|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pokud chcete, napište seznam lidí, které máte nejraději, na babi, nebo si ho udělejte doma. Pak těm, co to ještě neznají, pošlu rozhřešení 
Prosím ty, co to znají, aby to nekazili ostatním. Děkuji 
Upravil(a) Tulipánka (6. 10. 2010 12:54)
Není tady
Tuli, ale já to moc nechápu - jak - koho mám nejvíc ráda??
Musí to být jeden?
Musí to být člověk?
Nemůže to být...řekněme předmět?
A vůbec, jak to můžu určit?
Vlastně to nejde, člověče, jen jednoho!
Není tady
Nejvíc miluju svého bývalého a hned pak svoje dvě děti.
Není tady
No tím hůř....stejně nevím 
Zeměkouli - tu určitě. Nejspíš se vším všudy 
Nojo....tak já to vzdávám, Tuli, tohle nedokážu.
Není tady

Tulípku... ty uličnice, ty mi dáváš. 
Jsem zvědavá od přírody, jak opička, tak jsem to hodila na papír a vyšlo mi tohle:
moje děti, sebe mám ráda a rodiče + bráchu. Takovej rodinnej typ jsem nejspíš
- na to nepotřebuju teda rozhřešení, jsem si říkala, tak jsem dopsala ještě jednu kámošku.
Ale třeba ledvinu bych jí nedala, těm ostatním spíš jo.
A jsem zvědavá... 
Není tady

Teď si to po sobě čtu a chlámu se - rodinej typ se sklony ke zvědavosti... 
Není tady
No to je právě to, Tuli, na co nedokážu přijít. Fakt ne - proto jsem říkala, že to vzdávám, tuhle...hádanku, nebo co to je. 
Není tady
Tak možná nejsem schopná poznat sama sebe, Tuli - ale já fakt nemůžu říct, koho mám nejradši.
To prostě nejde, já ten pomyslnej pik nikde nemám.
Není tady
Omlouvám se za malé odlehčení a
, ale přivolali jste mi vzpomínku:
Když byl můj syn ve druhé třídě, na rodičáku na nás korpuletní učitelka teatrálně hřímala:
" Ptala jsem se dětí, koho mají v rodině nejraději. Většina dětí říkala že maminku, některé děti říkaly tatínka, sem tam se i nějaká babička nebo dědeček vyskytli. "
Učitelka udělala významnou pomlku, pak došla ke mě, naklonila se ke mě a dramaticky řekla: "Ale váš syn řekl, že nejraději z rodiny MÁ PSA !!! "
(Poukazovala na to, že taková rodina, jako ta naše, ta se tedy hned tak nevidí - zřejmě rovnou sociálku na nás
)
Ona to brala smrtelně vážně. Ostatním rodičům a mě cukaly koutky. Mě tím víc, že můj syn už v druhé třídě míval bonmoty jako dospělý chlap, a nebetyčná lidská blbost - jako tohoto dotazu od učitelky směrem k dětem - ho už tehdy nadzvedávala ze židle
.

Ja Život, ale tipujem, že správna odpoveď znie SEBA! 
Není tady

Z ľudí pokrvnú rodinu, priateľa (vždy aktuálneho
), nepokrvné nevlastné deti, pár kamošov, kamošiek a kolegov... učiteliek a učiteľov, ufff, hádam som na nikoho nezabudla.
Není tady

Inak, Bloss, dcéra jednej z tých blízkych kamošiek sa odhlásila z nepovinného predmetu náboženská výuka, kde ju mierne truamatizovali a týrali mníšky-katechétky, aby ju vzápätí týrala učiteľka na Náuke o spoločnosti tým, že ju nútila povedať, komu by zavolala, keby umierala
a mala kredit na jediný telefonát v mobile. (10-ročného decka
sa pýtali také kraviny!) Malá brilantne odpovedala, že ockovi, lebo mamička by určite bola s ním
...
Není tady
Ano, Selima i Javena mají pravdu. Na 1. místě vašeho seznamu byste měly být VY 
Protože vy jste pro sebe nejdůležitější a měli byste se mít nejraději!
Tuhle otázku mi řekla kamarádka, že ji pokládala psycholožka během semináře pro nemocné rakovinou. Ani jeden člověk prý neodpověděl správně 
Takže mějte rádi sami sebe. Mít rádi sami sebe není egoistické. Protože to, jak moc můžete mít rádi ostatní, se odvíjí od toho, jak moc máte rádi sebe 
Upravil(a) Tulipánka (6. 10. 2010 14:22)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Ano, Selima i Javena mají pravdu. Na 1. místě vašeho seznamu byste měly být VY
Protože vy jste pro sebe nejdůležitější a měli byste se mít nejraději!
Tuhle otázku mi řekla kamarádka, že ji pokládala psycholožka během semináře pro nemocné rakovinou. Ani jeden člověk prý neodpověděl správně
Takže mějte rádi sami sebe. Mít rádi sami sebe není egoistické. Protože to, jak moc můžete mít rádi ostatní, se odvíjí od toho, jak moc máte rádi sebe

A neboli. Kdo ma rad sebe sama ma rad i vsechny ostatni a nedela rozdili koho ma radeji a koho ne. 
Neni rozdil mezi mnou a jim,mezi ja a on. 
Není tady

Sice to neznám, ale napadlo mě to hned, že sebe
. Teda můj seznam je syn, manžel, rodiče, a já? Těžko říct, asi bych byla někde uprostřed
.
Není tady
No, čekala jsem něco takového, ale brala jsem to jako za koho bych třeba dala život, kdybych ho mohla zachránit.
Není tady
Lidi, kde berete tu jistotu, že odpověď "Mám rád nejvíc sebe" je ta jediná správná?? 
Protože to někdo řekl na nějaké přednášce Nebo to někdo napsal v nějaké knize?
Proč si od někoho necháte diktovat, jaký má být VÁŠ žebříček hodnot? Ten je právě přeci jenom váš. Podle vás a ne podle toho, co kde kdo chytrej někde napsal...
Já myslím holky - nežerte tolik ty teorie.... Zelený je strom života.
Svým způsobem je správná jakákoli odpověď. A u každého může být jiná. 

Nojo...něco na tom bude.
Není tady
Hir: Kdo ma rad sebe sama ma rad i vsechny ostatni a nedela rozdili koho ma radeji a koho ne. 
A když se budeš muset rozhodnout, komu ze dvou lidí dáš jednu kyslíkovou masku v letadle? 
Rozdíl JE.
Není tady
Že by sám sobě?.. 
Není tady

Jj, Sophiina volba.......
Bloss já si myslím, že na tom něco je. Mít se rád není totiž žádná sranda. Je snazší mít rád ty ostatní než sám sebe. Nedá to takovou dřinu a vvvvo tom to je
.
Není tady
Tercila napsal(a):
Hir: Kdo ma rad sebe sama ma rad i vsechny ostatni a nedela rozdili koho ma radeji a koho ne.
A když se budeš muset rozhodnout, komu ze dvou lidí dáš jednu kyslíkovou masku v letadle?
Rozdíl JE.
Podivny to priklad Terci
Myslim ze ani v tomhle pripade nebudu vybirat jednoho ze dvou lidi.
Budou se o tu masku delit. Pokud by slo o me samotnou a nekoho druheho,dam mu masku. A kdyz se o ni nebude chtit delit, pak tedy prirozene umru. 
Není tady