Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 21. 2. 2006 16:27

Klara:-)
Host

Nebylo by snazší

Pročetla jsem to tady od shora dolu, strávila na tom několi dnů a musím říct, že někteří (Avalonka) mohou jiné dost obohatit a otevřít jim nové obzory, nebo jim maličko pomoci.
Pořád mne napadá, jestli by nebylo snazší nevěru pomaličku začít akceptovat, brát ji jako něco sice nepříjemného ale přesto přítomného. Prošla jsem si celkem nepříjemnou nevěrou ale teď když se ohlédnu je to něco co mne mnoho naučilo o mně i lidech kolem mně. Je to jen téma k zamyšlení.

 

#2 21. 2. 2006 16:32

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Nebylo by snazší

Když je nevěra jenom jedno selhání tak by to šlo, ale když je to stále opakovaná písnička, po určité době to už nejde.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#3 21. 2. 2006 17:02

Klara:-)
Host

Re: Nebylo by snazší

Jenže o tom se tady diskuze zas tak často nevedou, většina nevěr je "premiérových"

 

#4 21. 2. 2006 17:08

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Nebylo by snazší

Tu premiérovou jsem nikdy neřešila moc emotivně, ale ultimativně, ne včak krátkým ultimatem, nechala jsem tomu vždy 14 dní,.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#5 21. 2. 2006 18:56

faf
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3353

Re: Nebylo by snazší

Podla mna ani nie.... ide o to, aka to je nevera. Ak by sommala pocit, ze som svojou zaslepenostou a svojimi chybami k partnerovej nevere v znacnej miere prispela, tak ano, potom je to obohacujuca skusenost a ak ten vztah vydrzi napriek tomu, ak obaja partneri vlastne otvoria oci, je to fajn. Potom to bola nevyhnutnost a je vo svojej podstate zachranou vztahu, alebo jeho obnovenim. Takych pripadov je tu plno.

Ale ak sa snazim a som ochotna problemy riesit a partner ich radsej bude riesit neverou, potom je to nevera, ktora vobec nie je akceptovatelna. Rovnako ako nevery chronickeho suknickara. Ale to uz je potom na jeho partnerke, musela vediet s kym zije....

Ja osobne sa s neverou zmierovat nehodlam, minimalne nie v akomsi fatalistickom duchu, ze vsak urcite to raz pride a ja sa tomu nevyhnem. Prezila som to a viem z akych dovodov k nej moze dojst, nehodlam chybu zopakovat a nemienim dat ani partnerovi dovody na to, aby tak urobil on.
Este stale existuje moznost vernosti vo vztahu, za urcitych okolnosti, netreba to vzdavat, ak je nam nevernost partnera proti srsti, treba hladat dalej.


I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů