21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ja ehlím natálkine veci a plienky. moje veci defacto nič a muovi koele a nejaké tričká.
Není tady
Nám sa suička nezmestí
Není tady
Ahoj holky, tak po hexe mela horecku do 38st, tak jsem ji nic nedavala. Snasela to dobre. Jinak to preventivni podavani paracetamolu jsem zazila v pripadech, kdy byla vyrazna reakce na predchozi ockovani, tak aby se predeslo treba 40citkam.
Jinak obleceni pro malou nezehlim, jen plenky a obcas neco,kdyz je to fakt moc pomackane.
Není tady
Jinak jsem taky uz preventivne poridila odsavacku na vysavac, dneska jsem ji zkousela zapojit, myslim, ze to funguje dobre.
Doufam, ze se chorobam budeme dlouho vyhybat, kdyz se nikam nedostaneme
Není tady
U nás večer po hexe spala, teď asi hodinu spí, asi odpočívá, aby mohla řádit v noci. No, třeba se pletu.
Není tady
Mi sme byli odpoledne na procházce, bylo krásně. Pak sme se stavili u babičky a co ten ná otek zas předváděl . Děda ho měl na klíně,před ním měl malý různé hrkávky, tak s nima mlátil do stolu, metal je okolo sebe, hrozně u toho výskal a řechtal se. Babička s dědou z něj měli úplně vánoce. Nechápali, e čtyřměsíční miminko můe být takový divočák.
Přili sme domů před půl osmou, hned el do postele, ale jak byl rozdivočelý, tak nemohl zaspat. Zabral a o půl desáté. Pořád mi tam něco brblal, asi to byl pro něj taky záitek.
Není tady
denny,
Blnbý večer aj u nás, spala od 19 do 21 a sa prebrala a do polnoci sa nedala upokoji, furt mrnčala,brblala,kopala, ja som u bola ko, nakoniec spala celú noc so mnou a od 5.30 u vysielame dúfam e to za hodinu zalomíme ete
Není tady
ahoj holky, tak u nas se vstavalo v 5:30, ted usnula. Jak brzy vstane, tak je pak hned unavena...
No a jak vcera kvicela skoro cele odpoledne, tak jsme z toho mela hlavu jak skopek. Nebyl to brekot, jen takove to nespokojene kvikani...nechtela jsem ji celou dobu chovat, ale pak uz jsme nevydrzela a nez toto poslouchat, tak jsem ji radsi houpala na balonu....to ticho bylo skvele
Není tady
Ahojky,tak u nás noc o.k.ale ty rána to je děs kdy stáváme o hodinu dřív no natěstí to potom jetě zalomila a teď se začíná probouzet.
Není tady
AHojky,
holky,jsem neznalec,zpravy ted nesluduji-ale dneska koukam na zpravy-oni nam snizi rodicak??
pry 216tisic na rodicak..kdyz to vydelim 36mesici (3roky) tak je to 6000kc???????????
Není tady
Lucka spala od 8 do 4 do rána, pak se najedla a usnula v postýlce bez problémů. A spala by dýl, ale v půl 7 měla nucený budíček od bráky, před odchodem do kolky se musí pomazlit.
Není tady
Ahojte,
tak Johanka se kolem půlnoci se s pláčem probudila
a byla jak kamínka, tak jsem jí ten Panadol dala, chvilku jsem jí hladila
a spinkala dál. Pak se co hoďku budila a poplakávala, tak jsem seděla u postýlky
a hladila a pitala...
Dneska u celkem OK, jen mi přijde víc unavenějí.
Já jsem taky nějak unavenějí...
Upravil(a) JohankaS (3. 11. 2010 11:04)
Není tady
cieska napsal(a):
ahojky holky, chci se zeptat začala u jste některá s příkrmy a ávičkami?
Ahoj Ciesko. ávičky ani čajík vůbec né, není potřeba a s kaičkou navečer začínáme experimentovat. Ale je to docela katastrofa. Prostředkem mu ji oupnu do pusiny a koutkama mu vyteče.
Take do bříka se mu dostanou max. tři ličky.
Mudra doporučila pro začátek rýovou.
Není tady
Jinak Vaík dneska vstával o půl desáté.
e de spát pozdějc mi ani tak nevadí, hlavně a mi nevstává tak brzo jak ty vae cácorky. To by mně fakt kleplo.
Já sem noční tvor a ranní vstávání je pro mně zabiják. A to sem vstávala přes deset let do práce na estou a stejně sem si nezvykla. Bez kafíčka sem byla nepouitelná a ani éf na mně v est radi nemluvil, protoe to nemělo fakt význam.
Děti to mají po mně. Kdy byli maličcí, tak sem Romču musela budívat na oběd a Kubíka vzbudila vůně oběda, no je to tak vlastně do te.
Kuba se vzbudí, kdy začnu chystat na stůl a Romču u nebudím a taky si oběd musí přihřívat.
Vaík de "snad" v jejich lépějích.
Není tady
Ciesko, take davam ryzovou kasicku uz treti den a od te doby jsou noci opravdu nevidane klidne. Denny, trvalo nam to dva dny,nez pochopil,jak jist z lzicky a ted do nej behem chvilky spadne 30 ml ani nevim jak, jeste by si rad pridal,ale ja chci v noci nejakou dobu kojit,takze mu vic nedavam. Stavy jednoznacne zacnu az po prikrmech zeleninovych, jakmile deti privyknou na sladke ovoce,tak v nekterych pripadech nechteji zeleninu,tak to nechci riskovat. Jinak my take krmime nemlecnou a jeste specialne pro alergiky Sinlac.
Není tady
Denny, plne souhlasim s Karal a Adri ohledne podavani cipku ci sirupu jen pri zvysene teplote. Vsude doporucuji az presahne teplota tech 38 stupnu po odpoctu. Oni jsou miminka,ktera maji normalni teplotu okolo 37 stupnu bezne.
Není tady
Po dnesni kontrole ve 4 mesicich hlasim 5,830 g a 61 cm.
Není tady