3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Tak dobre, keď z toho začne robi hitparádu krívd, tak tá JEJ je asi väčia ako JEHO - ale o to tu asi nejde. okrem toho si to podža mňa ani neplánoval, proste sa stalo... a na rozdiel od nej s tým ani nebeal zveri sa manelke...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já nevím, myslela jsem, e v době, kdy je ena těhotná by k ní měl být partner ohleduplnějí, podvést enu v této době, kdy je citlivějí, zranitelnějí je prostě prasečina.
a Suz ho podvedla dá se říct jednorázově, on ji těhotnou poslal na dovču a dělal psí kusy s jinou slečnou, které sliboval manelství (snad si to nepletu s někým jiným z tohoto vlákna)
navíc s ní ani pořádně neměl chu to něják probrat a v ní asi zůstalo spoustu nezodpovězených otázek, je zmatená ...
ano rikas to spravne, tyden pred tim nez jsem odjela si ji nasel nainternetu na seznamce ji napsal ze uz dlouho nemel sex ze by to chtel a ona mu kejvla a tak to bylo po dobu 14 dni, ani se neznaly, ani nechraneny sex ( krom ji ze mela prasky) ale nic vic nic min) pak me pred ni hrozne schazoval a to co ji o me namluvil taky dost boli. jen me schazoval a lhal.
Není tady
No ale načo s atým teraz rozodiera.. Buď si pripustí, e je to hajzlík bezcharaktenrý - ale potom asi bude musie zača rozmýža, ako od neho odís... alebo si povie, e mu fakt nedostatok s.e.x.u liezol na mozog a rozum klesol z vežkej hlavy do malej hlavičky - a e proste pôjdete ďalej s tým, e stalo sa, u sa neodstane, ale ide o to, aby sa to neopakovalo, prípadne nebolo horie.
Ak ste mali vtedy doma aj inak dusno, tak mono proste "zdrhol od problémov", čo teda nie je bohviekaá vizitka, ale zas anič mimoriadne, ani vzácne
. Normálka. Skús si ujansi, čo cche od ivota, od neho, od rodiny.. a skús vymyslie, kao to dosiahnu s čo najmenou bolesou a krivdami.
Není tady
Sel to není o hitparádě. jen - v době těhotenství to prostě vnímám jinak ne za normálních okolností. a to ne e bych s tím i tak souhlasila e byl nadrenej mu sice věřím, ale tak má do pr... ruce, ne ? dneska je těch nevěr i v těhotenství tolik, e se vichni tváří, e je to vlastně ok. není
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Sel to není o hitparádě. jen - v době těhotenství to prostě vnímám jinak ne za normálních okolností. a to ne e bych s tím i tak souhlasila
e byl nadrenej mu sice věřím, ale tak má do pr... ruce, ne ? dneska je těch nevěr i v těhotenství tolik, e se vichni tváří, e je to vlastně ok. není
asi ses jedina kdo mi tu nejvic rozumi
Není tady
No, v tehotenství je to navye o otm, e ena to má saené, nie sú rovnaké ance, atď... Ok, ale to akoe keď práve ena nie je tehotná, tak to OK je? A pre neu je kedy OK podvies - neviem, proste podža mňa nemá význam porovnáva dve neporovnatežné veci. A priznám bez mučenia, e men vyarzilo dych, ako sa Suzanne ete sma pekne priznala, aby naloila to bremeno výčitiek NAŇHO. To je podža mňa väčie hulvátstvo, ako podžahnú a niekde si to bokom... oné,prilepi. Akoe je mi ako i s tým veodmím a trápi sa sama, tak nech sa trápi radej ten durhý (a ench is ma vái, e môem ma aj incý ha napriek otmu .u.k.ám aj s ním ). Proste tento vzah preskákal kadečo podža mňa u pred touto neverou, to mi skrátka nevyhovorí. A nevinnú Madonu, obe hulvátskeho chlapa si ite predstavujem inak. Mne to pripadá, e Suzanne vadí naozaj hlavne to, e je teraz na ňom závislá a nemôe zahýba tak ako predtým ( a on áno, a ete to aj vyuíva).
Mono to vidím zle, ale... proste podža mňa nemá význam teraz robi z neho zločinca, ak s ním chce zosta. (A ja by som u pre istotu asi ďalie diea s ním nemala). Skôr hžada dôvody, prečo sa to stalo, a sôsoby, kao zabráni opakovaniu. A najhorie, čo môe ale by, je to "lezenie do zadku", s prepáčením.
To je fakt zlé, horie ako čokožvek predtým. To ani neprezrádza lásku alebo staros, ale číry strach
. A strach nie je ani trochu sexi. Ja by som sa naopak snaila troch utrhnú, necha deti oteckovi a ila by som si sandú do parku, na kolieskové, na zmrzlinu s kamokami, alebo na kávu s inými mamičkami... Proste prís na iné mylienky a ukáza oteckovi, čo je to "materská dovolenka".
Není tady
podle mně to není ok a je nebo není těhotná, ani netvrdím, e je ok, kdy baba podvede chlapa.
ale v těhotenství je prostě enská citlivějí, zranitelnějí, nosí snad dítě toho chlapa to si ona má vyrat vechno, co je s tím spojené a chlápek, místo co by ji byl oporou, bude hledat, kde by smočil
e mu neměla říkat o té nevěře souhlasím, ale nevidím ji tak jako ty. mně spí přijde jako taková uňa (promiň Suz) třeba měla fakt patný svědomí, nepřijde mi jako vychánek, co mu dá naobdiv, e můe mít x chlapů a a je rád, e je zrovna s ním. a u vůbec nemám pocti, e ji vadí, e ona ho podvádět nemůe a on ji ano.
Skôr hžada dôvody, prečo sa to stalo
s tímhle souhlasím, ale to se dělá dost blbě, kdy ten druhý nehodlá na toto téma komunikovat - i kdy asi něják komunikovali, kdy Suz ví podrobnosti toho, co bylo mezi ním a tou druhou.
s tím zbytekem samozřejmě souhlasím.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
podle mně to není ok a je nebo není těhotná, ani netvrdím, e je ok, kdy baba podvede chlapa.
ale v těhotenství je prostě enská citlivějí, zranitelnějí, nosí snad dítě toho chlapato si ona má vyrat vechno, co je s tím spojené a chlápek, místo co by ji byl oporou, bude hledat, kde by smočil
e mu neměla říkat o té nevěře souhlasím, ale nevidím ji tak jako ty. mně spí přijde jako taková uňa (promiň Suz) třeba měla fakt patný svědomí, nepřijde mi jako vychánek, co mu dá naobdiv, e můe mít x chlapů a a je rád, e je zrovna s ním. a u vůbec nemám pocti, e ji vadí, e ona ho podvádět nemůe a on ji ano.
s tímhle souhlasím, ale to se dělá dost blbě, kdy ten druhý nehodlá na toto téma komunikovat - i kdy asi něják komunikovali, kdy Suz ví podrobnosti toho, co bylo mezi ním a tou druhou.
s tím zbytekem samozřejmě souhlasím.
vpohode jeste se vratim k tomu Mne to pripadá, e Suzanne vadí naozaj hlavne to, e je teraz na ňom závislá a nemôe zahýba tak ako predtým opravdu nemam ani pomysleni nekde si s nekym uzivat, a uz vubec hledat a seznamovat se, to uz mam vazne davno za sebou , a ja si s nim delala deti kdyz byl vpohode urcite bych si s nimnedelala dite kdyz by me podvedl to je druha vec. jak sem mohla vedet ze tohle udela? jinak v pohode beru to ze jsem jak rikas tunta, to jsem , stejne bych se pred nim nedokazala pretvaret nejsem ten clovek , tak jsem mu to radsi rekla driv nez by se to dozvedel od jinych. ale to je 5 let zpatky to je dost dlouha doba. ted jsou ume na prvnim miste deti!
Není tady
Suzanne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
suzanne, mě ten vá vzah tak jak o něm píe přijde divnej, nezlob se. ale tak, jak to popisuje ty, tak ty kolem nej kmitá, obskakuje ho, vzhlíí k němu, snaí se mu zavděčit, jako kdybys to byla ty, kdo něco provedl
nebo si myslí, e kdy to bude dělat, tak on u nikdy nic takového neudělá ? on mi přijde, jako e to má vechno na salámu a ty se můe přetrhnout, já nerozumím ničemu
mas tak trochu pravdu no, asi jsem blba kdyz tohle vsechno delam, a mozna si i trochu myslim ze kdyz budu takova poslusna jak on chce tak uz ho neztratim. ma me tak trochu namotanou na prstu toho jsem nikdy nechtela dosahnout. a nevim jak se vymotat.
Posluná??? Já byla,první poslední jsem dělala.Bylo to patně.Bohuel jsem musela dostat "facku" abych pochopila e to bylo patně.Jinak dočetla jsem i ostatní příspěvky a musím (vetinou) souhlasit. Nejsem si jistá jestli zrovna já můu radit,ale asi opravdu to chce pomaloučku polehoučku přesouvat povinosti na partnera.A s ostatním pomůe snad jen čas.
Upravil(a) sasasa (10. 7. 2011 8:16)
Není tady
sasaso, pěknej obrázek
Není tady
sasasa napsal(a):
Suzanne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
suzanne, mě ten vá vzah tak jak o něm píe přijde divnej, nezlob se. ale tak, jak to popisuje ty, tak ty kolem nej kmitá, obskakuje ho, vzhlíí k němu, snaí se mu zavděčit, jako kdybys to byla ty, kdo něco provedl
nebo si myslí, e kdy to bude dělat, tak on u nikdy nic takového neudělá ? on mi přijde, jako e to má vechno na salámu a ty se můe přetrhnout, já nerozumím ničemu
mas tak trochu pravdu no, asi jsem blba kdyz tohle vsechno delam, a mozna si i trochu myslim ze kdyz budu takova poslusna jak on chce tak uz ho neztratim. ma me tak trochu namotanou na prstu toho jsem nikdy nechtela dosahnout. a nevim jak se vymotat.
Posluná??? Já byla,první poslední jsem dělala.Bylo to patně.Bohuel jsem musela dostat "facku" abych pochopila e to bylo patně.Jinak dočetla jsem i ostatní příspěvky a musím (vetinou) souhlasit. Nejsem si jistá jestli zrovna já můu radit,ale asi opravdu to chce pomaloučku polehoučku přesouvat povinosti na partnera.A s ostatním pomůe snad jen čas.
mas podobny zkusenosti?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sasaso, pěknej obrázek
Ď
Není tady
Suzan,to tu má asi větina.Koneckonců proto sem ta větina chodí.Přečti si vlákno něco jsem na něm u psala.
Není tady
Suzanne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale v těhotenství je prostě enská citlivějí, zranitelnějí, nosí snad dítě toho chlapato si ona má vyrat vechno, co je s tím spojené a chlápek, místo co by ji byl oporou, bude hledat, kde by smočil
s tím zbytekem samozřejmě souhlasím.vpohode jeste se vratim k tomu Mne to pripadá, e Suzanne vadí naozaj hlavne to, e je teraz na ňom závislá a nemôe zahýba tak ako predtým opravdu nemam ani pomysleni nekde si s nekym uzivat, a uz vubec hledat a seznamovat se, to uz mam vazne davno za sebou , a ja si s nim delala deti kdyz byl vpohode urcite bych si s nimnedelala dite kdyz by me podvedl to je druha vec. jak sem mohla vedet ze tohle udela? jinak v pohode beru to ze jsem jak rikas tunta, to jsem , stejne bych se pred nim nedokazala pretvaret nejsem ten clovek , tak jsem mu to radsi rekla driv nez by se to dozvedel od jinych. ale to je 5 let zpatky to je dost dlouha doba. ted jsou ume na prvnim miste deti!
Tak ak sú u teba na prvom (a mono jeidnom)mieste deti, tak je vetko OK. Zjavne aj on má deti rád, akurát teba nemá na prvom, ale ani na druhom mieste... a za demi a svojou láskou. Tkae ste si v podstate kvit. Mne sa proste zdá - a oprav ma, ak sa mýlim - e ty ho teraz má hlavne ako sponzora a prípadne otca detí... čo je pochopitežné, ale prestal pre teba by CHLAP. (Tie to chápem, ale chápem aj to, e jemu to môe vadi a nájde si nejakú, pre ktorú je nielen otec detí, ale mu s vežkým.... M.)
Není tady
Selima napsal(a):
Suzanne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
s tím zbytekem samozřejmě souhlasím.vpohode jeste se vratim k tomu Mne to pripadá, e Suzanne vadí naozaj hlavne to, e je teraz na ňom závislá a nemôe zahýba tak ako predtým opravdu nemam ani pomysleni nekde si s nekym uzivat, a uz vubec hledat a seznamovat se, to uz mam vazne davno za sebou , a ja si s nim delala deti kdyz byl vpohode urcite bych si s nimnedelala dite kdyz by me podvedl to je druha vec. jak sem mohla vedet ze tohle udela? jinak v pohode beru to ze jsem jak rikas tunta, to jsem , stejne bych se pred nim nedokazala pretvaret nejsem ten clovek , tak jsem mu to radsi rekla driv nez by se to dozvedel od jinych. ale to je 5 let zpatky to je dost dlouha doba. ted jsou ume na prvnim miste deti!
Tak ak sú u teba na prvom (a mono jeidnom)mieste deti, tak je vetko OK. Zjavne aj on má deti rád, akurát teba nemá na prvom, ale ani na druhom mieste... a za demi a svojou láskou. Tkae ste si v podstate kvit. Mne sa proste zdá - a oprav ma, ak sa mýlim - e ty ho teraz má hlavne ako sponzora a prípadne otca detí... čo je pochopitežné, ale prestal pre teba by CHLAP. (Tie to chápem, ale chápem aj to, e jemu to môe vadi a nájde si nejakú, pre ktorú je nielen otec detí, ale mu s vežkým.... M.)
docela rada bych ho mela jako sponzora, ale je tak zadluzenej ze mineda ani korunu na deti a vse si platim sama z materske i treba nakup na mesic. ty to vsechno co tu pises vidis uplne jinak.ono uz je to v cajku, ty resis uplneneco jineho,ja tu pisu ze proste nemuzu zapomenout na neco co se stalo skoro pred rokem a ty uz zasahujes do jine ziv. situace. ja homiluju ale tohle je proste bolestivy i kdyz se snazim na to tolik nemyslet. vzpomenu si na to v blbych chvilych jako je myti nadobi, nebo kdyz se pohadame a lezime vedle sebe vposteli apod. ale to je jedno
Není tady
Sel, čím tě suzanne tak drádí, přijde mi, e po ní od začátku jede.
Není tady
Ničím, snaím s alen ukáza na moné príčiny, dôsledky... proste rozbi ten scenár "sviniar/obe". Pre pochopenie a prípadné predchádzanie opakovaniu. Ak je vetko OK a ide u len o občansú recidívu, tak tým lepie... Zabudnú sa na to nedá, ale ak by to Suz pochopila a povedzme PRIJALA, tak by sa im mono obom ilo lepie, ako za tohto skrytého, latnentého hnevu, keď táto neasntá situácia vypláve pri kadej hádke, nezhode a tak... Ale ak to pomaly slabne a utícha, tak holt nič.
Není tady
Suz, ty dluhy si nadělal a s tebou, nebo u sis ho zadluenýho nala ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Sel, čím tě suzanne tak drádí, přijde mi, e po ní od začátku jede.
diky za zastani. taky mi to trochu prijde.
dluhy si udelal semnou, kdyz sme se poznali bylo mu 17 ale, on si je udelal za mejma zadama :-/
Není tady
Suz, já pak ale moc nechápu, proč se ho snaí si za kadou cenu udret. chlap co mě podvádí a je zadluenej a po ui, dluhy si nadělal za mými zády, já na mateřský, on mi nedá ani kačku a vechno táhnout sama ... no je to tvoje volba, asi má kupu jiných vlastností, pro který ho má ráda.
Není tady
Suzanne, má to holka za potřebí?
Ten můj teda el. Postarám se o děti, ale dotovat z důchodu (na kterej si spořím) někoho, kdo celej ivot le, dělá dluhy a ego si rovná se samičkama, kterejm nakecá, e má chudák málo sexu, protoe podniká a ena je tak nevděčná, e nechápe, e pořád není doma, protoe vydělává na celou rodinu.... na to fakt nemám. Má to blbý, e jsi na mateřský chtělo by se mi napsat, ale pokud ti nedává peníze a táhne to beztak sama, tak co řeí?
Ono ti to jednou docvakne a nechá ho nějaký, co si ho zaslouí, ale pro dobro svoje a dětí - neprotahuj tu dobu na moc dlouho... mluvím z vl. zkuenosti. Půl roku poté, co jsem mue vystěhovala mu přiel exekutor a moc mu toho nezbylo. Při představě, e by mi takhle proběhl bytem.... jak píu - NEVÁHEJ MOC DLOUHO.
Není tady
kdyz holky toje tezky ale jak rikate kdyz clovek miluje tolik ty chybinevnima. me tovai, snazim se to s nim resit ale onma svoji hlavu :-( a navic,kam bych s detma sla :-( sem na matersky nikde mi nepujci a do prace jit nemuzu nemamkam dat deti
Není tady
Suz, ale mě přijde, e u tebe u nejde o lásku, promiň ...
Není tady
Suzanne, já to nechci hledat, moná jsi to psala. Byt/dům je jeho? Jak rodiče, nemůe být u nich? Kdy si spočítá mateřskou a nějaký to výivný na děti plus tebe a i kdy to okrouhali třeba nějaký dávky hm. nouze... na netu je kalkulačka.
Protoe já v době rozchodu pracovala, vycházím z toho, jak to mají holky kolem mě. Dvě ly od miminek do práce a hlídá babička (jsou v důchodu), dalí holka má nějaký dávky na bydlení, protoe je na rodičáku... jiná samoivka dostala od města byt, protoe jí majitel dal výpověď z bytu... jiná bydlí s mamkou...
Já nechci tvrdit, e to mají jednoduchý, e tohle chtěly, e si třeba večer nepobulej do poltáře... ale jde to. Jen si to poskládat v hlavě.
Co nevylučuje poskládat si to tak, e manela /partnera miluju a i kdy je takovej a makovej a chci to s ním táhnout za kadou cenu i kdyby do pekel... kadému, co libo.
Není tady