29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ja žehlím natálkine veci a plienky. moje veci defacto nič a mužovi košele a nejaké tričká.
Není tady
Nám sa sušička nezmestí
Není tady
Ahoj holky, tak po hexe mela horecku do 38st, tak jsem ji nic nedavala. Snasela to dobre. Jinak to preventivni podavani paracetamolu jsem zazila v pripadech, kdy byla vyrazna reakce na predchozi ockovani, tak aby se predeslo treba 40citkam.
Jinak obleceni pro malou nezehlim, jen plenky a obcas neco,kdyz je to fakt moc pomackane.
Není tady
Jinak jsem taky uz preventivne poridila odsavacku na vysavac, dneska jsem ji zkousela zapojit, myslim, ze to funguje dobre.
Doufam, ze se chorobam budeme dlouho vyhybat, kdyz se nikam nedostaneme
Není tady
U nás večer po hexe spala, teď asi hodinu spí, asi odpočívá, aby mohla řádit v noci. No, třeba se pletu.
Není tady
Mi sme byli odpoledne na procházce, bylo krásně. Pak sme se stavili u babičky a co ten náš šotek zas předváděl . Děda ho měl na klíně,před ním měl malý různé hrkávky, tak s nima mlátil do stolu, metal je okolo sebe, hrozně u toho výskal a řechtal se. Babička s dědou z něj měli úplně vánoce. Nechápali, že čtyřměsíční miminko může být takový divočák.
Přišli sme domů před půl osmou, hned šel do postele, ale jak byl rozdivočelý, tak nemohl zaspat. Zabral až o půl desáté. Pořád mi tam něco brblal, asi to byl pro něj taky zážitek.
Není tady
denny,
Blnbý večer aj u nás, spala od 19 do 21 a sa prebrala a do polnoci sa nedala upokojiť, furt mrnčala,brblala,kopala, ja som už bola ko, nakoniec spala celú noc so mnou a od 5.30 už vysielame dúfam že to za hodinu zalomíme ešte
Není tady
ahoj holky, tak u nas se vstavalo v 5:30, ted usnula. Jak brzy vstane, tak je pak hned unavena...
No a jak vcera kvicela skoro cele odpoledne, tak jsme z toho mela hlavu jak skopek. Nebyl to brekot, jen takove to nespokojene kvikani...nechtela jsem ji celou dobu chovat, ale pak uz jsme nevydrzela a nez toto poslouchat, tak jsem ji radsi houpala na balonu....to ticho bylo skvele
Není tady
Ahojky,tak u nás noc o.k.ale ty rána to je děs když stáváme o hodinu dřív no naštěstí to potom ještě zalomila a teď se začíná probouzet.
Není tady
AHojky,
holky,jsem neznalec,zpravy ted nesluduji-ale dneska koukam na zpravy-oni nam snizi rodicak??
pry 216tisic na rodicak..kdyz to vydelim 36mesici (3roky) tak je to 6000kc???????????
Není tady
Lucka spala od 8 do 4 do rána, pak se najedla a usnula v postýlce bez problémů. A spala by dýl, ale v půl 7 měla nucený budíček od brášky, před odchodem do školky se musí pomazlit.
Není tady
Ahojte,
tak Johanka se kolem půlnoci se s pláčem probudila
a byla jak kamínka, tak jsem jí ten Panadol dala, chvilku jsem jí hladila
a spinkala dál. Pak se co hoďku budila a poplakávala, tak jsem seděla u postýlky
a hladila a špitala...
Dneska už celkem OK, jen mi přijde víc unavenější.
Já jsem taky nějak unavenější...
Upravil(a) JohankaS (3. 11. 2010 11:04)
Není tady
cieska napsal(a):
ahojky holky, chci se zeptat začala už jste některá s příkrmy a šťávičkami?
Ahoj Ciesko. Šťávičky ani čajík vůbec né, není potřeba a s kašičkou navečer začínáme experimentovat. Ale je to docela katastrofa. Prostředkem mu ji šoupnu do pusiny a koutkama mu vyteče.
Takže do bříška se mu dostanou max. tři lžičky.
Mudra doporučila pro začátek rýžovou.
Není tady
Jinak Vašík dneska vstával o půl desáté.
Že de spát pozdějc mi ani tak nevadí, hlavně ať mi nevstává tak brzo jak ty vaše cácorky. To by mně fakt kleplo.
Já sem noční tvor a ranní vstávání je pro mně zabiják. A to sem vstávala přes deset let do práce na šestou a stejně sem si nezvykla. Bez kafíčka sem byla nepoužitelná a ani šéf na mně v šest radši nemluvil, protože to nemělo fakt význam.
Děti to mají po mně. Když byli maličcí, tak sem Romču musela budívat na oběd a Kubíka vzbudila vůně oběda, no je to tak vlastně do teť.
Kuba se vzbudí, když začnu chystat na stůl a Romču už nebudím a taky si oběd musí přihřívat.
Vašík de "snad" v jejich šlépějích.
Není tady
Ciesko, take davam ryzovou kasicku uz treti den a od te doby jsou noci opravdu nevidane klidne. Denny, trvalo nam to dva dny,nez pochopil,jak jist z lzicky a ted do nej behem chvilky spadne 30 ml ani nevim jak, jeste by si rad pridal,ale ja chci v noci nejakou dobu kojit,takze mu vic nedavam. Stavy jednoznacne zacnu az po prikrmech zeleninovych, jakmile deti privyknou na sladke ovoce,tak v nekterych pripadech nechteji zeleninu,tak to nechci riskovat. Jinak my take krmime nemlecnou a jeste specialne pro alergiky Sinlac.
Není tady
Denny, plne souhlasim s Karal a Adri ohledne podavani cipku ci sirupu jen pri zvysene teplote. Vsude doporucuji az presahne teplota tech 38 stupnu po odpoctu. Oni jsou miminka,ktera maji normalni teplotu okolo 37 stupnu bezne.
Není tady
Po dnesni kontrole ve 4 mesicich hlasim 5,830 g a 61 cm.
Není tady