21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
U nás je pneumokok automaticky a zdarma, ani neviem čo to je, idem si to pozrie, čo sme to vlastne schytali.
Jediné na čo dám natáliu dobrovožne očkova je tá vakcína proti rakovine krčku maternice
(deloný čípek)
Není tady
No, tak pneumokoky by som dala aj dobrovožne, som o nich čítala...
Není tady
dobré ranko,já očkovat proti netovicím taky nenechám.Myslím e kdy netovice přijdou tak přijdou,kdy je měl tenkrát Peula tak neměl zas tak hrozný horečky a léčba proběhla taky v pohodě a to nebyl očkovaný.
Malá jetě chrní tak chvíli nakukuji.
Dneska večír přía bude hlídat jdeme s holkama na dvě hoďky si posedět a trochu vypnout hurá.
Není tady
ahoj holky,jak jsou na tom vase mimisky s rucickama? prohlizi si sve vlastni ruce? U nas teprve vcera se na ne na chvili zadivala, ale pak je hned radsi strcila do papulky
Ockovani to je kapitola sama pro sebe...cim vic o tom ctu, tim vic nejasno v tom mam...ma to sva + i -
Je velka pravdepodobnost, ze pneumokok ji zadne zavazne on. nezpusobi, ale na druhou stranu je i sance, ze prave moje ditko bude mit tu smulu a pneumokoka by mohlo chytit a mit vazne komplikace.. kdyz mam moznost nejak snizit pravdepodobnost, ze toto nastane, tak to asi udelam(100% jeste nejsem rozhodnuta) Je to tedy snizeni rizika nákazy versus mozne komplikace po ockovani. No a co je horsi??? je to asi hrozne individualni a statisky komplikaci ockovani neznam....jiste bych nasla nekoho, kdo mel hrozne komplikace, ale na druhou stranu taky nekoho, komu pneumokok zpusobil trvale nasledky. Ta prvni maminka by litovala, ze ockovala a ta druha zase, ze neockovala....
Není tady
Tak u nás noc komická! la jsem spát o půl 11, sotva jsem zavřela oči a usnula, tak se ozval Jakub jako e chce jít spát za náma. Řekla sem a jde, ale ono bylo teprve 11! DO toho se probudila Lucinka, úsměv od ucha k uchu a spát prostě nechtěla. Jakub sebou tak straně házel, e jsem byla tak otlučená, e sem sbalila Lucku a li sme si obě lehnout do Kubové malé postýlky! Ona není tak moc malá (170/80cm), ale na mě teda málá je kdy měřím 165cm + plus do toho vysmáté mimino.
V 5 jak vstával mu do práce, tak nevěřil vlastním očím, kde e to leíme, já celá polámaná... Tak sme se přesunuli obě na jeho půlku loe a jetě hodinku jsme si zdřímly.
Teda noc za vechny prachy a teď u to ta malá potvůrka dospává od 8 v kočárku.
Není tady
VELÍM PŘESUN SEM DO DALÍHO CHLÍVEČKU. JE DOST MONÉ, E U NÁS VYHODÍ NA NOVÝ BABINET, ALE ZATÍM BUDEME POVÍDAT TEDA TADY.... http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 3#p2572843
Není tady
ahoj, chce se zeptat jak to je s rodičákem? měla bych ho mít teď od prosince, tak se chci zeptat musí se na sociálku, nebo si mě vyzvou, nebo jak jim tam sdělim, e to chci na tři roky?
Není tady