|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pripujuji se k Ronji 
Není tady

Sluni
a jak píše Ronjí šup do pelechu 
a co to máš za ovu testy? A to sis dělala dnes první nebo už včera? A co teď užíváš,nějaké bylinky,vitamíny apod.?
Není tady
Kati, už dva dny pozoruju výtok, že si připadám, jako bych se počůrala
a včera mě tak divně bolelo břicho, říkám si, zkusím ten ovu test, co mi leží 3 měsíce ladem
... kupovala sem je když sme se naposledy začali snažit
sou to tyto http://www.prozdravi.cz/ovulacni-test.html
jinak nic neberu, teda jen babyplan a tentokrát dal dr manžovi selen, že máme brát hlavně vitamínky, ale mám na příště nachystanej kontryhel a sarapis 
Není tady

Sluni,taky vidím pozitivnější
paráda a objednávala sis je přes net nebo jsou normoš z lékárny?
Není tady

Misho je to tam
tak šup na to...teda koukám,jestli už není po 
Není tady
Zravím všechny slažilky i maminky,
Mohla by jste mi některá prosím poradit ohledně ovu testů? Jsem 2. měsím od vysazení HA, snažíme se tedy 2.měsíc. Minulý měsíc jsem měla ovu (snad) zjištěno testy 13 nebo 14 DC. Tento měsíc jsem dělala ovu testy od 11DC - nejsilnější // byly 17,18 DC a 19DC byla slabší druhá / čili jsem si řekla že ovu byla 17 nebo 18DC jenže dnes opět dvě stejné // přiložila bych fotečku, jenže nevím jak 
Tento měsíc měřím i BT a ta byla 17DC 36,4 a 18,19,20 DC stejná 36,6
Jsem teď z toho zmatená, kdy teda ovu byla? máte některá s tímto zkušenosti?
Není tady
Zacko - no nevím kdy ovu proběhla, to je ten problém, ale když je dnes nejsilnější tak asi zítra že? Jsem samozřejmě ráda, že ovu mám, ale nevím kdy přesně.. Je blbé, že se nemůžeme tulit kdy byto bylo třeba tak proto to tak řeším... No uvidíme teplotu samo budu měřit dál, díky za reakci 
Není tady