29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Blbec! Nez se ztrefi, bude mit hemoroidy...
Není tady
No - a to si vem, že se ke golfu dostane až po přečtení těch novin....
Není tady
až po přečtení těch novin
To jsou jen mimikry, aby nevypadal jako úplnej blbec...
Není tady
Já ho zas vidím jako člověka komplexního - je to práce jak na duchu, tak na těle.....
Není tady
Jo. Na duchu se rozviji, na tele se huntuje...
A mozna se ani nevys.re, chudacek zaneprazdnenej/nevyprazdnenej...;(
Není tady
Judy, něco takového předloni koupila kamarádka svému příteli a krutě toho litovala. Pozval si totiž všechny svoje kamarády a kolegy, aby si taky vyzkoušeli Jestli si vzpomínám, pak mu to "omylem" rozbila
Není tady
Některý baby jsou děsně nepřející...
Není tady
já bych mu koupila jako vtipný dárek poskládat si z puzzlí vrtulník. Chlapi si rádi hrají. Viděla jsem to na tipa .eu https://www.tipa.eu/cz/3d-metallic-puzz … /d-139356/
Není tady
já bych mu koupila jako vtipný dárek poskládat si z puzzlí vrtulník.
Tývoe... že těm zadavatelům reklamy nevadí, jakou úroveň mají jejich vovčičky...
To je snad i jejich vizitka, ne?
Není tady
Já doporučuju obchod s vtipným oblečením - http://www.bastard.cz/panska-spodni_pradlo//?r=370693 . Koupila jsem tam manželovi vtipné trenky a malému synovi tričko. U obou měl dárek úspěch
Není tady
Já bych zabalila do celofanu nějaký dárkový košík, ať už potraviny nebo drogerii. Naposledy jsem udělala takový dárkový koš z bylinné kosmetiky Herbadent, je to česká bylinná kosmetka. Obdarovaný byl spokojený. Objednala jsem ty produkty na jejich stránkách.
Není tady
já bych mu koupila medicinální sladové víno, mají ho na stránkáh Herbadent. Do toho bych mu přiobjednala ze stránek nějakou bylinnou koupel.
Není tady
Že tys po 10 minutách zapomněla, že už jsi reklamu vložila?
Jinak darovat chlapovi byllinou koupel - to je fakt pro zasmání
Není tady
Jinak darovat chlapovi byllinou koupel - to je fakt pro zasmání
Mňo... některý rostlinný toxiny se vstřebávají i pokožkou...
Není tady
já bych mu kouila tohle: http://www.herbadent.cz/bylinne-koupele/ a dala bych si sním vanu
Není tady
Tož "kouiluj" někde jinde...
Není tady
stejskalka napsal(a):
já bych mu kouila tohle: http://www.herbadent.cz/bylinne-koupele/ a dala bych si sním vanu
Tak pokud to považuješ za vtipné....
Není tady
No cococo - prd víte, co má doma - "původní receptura vznikla před více než 30 lety jako registrovaný lék při revmatických onemocněních"
Vykoupe ho, zblajzne kus koupelnovýho nábytku, aby se z něj dostal ven a udělají si hezkej večír
Není tady
Kamarádka mému muži k narozeninim před pár lety koupila tričko s potiskem... . ona věděla že s manželem pojedeme na dovolenou tak tam nechala natisknout takové zábavné obrázky jako záchod a pod tím obrázekm záchodu je napsano "záchod" a pod tím překlad do angličtiny bylo to dost vtipné a manžel si to tričko fakt na tu dovolenou vvzal!
Není tady
Antonka napsal(a):
Kamarádka mému muži k narozeninim před pár lety koupila tričko s potiskem... . ona věděla že s manželem pojedeme na dovolenou tak tam nechala natisknout takové zábavné obrázky jako záchod a pod tím obrázekm záchodu je napsano "záchod" a pod tím překlad do angličtiny
bylo to dost vtipné a manžel si to tričko fakt na tu dovolenou vvzal!
Aúúúúúúúúú
Prosím prosím - řekněte mi někdo, že jen blbě rozumím psanýmu textu
Není tady
helena napsal(a):
Antonka napsal(a):
Kamarádka mému muži k narozeninim před pár lety koupila tričko s potiskem... . ona věděla že s manželem pojedeme na dovolenou tak tam nechala natisknout takové zábavné obrázky jako záchod a pod tím obrázekm záchodu je napsano "záchod" a pod tím překlad do angličtiny
bylo to dost vtipné a manžel si to tričko fakt na tu dovolenou vvzal!
Aúúúúúúúúú
Prosím prosím - řekněte mi někdo, že jen blbě rozumím psanýmu textu
Nevím myslím že rozumíte správně
Není tady
Já bych se k tomu moc nehlásila.
Není tady
Ty ne, Judy... jiní se k tomu hrdě hlásí...
Není tady
No helčo, chceš mi snad tvrdit, že tobě to nepřipadalo třeskutě vtipné???
Není tady