské jsi v pasti. Co se peněz a svobodného rozhodování týká. Holt ať žije mateřská!!!!
Hoky držte se ,máte to těžký ale držte se!!!!!!!!
Není tady
Mali chapem ta ze si trosku sklamana .Aj ja som to dost blbo niesla,chcela som mat prekvapenie a hlavne som chcela vediet ako zareagujem ked mi povedia blahozelame mate zdraveho syna /zdravu dceru
Ale aj tak gratulujem k slecne
Marky je mi luto v akej si situacii,nie som v obraze co sa u vas dialo/deje ani som nevedela ze stracekovia zomrely akosi nestiham .Tak sa drz holka zlata
Viem ze moje slova ti neopravia kupelnu,ani si za ne nespravis nakup,ale je mi luto ako musis bojovat.Obdivujem ta co vsetko si musela zvladnut.
Není tady
Simi díky za zprávy o Sádí .
Jinak F. má teď kolegu, kterému se taky narodil malý Martínek a měl 750g, a teď už krásně roste a přibýrá a má už má přes 3 kila!
Ale samozřejmě držím palce dál, ať zatím mimíske dál roste a přibýrá u Sádí v bříšku!
Není tady
Marky z příspěvků mi pomalu dochází, v jaké jsi situaci. Chjo.., oni to mají vlastně v životě těžké a my ženy jim to komplikujeme a ještě ke všemu se válíme doma a nic neděláme. Budeš potřebovat hodně síly a trpělivosti, abys tohle všechno ustála. Žena vydrží víc, než si myslí a věř, že bude líp.
Jen malý postřeh ohledně těch našich mužských křehotinek: je spokojený tam, kde je méně výčitek. Je to velmi náročné, ale to je jediný trumf, který můžeš mít nad případnou cizí ženou. Pokud bude doma spokojený, ta druhá to dlouho neustojí a začne žárlit a vyčítat. Pánové totiž utíkají před problémy "k mamince" více, než my.
Holka drž se, posílám pohlazení. Budeš to mít ještě těžké, ale odměna bude sladká.
Není tady
Holky díky...
Zuzí právě, že to není jen na konci, takhle "veselé" je to už od začátku. Proto jsem těhotenstvím nadšená nebyla...
Není tady
Koukám co nového tady a řeší se chlapy,market koupíme brokovnici a odstřelíme je.Já bojuji marně s jinou už přes půl roku.Dnes jsem je načapala spolu v hospodě a on za mnou vyběhl ven,vrazila jsem mu velkou facku se slovy to je to tvoje vše ti vynahradím a řekla mu,že je definitivní konec.není mi do smíchu,sama se 3 dětma,ale co už,vše lepší než takhle dál žít
Není tady
holky, já tedy doufám, že můžu - přišla mi zpráva od Sadí. -
"ahoj tetky babinetky, Tomášek si našel cestu na svět ve čt.14.10 v 21:35Je strašlivě maličký 740g,33cm, zatím statečně bojuje, dýchá sám, tak držte palce".
budeme moc a moc držet všechny palečky co máme, aby TOmášek všechno dobře zvládl. A maminkce hodně sil.
Upravil(a) Romisek (16. 10. 2010 15:09)
Není tady
Ahoj holky .
Mali moc gratuluju k holčičce
Marky,co to čtu?Ach jo,to je hnus .Drž se
Leni ty taky
Zuzi tobě velká gratulace k dalšímu nošenečkovi
Není tady
Romi, díky moc za zprávu, hrozně moc doufám, že to bude bojovník po mámě!!!!
Není tady
Marky, drže se... u nás se naštěstí nebojuje s žádnou 3. (nebo o tom nevím ) ale jinak taky nic moc
Není tady
Sadi moc gratuluju k drobečkovi a strašně moc vám držím palce .
Není tady
Sadi, moc vám oběma držíme palce, ať se Tomáškovi daří dobře!
Není tady
Ahojky,Romí díky za zprávu...psala jsem i do narodili se...věřím,že se \tomáškovi povede pořád líp a že to oba statečně vybojujou
moc na ně myslím...
Malísku,gratuluju k cácorce,Markétko,posílám pusinu jsem teď pološílená z toho jak nám kopou v baráku a bytě a jak se to furt komplikuje,takže bydlím už pátej den u kamarádky,ale ráda bych tě někdy viděla...kdybys chtěla..písnu ti SMS s nějakejma čas. možnostma...drž se a ostatní se zlobivejma chlapama taky...
Není tady
Posíláme mooc sil malému bojovníčkovi i jeho mamince,budou jí potřebovat,ale všechno zvládnou. Důležité je,že Tomášek dýchá sám a teď už jen krásně přibírat.
Doufám,že budou mít krásné vánoce a budou ho mít do Vánoc doma
Není tady
oprava:
tak Mufince se vše nej ještě i sem
a Tomáškovi posílá strašně moc síly do života
Mali gratuluji k holčičce hele jsou lepší
Market chjo ..pro mne až neskutečný,já vše okamžitě měnila,ale jemi jasný,že s tak malým dítkem a pupíkem to není jednoduché
Upravil(a) Gabu (16. 10. 2010 20:09)
Není tady
Téma zavřeno