Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 10. 2010 18:21

Pubert'ačka xP
♥------

Jak to vlastně dopadlo..:)

Táákže..dlouho jsem zde nebyla a napadlo mě, že možná by někoho z vás zajimalo, jak to vlastně dopadlo když jsem tady psala (v psychologické) o problému s holkami ve třídě a potom taky o jednom klukovi...táákže..holky na začátku roku byly jako vyměněné..omluvili se mi a je nám ve třídě vlastně docela fajn smile) až na jednu, která žárlí, že se hodně bavím s jedním kamarádem, s kterým jsme se kdysi nemuseli..wink) ale tohle vůbec neřeším, už mě to vůbec neštvě tak jako předtíím smile) holky mi řekly že je to mrzíí a za to jsem ráááda smile) ..moc všem děkuju za rady, jste skvělíí :* ..no a k tomu klukovi..psala jsem, že je dost holkař a že nevím co s ním..no, bylo nám spolu fajn, chodili jsme hodně ven a po čase jsem zjistila, že když nejsem s ním, strašně mi mi chybí..že ho miluju ..strašně moc sad( on mi psal, že by se mnou chtel chodit, rikal mi to i do oči, že mu je se mnou krásně atd..jenže neco citil i k jine holce..rekl, ze me moc chce, ale ted to nejde, musi si to nechat rozležet v hlavě..pak sme se ale najednou uplně odcizili sad já toho kluka uplně miluju, ale on už ani nenapííše sad když se potkáme, jenom pozdraví..ani se nezastaví, nezeptá, jak se mám..když mu napišu, rekne že nemá čas..strašně mě to užírá..nedokážu si říct "holka je konec, tohle byl špatny kluk  a aspon se ponaučila" neberu to tak..nedokažu na něj prestat myslet sad( nevím co dělat..je to už skoro 3 měsííce sad(...

Není tady

#2 7. 10. 2010 19:46

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak to vlastně dopadlo..:)

Ahoj Puberťačko,

je super, že se vztahy ve třídě obrátily k lepšímu!!!tummenupptummenupptummenupphjarta
Co se týče toho kluka...jasně, líbí se ti, máš ho pořád plnou hlavu, ale on tě bohužel nechce...stalo se mi to xkrát...co mě vždycky pomohlo od té chuti jim napsat, byla představa, kdybych já byla na jejich místě, někomu dala jasně najevo, že o něj zájem nemám a on mi i přesto pořád psal...za chvíli bych ho asi měla plný zuby...roll

Není tady

#3 7. 10. 2010 19:52

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

najdi si jiný "idol", nebo žij s přesvědčením, že ho miluješ a nevšímej si ostatních a promarni svoje léta čekáním. Je to jen o rozhodnutí. Připustit si jiný pohled bolí, ale jde to... jde to...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#4 7. 10. 2010 20:14

javena
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, víš, že mě napadlo, jak to u tebe probíhá po prázdninách? Hlavně proto, že u dcery ve třídě jsou změny a už se nekamarádí s těmi, co před prázdninama, protože se chovají přiblble, když jsou ještě s jednou kámoškou...ale když jsou jen s ní, tak jsou v poho... tak s nima trochu kamarádí - nic závažnýho, ale jak to řešila, tak jsi mě napadla
ty - jak válčíš... smile A jsem moc ráda, že to takhle dopadlo. tummenupp No a ten tvůj kluk... kluků běhá po světě... padne ti do oka jinej, neboj. wink A pak se tenhle třeba rozhoupe a můžeš si ho nechat do zálohy. vissla

Není tady

#5 8. 10. 2010 20:27

Adelle
♥♥♥----

PavlaH napsal(a):

najdi si jiný "idol", nebo žij s přesvědčením, že ho miluješ a nevšímej si ostatních a promarni svoje léta čekáním. Je to jen o rozhodnutí. Připustit si jiný pohled bolí, ale jde to... jde to...

roll  v pubertě je úplně v pořádku po někom vzdychat a toužit, v podstatě platonicky... je to normální vývojová fáze, v tomhle věku bych o "marnění let čekáním" rozhodně nemluvila - nehledě na to, že za dva tři měsíce bude všechno nejspíš úúúúplně jinak, stejně jako se vztahy ve třídě wink

Puberťačko, je fajn, že se to ve škole spravilo - málokterá kaše se opravdu jí tak horká, jak vypadá  tummenupp

Není tady

#6 8. 10. 2010 23:36

Pubert'ačka xP
♥------

Děkuju smile) ..no ono mě to s tím klukem mrzíí, protože to co mi napovíídal..věřila jsem mu to no..smile) ale každému se to jednou vráátí..já budu hledat dál, budu štastná ale on si s takovou nikoho nenajde, když každéé takhle lže a pak ji odkopne..wink

Není tady

#7 9. 10. 2010 19:47

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Vidíš Adelle, a mě se to podařilo na dlouhých 6 let. wink Prostě jiná zkušenost s pubertou.

Puberťačko, jo kyselé hrozny pomáhají, až to přebolí, popřej mu štěstí at tu svoji lásku najde. Když se ti to povede, budeš za vodou hjarta  HOdně štěstí.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#8 3. 11. 2010 22:10

Pubert'ačka xP
♥------

PavlaH napsal(a):

Vidíš Adelle, a mě se to podařilo na dlouhých 6 let. wink Prostě jiná zkušenost s pubertou.

Puberťačko, jo kyselé hrozny pomáhají, až to přebolí, popřej mu štěstí at tu svoji lásku najde. Když se ti to povede, budeš za vodou hjarta  HOdně štěstí.

děkuju moc.  ikdyž byly dlouhé pomlouvy a celkem i nenávist, protože jsme o sobě hodně mluvili a on bohužel ve zlem, všem řekl, že si se mnou jen hrál že by nikdy se mnou nic neměl, strašně to bolelo sad(..ale jednoho dne mi napsal jestli nemužem byt aspon kamaradi, že už nechce delat že se neznáme atd...omluvy jsem se sice nedočkala, ale byla jsem ráda, že se odvážil udělat aspon tenhle krok smile)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí