|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
megan2 napsal(a):
karal,ja projizdim bezcilene MMB a MMA...nic konkretniho nehledam,jen blbe koukam....
a premlouvam se do sprchy
Noo, tam ste mně naučily nakukovat- dřív sem to neznala a táta už mi říká závisláku.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Nahrála sem na rajče nové fotky... http://oskarkag.rajce.idnes.cz/rijen_2010/
No jak říkám- bude to malý rarášek.

Není tady
Karal napsal(a):
Denny, a to mas kluka..:-) Vis co se da za par kacek sehnat na holcicky? :-)) Des bes :-))
No právě. Já to vidím a závidíííím. 
Není tady
No já se nabažila aspoň trochu minulý týden s tím holčičkovým oblečením. Táta mi dal prašulky, ať koupím něco pro malou jeho sestřenky. No já se v těch obchodech úplně rozplívala nad tema růžovoučkýma věcičkama.
Jinak mám zakázané se na ně byť jen dívat.
Já chci ještě děvčátkooo.
Není tady
Denny nevím kolik ti je roků, na fotkách vypadáš moc sympaticky, takže já držím palce na hodnou holčičku.
Zrovna dneska sme si s manžou říkali, že si mazlíka dotřetice pořídíme, už proto, že teď stavíme barák a není na děcka moc čas, tak abysme si to pak užili.
No a pak mi bude jedno jestli kluka nebo holku, třeba i to bude překvápko.
A taky sem si řekla, že všechny oblečky rozprodám a pak budu mít vše nové.
Není tady
megan2 napsal(a):
Jee,cieska-mala je krasna
olii a 77.Evca-jsou holky moc roztomily!!
denny-ty jo tyden??u na to trva uz vlastne dva a pul dne...by to mohlo skoncit
a mala porad nespi...dostala dve prsa a je tu pripravena flaska v pohotovosti
ja si furt zkoumam to prso,cejtim tam nejakou bulku,ale asi se fakt moc pozorujuboze,ja si ted to kojeni fakt neuzivam
tak jsem ted sezrala na posezeni celou schoggeten cokoladu...
megan radší týdenní spurt než ty noční vylevy co u nás trvají měsíc a půl
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Denny nevím kolik ti je roků, na fotkách vypadáš moc sympaticky, takže já držím palce na hodnou holčičku.
Dííík, ale u nás nereálné. Moc roků, na Vašíka sme čekali pět let a kdyby to bylo zase tak, tak bych mohla z mateřské rovnou do důchodu. 
Ale mám slíbenou vnučku!!!
Upravil(a) DENNY9 (7. 10. 2010 21:50)
Není tady
Karal napsal(a):
Meg, my jsme uspavali jak silenci v lehatku minimalne hodinu, nekdy i dve..a pak jsem ji jednou zkusila souonout do postele a ona vytuhla..:-) Uz takhle usina asi mesic, jen me desi kdy se nastve a zacne rvat..
tiše závidím u nás je řev od 4 hodiny a nepomáhá nic jsem na odvoz
Není tady
oskárka25 napsal(a):
A když jsi nakousla antiko, už nějakou berete?
Já beru azalii je pro kojící a teď když už nekojím,tak jsem volala na gyndu a říkal mi že to můžu brát normálně dál.
Není tady
Karal napsal(a):
Tak ja se priznam, ze predstava ze bych mohla otehotnet ze me dela jeptisku :-)) Bez antikoncepce ani ranu :-)) Uf...:-)
Já bych zas klidně mimčo -i do roka brala, ale představa mých problémů v těhu, 11 měsíců bolavých injekcí, humus porodu, tak radši fakt už néé. Tak kdybych si ji mohla někde koupit..... nemají u vás v marketu??
Není tady
Ja jdu na kontrolu pristi tyden, ale jeste jsem se nedomluvila s manzou :-) Driv jsme se spolehali na nej (asi 4 roky a zadne ditko nebylo), jenze u nas temer z nechraneneho pokusu bylo tehu, takze pri nasi plodnosti uz to nehodlam riskovat..na druhou stranu se v manzelske loznici potkavame taaak zridka, ze brat prasky skoro nema vyznam..takze zatim nevim..

Není tady
DENNY9 napsal(a):
Karal napsal(a):
Tak ja se priznam, ze predstava ze bych mohla otehotnet ze me dela jeptisku :-)) Bez antikoncepce ani ranu :-)) Uf...:-)
Já bych zas klidně mimčo -i do roka brala, ale představa mých problémů v těhu, 11 měsíců bolavých injekcí, humus porodu, tak radši fakt už néé. Tak kdybych si ji mohla někde koupit..... nemají u vás v marketu??
prodám svoje 
Není tady
oliii napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
Karal napsal(a):
prodám svoje

Neztracis humor 

Není tady