|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

A to ja mám občas alkohol veľmi rada...
(Berte to s rezervou, som inak slabá pička a cca 3 litre dobrého alkoholu mi chladnú v chladničke, lebo ich nestíham vypiť... a ďalších pár v pivnici...
). Ale "všeho s Mírou" a najlepší je dobrý alkohol
vypitý v dobrej spoločnosti.
Není tady
Wiki napsal(a):
Já také fandím veselé náladě, ale ne způsobené alkoholem. Ta většinou končí špatně, když lidé přestanou znát svoji míru a neovládají se.
Jenže to je právě na alkoholu to nejlepší...in vino veritas 
Není tady

Lupi, no to teda nevím, jestli rozmlácená hospoda a pozvracené záchody je to nejlepší
.
Wiki, už jsem se Crabovi omluvila...... Jeho příspěvek jsem pochopila špatně...... 
Není tady
To už jsi moc za horizontem, Iš 
Ale nepopřeš, že alkohol odhaluje spodní proudy? Většinou docela protikladné normálně prezentované tváři...
Holt musíš zdrhnout dříve, než dojde na poblitý hajzlíky 
A náhodou! Na rozmlácenou hospodu mi nešahej - já to zažila (nefalšovaný venkovský tancovačky, končící zcela pravidelně všeobecnou rvačkou) a jak se vždycky potom hezky pročistilo ovzduší, panečku! Těch pár vyraženejch zubů a roztrhanejch sukní za to stálo....víš oč jde, když nejde o život. Já bych nechala i dětičky a psy se občas poprat....likviduje to frustrace.
Není tady

Ale jistěže to nepopírám, ve víně je pravda a ve vodě bacily
. Já osobně se podobným lokálům vyhýbám
a když vínko, tak při svíčkách v nějaké hezké restauraci. Mmch jsi mi tímto připomněla jeden příběh z Pražské pětky
(Hanák paroduje velkého trampa.....).
Osobně znám lepší metody jak likvidovat frustrace než se porvat.......
A když si vzpomenu na svého porvaného beagla, tak já osobně teda porvat psy ani děti ne.
Není tady
Já to, Ištar, jako nedorozumění bral 
a skrze řádky se na Tebe usmíval. 
Není tady