27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jo, jo zuzi, nevěra byla jen zástupný problém, alespoň u nás teda. U jsem to tu psala několikrát. Ale stejně jsem ráda, e jsme to zkusili a nelituju toho. Zase mi to ukázalo i dost o mně samotné, nejen o partnerovi. Zkuenost k nezaplacení.
Není tady
javena napsal(a):
Jo, jo zuzi, nevěra byla jen zástupný problém, alespoň u nás teda. U jsem to tu psala několikrát. Ale stejně jsem ráda, e jsme to zkusili a nelituju toho. Zase mi to ukázalo i dost o mně samotné, nejen o partnerovi. Zkuenost k nezaplacení.
Dneska u nemám takovou depku jako v sobotu, tak jen písnu: Já bych se děsně ráda a klíďo u bez dalích podobně hořce proívaných poznatků o sobě a o partnerovi a do smrti obela.....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
javena napsal(a):
Dneska u nemám takovou depku jako v sobotu, tak jen písnu: Já bych se děsně ráda a klíďo u bez dalích podobně hořce proívaných poznatků o sobě a o partnerovi a do smrti obela.....
![]()
Zuzíku, já u s jinou takovou zkueností nepočítám. Jedna bohatě stačila...
Je to jako očkování na loutenku - jedno ochrání na celý ivot...
Není tady
Díky za názory.Teď u nejsem tak vydeptaná jako v pátek a sobotu tak to zas vidím růověji.Jak jsem psala "jako na houpačce"
Není tady
zuzi777 napsal(a):
A k Rejce- podle mě ten pán byl čistě jen rozeraný- měl plné korýtko a potřeboval adrenalin pro pocit jetě větího blahobytu. Co to mělo společného s LÁSKOU ? Snad spíe se sexem, který byl u v manelství omelý a bez "náboje " zakázaného ovoce....
Láska... tolik lidí se s ní zatiuje, staví ji před sebe jak obranu před okolím. Ve jménu "lásky" ??? se boří rodiny, které se budovaly také z "lásky"... usch Nějak dnes nemám nadhled abych v tom viděla něco jiného ne lidskou neomalenost, neschopnost akceptovat dané, honba za nesmrtelností tančící na lopatě Zubaté.....
Zuzi,kadý si pod pojmem "láska" představuje něco jiného a kadý jí cítíme a vnímáme jinak. Někdo říká často a kolikrát bez rozmyslu - miluji tě - jiný tímto slovním spojením"neplýtvá". Já mu věřím,e "miloval" obě,přesto,e já to mám nastavené jinak. Věřím, ale nesouhlasím,netoleruji,nezapomínám a neodpoutím......
Není tady
rejka napsal(a):
zuzi777 napsal(a):
A k Rejce- podle mě ten pán byl čistě jen rozeraný- měl plné korýtko a potřeboval adrenalin pro pocit jetě větího blahobytu. Co to mělo společného s LÁSKOU ? Snad spíe se sexem, který byl u v manelství omelý a bez "náboje " zakázaného ovoce....
Láska... tolik lidí se s ní zatiuje, staví ji před sebe jak obranu před okolím. Ve jménu "lásky" ??? se boří rodiny, které se budovaly také z "lásky"... usch Nějak dnes nemám nadhled abych v tom viděla něco jiného ne lidskou neomalenost, neschopnost akceptovat dané, honba za nesmrtelností tančící na lopatě Zubaté.....Zuzi,kadý si pod pojmem "láska" představuje něco jiného a kadý jí cítíme a vnímáme jinak. Někdo říká často a kolikrát bez rozmyslu - miluji tě - jiný tímto slovním spojením"neplýtvá". Já mu věřím,e "miloval" obě,přesto,e já to mám nastavené jinak. Věřím, ale nesouhlasím,netoleruji,nezapomínám a neodpoutím......
S oběma souhlasím,cítím to taky tak,tu rozeranost,neschopnost akceptovat dané i mrhání slovem miluji.
Jen k Rejce:Zapomenout se nedá.To je to co mi vadí.Tolerovat taky ne,ale myslím,e odpoutět by se mělo.Zvlá pokud je ten protějek k rodinnému ivotu pouitelný.Myslím e opoutět člověka jen kvůli nevěře by nebylo rozumné.Zastávám názor,e člověk závislý na čemkoliv (alkoholu,automatech,drogách.....),chronický árlivec hysterický chlap nebo nevěrník-sportovec,si zaslouí být oputěn.Četla jsem úvahy,e nevěrných muů je min.jednou za ivot 95%.Zbylých 5% jsou devianti nebo jinak závadní jedinci.Pak se ptám:Měla bych neodpustit otci mých dětí,odejít a ít astně do dalí nevěry? Nevěru ve jménu pravdy na sebe práskne jen blb,(doufám e si to nepřečte můj mu ) Nebýt "čestnosti" neplácala bych se v takových ...... Pravda,choval se divně,podezírala jsem,tak jsem na něj uhodila.Ale jemu se evidentně ulevilo kdy vyel s pravdou ven.Jemu jo,aspoň na chvíli.Dneska u ví e to byl nerozum.
Upravil(a) sasasa (13. 10. 2010 13:23)
Není tady
sasasa napsal(a):
S oběma souhlasím,cítím to taky tak,tu rozeranost,neschopnost akceptovat dané i mrhání slovem miluji.
Jen k Rejce:Zapomenout se nedá.To je to co mi vadí.Tolerovat taky ne,ale myslím,e odpoutět by se mělo.Zvlá pokud je ten protějek k rodinnému ivotu pouitelný.Myslím e opoutět člověka jen kvůli nevěře by nebylo rozumné.Zastávám názor,e člověk závislý na čemkoliv (alkoholu,automatech,drogách.....),chronický árlivec hysterický chlap nebo nevěrník-sportovec,si zaslouí být oputěn.Četla jsem úvahy,e nevěrných muů je min.jednou za ivot 95%.Zbylých 5% jsou devianti nebo jinak závadní jedinci.Pak se ptám:Měla bych neodpustit otci mých dětí,odejít a ít astně do dalí nevěry? Nevěru ve jménu pravdy na sebe práskne jen blb,(doufám e si to nepřečte můj mu dumbom ) Nebýt "čestnosti" neplácala bych se v takových ...... Pravda,choval se divně,podezírala jsem,tak jsem na něj uhodila.Ale jemu se evidentně ulevilo kdy vyel s pravdou ven.Jemu jo,aspoň na chvíli.Dneska u ví e to byl nerozum.
Sasaso,to je jedno z dalích nekonečných témat ( konstattování,nestěuji si ).Já osobně bych nevěru netolerovala,nezapoměla,bohuel ani neodpustila. Moná bych se s tím nějak vyrovnala a naučila ít,nevím nezaila jsem to. Respektive o ádné nevím
. Neříkám,e po mých osobních zkuenostech bych manela okamitě opustila,kdybych na nevěru přila,ale bojím se,e bych se s tím nesmířila,stále bych ho podezírala a třeba i "nespravedlivě" obviňovala a tím ubliovala sobě a konec konců i jemu. Já zaila manelství s postupně se vyvíjejícím alkoholikem a nejspí i gamblerem a snaila jsem se mu pomoct. Nakonec jsem měla co dělat,abych zachránila děti a sebe. Dnes iju podle hesla : kdo se stará dopředu,ten se stará 2x. Nemám důvod svého ( druhého ) mue jakkoliv podezírat,věřím mu i sobě,árlím tak nějak normálně- tzn. není mi lhostejné co dělá a s kým se stýká,ale netrápím se,kdy jde třeba na sraz třídy apod. Naopak, přeju mu aby se dobře pobavil.Já chodím taky. Kdy bude chtít "něco" udělat,udělá to a já tomu nezabráním.A já vlastně taky. Nikdy člověk nemá 100% jistotu. Já tu svou jistotu mám ve vzájemné důvěře.....
Není tady
rejka napsal(a):
sasasa napsal(a):
Jen k Rejce:Zapomenout se nedá.To je to co mi vadí.Tolerovat taky ne,ale myslím,e odpoutět by se mělo.Zvlá pokud je ten protějek k rodinnému ivotu pouitelný.Myslím e opoutět člověka jen kvůli nevěře by nebylo rozumné.Zastávám názor,e člověk závislý na čemkoliv (alkoholu,automatech,drogách.....),chronický árlivec hysterický chlap nebo nevěrník-sportovec,si zaslouí být oputěn.Četla jsem úvahy,e nevěrných muů je min.jednou za ivot 95%.Zbylých 5% jsou devianti nebo jinak závadní jedinci.Pak se ptám:Měla bych neodpustit otci mých dětí,odejít a ít astně do dalí nevěry? Nevěru ve jménu pravdy na sebe práskne jen blb,(doufám e si to nepřečte můj mu dumbom ) Nebýt "čestnosti" neplácala bych se v takových ...... Pravda,choval se divně,podezírala jsem,tak jsem na něj uhodila.Ale jemu se evidentně ulevilo kdy vyel s pravdou ven.Jemu jo,aspoň na chvíli.Dneska u ví e to byl nerozum.Sasaso,to je jedno z dalích nekonečných témat ( konstattování,nestěuji si
).Já osobně bych nevěru netolerovala,nezapoměla,bohuel ani neodpustila. Moná bych se s tím nějak vyrovnala a naučila ít,nevím nezaila jsem to. Respektive o ádné nevím
. Neříkám,e po mých osobních zkuenostech bych manela okamitě opustila,kdybych na nevěru přila,ale bojím se,e bych se s tím nesmířila,stále bych ho podezírala a třeba i "nespravedlivě" obviňovala a tím ubliovala sobě a konec konců i jemu. Já zaila manelství s postupně se vyvíjejícím alkoholikem a nejspí i gamblerem a snaila jsem se mu pomoct. Nakonec jsem měla co dělat,abych zachránila děti a sebe. Dnes iju podle hesla : kdo se stará dopředu,ten se stará 2x. Nemám důvod svého ( druhého ) mue jakkoliv podezírat,věřím mu i sobě,árlím tak nějak normálně- tzn. není mi lhostejné co dělá a s kým se stýká,ale netrápím se,kdy jde třeba na sraz třídy apod. Naopak, přeju mu aby se dobře pobavil.Já chodím taky. Kdy bude chtít "něco" udělat,udělá to a já tomu nezabráním.A já vlastně taky. Nikdy člověk nemá 100% jistotu. Já tu svou jistotu mám ve vzájemné důvěře.....
Rejko, málokdy někomu závidím. Teď jsem se přistihla při čtení tvého příspěvku při náznaku závisti , leč smíeném s nostalgií.
Tvůj dosavadní ivot má pár shodných rysů s tím mým ( alkoholik, samostatnost v péči a starostech o rodinu, výborný vztah s nynějím partnerem ...) leč ten závěr u mě je ji poramocen dalím poznáním...
K vytučněnému- Po mé poslední zkuenosti s muskými exempláři na vzájemnou důvěru rezignuji. Důvěřuji ji jen sama sobě a to jetě velmi opatrně....
Není tady
zuzi777 napsal(a):
Rejko, málokdy někomu závidím. Teď jsem se přistihla při čtení tvého příspěvku při náznaku závisti , leč smíeném s nostalgií.
Tvůj dosavadní ivot má pár shodných rysů s tím mým ( alkoholik, samostatnost v péči a starostech o rodinu, výborný vztah s nynějím partnerem ...) leč ten závěr u mě je ji poramocen dalím poznáním...
K vytučněnému- Po mé poslední zkuenosti s muskými exempláři na vzájemnou důvěru rezignuji. Důvěřuji ji jen sama sobě a to jetě velmi opatrně.... hmm
Zuzi,nemyslím si o sobě ani náhodou,e jsem neomylná a nechybující. Nejsem ani tak naivní,abych bych si myslela,e mě se nevěra nemůe nikdy týkat. Ale kdysi jsem se opravdu dost natrápila i nabrečela,take se raduju snad úplně ze veho a váím si toho co mám. Po tom vem co mám za sebou se u trápit budu snad jen kvůli dětem,to ostatní chci zdolávat.
Poslední 4 měsíce mám docela váné pracovní problémy. S kolegyní.Zvaovala jsem i odchod,kdy následkem dlouhodobého stresu jsem začala mít zdravotní problémy. Netuila jsem,e ztráta zraku můe souviset tak úzce se stresem.Dnes to vypadá,e jsem měla těstí a nebudu mít váné,trvalé následky.A rozhodla jsem se ignorovat ve co můu.Kdy mám pocit,e toho začíná být na mě moc,vdy si řeknu- má 2 zdravé děti,báječného manela,prima rodinu,krásný dům....netrap se tím,e je někdo neastný a nespokojený a chová se jako d.e.b.i.l. A zatím to funguje.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
rejka napsal(a):
sasasa napsal(a):
Jen k Rejce:Zapomenout se nedá.To je to co mi vadí.Tolerovat taky ne,ale myslím,e odpoutět by se mělo.Zvlá pokud je ten protějek k rodinnému ivotu pouitelný.Myslím e opoutět člověka jen kvůli nevěře by nebylo rozumné.Zastávám názor,e člověk závislý na čemkoliv (alkoholu,automatech,drogách.....),chronický árlivec hysterický chlap nebo nevěrník-sportovec,si zaslouí být oputěn.Četla jsem úvahy,e nevěrných muů je min.jednou za ivot 95%.Zbylých 5% jsou devianti nebo jinak závadní jedinci.Pak se ptám:Měla bych neodpustit otci mých dětí,odejít a ít astně do dalí nevěry? Nevěru ve jménu pravdy na sebe práskne jen blb,(doufám e si to nepřečte můj mu dumbom ) Nebýt "čestnosti" neplácala bych se v takových ...... Pravda,choval se divně,podezírala jsem,tak jsem na něj uhodila.Ale jemu se evidentně ulevilo kdy vyel s pravdou ven.Jemu jo,aspoň na chvíli.Dneska u ví e to byl nerozum.Sasaso,to je jedno z dalích nekonečných témat ( konstattování,nestěuji si
).Já osobně bych nevěru netolerovala,nezapoměla,bohuel ani neodpustila. Moná bych se s tím nějak vyrovnala a naučila ít,nevím nezaila jsem to. Respektive o ádné nevím
K vytučněnému- Po mé poslední zkuenosti s muskými exempláři na vzájemnou důvěru rezignuji. Důvěřuji ji jen sama sobě a to jetě velmi opatrně....
Zuzi mi si můem podat ruce
- ad vytučněné
Upravil(a) sasasa (14. 10. 2010 7:57)
Není tady
+
Upravil(a) spown (5. 11. 2010 13:33)
Není tady
Ahoj vichni,navazuji na tohle vlákno,ale přispívala jsem u dřív, do Sorajina. Občas sem zajdu,ale u málo.Chci těm tápajícím dodat trochu naděje,stejně tak jako jsem jí tu hledala já.A to, e se dá ít sluně i po nevěře. U nás je to rok a čtvrt od oné události .Od té doby se to hodně uklidnilo,spoustu práce udělal čas.Balancovali jsme na pomezí zachovat vztah nebo se rozejít, bylo to hodně bolavé období. Teď mám z naeho vztahu daleko lepí pocit ne jsem měla předtím. Pročistil se. Jsme kamarádi,teíme se na sebe, jsme spolu zkrátka rádi. Navtěvovali jsem manelskou poradnu a to udělalo taky hodně,hlavně pro něj. Asi to potřeboval slyet i od někoho jiného ne ode mne. Uklidnily se i vztahy v rodině,předevím s dcerou,kterou mám z předelého manelství. Nemám si na co stěovat. Jen u ta důvěra není tak slepá,sem tam ten brouček zahlodá,ale to je asi po takové zkuenosti normální. Nicméně neslídím,nekontroluji. On ten potvora zas rychle zmizí.
Upravil(a) sasasa (22. 6. 2011 9:43)
Není tady
sasasa napsal(a):
Ahoj vichni,navazuji na tohle vlákno,ale přispívala jsem u dřív, do Sorajina. Občas sem zajdu,ale u málo.Chci těm tápajícím dodat trochu naděje,stejně tak jako jsem jí tu hledala já.A to, e se dá ít sluně i po nevěře. U nás je to rok a čtvrt od oné události .Od té doby se to hodně uklidnilo,spoustu práce udělal čas.Balancovali jsme na pomezí zachovat vztah nebo se rozejít, bylo to hodně bolavé období. Teď mám z naeho vztahu daleko lepí pocit ne jsem měla předtím. Pročistil se. Jsme kamarádi,teíme se na sebe, jsme spolu zkrátka rádi. Navtěvovali jsem manelskou poradnu a to udělalo taky hodně,hlavně pro něj. Asi to potřeboval slyet i od někoho jiného ne ode mne. Uklidnily se i vztahy v rodině,předevím s dcerou,kterou mám z předelého manelství. Nemám si na co stěovat. Jen u ta důvěra není tak slepá,sem tam ten brouček zahlodá,ale to je asi po takové zkuenosti normální. Nicméně neslídím,nekontroluji. On ten potvora zas rychle zmizí.
Zdravím a přeji stabině spokojené pocity!
koda, e tolik lidí zahodí vztah bez pokusu o to , co fakt jde- nalézt se vzájemně s partnerem i po nějakém "malém palácovém převratu" a být spolu spokojení.
Pálení mostů, fatálnost nevěry, nadhodnocení jejího významu pro ivot bere anci setrvat s někým kdo jen pochybil....
U nás také setrvalý pohodový stav,který nehodlám měnit.
Sasasa Měj se co nejlíp !
Není tady
zuzi777a napsal(a):
sasasa napsal(a):
koda, e tolik lidí zahodí vztah bez pokusu o to , co fakt jde- nalézt se vzájemně s partnerem i po nějakém "malém palácovém převratu" a být spolu spokojení.
Pálení mostů, fatálnost nevěry, nadhodnocení jejího významu pro ivot bere anci setrvat s někým kdo jen pochybil....
U nás také setrvalý pohodový stav,který nehodlám měnit.![]()
Díky Zuzi, i ty má na tom svůj podíl,e jsme zůstali spolu.Pa a přeju hezký den
Není tady
Myslím, e tvůj manel odpustil sobě, e "spáchal" nevěru.
Teď jde o to, aby odpustil i tobě...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
sasasa napsal(a):
já myslím, e tyhle řeči a odsuzování jsou na ho :-). to, e tys odpustila a jedete dál neznamená, e je to řeení i pro ostatní. hlavně proto, e jsme prostě kadej jinej a kadej má na vztah, důvěru a tyhle vechny věci okolo prostě jiné nároky. take pokud někdo neodpustí a po nevěře kopne partnera kamsi, je to čistě jeho věc, jako je věc třeba tvoje (příklad), e jsi ochotná manovi celej ivot tolerovat nevěru, milenky ... no a ? vak a si kadej ije podle svýho
Není tady
PPavlaa napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
sasasa napsal(a):
Sasasa Měj se co nejlíp !já myslím, e tyhle řeči a odsuzování jsou na ho :-). to, e tys odpustila a jedete dál neznamená, e je to řeení i pro ostatní. hlavně proto, e jsme prostě kadej jinej a kadej má na vztah, důvěru a tyhle vechny věci okolo prostě jiné nároky. take pokud někdo neodpustí a po nevěře kopne partnera kamsi, je to čistě jeho věc, jako je věc třeba tvoje (příklad), e jsi ochotná manovi celej ivot tolerovat nevěru, milenky ... no a ? vak a si kadej ije podle svýho
Myslím PPavlo, e ti s někým splývám- já rozhodně nejsem člověk ,který by něco někomu toleroval "celý ivot"
Je jasné e to není o tom, někomu nutit stejnou cestu. Jde ale naznačit, e existuje i jiná cesta ne nezvratný rozchod.
A moná za to opravdu můe věk, ale odputění má něco do sebe. Jak jiným tak sobě- nebýt za kadou cenu dokonalá, nemít lék pro vechny- stačí pro sebe a pro ty,kdo mají podobnou potřebu hojení ran....
Není tady
Zuzi, to byl příklad, nečte ? psala jsem to tam ... nevím, proč ses toho chytila.
jde prostě jen o to, e nevěru vnímáme vichni jinak, plus se k tomu váe x dalích okolností, e jo.
je jasný, e pokud se přes to lidi dokáou přenést a jsou spolu dál, e je to ideální. ale neměla bych nikomu za zlé, e se přes to nepřenese a řeí to radikálně, asi ten člověk ví proč, e ... stejně jako bych neřeila, e někomu vůbec neva, e ho partner celej ivot podvádí (vak toho neubude se říká ..) kadej a dělá, jak mu to vyhovuje, no ni
Upravil(a) PPavlaa (25. 6. 2011 21:12)
Není tady
A taky - na zachování a pokračování vztahu musí být dva. Jeden nestačí.
PPavlaa napsal(a):
Zuzi, to byl příklad, nečte ? psala jsem to tam ... nevím, proč ses toho chytila.
jde prostě jen o to, e nevěru vnímáme vichni jinak, plus se k tomu váe x dalích okolností, e jo.
je jasný, e pokud se přes to lidi dokáou přenést a jsou spolu dál, e je to ideální. ale neměla bych nikomu za zlé, e se přes to nepřenese a řeí to radikálně, asi ten člověk ví proč, e ... stejně jako bych neřeila, e někomu vůbec neva, e ho partner celej ivot podvádí (vak toho neubude se říká ..) kadej a dělá, jak mu to vyhovuje, no ni
pokud to byl příklad , tak zmátla mě personifikace ve větě - bylo psáno : Ty- tj.- já...
Jinak ani popel připomínky !- a kadý dělá tak aby mohl být sám se sebou a svým chováním spokojený. ít tak abych kadý večer uléhala s mylenkou , e iju jinak, ne bych chtěla ( měla) stojí za prd!
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja porad nemuzu pochopit jak nekdo muze muze milovat dve osoby najednou.To mozna proto,ze ja jsem to jeste nezazila.Az zaziju tak pochopim.
Erem, jsi přesvědčená, e miluje dvě osoby najednou ? Já si myslím, e miluje jen jednu a to sebe!
Není tady
Nemyslela jsem svůj příspěvek jako univerzální návod pro vechny. Kadý to máme jinak. Jen jsem chtěla aby ten kdo stejně jako já-tonoucí tenkrát hledal to pověstné stéblo,nael nějakou naději. Můe to vyjít a nemusí. A ano opravdu na to musí být dva.Já cítím e můj mu je můj kámo a táhnem za jeden provaz.Pokud by to tak nebylo rozloučíme se a jdem kadý svou cestou. Stejně tak nemíním tolerovat celý ivot nevěry. Z jeho strany to tenkrát nebyl "úlet". A pokud by se jetě někdy mělo stát, e se někde zapomene,buď to bude jen úlet a já ani moje okolí se to nedozví. Anebo astala vista.
Upravil(a) sasasa (27. 6. 2011 9:57)
Není tady
Frigo napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ja porad nemuzu pochopit jak nekdo muze muze milovat dve osoby najednou.To mozna proto,ze ja jsem to jeste nezazila.Az zaziju tak pochopim.
Erem, jsi přesvědčená, e miluje dvě osoby najednou ? Já si myslím, e miluje jen jednu a to sebe!
Frigo - to je trefný
Není tady
ahojky,muzu se pridat?
u nas se to stalo v zari kdy jsme se pohadali, ja s dcerou odjela do italie na dovolenou na 14 dni. mezi tim se muz nasel jinou s kterou si celych 14 dni uzival sexualni ně.nabidl ji udajne snatek a bydleni. kdyz jsem se vratila bylo to sileny kdyz jsem to zjistila, a on jeste zapiral. pak kdyz jsem se ho zeptala jesi ji miluje, odpovedel " ne tolik jako tebe" to jsem dost nechapala. den o dedne to bylo horsi, a on byl cim dal divnejsi. pak sme si promluvily a nakonec se ke me vratil. jeste jsem zapomela dodat ze nez jsem odjela na dovolenou tak jsem byla zacatkem tehotenstvi. on to vedel. a kdyz jsem se vratila skoro jsem potratila jaky to byl pro me citovy zkrat. cely dny a noci jsem probrecela a rikala si proc. porad me to trapi jako by to bylo vcera co se to stalo. uz nevim co delat abych na to nemyslela. uz mu nemuzu ani poradne duverovat. cokoliv rekne pripomene mi to ji, nekdy i v posteli pri mazleni si na obcasne chvile vzpomenu a je konec. porad mu to rikam. a nejhorsi je ze toho nelituje :-(
Není tady
Suzanne napsal(a):
ahojky,muzu se pridat?
u nas se to stalo v zari kdy jsme se pohadali, ja s dcerou odjela do italie na dovolenou na 14 dni. mezi tim se muz nasel jinou s kterou si celych 14 dni uzival sexualni ně.nabidl ji udajne snatek a bydleni. kdyz jsem se vratila bylo to sileny kdyz jsem to zjistila, a on jeste zapiral. pak kdyz jsem se ho zeptala jesi ji miluje, odpovedel " ne tolik jako tebe" to jsem dost nechapala. den o dedne to bylo horsi, a on byl cim dal divnejsi. pak sme si promluvily a nakonec se ke me vratil. jeste jsem zapomela dodat ze nez jsem odjela na dovolenou tak jsem byla zacatkem tehotenstvi. on to vedel. a kdyz jsem se vratila skoro jsem potratila jaky to byl pro me citovy zkrat. cely dny a noci jsem probrecela a rikala si proc. porad me to trapi jako by to bylo vcera co se to stalo. uz nevim co delat abych na to nemyslela. uz mu nemuzu ani poradne duverovat. cokoliv rekne pripomene mi to ji, nekdy i v posteli pri mazleni si na obcasne chvile vzpomenu a je konec. porad mu to rikam. a nejhorsi je ze toho nelituje :-(
Moc Ti rozumím , bohuel chlapy to takhle mají nastavené, nelitují toho co pro ně bylo fajn, maximálně jsou schopní litovat to , e Ti to ublíilo a to jetě né vdy.
Také jsem na manelovu nevěru pořád musela myslet a pořád se v tom plácat. Teď je to tři a půl roku od provalení a je to u trochu lepí, odpustit snad mohu, ale zapomenout nikdy.
Jestli mohu poradit a Ty mu chce odpustit, tak u mu to nepřipomínej, není to nic platné, je to spí kontraproduktivní. Je to moc těké o tom nemluvit a nevyčítat , ale je to základ pro to aby jste mohli spolu dál být.
Není tady