29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Manžel má lupy, chci mu koupit šampon a rozhoduji se mezi Dercos od Vichy nebo Nodé DS od Biodermy. Máte někdo s těmito šampony zkušenost? Já jeden čas používala ten od Biodermy a pomohl mi celkem rychle.. Díky.
Upravil(a) Romana.P (12. 10. 2010 23:19)
Není tady
Romana.P napsal(a):
Přítel má lupy, chci mu koupit šampon a rozhoduji se mezi Dercos od Vichy nebo Nodé DS od Biodermy. Máte někdo s těmito šampony zkušenost? Já jeden čas používala ten od Biodermy a pomohl mi celkem rychle.. Díky.
nemám zkušenost ani s jedním, pomohl mi nizoral
Není tady
Ono je to asi u každého jiné. Syn zkoušel Nizoral , ten moc nepomohl, nějaké šampony z drogerie už vůbec ne. Na doporučení lékařky vyzkoušel Dercos od Vichy a s úspěchem. I když má trošku mastné vlasy, pomohl mu ten na suché lupy.
Není tady
Mě někdo poradil odlít trochu šamponu rozpustit v něm acylpirin a s tím si mít hlavu -zatím jsem nezkoušela,ale acylpirin už mám :-D
Není tady
četla jsem, že pomáhá jogurt s živou kulturou, udělat si zábal hlavy
také omezit sladké a jogurty zařadit do jídelníčku
Není tady
laminanonte napsal(a):
také omezit sladké a jogurty zařadit do jídelníčku
Vtipálku, tohle když navrhnu manželovi, tak mě pošle k šípku
Není tady
Romana.P napsal(a):
laminanonte napsal(a):
také omezit sladké a jogurty zařadit do jídelníčkuVtipálku, tohle když navrhnu manželovi, tak mě pošle k šípku
![]()
![]()
Mj. jogurty on baští denně.
Není tady
no jo, ale to musí být ty živé jogurty a zakysaná smetana
Není tady
Zakysanou do něj nedostanu, ale živé jogurty občas jo. No budu mu je kupovat, stejně nic nepozná
Koupila jsem dneska ten Dercos. Docela jsem čekala větší pecku, ale stál 305,-Kč a jsou to dvě lahvičky, tak to není nic hroznýho. Jen zase řešim, jestli má vlatně suchý nebo mastný vlasy
Má krátký sestřih, tak se to nějak špatně poznává. Koupila jsem na suchý
Není tady
Na lupy používám šampon Ducray Kertyol. Vyzkoušela jsem toho mnoho, ale tento je jediný, který zabral. Našla jsem si ho na www.notino.cz, kde objednávám skoro všechnu kosmetiku, protože v drogerkách mají jen samou kosmetiku plnou chemie, to už fakt ne, díky....
Není tady