6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Trápím se,trápím a nevím jak z toho ven.Je to víc jak půl roku co praskla nevěra mého mue.Odeel,vrátil se,s tou osobou to skončil.Já vím e se zamiloval,měl potřebu mi to říct ,.Vím e mě miluje nechce být s ní,chce se mnou,ne kvůli dětem,majetku co by na to řekli známí atd....,ale protoe mě miluje,vím to,cítím to. Teď ijeme jak na houpačce.Chvilku klid,pak zas větinou z mé strany nějaký konflikt.Podezírám,nevěřím.Je to asi tři týdny co mi v podroueném stavu měl potřebu říct,e "na tu dotyčnou nezapoměl,občas jí potká a jak to s ním zamává.A proto je pak z toho nějaký čas takový zaraený."Take mi sám od sebe potvrdil to co jsem celého půl roku tuila,e jí má pořád v hlavě.Teď iju tak nějak nevím jak to jednodue popstat-ztráta iluzí,ale totální,jsme spolu my dva a ta třetí se kolem nás neustále motá.Já jí nenávidím on na ní sentimentálně vzpomíná.Zkouím se s tou mylenkou,e nejsme jen my dva,ale tři,sít.Moc mi to ale nejde.Jeitnost??? Snaím se to sama před sebou shazovat.....no bóe tak měl jinou ale je se mnou o rodinu se stará tak o co mi vlastně jde? Ale namlouvám si to,necítím to tak.Stojí mě to stranou spoustu psychických sil a mám stále intenzivnějí pocit e to nezvládnu.Váně přemýlím,e navtívím psychologa.Protoe ten problém mám jen já.On s ní skončil ,dokonce i zaměstnání opustil,nevídá se s ní,nepíou si,nejsou v ádném kontaktu.Nebýt nevěry tak si báječně rozumíme,fungujeme v pohodě jsme spolu rádi já i on.Ale já u fakt nemůu.Neádám o radu,spí o názor,pochopení.Já mám jasno.Chci se s tím prát,protoe ho
Upravil(a) sasasa (8. 10. 2010 12:32)
Není tady
Kukačka napsal(a):
čas...nic jiného to nechce. A vystavit embargo na podobné informace.
ano.....souhlas
vůl......proč ses to musela dozvědět...........ale to mu promine
Není tady
Chjo, proč mají pánové pocit, e nám tyhle informace musejí říkat? Aby se ospravedlnili? Já miluju tebe, ale kdy ji vidím, jsem pak zaraenej, protoe nevím, jestli jsem neudělal chybu... tak abys věděla proč jsem ti minulej víkend nepochválil řízky a byl jsem zaraenej...
Nejste tři, ale čtyři, sasaso. Ty a tvůj problém - strach, e odejde (patrne k ní) nebo e to u nikdy nebude takový, jako dřív...a tvůj mu a s ním jeho problém (nechci odhadovat, ale větinou to bývá poznání, e udělal chybu, kdy měl bokovku a strach, e u to doma nebude nikdy jako dřív - čili síravé mylenky, jestli se rozhodl správně, kdy zůstal, protoe je lehčí začít stavět barák, ne ho celej rekonstruovat.)
Kadý si musíte vyřeit ten svůj sami. Jinak se nehnete z místa. Protoe kdy si to v sobě kadej vyřeíte, najednou to půjde dohromady samo a nebudou u ádný důvody k obavavám a strachům.
Kadopádně to chce čas.
Není tady
javena napsal(a):
Chjo, proč mají pánové pocit, e nám tyhle informace musejí říkat? Aby se ospravedlnili? Já miluju tebe, ale kdy ji vidím, jsem pak zaraenej, protoe nevím, jestli jsem neudělal chybu... tak abys věděla proč jsem ti minulej víkend nepochválil řízky a byl jsem zaraenej...
Nejste tři, ale čtyři, sasaso. Ty a tvůj problém - strach, e odejde (patrne k ní) nebo e to u nikdy nebude takový, jako dřív...a tvůj mu a s ním jeho problém (nechci odhadovat, ale větinou to bývá poznání, e udělal chybu, kdy měl bokovku a strach, e u to doma nebude nikdy jako dřív - čili síravé mylenky, jestli se rozhodl správně, kdy zůstal, protoe je lehčí začít stavět barák, ne ho celej rekonstruovat.)
Kadý si musíte vyřeit ten svůj sami. Jinak se nehnete z místa. Protoe kdy si to v sobě kadej vyřeíte, najednou to půjde dohromady samo a nebudou u ádný důvody k obavavám a strachům.
Kadopádně to chce čas.
Ano tak nějak to cítím.Nejdřív si nejspí myslel e udělal dobře,e se domů vrátil.Řekl mi i e máme monost ná vztah zlepit,prostě začít znovu i líp.Teď u si myslí bůhví co.Moná pořád to samé moná taky ne,ale nemluví u tak nadeně a moná i pochybuje jestli bylo správný se vracet.On to má vyřeené a nechápe e já ne.Je to zatraceně těký v tomhle ít.Moná,moná,moná..... jen nejistota vztek,strach,chvilka spokojenosti,těstí a pořád dokola.Chodíme do man.poradny,chtěla jsem to já.Jemu na vztahu záleí tak mi vyhověl a zachraňujeme oba.Tam se ale řeí spí problémy,které k té krizi vedly.Jene mě trápí moje pocity a nevím jak ven.Balit ot nechci
Není tady
No, je to těký, ale čas vechno vyléčí. Prostě si řekni, e kdyby nechtěl, nevracel by se a basta. Mě to pomohlo.
Není tady
javena napsal(a):
No, je to těký, ale čas vechno vyléčí. Prostě si řekni, e kdyby nechtěl, nevracel by se a basta. Mě to pomohlo.
Myslím, e občas pochybovat je normální. Zvlá pokud se nad vztahem přehnal takový mrak. Horí, kdy to přerůstá v hádky , scény, nebo svěřovačky typu : ta druhá mi chybí... To věřím, e to můe být pro vechny k nebytí a sasasa se trápí.... Sama se úplně odtrhnout nechce, neumí, partner ji v zapomínání na prolé asi moc nepomáhá, vzhledem k tomu , co napsala... To nebude ouplně jednoduché, takový kopec pak přelézt a netrápit se....
Není tady
Zamiloval se jinde ,vratil se a najednou zase miluje tebe??Neni to nejake divne?Kdyz ji potka tak to s nim zamava to znamena,ze ji miluje stale a z hlavy mu jen tak nezmizi.On u ni zil?A proc od ni odesel?
Není tady
Erem, v ivote to nei je tkaé jednoduché . Mono milova aj dvoch žudí naraz, mono milova jedného, ale týra sám seba tým, ako by to bolo s tým durhým (čo s anikdy nedozviem... ) - je to zloitejie. A fantázie sú vdy krajie ako realita, to je proste podstata fantázií a reality.
Není tady
Tak si Sasi říkám, es to ani nepsala ty, ale já.... Je to pro mne tak nepochopitelné, e existují stejné problémy v rodinách a někdo je cítí a vnímá úplně stejně. Závidím Ti, e ví, e Tvůj partner ukončil vekeré styky s tou druhou. Já to nevím, či spíe vůbec netuím, co by mne o tom přesvědčilo. Také čekám na to, e čas ve vyléčí, také nedělám scény, také si říkám, e kdyby nechtěl, nevracel se. Jene 3/4 roku je to stále stejné. Teď čekám alespoň na to, e si na ten pocit zvyknu.
Jednou tu někdo napsal, e vztah můe být po takovém kotrmelci jetě lepí. Mně by stačil aspoň poloviční pocit důvěry, který jsem měla dřív. V LEPÍ nevěřím.
Nejsem závislák, to vůbec. Jen jsem ztratila přístav.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Zamiloval se jinde ,vratil se a najednou zase miluje tebe??Neni to nejake divne?Kdyz ji potka tak to s nim zamava to znamena,ze ji miluje stale a z hlavy mu jen tak nezmizi.On u ni zil?A proc od ni odesel?
On mě milovat nepřestal.Problémy a následná nechu u cokoliv řeit přehluila zamilovanost do ní.Osoba,které jsem se v tu chvíli nemohla rovnat.Voňavá vysmátá milenka s kdykoliv otevřenou náručí,která Ho přeci tak chápe... a na druhý straně já strhaná,natvaná mamina co mu neustále něco vyčítá. Moná ani ta informace jak to s ním zamává nebyla mylena tak jak jsem jí přechroustala já.Byl za tím toti dodatek "tak mi pomo a na ní nemmyslím". Sice je jak slon v porcelánu,ale pokud se oprostím od emocí tak i chápu co mi tím chtěl říct.Jen mě to hrozně ranilo a vrátilo o půl roku zpátky.Pitomý emoce.
Pokud s ní bydlel tak jen pár dnů jinak si nael pronájem a jak často tam vegetila ona tak to fakt nevím.Odeel kvůli mě.Asi to bylo tím e najednou měl spoustu času na přemýlení a začal vidět věci trochu jinak ne doma.Kdybych tuila e za půl roku budu celá zoufalá psát sem tak se s návratama budu víc rozmýlet.Jene.....
Není tady
Ja porad nemuzu pochopit jak nekdo muze muze milovat dve osoby najednou.To mozna proto,ze ja jsem to jeste nezazila.Az zaziju tak pochopim.
Není tady
Velmi lehce erem.....a ver mi, jde to..:-)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja porad nemuzu pochopit jak nekdo muze muze milovat dve osoby najednou.To mozna proto,ze ja jsem to jeste nezazila.Az zaziju tak pochopim.
Kto nebol zamilovaný do enatého/vydatej, tie nechápe, ako sa to dá...
Není tady
O tom by se dalo polemizovat jestli to, co cítím současně ke dvěma protějkům je "láska". Mohu cítit lásku k dětem, ke zvířatům, ke krajině.... Lásku, pokud jí mám plné srdce, plnou dui můu pociovat moná i k více ne jednomu mui.- eně Ale tu fyzickou ? Kdybychom na to byli naprogramováni, dala by nám Matička Příroda víc ne jedno styčné místo.... Kadopádně si troufám tvrdit, e mnoství té poskytované "lásky " není shodné k oběma partnerům ve stejnou chvíli..... To by prostě nemohlo fungovat, to by se ta dáma ( či pán) musela roztrhnout na dva kusy- nemůe dávat současně stejnou "porci" oběma. Jeden z protějků JE o něco ochuzen právě existencí druhého. Jeden je vdy "izen"- pokud to tedy tak pociuje , je moné e si ten ekvivalent chybějící "lásky" vybírá pro změnu také jinde nebo jinak... A kolečko se točí. Nedostatek by pak zákonitě pocioval jen ten, který si ty baterky nedobíjí jinde...
Nevěřím na "lásku" současně ke dvěma. Je to jen přechodka. Nezvládnutí ivočicha v nás oblečené do glorioly "lásky"....
Není tady
hm. a co láska ke dvěma, třem....dětem?
a k rodičům?
taky jsou pak "ochuzeni " ?
Není tady
agewa napsal(a):
hm. a co láska ke dvěma, třem....dětem?
a k rodičům?
taky jsou pak "ochuzeni " ?
Pokud bude hovořit s lidmi,kteří otevřou vrátka, tak ti větina poví, e i jednoho z rodičů měli rádi "jaksi víc" nebo míň a toté i s dětmi . Ten , kdo to popírá jetě nedospěl. Jinak by to bral jako daň za to, e mohl vychovat víc ne jedno dítě a mít víc ne jednoho rodiče..... Neznamená to, e je nemá rád. Jen ta míra prostě NENÍ stejná....
Hodně rodičů si tohle dělítko uvědomuje a ve vědomém ivotě se snaí být maximálně spravedliými- dělit lásku alespoň tu viditelnou spravedlivě. Přece přiznat, e jedno z dětí je "míň" láskyhodné by bylo děsné přiznat. Společensky neúnosné.
Není tady
Mne sa nepáči u to "meranie lásky". Podža mňa to je zbytočné a malicherné. Otca mám rada ako otca a mamu ako mamu. Nevlastné deti mám rada kadé inak nielen vďaka okolnostiam, ale aj vďaka tomu, e SÚ kadé iné. Nie viac, nie menej, ale INAK. A tak je to aj s láskou s muovi/muom. Iná vec je, e v reále môu vzniknú isté povedzme nerovnomeronosti a nerovnováhy (bez môjho pričinenia...). Ale o "mnostve" lásky to podža mňa nesvedčí. Niekedy o tom, aký mám pocit, e ma ten-ktorý mu potrebuje, inokedy o tom, ktorý je iarlivejí(a ktorého/o ktorého sa viac bojím...), prípadne s ktorým je to pragmaticky jednoduchie. S láskou to nemusí ani vežmi súvisie.
Není tady
Manel jedné mé kamarádky měl také potřebu se svěřit s nevěrou a svěřil se mně.Moc jsem mu tehdy teda poděkovala,protoe mě tím postavil do situace,kdy jsem řeila jestli si to nechat pro sebe a být pak třeba za podrazáka,kdy na to má kamarádka přijde, a nebo jí to říct a být za práskače,který zničil jejich manelství,protoe ona by to ode mne slyet nechtěla. Promluvila jsem si o tom s jejím manelem a mimo jiné mi řekl,e miluje obě. Jak manelku,tak milenku. Ale kadou jinak. Manelku miluje za to jaká je matka,hospodyně,kamarádka ani v sexu potíe neměli,ale "něco"prý tomu chybělo a milenku miloval jako enu,která v něm rozdmýchala oheň váně,který za dobu manelství pohasínal. Milenecký vztah nakonec ukončil (asi),kamarádka se nic (snad) nedozvěděla.
Sasaso,potřebuje čas,který trochu utlumí bolest ze zklamání a ty zase začne trochu manelovi věřit.To první přijde asi dříve,to druhé můe trvat velmi dlouho.
Není tady
Selima napsal(a):
Mne sa nepáči u to "meranie lásky". Podža mňa to je zbytočné a malicherné. Otca mám rada ako otca a mamu ako mamu. Nevlastné deti mám rada kadé inak nielen vďaka okolnostiam, ale aj vďaka tomu, e SÚ kadé iné. Nie viac, nie menej, ale INAK. A tak je to aj s láskou s muovi/muom. Iná vec je, e v reále môu vzniknú isté povedzme nerovnomeronosti a nerovnováhy (bez môjho pričinenia...). Ale o "mnostve" lásky to podža mňa nesvedčí. Niekedy o tom, aký mám pocit, e ma ten-ktorý mu potrebuje, inokedy o tom, ktorý je iarlivejí(a ktorého/o ktorého sa viac bojím...), prípadne s ktorým je to pragmaticky jednoduchie. S láskou to nemusí ani vežmi súvisie.
Jinými slovy říká toté- není to láska- je to jak píe ty: potřeba , třeba i soucit, obava ze ztráty jistot....
LÁSKA vypadá jinak.....
"Měřit" něco o tolika proměnných jde asi opravdu těko.
A k Rejce- podle mě ten pán byl čistě jen rozeraný- měl plné korýtko a potřeboval adrenalin pro pocit jetě větího blahobytu. Co to mělo společného s LÁSKOU ? Snad spíe se sexem, který byl u v manelství omelý a bez "náboje " zakázaného ovoce....
Láska... tolik lidí se s ní zatiuje, staví ji před sebe jak obranu před okolím. Ve jménu "lásky" ??? se boří rodiny, které se budovaly také z "lásky"... Nějak dnes nemám nadhled abych v tom viděla něco jiného ne lidskou neomalenost, neschopnost akceptovat dané, honba za nesmrtelností tančící na lopatě Zubaté.....
Není tady
Neznamená to, e je nemá rád. Jen ta míra prostě NENÍ stejná....
Spí se ta "míra" mění v prostoru a čase, podle toho, které z dětí momentálně potřebuje tý lásky víc...
Co to mělo společného s LÁSKOU ? Snad spíe se sexem, který byl u v manelství omelý a bez "náboje " zakázaného ovoce....
Ale zuzi... já vím, e u z principu se mnou nebude souhlasit ale nevěra přece nemusí být podmíněna ani láskou, ani sexem. Je pravda, e sex se často zakrejvá tou zástěrkou "osudový lásky" (holt dědictví po romanticích - co nadělá), ale na druhou stranu lze být téměř stoprocentně nevěrný bez fyzického styku či dokonce jen dotyku
Není tady
rejka napsal(a):
Promluvila jsem si o tom s jejím manelem a mimo jiné mi řekl,e miluje obě. Jak manelku,tak milenku. Ale kadou jinak. Manelku miluje za to jaká je matka,hospodyně,kamarádka ani v sexu potíe neměli,ale "něco"prý tomu chybělo a milenku miloval jako enu,která v něm rozdmýchala oheň váně,který za dobu manelství pohasínal...
Toho pána dokáu celkem i pochopit...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
javena napsal(a):
Myslím, e občas pochybovat je normální. Zvlá pokud se nad vztahem přehnal takový mrak. Horí, kdy to přerůstá v hádky , scény, nebo svěřovačky typu : ta druhá mi chybí... To věřím, e to můe být pro vechny k nebytí a sasasa se trápí.... Sama se úplně odtrhnout nechce, neumí, partner ji v zapomínání na prolé asi moc nepomáhá, vzhledem k tomu , co napsala... To nebude ouplně jednoduché, takový kopec pak přelézt a netrápit se....
Mě to pomohlo - ádný scény, výčitky... kdyby nechtěl, tak u by tu nebyl... tečka. Bylo nám nádherně několik let, asi dva roky...
Já ale tady záměrně nepíu, e kdy mi dolo, proč neel, tak jsem ho vystěhovala já... prostě - Sasi to chce zkusit, tak píu, jak jsme se přes nevěru přenesli my... teda já - on pořád unavoval tím, jak udělal chybu, jak ví, e jsem jediná... bla, bla, bla... Ale popravdě, bez fin. úproblémů, který se provalily... moná bych s ním byla dodnes. Co já vím.
Není tady
javena napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
javena napsal(a):
Mě to pomohlo - ádný scény, výčitky... kdyby nechtěl, tak u by tu nebyl... tečka. Bylo nám nádherně několik let, asi dva roky...
Já ale tady záměrně nepíu, e kdy mi dolo, proč neel, tak jsem ho vystěhovala já... prostě - Sasi to chce zkusit, tak píu, jak jsme se přes nevěru přenesli my... teda já - on pořád unavoval tím, jak udělal chybu, jak ví, e jsem jediná... bla, bla, bla... Ale popravdě, bez fin. úproblémů, který se provalily... moná bych s ním byla dodnes. Co já vím.
Vytučnila jsem si , co mě zaujalo. Myslím, e to je určitě jeden z dalích parametrů přeitých nevěr.
Takové to : nevěru přeili, ale vztah se stejně po čase rozpadl. Prostě jeden z těch aktérů doel k poznání, e ta nevěra nebyla důvodem proč s tím druhým u nebýt......
Helena- div se, ale já s tebou souhlasím v mnoha tvých příspěvcích... Halt ve vech ne, to by bylo divné ...
Nefyzická nevěra - to je ase otázka- co je a co není nevěra. Můe být nevěrný ten, kdo místo sexu s partnerkou obcuje zásadně nad po*nočasopisem ? Asi ano- ten opomíjený to tak klidně můe pociovat...
Nebo ten, kdo před jakýmkoliv kontaktem s partnerem dá přednost zálibě-koníčku ( TV, fotbal, icí krouek...)? Je to nevěra? Zase - podle mého i tohle pokud se to stane důvodem opomíjení partnera můe být "nevěrou"
Není tady
Můe být nevěrný ten, kdo místo sexu s partnerkou obcuje zásadně nad po*nočasopisem? Nebo ten, kdo před jakýmkoliv kontaktem s partnerem dá přednost zálibě-koníčku?
A jsme myslím u jádra pudla - nevěra (ne sexuální odskok či poblouznění ) je jenom jedním ze způsobů, jak vyjádřit "u o tebe nestojím". Akorát e mívá podstatně horí následky, ne ono obcování či preferování hobby...
Není tady