29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak dobre, keď z toho začneš robiť hitparádu krívd, tak tá JEJ je asi väčšia ako JEHO - ale o to tu asi nejde. okrem toho si to podľa mňa ani neplánoval, proste sa stalo... a na rozdiel od nej s tým ani nebežal zveriť sa manželke...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já nevím, myslela jsem, že v době, kdy je žena těhotná by k ní měl být partner ohleduplnější, podvést ženu v této době, kdy je citlivější, zranitelnější je prostě prasečina.
a Suz ho podvedla dá se říct jednorázově, on ji těhotnou poslal na dovču a dělal psí kusy s jinou slečnou, které sliboval manželství (snad si to nepletu s někým jiným z tohoto vlákna)
navíc s ní ani pořádně neměl chuť to něják probrat a v ní asi zůstalo spoustu nezodpovězených otázek, je zmatená ...
ano rikas to spravne, tyden pred tim nez jsem odjela si ji nasel nainternetu na seznamce ji napsal ze uz dlouho nemel sex ze by to chtel a ona mu kejvla a tak to bylo po dobu 14 dni, ani se neznaly, ani nechraneny sex ( krom ji ze mela prasky) ale nic vic nic min) pak me pred ni hrozne schazoval a to co ji o me namluvil taky dost boli. jen me schazoval a lhal.
Není tady
No ale načo s atým teraz rozodieraš.. Buď si pripustíš, že je to hajzlík bezcharaktenrý - ale potom asi budeš musieť začať rozmýšľať, ako od neho odísť... alebo si povieš, že mu fakt nedostatok s.e.x.u liezol na mozog a rozum klesol z veľkej hlavy do malej hlavičky - a že proste pôjdete ďalej s tým, že stalo sa, už sa neodstane, ale ide o to, aby sa to neopakovalo, prípadne nebolo horšie.
Ak ste mali vtedy doma aj inak dusno, tak možno proste "zdrhol od problémov", čo teda nie je bohviekaá vizitka, ale zas anič mimoriadne, ani vzácne
. Normálka. Skús si ujansiť, čo ccheš od života, od neho, od rodiny.. a skús vymyslieť, kao to dosiahnuť s čo najmenšou bolesťou a krivdami.
Není tady
Sel to není o hitparádě. jen - v době těhotenství to prostě vnímám jinak než za normálních okolností. a to ne že bych s tím i tak souhlasila že byl nadrženej mu sice věřím, ale tak má do pr... ruce, ne ? dneska je těch nevěr i v těhotenství tolik, že se všichni tváří, že je to vlastně ok. není
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Sel to není o hitparádě. jen - v době těhotenství to prostě vnímám jinak než za normálních okolností. a to ne že bych s tím i tak souhlasila
že byl nadrženej mu sice věřím, ale tak má do pr... ruce, ne ? dneska je těch nevěr i v těhotenství tolik, že se všichni tváří, že je to vlastně ok. není
asi ses jedina kdo mi tu nejvic rozumi
Není tady
No, v tehotenství je to navyše o otm, že žena to má sťažené, nie sú rovnaké šance, atď... Ok, ale to akože keď práve žena nie je tehotná, tak to OK je? A pre žneu je kedy OK podviesť - neviem, proste podľa mňa nemá význam porovnávať dve neporovnateľné veci. A priznám bez mučenia, že men vyarzilo dych, ako sa Suzanne ešte sma pekne priznala, aby naložila to bremeno výčitiek NAŇHO. To je podľa mňa väčšie hulvátstvo, ako podľahnúť a niekde si to bokom... oné,prilepšiť. Akože je mi ťažko žiť s tým veodmím a trápiť sa sama, tak nech sa trápi radšej ten durhý (a ench is ma váži, že môžem mať aj incý ha napriek otmu š.u.k.ám aj s ním ). Proste tento vzťah preskákal kadečo podľa mňa už pred touto neverou, to mi skrátka nevyhovoríš. A nevinnú Madonu, obeť hulvátskeho chlapa si itže predstavujem inak. Mne to pripadá, že Suzanne vadí naozaj hlavne to, že je teraz na ňom závislá a nemôže zahýbať tak ako predtým ( a on áno, a ešte to aj využíva).
Možno to vidím zle, ale... proste podľa mňa nemá význam teraz robiť z neho zločinca, ak s ním chce zostať. (A ja by som už pre istotu asi ďalšie dieťa s ním nemala). Skôr hľadať dôvody, prečo sa to stalo, a sôsoby, kao zabrániť opakovaniu. A najhoršie, čo môže ale byť, je to "lezenie do zadku", s prepáčením.
To je fakt zlé, horšie ako čokoľvek predtým. To ani neprezrádza lásku alebo starosť, ale číry strach
. A strach nie je ani trochu sexi. Ja by som sa naopak snažila troch utrhnúť, nechať deti oteckovi a išla by som si sandúť do parku, na kolieskové, na zmrzlinu s kamoškami, alebo na kávu s inými mamičkami... Proste prísť na iné myšlienky a ukázať oteckovi, čo je to "materská dovolenka".
Není tady
podle mně to není ok ať je nebo není těhotná, ani netvrdím, že je ok, když baba podvede chlapa.
ale v těhotenství je prostě ženská citlivější, zranitelnější, nosí snad dítě toho chlapa to si ona má vyžrat všechno, co je s tím spojené a chlápek, místo co by ji byl oporou, bude hledat, kde by smočil
že mu neměla říkat o té nevěře souhlasím, ale nevidím ji tak jako ty. mně spíš přijde jako taková ťuňťa (promiň Suz) třeba měla fakt špatný svědomí, nepřijde mi jako vychánek, co mu dá naobdiv, že může mít x chlapů a ať je rád, že je zrovna s ním. a už vůbec nemám pocti, že ji vadí, že ona ho podvádět nemůže a on ji ano.
Skôr hľadať dôvody, prečo sa to stalo
s tímhle souhlasím, ale to se dělá dost blbě, když ten druhý nehodlá na toto téma komunikovat - i když asi něják komunikovali, když Suz ví podrobnosti toho, co bylo mezi ním a tou druhou.
s tím zbytekem samozřejmě souhlasím.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
podle mně to není ok ať je nebo není těhotná, ani netvrdím, že je ok, když baba podvede chlapa.
ale v těhotenství je prostě ženská citlivější, zranitelnější, nosí snad dítě toho chlapato si ona má vyžrat všechno, co je s tím spojené a chlápek, místo co by ji byl oporou, bude hledat, kde by smočil
že mu neměla říkat o té nevěře souhlasím, ale nevidím ji tak jako ty. mně spíš přijde jako taková ťuňťa (promiň Suz) třeba měla fakt špatný svědomí, nepřijde mi jako vychánek, co mu dá naobdiv, že může mít x chlapů a ať je rád, že je zrovna s ním. a už vůbec nemám pocti, že ji vadí, že ona ho podvádět nemůže a on ji ano.
s tímhle souhlasím, ale to se dělá dost blbě, když ten druhý nehodlá na toto téma komunikovat - i když asi něják komunikovali, když Suz ví podrobnosti toho, co bylo mezi ním a tou druhou.
s tím zbytekem samozřejmě souhlasím.
vpohode jeste se vratim k tomu Mne to pripadá, že Suzanne vadí naozaj hlavne to, že je teraz na ňom závislá a nemôže zahýbať tak ako predtým opravdu nemam ani pomysleni nekde si s nekym uzivat, a uz vubec hledat a seznamovat se, to uz mam vazne davno za sebou , a ja si s nim delala deti kdyz byl vpohode urcite bych si s nimnedelala dite kdyz by me podvedl to je druha vec. jak sem mohla vedet ze tohle udela? jinak v pohode beru to ze jsem jak rikas tunta, to jsem , stejne bych se pred nim nedokazala pretvaret nejsem ten clovek , tak jsem mu to radsi rekla driv nez by se to dozvedel od jinych. ale to je 5 let zpatky to je dost dlouha doba. ted jsou ume na prvnim miste deti!
Není tady
Suzanne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
suzanne, mě ten váš vzah tak jak o něm píšeš přijde divnej, nezlob se. ale tak, jak to popisuješ ty, tak ty kolem nej kmitáš, obskakuješ ho, vzhlížíš k němu, snažíš se mu zavděčit, jako kdybys to byla ty, kdo něco provedl
nebo si myslíš, že když to budeš dělat, tak on už nikdy nic takového neudělá ? on mi přijde, jako že to má všechno na salámu a ty se můžeš přetrhnout, já nerozumím ničemu
mas tak trochu pravdu no, asi jsem blba kdyz tohle vsechno delam, a mozna si i trochu myslim ze kdyz budu takova poslusna jak on chce tak uz ho neztratim. ma me tak trochu namotanou na prstu toho jsem nikdy nechtela dosahnout. a nevim jak se vymotat.
Poslušná??? Já byla,první poslední jsem dělala.Bylo to špatně.Bohužel jsem musela dostat "facku" abych pochopila že to bylo špatně.Jinak dočetla jsem i ostatní příspěvky a musím (vetšinou) souhlasit. Nejsem si jistá jestli zrovna já můžu radit,ale asi opravdu to chce pomaloučku polehoučku přesouvat povinosti na partnera.A s ostatním pomůže snad jen čas.
Upravil(a) sasasa (10. 7. 2011 8:16)
Není tady
sasaso, pěknej obrázek
Není tady
sasasa napsal(a):
Suzanne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
suzanne, mě ten váš vzah tak jak o něm píšeš přijde divnej, nezlob se. ale tak, jak to popisuješ ty, tak ty kolem nej kmitáš, obskakuješ ho, vzhlížíš k němu, snažíš se mu zavděčit, jako kdybys to byla ty, kdo něco provedl
nebo si myslíš, že když to budeš dělat, tak on už nikdy nic takového neudělá ? on mi přijde, jako že to má všechno na salámu a ty se můžeš přetrhnout, já nerozumím ničemu
mas tak trochu pravdu no, asi jsem blba kdyz tohle vsechno delam, a mozna si i trochu myslim ze kdyz budu takova poslusna jak on chce tak uz ho neztratim. ma me tak trochu namotanou na prstu toho jsem nikdy nechtela dosahnout. a nevim jak se vymotat.
Poslušná??? Já byla,první poslední jsem dělala.Bylo to špatně.Bohužel jsem musela dostat "facku" abych pochopila že to bylo špatně.Jinak dočetla jsem i ostatní příspěvky a musím (vetšinou) souhlasit. Nejsem si jistá jestli zrovna já můžu radit,ale asi opravdu to chce pomaloučku polehoučku přesouvat povinosti na partnera.A s ostatním pomůže snad jen čas.
mas podobny zkusenosti?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sasaso, pěknej obrázek
Ď
Není tady
Suzan,to tu má asi většina.Koneckonců proto sem ta většina chodí.Přečti si vlákno něco jsem na něm už psala.
Není tady
Suzanne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale v těhotenství je prostě ženská citlivější, zranitelnější, nosí snad dítě toho chlapato si ona má vyžrat všechno, co je s tím spojené a chlápek, místo co by ji byl oporou, bude hledat, kde by smočil
s tím zbytekem samozřejmě souhlasím.vpohode jeste se vratim k tomu Mne to pripadá, že Suzanne vadí naozaj hlavne to, že je teraz na ňom závislá a nemôže zahýbať tak ako predtým opravdu nemam ani pomysleni nekde si s nekym uzivat, a uz vubec hledat a seznamovat se, to uz mam vazne davno za sebou , a ja si s nim delala deti kdyz byl vpohode urcite bych si s nimnedelala dite kdyz by me podvedl to je druha vec. jak sem mohla vedet ze tohle udela? jinak v pohode beru to ze jsem jak rikas tunta, to jsem , stejne bych se pred nim nedokazala pretvaret nejsem ten clovek , tak jsem mu to radsi rekla driv nez by se to dozvedel od jinych. ale to je 5 let zpatky to je dost dlouha doba. ted jsou ume na prvnim miste deti!
Tak ak sú u teba na prvom (a možno jeidnom)mieste deti, tak je všetko OK. Zjavne aj on má deti rád, akurát teba nemá na prvom, ale ani na druhom mieste... až za deťmi a svojou láskou. Tkaže ste si v podstate kvit. Mne sa proste zdá - a oprav ma, ak sa mýlim - že ty ho teraz máš hlavne ako sponzora a prípadne otca detí... čo je pochopiteľné, ale prestal pre teba byť CHLAP. (Tiež to chápem, ale chápem aj to, že jemu to môže vadiť a nájde si nejakú, pre ktorú je nielen otec detí, ale muž s veľkým.... M.)
Není tady
Selima napsal(a):
Suzanne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
s tím zbytekem samozřejmě souhlasím.vpohode jeste se vratim k tomu Mne to pripadá, že Suzanne vadí naozaj hlavne to, že je teraz na ňom závislá a nemôže zahýbať tak ako predtým opravdu nemam ani pomysleni nekde si s nekym uzivat, a uz vubec hledat a seznamovat se, to uz mam vazne davno za sebou , a ja si s nim delala deti kdyz byl vpohode urcite bych si s nimnedelala dite kdyz by me podvedl to je druha vec. jak sem mohla vedet ze tohle udela? jinak v pohode beru to ze jsem jak rikas tunta, to jsem , stejne bych se pred nim nedokazala pretvaret nejsem ten clovek , tak jsem mu to radsi rekla driv nez by se to dozvedel od jinych. ale to je 5 let zpatky to je dost dlouha doba. ted jsou ume na prvnim miste deti!
Tak ak sú u teba na prvom (a možno jeidnom)mieste deti, tak je všetko OK. Zjavne aj on má deti rád, akurát teba nemá na prvom, ale ani na druhom mieste... až za deťmi a svojou láskou. Tkaže ste si v podstate kvit. Mne sa proste zdá - a oprav ma, ak sa mýlim - že ty ho teraz máš hlavne ako sponzora a prípadne otca detí... čo je pochopiteľné, ale prestal pre teba byť CHLAP. (Tiež to chápem, ale chápem aj to, že jemu to môže vadiť a nájde si nejakú, pre ktorú je nielen otec detí, ale muž s veľkým.... M.)
docela rada bych ho mela jako sponzora, ale je tak zadluzenej ze mineda ani korunu na deti a vse si platim sama z materske i treba nakup na mesic. ty to vsechno co tu pises vidis uplne jinak.ono uz je to v cajku, ty resis uplneneco jineho,ja tu pisu ze proste nemuzu zapomenout na neco co se stalo skoro pred rokem a ty uz zasahujes do jine ziv. situace. ja homiluju ale tohle je proste bolestivy i kdyz se snazim na to tolik nemyslet. vzpomenu si na to v blbych chvilych jako je myti nadobi, nebo kdyz se pohadame a lezime vedle sebe vposteli apod. ale to je jedno
Není tady
Sel, čím tě suzanne tak dráždí, přijde mi, že po ní od začátku jedeš.
Není tady
Ničím, snažím s alen ukázať na možné príčiny, dôsledky... proste rozbiť ten scenár "sviniar/obeť". Pre pochopenie a prípadné predchádzanie opakovaniu. Ak je všetko OK a ide už len o občansú recidívu, tak tým lepšie... Zabudnúť sa na to nedá, ale ak by to Suz pochopila a povedzme PRIJALA, tak by sa im možno obom žilo lepšie, ako za tohto skrytého, latnentého hnevu, keď táto nešťasntá situácia vypláve pri každej hádke, nezhode a tak... Ale ak to pomaly slabne a utícha, tak holt nič.
Není tady
Suz, ty dluhy si nadělal až s tebou, nebo už sis ho zadluženýho našla ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Sel, čím tě suzanne tak dráždí, přijde mi, že po ní od začátku jedeš.
diky za zastani. taky mi to trochu prijde.
dluhy si udelal semnou, kdyz sme se poznali bylo mu 17 ale, on si je udelal za mejma zadama :-/
Není tady
Suz, já pak ale moc nechápu, proč se ho snažíš si za každou cenu udržet. chlap co mě podvádí a je zadluženej až po uši, dluhy si nadělal za mými zády, já na mateřský, on mi nedá ani kačku a všechno táhnout sama ... no je to tvoje volba, asi má kupu jiných vlastností, pro který ho máš ráda.
Není tady
Suzanne, máš to holka za potřebí?
Ten můj teda šel. Postarám se o děti, ale dotovat z důchodu (na kterej si spořím) někoho, kdo celej život lže, dělá dluhy a ego si rovná se samičkama, kterejm nakecá, že má chudák málo sexu, protože podniká a žena je tak nevděčná, že nechápe, že pořád není doma, protože vydělává na celou rodinu.... na to fakt nemám. Máš to blbý, že jsi na mateřský chtělo by se mi napsat, ale pokud ti nedává peníze a táhneš to beztak sama, tak co řešíš?
Ono ti to jednou docvakne a necháš ho nějaký, co si ho zaslouží, ale pro dobro svoje a dětí - neprotahuj tu dobu na moc dlouho... mluvím z vl. zkušenosti. Půl roku poté, co jsem muže vystěhovala mu přišel exekutor a moc mu toho nezbylo. Při představě, že by mi takhle proběhl bytem.... jak píšu - NEVÁHEJ MOC DLOUHO.
Není tady
kdyz holky toje tezky ale jak rikate kdyz clovek miluje tolik ty chybinevnima. me tovai, snazim se to s nim resit ale onma svoji hlavu :-( a navic,kam bych s detma sla :-( sem na matersky nikde mi nepujci a do prace jit nemuzu nemamkam dat deti
Není tady
Suz, ale mě přijde, že u tebe už nejde o lásku, promiň ...
Není tady
Suzanne, já to nechci hledat, možná jsi to psala. Byt/dům je jeho? Jak rodiče, nemůžeš být u nich? Když si spočítáš mateřskou a nějaký to výživný na děti plus tebe a i když to okrouhali třeba nějaký dávky hm. nouze... na netu je kalkulačka.
Protože já v době rozchodu pracovala, vycházím z toho, jak to mají holky kolem mě. Dvě šly od miminek do práce a hlídá babička (jsou v důchodu), další holka má nějaký dávky na bydlení, protože je na rodičáku... jiná samoživka dostala od města byt, protože jí majitel dal výpověď z bytu... jiná bydlí s mamkou...
Já nechci tvrdit, že to mají jednoduchý, že tohle chtěly, že si třeba večer nepobulej do polštáře... ale jde to. Jen si to poskládat v hlavě.
Což nevylučuje poskládat si to tak, že manžela /partnera miluju a i když je takovej a makovej a chci to s ním táhnout za každou cenu i kdyby do pekel... každému, co libo.
Není tady