27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
a ako sa má, napí čo nové... ak si to u nepísala..veža vecí tu prehliadam, akosi som tu vdy len naskok ale polepím sa
Sakura, MS nemám, ani náznak, vlasy mi padajú ialene. Aj murka má vzadu takú lysinu
Evi, na mňa by si mala nervy, mám psa, ktorý by tekal na tvojho koňa z bezpečnej vzdialenosti a nedal by sa mi zrovna chyti, had jeden ale keby si sa mi naňho zahnala bičom, asi by sme sa moc nekamarátili, aj keď chápem, e to robí pre bezpečnos vetkých..
murka spí od 18.15, ráno bude budík pred 5, je mi to jasné... Sme teraz v spálni, mu má dofču, tak nocujeme u neho
No a prikladám tú nae hracie centrum na rozhraní obývačky a kuchyne sorry za zlé natočenie, u sa mi to nechce prerobi
A murka predvčerom:
Upravil(a) ADRIANA 1 (1. 11. 2010 18:38)
Není tady
Adri, věř mi, e by bylo pro psa lepí dostat bičem (do tohohle jsem se ani netrefila, on jak bič viděl, tak uhnul), ne kdyby psa kopl kůň.
Upravil(a) eva4444 (1. 11. 2010 20:31)
Není tady
Máte moc hezké fotky dětí.
Není tady
Holky super fotky.
Adri, Natalka ma peknou chocholku a super usmev
Taky jsem objednala penove puzzle, zatim jsem ji pod hraci deku davala karimatku, nikde nemame koberce a tak to bylo tvrde. Jinak male podlahove topeni,takze pohoda.
Oskarko a po nastreleni, tekla ji z ucha krev? No a co ted, reaguje nejak na to,ze ma nausnicky -saha si na usi? nebo tak neco?
Není tady
Kokosko krev jí netekla, plakala jen, kdy jsme jí dreli ruce a nohy a hlavu aby s ní nepohla a dr mohla najít místo pro dírku...
Je v pohodě, odpol spala v kočárku víc jak 1,5hodiny, neplače, nesahá si na to. Nastřelení je bezúdrbové, nemusíme prý ani mazat framikoinem. Tyto pecky jsou na jedno pouití, pak se vyhodí.
Zítra vám zkusím nahodit foto.
Kokosko jinak díky za postřehy o krbu, máme ho hotový. Taky vyfotím a ukáu
Není tady
Jo tak vlasy ztrácím taky. Uvauji o krátkých.
Není tady
Ahhoooooooooooojky!!
zdravim po delsi dobe.Byli jsme od ctrvtka do nedele pryc,mala to zvladla v pohode,ja hur
Byli jsme s tchanama u manzelovy babi..malou porad nekdo nosil,takze ted si musi holka zvykat,ze ji nemuzu porad nosit..
Jinak si porad cpe ruce do pusy,ale silene a desne mlaska-tchyne tvrdi,ze je to hlady...ja nevim...to by asi kricela,ne?kdyby mela hlad...chtela jsem napsat,jak jsme tyden bez UM,ale dneska lahvicku na noc dostala,protoze dneska nejak kojim casteji nez jindy.
holky,co satkujete-jakym uvazem zacit??kamaradka mi posila satek na zkousku,tak abych se nejak pripravila
s vlasama nestraste,ja byla dnes necekane u kadernice,tak jsem na jeden den hezka zitra to stejne hodim do culiku...
MS zatim nemam,beru antiko-mam upominku v mobilu,abych na to nezapomela.Vcera jsme meli s manzou premieru od porodu a reknu vam,ze me to dole docela boli,citim,jak se tam kuze napina-nejaka jizva
Není tady
Ahojky, ctu Vas poctive,ale nejak jsem lina psat. Kojit stale plne kojime, jen jsem dle rady doktorky od vcerejska nasadila vecer kasicku a dneska uz se oblizoval,ze to bylo malo. V noci kojim jednou,sem tam si vezme dvakrat. Co se tyka zmeny casu,tak jsem vsechno na dva tydny dopredu naplanovala podle stareho casu a vzhledem k tomu,ze Ondrasek krasne pije jen v polospanku,tak jsem ho musela nasilim prevest tak,jak jsme byli zvykli,ale nebylo to tak strasne, rano mi spinkal o pul hodiny dele a pak jsem ho nechala jeste dopoledne spat o pul hodky a uz jsme byli opet ve starych kolejich. To s tim kojenim neni cisty bojkot, Ondrasek je hodne lekavy a hodne podrazdeny a neumi se uklidnit a krasne na prsu usnout,takze mu proste ze zacatku musim trosku pomoci a pak uz to jde krasne, horsi je to v noci, on se budi casteji,ale ne hlady,ale rozhodi ruce a pak zacne kopat nozickami a neumi se sam uklidnit a po pul hodine se na to vsechno vzbudi, staci pohladit a spinka dal.
Co me trapi je,ze mi stale pres den vydrzi byt vzhuru jen maximalne hodinu a pul, pak musi spat i kdyby co bylo. Jinak vyvoj je v poradku, hlida nas rehabilitacni, zacina se pretacet na bok a uz i prehazuje nozicku,takze cekam,kdy se poprve otoci sam na brisko,takze pozadu nejsme vubec,ale je silene spavy.
Nas denni rezim je takovy,ze vstava mezi pul osmou a osmou, v pul devate uspavam na kojeni, od deviti mi vydrzi jen do pul jedenacte, to ho nakojim a v kocare mi spi az hodinu a pul. Dalsi kojeni je v pul druhe a spinkame do tri na rukach,to spime vsichni vcetne toho starsiho raracha, dalsi kojeni je v pul pate a to mi spi ted po novu,aby lepe spal v noci a usinal od pul seste do pul sedme, to ho opet nakojim, v sedm dostane kasicku, v pul osme koupeme a v osm usina u prsa krasne sam. Kojime v noci vetsinou okolo druhe a mezi patou a pul sestou si dvakrat cucne na zizen a pokracuje do te plus minus osme. Na to uklidneni v noci jsem vyzkousela vsechno,ale jakmile se nemuze pohnout jak je pevne v zavinovacce,tak rve ihned a je to horsi,nez kdyz je volne lozeny. Nevim,jestli se to zlepsi vekem nebo to bude mit v povaze,ale rika se,ze hyperaktivni deti spi hrozne malo,takze mi prijde, ze to s tim nema asi moc spolecneho.
Není tady
Jeste k tomu padani vlasu, dnes jsem se na to ptala v lekarne a pani mi rikala,ze je to normalni a nemame mit strach, udajne v tehotenstvi vlivem hormonu vlasy houstnou a jsou kvalitnejsi a jakmile se hladina opet zmeni cca v tom tretim mesici po porodu,tak to,co narostlo navic jde ihned ven, takze by se vlasy mely vratit jen do puvodniho stavu jako pred tehu a asi na tom neco bude,protoze ja jsem mela vlasy v tehu vzdy uplne jine, super huste a silne. Takze to chce vydrzet,ale jinak ja mam vlasy take ostrihane a stale v culiku a pritom jsou vsude,kam se jen podivam, musim vysavat i dvakrat denne. Vim,ze kdysi mi kdosi neco moc dobreho na to vypadavani doporucoval u nas na Podzimnatech,ale uz si to ani nahodou nepamatuji a pry to ucinkovalo a hodne rychle a dobre.
Není tady
Oskárko, krásná Lucinka, mě pořád udivuje, kolik mají některá miminka vlásků. Jsem zvyklá na pleatá miminka :-) a ty Vae vlasaté děti mi pak připadají jako-by starí.
Slní, e je Ondráek spavý, tím se netrap a buď ráda. A je moc ikovný proti Aničce. Ta teď teprve objevila noičky před pár dny, cucala si dnes poprvé palce u nohy po koupání a její pokus o přetočení na bok je je jen předočení těla, ale neví, co s noičkama.
Zítra jdeme na hexu a pozítří na rehabilitaci. A u mě volá, tak dobrou noc.
Není tady
Luci je krásna
Slni, mne tie spí max po dvoch hodinách, dlhie nevydrí. Má viacero spánkov, ale krátkych, dlho spí len v kočiari alebo v manduce. Ale nerieim to... Papá tie stále po cca 2hoďkách. Ani zďaleka nezaspáva sama ako kedysi, je v postiežke, nalomená ale stále jej niečo chýba na upokojenie, tak sa pricucne Keď vidím e prestáva sa, tak ju dám do postiežky, ete to vníma ale u je ticho.. Tak hádam sa raz naučí spa aj sama.
Není tady
dobré ranko,dětičky máta krásné.
Mě luci jetě spinká,ale byla v pět ráno vzhuru a měla vyspáno tak před chvílí zase zabrala na chvilku.
Včera jsme byli na noičkách a má je v pořádku,jen za dva měsíce jetě jednou na ko.
Dneska na devátou jdu na kosmetiku snad po roce jsem zvědavá jak to tam s Lucí zvládnu nemám hlídání tak musí jít semnou.
Není tady
Dobré ráno, tak mě u Lucinka taky opět spinká. Byla hore v 5, pak ji v půl 7 vzbudil Kuba před odchodem do kolky - to se s ní toti musí pomazlit, no a teĎ u si zase dává tu svou půlhodinku.
Jdu rychle něco udělat - dnes vařím zapečené těstoviny a čočkovou polévku...
Tak čau
Není tady
Ahoj holky, tak u nas se taky vstavalo po 5. hodine, pak byla asi v 6:30 navena, tak usnula, ale musela jsme ji vzbudit,protoze jsme jeli na kycle.
Nozky ma v poradku, dalsi ko mame v 1/2 roce.
Oskarko, mala je moc pekna a nausnicky jsou super, tak jsem se taky rozhodla, ze ji je necham nastrelit, vybrala jsem nejakou detskou ORL doktorku, ale ta nastreluje az od 1/2 roku, tak mame jeste cas.
Taky musim dneska neco uvarit, ale nevim vubec co. Musi to byt rychle, varit nestiham, drakulka vyzaduje spolecnost.
Slni, krmis tim Sinlacem?
Papani u nas je po 2-3 hodinych pres den, v noci je to ruzne, nekdy se budi a jist nechce, tak nevim, co ji trapi, mozna ze obcas prdiky...Posledni dobou neni ani moc hladova vecer, to si da jen trochu a vzbudi se pred pulnoci a to se doji.
Není tady
DObre rano...posledni dobou ac se venku zvednou mlhy, ta moje v hlave zustava..zacinam byt hodne unavena a den s obema detma je taaak dlouhy..Dneska klasika - jedla v sedm vecer, pul devate, pul jedenacte, v pul druhy, pul ctvrty, v pet a v sedm budicek..uf..mam pocit, ze celou noc nedelam nic jineho nez vstavam...:-(
Není tady
Slniečko napsal(a):
Nas denni rezim je takovy,ze vstava mezi pul osmou a osmou, v pul devate uspavam na kojeni, od deviti mi vydrzi jen do pul jedenacte, to ho nakojim a v kocare mi spi az hodinu a pul. Dalsi kojeni je v pul druhe a spinkame do tri na rukach,to spime vsichni vcetne toho starsiho raracha, dalsi kojeni je v pul pate a to mi spi ted po novu,aby lepe spal v noci a usinal od pul seste do pul sedme, to ho opet nakojim, v sedm dostane kasicku, v pul osme koupeme a v osm usina u prsa krasne sam. .
Slni máme stejný denní reim co se týká počtu spánků.
A dneska jdeme v 11 k Dr., co bude průvih, protoe je to "spací" doba... Jsem na to zvědavá.
Není tady
Kokosko,ano jsme na Sinlacu, zatim mu davam jen 30 ml, jednak,aby se mi uplne neodstavil v noci a druhak si jeste zvyka na lzicku. Jinak me se Ondrasek take budi vicekrat za noc a kdyz dam prso tak odmitne a usne,takze jednoznacne to asi budou prdiky. Co davam kasi,tak uz treti den se budi maximalne 3x za noc z toho jednou se opravdu naji a nad ranem si cucne na zizen,ale doji se pak v tech devet.
Není tady
Dobré ránko holky.
Oskárko malé to moc sluí.
Evčo, Kokosko to je dobře, e mají holčiny noičky OK. Kosmetičku záávidím.
Karal, nekojí náááhodou mého Vaíka?? Papá v ten samý čas.
Já těm mrtvolným stavům po ránu nadbíhám aspoň tím, e malý spává vedle mně, tak mu vdycky jen nadhodím prso a pospávám. Samo s tou nevýhodou, e mám občas po ránu pocit, e mám nimimálně na třikrát přeraenou páteř, tím, jak se bojím v noci pohnout. Jéé, co já bych dala za pořádnou masá!!!
Není tady
Jinak u se z toho naeho maličkého miminka začíná klubat pěkný roák.
Te večer uspávám tak, e si s ním prostě lehnu, nakojím, hladím, drím za ruku a hlavně zůstanu s ním, ne zaspí.
Je to momentálně jediné večerní uspávání bez řevu.
Ale hlavně musím dělat e taky spím. Pořád mně kontroluje. Jak vidí, e mám otevřené oči, tak sebou začne mrskat, hned je veselo a po spánku.
Včera byl táta zvědavý, jak se mi ho vdycky podaří uspat bez řevu, tak el spát s náma. Malý leel uprostřed a to byla sranda, jak mu lítala hlava z jedné strany na druhou a nevěděl, koho kontrolovat dřív. A ho to chudáčka malého zmohlo.
Není tady